Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 4:12 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624 ... 2392  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

nio zdolniacha zrobil taka i jeszcze jedna ale bez szczebelek tylko z pelnymi bokami dla sojego chrzesniaka jak ojcem zostal :)
no i ta moja czeka na strychu :)
a jak dzidzia zacznie sie podnosic sama to zmienimy na lozeczko :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lidka_torun pisze:
izox pisze:
Witam.dziewczyny mam do was pytanie wy na suwaczkach macie tygodnie od ostatniej miesiaczki czy od zapłodnienia bo powiem wam ze juz sama nie wiem,byłam dzisiaj u mojego doktorka u którego byłam pod konytolą z synem tu w Polsce i z
jego to 17 tyg,tzn 17+6 a wgmoich lekarzy w szwecji jestem 17 i badz tu panie mądry,a termin mam na 29 sierpnia czy możecie mi powiedziec na który tydzien mam patrzeć???????

mi lekarka mwoila, zeby sie trzymac daty wedlug ostatniej miesiaczki

a ja mam suwaczek wg usg ktore kiedys tam robilam choc w polsce mi powiedziano ze to jest nie to czyli moja data porodu jest 3 sierpnia wg miesiaczki a nie 13 tak jak tu mi powiedziano wiec sama juz nie wiem ponoc wg polskich lekarzy i mojej miesiaczki jestem teraz w 22 tygodniu :D ale suwaczek mam do tyl

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja tez musze isc sie zapisac, tylko ja tak myslałam od 6 miesiaca

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

my sie w czerwcu przeprowadzamy wiec to bedzie straszne bo wtedy duzo nie bede mogla zrobic co bym teraz mogla :? wtedy kupimy mebelki dla dziecka :wink: a jak pojedziemy teraz na swieta do polski to kupimy takie drobne rzeczy jak wanienke posciel do lozeczka wyprawke na chrzciny bo potem nie bedzie kiedy :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja mam suwaczek wg OM, chociaz z USG to wychodzi ze urodze kilka dni wczesniej[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Iwonka_23 pisze:
a ja mam suwaczek wg OM, chociaz z USG to wychodzi ze urodze kilka dni wczesniej[/b]

ja tez mam wedlug OM na poczatku lekarz powiedzial ze dziecko moze sie urodzi 8 sierpnia wg usg a nie 9 wg OM ale powiedzial zeby narazie sie trzymac 9 sierpnia mysle ze sie juz nic wiecej nie zmieni :shock: :lol: :D :D

Ostatnio zmieniony czw mar 22, 2007 7:42 pm przez tikhana, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a nasze dzieciaczki i tak wyjda na swiat kiedy beda chcialy i nie beda sie pytac lekarzy o pozwolenie ani kiedy byla nasza ostatnia miesiaczka :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jagnaj22 to dla Ciebie jesli nie uda Ci sie urwac z pracy http://isr.atspace.com/spistresci.htm internetowa szkoła rodzenia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jagnaj22 pisze:
a nasze dzieciaczki i tak wyjda na swiat kiedy beda chcialy i nie beda sie pytac lekarzy o pozwolenie ani kiedy byla nasza ostatnia miesiaczka :lol:
dokładnie, ja mam nadzieje ze zaraz na początku sierpnia urodze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Franka pisze:
jagnaj22 to dla Ciebie jesli nie uda Ci sie urwac z pracy http://isr.atspace.com/spistresci.htm internetowa szkoła rodzenia

dziekuje slonce :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja juz uciekam do łóżka, milej nocy, do jutra papapa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ja zawsze jestem na koncu z objawami, pierwszymi ruchami itd, ale z porodem to chyba bede miec fajniej.wszystko mi opowiecie co i jak bylo i bede madrzejsza. chociaz Wy juz bedziecie po a ja sie jeszcze bede denerwowac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja tez uciekam dobranoc kochane!
franka no nigdy nic nie wiadomo moze ty urodzisz wczesniej wiesz jak to jest :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

no nadchodzi godzina zero.zauwazylam ,ze o tej porze zawsze sa puchy na forum :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No ja też uciekam kąpu kapu zrobić i sleep.....
Miłej nocki wam życze...
Jutro to raczej nie wpadne bo muszę urodzinki skarbeńka przygotować...
Tak a propo jego właśnie to nie wiem ale chyba zostanie w polsce bo tam ten facet od roboty sie nie odzywa więc bedziemy miały tatusia przy sobie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to ja tez spadywuje.
trzymajcie prosze jutro rano za mnie kciuki, bo ide na wazna rozmowe z moja przelozona odnosnie tego jak po porodzie bede pracowac. Denerwuje sie jak nie wiem i cos czuje noc nie bedzie nalezala do udanych. mimo wszystko dobrej nocki :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Franka pisze:
a ja zawsze jestem na koncu z objawami, pierwszymi ruchami itd, ale z porodem to chyba bede miec fajniej.wszystko mi opowiecie co i jak bylo i bede madrzejsza. chociaz Wy juz bedziecie po a ja sie jeszcze bede denerwowac

Franka nie jesteś sama - nie zapominaj że jesteśmy na tym samym etapie co do dnia he heh :lol: Fajnie was mieć naprawdę..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

powiem wam ze ja ze wzgledu ze jestem teraz w Polsce to robie teraz wszystkie zakupy może wczesnie ale nie planuje juz podróży do polski a tu wiadomo wszystko taniej,dzisiaj kupiłam juz mase ciuszków,wow ale kasa idzie że hej.jutro jade ogladac łózeczko i wózek.
Ale mój tatuś mnie zaskoczył bo powiedział ze kupi mi świetny wózek wiec jestem zaskoczona ale jak widze on tak jak mój mąż juz szaleją ze bedzie dziewczynka,fajnie,miło że panowie tak sie martwią o małą dziewczynke!!!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

izox pisze:
powiem wam ze ja ze wzgledu ze jestem teraz w Polsce to robie teraz wszystkie zakupy może wczesnie ale nie planuje juz podróży do polski a tu wiadomo wszystko taniej,dzisiaj kupiłam juz mase ciuszków,wow ale kasa idzie że hej.jutro jade ogladac łózeczko i wózek.
Ale mój tatuś mnie zaskoczył bo powiedział ze kupi mi świetny wózek wiec jestem zaskoczona ale jak widze on tak jak mój mąż juz szaleją ze bedzie dziewczynka,fajnie,miło że panowie tak sie martwią o małą dziewczynke!!!!!!

hehe to ty jestes w tej samej sytuacji co ja :D ja teraz jade na swieta do polski i tez bede robic zakupy :D :D :D pieniazki przeplyna jak woda :roll: hehe a u ciebie juz pewne ze dziewczynka czy to domysly meza i taty :D :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 47828 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 618, 619, 620, 621, 622, 623, 624 ... 2392  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Ciąża

Strefa czasowa UTC [letni]