Dzisiaj jest sob maja 30, 2026 4:42 am

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

no tak,co kobieta to inna opinia :wink:
moja ciaze prowadzil do 6 miesiąca dr Pawlos,na juranda,usg wykonywal w sanitasie,jedyny minus byl ten ze nie przyjmuje porodów,pracuje na grenadierow w szpitalu MSWiA,a tam nie ma polozniczego oddzialu niestety<a na lubartowskiej juz nie przcuje>
bylam z niego bardzo zadowolona,wydaje sie chlodnym lekarzem,ale naprawde jest rzeczowy i zawsze odpowiadal z checia na wszystkie pytania,zawsze wszystko wytlumaczyl,nigdy nie pozwolil zebym wyszla z gabinetu z jakąs nie wiedza
polecam go serdecznie
lekarz ten przyjmuje tez prywatnie w sanitasie na hempla
pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem w 6 miesiącu ciąży i moją ciążę prowadzi doktor Borowiecka- Szymańska. Jestem z niej zadowolona, odpowiada na każde moje pytanie.A poza tym poleciła mi ją koleżanka, która była wcześniej w sanitasie i sie do niej przeniosła :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Osobiście nie jetem z Lublina, Ale moge polecić super lekarza, dr śławatyńskiego. To jemu zawdzięczam donoszenie ciąży do terminu, choć w 23 tygodniu zaczoł sie poród. Polecam go z całego serca bo wiem że to on uratował mi dziecko.
Gdy sie nic niedzeje w ciązy również mogę polecić dr Wdowiaka.
A jeśli chodzi o szpital i długoterminowe leżenie Kraśnickie odpadają w 100% chyba że chcecie codziennie dawać lekarzowi w kieszeń to może sie zajmą pacjentem. Natomiast na Jaczewkiego mogła bym przeleżeć kolejną ciążę i to całą.
Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulette pisze:
no tak,co kobieta to inna opinia :wink:
moja ciaze prowadzil do 6 miesiąca dr Pawlos,na juranda,usg wykonywal w sanitasie,jedyny minus byl ten ze nie przyjmuje porodów,pracuje na grenadierow w szpitalu MSWiA,a tam nie ma polozniczego oddzialu niestety<a na lubartowskiej juz nie przcuje>
bylam z niego bardzo zadowolona,wydaje sie chlodnym lekarzem,ale naprawde jest rzeczowy i zawsze odpowiadal z checia na wszystkie pytania,zawsze wszystko wytlumaczyl,nigdy nie pozwolil zebym wyszla z gabinetu z jakąs nie wiedza
polecam go serdecznie
lekarz ten przyjmuje tez prywatnie w sanitasie na hempla
pozdrawiam

on przyjmuje tez z NFZ tylko trzeba sie wczesniej zapisac sanitasie chyba miesiac albo i wczesniej ale warto sama u niego bylam :) no moge przyznac ze wszystko mi wytłumaczyl i delikatny niesamowicie . Polecam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey laski! Mam pytanie! Mieszkam w Lublinie na Czubach, szukam jakiegoś dobrego gina, ale jeśli się da na NFZ, rok prawie bez zabezpieczenia i jak na razie nie ma ciąży a staramy się z moim S. Będe wdzięczna za jakieś odpowiedzi i poleconych lekarzy!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

ja polecam pania doktor Caban. prowadziła mi całą ciążę, teraz też do niej chodzę po tabletki. bardzo sie interesuje zdrowiem pacjentki, radzi jak sie odżywiac, jakie witaminki brać no po prostu możecie ją o wszystko zapytać bardzo miła i sympatyczna pani.
Przyjmuje na Hipotecznej 4 trzecie piętro.
to jest telefon do rejestracji 081 532 50 81 a jakbyście nie mogły sie dodzwonic to jest komórka pani doktor 0601 394 943

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja z całego serca polecam dr Mazurka. Pracuje w WSS na Kraśnickich, przyjmuje ponadto w Top Medicalu oraz ma prywatny gabinet na Jana Sawy. Prowadzi mnie od 15 tyg ciąży, prowadził 4 moje koleżanki... BOMBA FACET!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

NIKOLLA pisze:
Hey laski! Mam pytanie! Mieszkam w Lublinie na Czubach, szukam jakiegoś dobrego gina, ale jeśli się da na NFZ, rok prawie bez zabezpieczenia i jak na razie nie ma ciąży a staramy się z moim S. Będe wdzięczna za jakieś odpowiedzi i poleconych lekarzy!

