Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 2:53 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

juz moge wam powiedziec jaki jest moj QUINNY BUZZ na zywo w terenie...REWELACJA!!! jezdzimy na spacerki codziennie i mieszkam w takim miejscu ze musze zjechac kolo domu z kamienistej malej gorki a potem przejsc taka typowa wiejska,polna droga z dziurami wybojami i trawka pomiedzy zeby dojsc do centrum i co??moj Buzz swietnie daje rade-doslownie plywa po dziurach i jezdzi super!!jak prawdziwa terenówka:) moze i nie jest tani ale nie zamienilabym go na zaden inny a gondola wcale nie jest mala.Olivia lezy w nim w grubym kombinezonie i pod grubym kocykiem i jeszcze mam duzo miejsca w nozkach zeby wlozyc zapasowy kocyk.
goraco POLECAM Buzza:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a ile gondolka ma w srodku jesli moglabym prosic o zmierzenie :D

mi sie spodowal tez nowe X-Lander z kola obrotowymi z przodu :) ladne kolorki sa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja mam wozek El-jot Carmen: zwykla, tradycyjna gondola+ spacerowka. Rewelacja; lekki, duze, piankowe kola, obszerna budka, no i przede wszystkim jest tani- ja za swoj zaplacilam 580zl, wiec w sumie niewiele.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej
skontaktowalam sie z gosciem, ktory wystawil te Boldery na allegro
oto co napisal kolorow w jakich wozki beda dostepne:
gładkie,łączone jasny z ciemnym to:granat,zielony,pomarancz,czerwony,beż,turkus
z kwiatami: czarny,beż,czerwień
wozki beda dostepne w sprzedazy za 3 tygodnie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny co sądzicie o Mikado Ox-Ford?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mikado- ox ford widziałąm na zywca- nie za bardzo... kształt fajny, ale obicie wg mnie tandetne..ale cena, nie powiem, kusząca.. to tyle..

szkoda, że te boldery dopiero za 3 tygodnie..chyba kupimy jednak x- landera xt- co myslicie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jagoda07 pisze:
ewka23 pisze:
ja jestem zadowolona z mojego wielfunkcyjny z www.polak.com.pl twister baby smail Obrazek

Mogłabys cos więcej o nim opisać, bo mnie się wlasnie ten wózeczke podoba. Co ma w wyposażeniu???
ja sie nim jeździ po wybojach???
Czy te koła w przody można zablokowac. Czy jest lekki w prowadzeniu???

wozek jest wielofunkcyjny! gondola +spacerowka + torba + pompka
prowadzi sie go bardzo fajnie i lekko , przednie kola mozna blokowac

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Właśnie, ewka23 co powiesz na temat tych skrętnych przednich kół, czy to jest dobry wynalazek czy raczej utrudnia życie? Bo jak sobie po sklepie tym Twoim wózkiem pojeździłam to super się prowadził, ale nie wiem jak się na wertepach zachowuje. Tzn te kółka, blokujesz je na wybojach?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam znalazłam ten wątek i mam nadzieje że mi pomożecie

widzę że o Baby Dreams ATLANTIC jest kilka opini i to pozytywnych mnie się podoba co prawda nie ma fotelika

