Witajcie!
To Ja dołączam do skromnego na razie grona marcóweczek 2013!
SweetdreamsPrzykro Mi bardzo.
Wiem co to utrata maleństwa. Ja obie ciąże straciłam w 6 tygodniu. Teraz jestem znowu w tym pieknym stanie i wierzę, że się dobrze skończy ale jak Bóg da. Trzymaj się i bądź dobrej myśli!!
Na razie się bardzo cieszę gdyż wczoraj zrobiłam test ciążowy i po 9 miesiącach starań zauważyłam drugą bladziutką kreseczkę

dzisiaj powtórzyłam test i kreska jest już dużo wyrażniejsza.
Mam zamiar powiedzieć dzisiaj szefowi i od Poniedziałku iść na zwolnienie
2 ostatnie ciąże skończyły się poronieniem więc chcę na siebie uważać.Mam też zdrową 4 letnią córkę i liczę na kolejne dzieciaki!!!
Ostatnią miesiączkę miałam 2 czerwca więc z moich obliczeń wynika, że termin mam na 9 marca ale nie wiem jak z kalendarzyka. Ja mam swój

Dodaję 7 do ostatniej miesiączki i odejmuje 3 miesiące.
Czekam na kolejne marcówki.
siwulka23Gratuluję również Tobie!!!!Byłaś już u ginekologa??Ja starałam się od listopada o dziecko i wtedy ginka przepisała mi luteinę na ewentualność ciąży i zrealizowałam receptę. Wczoraj dopiero mogłam zażyć tabletkę gdyż wcześniej przez ten czas nic nie wychodziło.Jak zwykle chcę dużo napisać bo jestem gaduła, ale zaraz idę do pracy i dziś mnie już nie będzie chyba, że w pracy jak będę miała chwilkę do zajrzę.
p.s. Sprawdziłam w kalendarzu i trochę się różni od moich wyliczeń

Wynika, że termin mam na 8 marca!!! Jak chciałabym dotrzymać z dzidzi do tego czasu...Mam nadzieję znaleźć tu wsparcie i pomoc bo potrzebuję wiary w to, że tym razem się uda.