To ja polecam Dr. Leszka Surmacza. Przez kilka lat leczył mnie inny lekarz i dzieciaczka ani widu ani słychu... Tylko czułam się coraz gorzej od chormonów :(
Trochę więcej niż rok temu zaczełam chodzić do Surmacza. Efekt widać w avatarku i suwaczku :smo:

Przyjmuje w przyszpitalnej przychodni na Kraśnickiej oraz prywatnie na Jana sawy 4 w Donna Vita ( wizyta 70 zł)

O Mazurku też słyszałam dużo dobrego od jego pacjentek. Zresztą widziałam jak przychodził na obchody i wyraźnie interesował się ich stanem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie wiem czy to jeszcze aktualne pytanko... ja polecam dr Włodzimierza Kozickiego, chodzę do Niego prywatnie, choć rzadko bierze ode mnie pieniądze... przyjmuje także w szpitalu na jaczewskiego, nie mam dzieci i nie jestem w ciąży, ale miałam różne przejścia ginekologiczne także moja Mama, obie leczymy się u Niego i w życiu nie zamieniłabym Go na innego, dla Niego najważniejsza jest pacjentka a nie kasa, poznałam też opinie innych kobiet i wszystkie są bardzo, bardzo zadowolone, także te które były przez Niego prowadzone w czasie ciąży. Kontakt mogę przesłać na pv gdyby któraś potrzebowała ;]

24.02.2009r [*] 11.2010r [*] Z miłości zrodzeni miłością pozostaniecie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam polecam dr Janusza Kowala. Przyjmuje w Ars Medica na Bursztynowej tel 0814433535 i na Piłsudskiego w przychodni Bamed tel: 0815324238.
Obie przychodnie mają podpisana umowe z NFZ. Lekarz jest godny polecenia.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

hej, ja właśnie szukam dobrej ginekolog. właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży i szukam dobrego lekarza. z góry dzięki za pomoc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

stanowczo nie polecam pana KOWALA! bylam u niego raz na poczatku ciazy.nic zero uwagi naqwet nie powiedzial ze w ciazy jestem nawet mi zadnych badan nie przepisal.nie mowiac o lykaniu kwasu -musialam sie sama domyslec ze mam to kupic.

jestem bardzooooo zadowolona z doktora Krzyżanowskiego.przyjmuje w luxmedzie i pracuje na staszica

Który pali się dla Ciebie coraz mocniej i mocniej.
Ja nigdy nie zgasnę jak oddech mi dasz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam takie samo zdanie na temat szpitala na Kraśnickich jak któraś z poprzedniczek - porażka totalna
no i z Mazurkiem też miałam przejscia- okropny gość, ale nie wiem jakim jest lekarzem prowadzącym ciąże - wiem tylko, że nie swoje pacjentki w szpitalu traktuje OKROPNIE :twisted: :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja polecam doktora Wdowiaka pracuje na Kraśnickich zawsze dostępny po telefonem!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tez polecam dr Wdowiaka, prowadziłam u niego ciąże

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ktos slyszal o dr popiołku?przyjmuje na juranda

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A ja polecam dr Beatę Gulanowską-Gędek - przesympatyczna kobieta i wspaniały specjalista. Przyjmuje w poradni Donna Vita na ul. Sawy i w szpitalu na Kraśnickich. Z samym szpitalem mam przykre wspomnienia, zwlaszcza z poloznymi, ale dzieki niej mam zdrowego, kochanego brzdąca :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a czy któraś była u dr.Macieja Kwiatka? jeśli tak proszę o opinię

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

wiem że temat stary ale może się przyda namiar.
w końcu znalazłam dobrego gina!! dr Andrzej Milczarek z AB centrum medyczne relaksowa. ginekolog położnik [chociaż jako położnika to go sprawdzę dopiero pewnie za rok-dwa ;p], jako gina mogę polecić w 100% Wiem że był ordynatorem przez kilka lat gdzieś w PL, a teraz prowadzi przychodnię z Żoną- pediatrą [Koleżanka mówiła że jest bardzo dobrym specjalistą alergologiem, bo chodziła z synkiem do Niej].
http://ab-cm.pl/kadra/andrzej-milczarek/

24.02.2009r [*] 11.2010r [*] Z miłości zrodzeni miłością pozostaniecie...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 59 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Forum ciąża

» Fora Regionalne » Lubelskie

Strefa czasowa UTC [letni]