Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 3:39 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 2392  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

karolkaa pisze:
A ja idę zaraz robić obiadek...
KOPYTKA Z SOSEM PIECZARKOWYM :P :P :P
KOPYTKA mniam mniam, szkoda ze juz po obiedzie jestem:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mitosia ja jednak zachorowalam na Boldera ;)
A jak nie to moze Driver :?:
W gre wchodza tylko 4 kolowce ;)
Jutro moze cos poogladam i pojezdze nimi to sie zdecyduje :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Madziusia pisze:
Mitosia ja jednak zachorowalam na Boldera ;)
A jak nie to moze Driver :?:
W gre wchodza tylko 4 kolowce ;)
Jutro moze cos poogladam i pojezdze nimi to sie zdecyduje :)

ale ci zazdroszcze, z checia tez bym juz pojechala do jakiegos imperium z wózkami :D ,ale moj M to tylko mowi" ale na wózio to jeszcze czas prawda?" no niech mu bedzie

a na BOLDERA4 to ja tez choruje, ale jeszcze nie ma zadnych wymiarow jego, podobno jakies 1400zl ma kosztowac :)

u mnie tez tylko 4-kolowce wchodza w gre :) dalam takie fotki bo nie moglam znalezc z gondola na 4 kolach :)

a zobacz na stronie Implasta w tej nowej ofercie 2007, gdzie jest Bolder, to pokazany jest tez nowy czerwony Driver 4XL z nowym stelazem, takim jakby co ma Bolder, fajnie wyglada tez :) chociaz fajniejsza jest spacerowka Boldera :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kurcze ale jestescie obeznane, ja tylko narazie wiem ze chce zeby byla dosyc duza gondola, chetnie sie od was dowiem czegos o wozkach:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

u mnie nawet nie mam duzego wyboru, mało jest skelpow z wozkami. Bede musiała sie wybrac do wiekszego miasta

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Stelaze takie same, ale jakos Bolder jak dla mnie jest lepszy :) Kolorki jakos lepiej mi sie podobaja - szczegolnie ten jasniutki z kwatuszkami :lol:
Chociaz ten czarno-bialy tez, bo to sa moje kolory, ale zaoszczedze Dzidziusiowi ;)

Ja wroce to dam znac - jak oczywiscie beda - jak sie jezdzilo :)
Ale nie... Bolder4 ma byc na poczatku kwietnia :cry:

Ostatnio zmieniony pt mar 23, 2007 2:10 pm przez Madziusia, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moj M za to sam juz sie rozglada za wozkami i lozeczkami (na razie robi wywiady i przeszukuje internet). Jutro mamy pojechac do jakiegos dobrze zaopatrzonego sklepu zeby sie poprzymierzac i posprawdzac ktore nam pasuja w realu;-) my tez nie chcemy wydac na wozek wiecej niz 900 PLN. Zastanawiamy sie nad kupnem uzywanego (bo podobno mozna kupic za pol ceny prawie nowe)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Iwonka_23 pisze:
kurcze ale jestescie obeznane, ja tylko narazie wiem ze chce zeby byla dosyc duza gondola, chetnie sie od was dowiem czegos o wozkach:)

Kochana to wal smialo z pytaniami :D
ja 3 miesiac na L4 to na necie obczytalam wszystkie fora i wypowiedzi doswiadczonych mamusiek 8)

my chyba w maju sie zaczniemy rozgladac za wózkiem :) i tez do wiekszego miasta uderymy - Gorzow lub Szczecin, bo tu to wszystko na edno kopytko, Babyactiv i podobne do niego :) na miescie w oczach sie mieni od nich juz :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tylko co zorbić jak na wóżek ma sie nie wiecej niz 200zł ??????????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ceny wozkow to sa kosmiczne :? :shock: nam sie udalo kupic taki wozek jak chcielismy tylko ze w polsce kosztowal ponad 2000zl a ciotka kupila nam taki sam w szwajcarii i kosztowal troszke ponad 1000zl wiec z wozkiem udalo nam sie :)ja to jzu bym zaczela ciuszki kupowac ale nie wiem czy chlopiec bedzie czy dziewczynka dopiero w nastepny poniedzialek bede wiedziala ale wtedy jak zaczne szalec to chyba maz mnei z domy wywali ;) :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A co do wymagan technicznych to musi byc w miare nieduzy lekki (łatwo się składac, dobrze sie prowadzic, pompowane kola (4 szt), przekladana rączka, regulacja wysokosci siedziska, duzy koszyk na zakupy i wentylacja w gondolce (bo to lato przeciez bedzie). Rozglądamy się za wozkiem wielofunkcyjnych (gondola, spacerowka i nosidełko/fotelik sam) ale slyszalam ze jak dziecko podrosnie to lepiej kupic sama spacerowke bo są lzejsze i latwiej sie skladają.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Uzywane na allegro sa extra :)
Mozna cos fajniutkiego kupic :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mamuski, dzięi za rady:) Mam w domu ten magnez z B6 więc zaczne brać. Może przy okazji odzyskam pełne czucie w lewej dłoni:)
a teraz coś do poczytania:

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka! Nie podobało mu się to, wiec postanowił cos z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz.
Przez plażę przechodziły dwie staruszki. Jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała cos wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedna, to w druga stronę.
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70 to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aninap pisze:
tylko co zorbić jak na wóżek ma sie nie wiecej niz 200zł ??????????? :cry: :cry: :cry: :cry:

mozna kupic narazie sama gondole uzywana w dobrym stanie a pozniej dopiero spacerowke :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mitosia pisze:
Iwonka_23 pisze:

Kochana to wal smialo z pytaniami :D
ja 3 miesiac na L4 to na necie obczytalam wszystkie fora i wypowiedzi doswiadczonych mamusiek 8)

my chyba w maju sie zaczniemy rozgladac za wózkiem :) i tez do wiekszego miasta uderymy - Gorzow lub Szczecin, bo tu to wszystko na edno kopytko, Babyactiv i podobne do niego :) na miescie w oczach sie mieni od nich juz :)
skoro tak to mam pierwsze pytanie( prosbe) jezeli sie orientujesz to które z tych wozkow maja najwieksze gondole?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gossia ja mniej wiecej mam takie same wymagania :)
Co do tego, ze pozniej chce sie lzejsza spacerowke to prawda, ale ja nie chce wydawac 2 razy pieniazkow :?
Sama spacerowka tez nie jest taniutka, a chyba w takiej parasolce to nie chcialabym wozic Dzidziusia, bo widzialam jak sie w niej gniota ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

magdab pisze:
aninap pisze:

mozna kupic narazie sama gondole uzywana w dobrym stanie a pozniej dopiero spacerowke :)

tylko gdzie ja jakos nie mam wogole pomyslu gdzie mam go szukac :(

to jest zalamujące, tez chciałabym to wszystko o czym wy piszecie :cry: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ojciec pyta małego synka, czy zna opowieść o ptaszkach i pszczółkach.
- Nie chcę nic wiedzieć! - wybuchnął chłopiec uderzając w płacz.
Zmieszany ojciec pyta go, co się stało.
- Och, tatusiu - szlochał chłopiec - kiedy miałem sześć lat, okazało się, że nie ma świętego Mikołaja, kiedy miałem siedem, że nie ma króliczka wielkanocnego, w wieku ośmiu lat dowiedziałem się, że nie ma dobrej wróżki, a w wieku dziesięciu - że to nie bocian przynosi dzieci. I jeśli teraz mi powiesz, że dorośli się nie pieprzą, to nie będę już miał w co wierzyć!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Gossia pisze:
A co do wymagan technicznych to musi byc w miare nieduzy lekki (łatwo się składac, dobrze sie prowadzic, pompowane kola (4 szt), przekladana rączka, regulacja wysokosci siedziska, duzy koszyk na zakupy i wentylacja w gondolce (bo to lato przeciez bedzie). Rozglądamy się za wozkiem wielofunkcyjnych (gondola, spacerowka i nosidełko/fotelik sam) ale slyszalam ze jak dziecko podrosnie to lepiej kupic sama spacerowke bo są lzejsze i latwiej sie skladają.
ja też tak słyszałam ze lepiej kupic sobie tańszą gondole, a pozniej kupic wygodna spacerówke

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kurcze, za jakiś czas będa nas czekac rozmowy w stylu...

Kiedy pięcioletnia córeczka zaczęła wypytywać mamę o to skąd się wzięła na świecie, ta delikatnie jej opowiedziała. Po paru dniach dziewczynka dalej zafascynowana nowo zdobyta wiedzą pyta mamę:
- A więc nasionko tatusia zapładnia jajeczko u mamy i mama nosi dziecko w w brzuszku?
- Właśnie tak to jest, kochanie - odpowiada mama.
- Ale jak nasionko dostaje się tam? - pyta córeczka - Czy mamusia je połyka?
Mama odpowiada:
- Tylko wtedy gdy chcę nową sukienkę...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 626, 627, 628, 629, 630, 631, 632 ... 2392  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]