może wiecie coś o mikrusie to polska podróbka mutsy o wiele tańsza będę wdzięczna za każdą opinie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A czy któras z Was ma lub wie coś o wózku SAWEX MAGICAL 4X (coś oprócz tego że to podróbka implasta). Proszę o jakieś opinie. Bardzo mi się podoba a nie wiem jak się sprawdza. Niestety opinii o nim tez nie znalazłam :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja tez od jakiegos czasu rozgladam sie za wozeczkiem.Moj typ to mikrus alu sprint po przemysleniach to nie wiem.Nie wiedzialam go na zywo a na zdjeciu to trudno ocenic.Choc przeczytalam tu ze ma spora gondole 80 cm a to dla mnie wazne bo dzidzia urodzi sie na poczatku wrzesnia i chce zeby w gondoli byla cala zime.Tylko tak sie boje bo z tych zdjec to wydaje mi sie ze ten wozek jest dosc "sztywny" w prowadzeniu chodzi mi o to ze wydaje mi sie ze ma sztywne mocowanie miedzy kolami a stelazem i dzidzius moze podskakiwac na wybojach i wydaje mi sie ze nie bedzie mozna wozka pobujac tak jak przy mocowaniu na paskach.No nie wiem to takie moje watpliwosci.A i jeszce na zdjeciach spacerowki z boku ma sie wrazenie ze dziecko w srodku siedzi zgarbione bo budka jest dosc nisko.Przxynajmniej mi sie tak wydaje.A wy co o nim sadzicie?Moze ktoras widziala taki na zywo?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kaczuszka moja niunia w sierpniu sie urodzi i tez chce cala zime w gondoli, zeby przejezdzila :) dlatego tez szukam wozka z obszerna gondolka :) moj typ to Bolder Implasta i wlasnie ten Alu Sprint :) na zdjeciu widac, ze Alu jest na wachaczach i wcale nie sa one sztywniejsze od paskow. Poza tym jest na jednej skosnej ramie i to tez amortyzuje drgania - takaie moje zdanie :) ale trzeba to sprawdzic w sklepie i poszukac gdzies na innych forach :) kiedys cos czytalam i jedne dziewczyny byly w 100% zadowolone, a inne narzekaly na cos tylko wlasnie nie pamietam na co :x musze poszukac :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wozek polak TWISTER BABY SAMIL i ATLANTIK BABY DREAMS sa własciwie identyczne , tylko roznia sie kolorami! ja mam jestem super zadowolona i super sie go prowadzi ! przednie kola to rewlacja nie trzeba go unosic przy skretach i bardzo swobodnie sie prowadzi i lekko nawet jedna reka i skreca tez :wink: :wink: jest troszke sztywny ale to w niczym nie przeszkadza bo bujac tez mona i na boki i do przodu :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
to atlanticObrazek

<...> wklejajmy zdjęcia, nie linki do aukcji / emila :)
a to polak twister
http://www.babysmile.pl/index.php?lang=pl roznia sie cena ! polak w sklepie kosztuje ok 1200 a na allegro 890 a atlantik w sklepie 980 a na allegro ok 850[/img]

Ostatnio zmieniony pn mar 19, 2007 12:34 pm przez MamaJULCI, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja kupiłam wózek Fokus 900 zł pompowane koła gondola ściągana spacerówka i fotelik który można podczepić do stelaża jednym słowem jestem zachwycona .
Jedyny minus to to ze jest Dos duży i jeśli kot ma mały bagażnik to odradzam do opla vektry wejdzie jak gondola jest postawiona bokiem a już do fiata Sieny nie wchodzi gondole musimy wozić na przednim siedzeniu naszczecie mamy dwa samochody i częściej używamy wktry .
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mirell pisze:
Jedyny minus to to ze jest Dos duży

Duży wózek bywa też zaletą :wink: Mi akurat wielkość nie przeszkadza, wręcz przeciwnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DLACZEGO NIE MOZNA WKLJAC LINKOW??? Z AUKCJA?? NIE ROZUMIEM :roll: :roll: :roll: :roll: :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Polecam przeczytać regulamin:
AMA pisze:
2. Zabrania się publikować na forum treści czysto komercyjnych (np. reklam, komunikatów PR), linków do stron internetowych w szczególności innych for dyskusyjnych, sklepów i aukcji. Linki wewnętrzne w ramach forum.e-mama.pl są dozwolone.

:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mitosia moze masz i racje z tym zawieszeniem.W koncu ten wozek nie kosztuje najmniej i musi to byc jakos porzadnie zrobione.Zreszto tez jest nie dobrze jak zawieszenie jest zbyt miekkie bo to tez nie dobrze robi na malutki kregoslup bo za bardzo trzesie.Oj jest problem z wyborem.Dobrze byloby wczesniej wyprobowac na sobie :D no ale jak :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewka23 pisze:
DLACZEGO NIE MOZNA WKLJAC LINKOW??? Z AUKCJA?? NIE ROZUMIEM :roll: :roll: :roll: :roll: :cry:

z tym regulaminem niestety racje :?
a moglabys powiedziec ile ma gondolka dlugosci w srodku i szerokosci?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MITOSIA polak twister wymiary wozka rozłozonego 100/65/109 wymiary wozka złozonego 45/65/95 wymiary siedzenia 35/24/47
waga wozka 14,5 waga gondoli 4,5

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]