Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 2:44 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

może jestem niemota ale gdzie na dole? :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

monis jak otwierasz pierwsza strone forum to na samym dole ostatni wątek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :) pospaliśmy do 9 ale mały w nocy od 4 co pol godziny szukal cyca ;)
Ale to i tak dobrze. Rano deszcz, teraz słoneczko wyszlo ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam. Sporo sie nie odzywałam, ale miałam trochę spraw na głowie no i mój Mały Szkrab tez mi nic nie pozwala zrobić.
Już mamy ustalona date chrzcin na 29października a to będzie 2w1 bo bierzemy od razu ślub kościelny, bo jesteśmy tylko po cywilnym tak więc mam teraz latania i załatwiania wszystkiego. Całe szczęście suknię już mam, sala też zarezerwowana, dzisiaj i jutro czeka mnie jeżdżenie i zapraszanie, muszę tylko poczekać, aż M. wróci z pracy. Chcemy zrobić takie małe przyjęcie, a już wyszło prawie 50 osób :shock:
wczoraj byłam z Elenką u pediatry, bo ma nierówne fałdki na nóżkach i fałdki na pośladkach tez są nierówne :( dostałyśmy znowu skierowanie na bioderka, mam nadzieję, że wcześniejszy lekarz się nie pomylił i będzie wszystko w porządku. Poza tym Mała nie chce jeść od tygodnia, o dziwo już 2 dni pije sztuczne, a nigdy nie chciała, za to u mnie w piersiach robi się susza, nie mogę już odciągac mleka laktatorem, bo praktycznie nic w nich nie ma, a Mała też czasami leniwa, bo jak jest mleko to nie chce ssać tylko czeka na butlę, nie wiem co jej się poprzestawiało :(
dziewczyny, która z Was bierze może Ceazette i karmi? może te leki u mnie maja jakiś wpływ, że mam mało mleka? poza tym krwawie już prawie 2 tyg po nich i końca nie widać, chyba je odstawię.
Monia znalazłaś ten wątek prywatny? bo ja tez go nie widzę :oops:
Pozdrawiam Wszystkie i miłego dnia życzę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam sie !
U nas od wczoraj zimno 6 stopni i leje.. wlaczylam dzis ogrzewanie.

Monisiu ale Ci zazdroszcze kominka :oops: :oops: 8)

A moje dzieciaki poszly wczorja na noc do tesciow i wroca dzis po obiedzie, az normalnie za cicho mi w domu, juz wole jak jest halas ;)
M w pracy a ja sama.. O ju maly sie budzi... ehh

Milej soboty!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aguś ja biorę...zostały mi jeszcze 4 opakowania i wiem, że to ostatnie 4 opakowania w moim życiu... na pokarm to to wpływu chyba nie ma, ale krwawienia/plamienia jest więcej niż takiego normalnego- suchego czasu.... jak dla mnie tragedia- żałuję, że wzięłam sobie od razu na pół roku te tabletki :( u mnie to wygląda tak- tydzień krwawienia-tydzień normalny... :( ale wiem, że np monia jest zadowolona :) na każdego pewnie wpływają inaczej

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Anelma ja jedno wybrałam i zaczęłam drugie, ale właśnie krwawienie jest już długo co doprowadza mnie do szału, poza tym nie mam pokarmu, ledwo co ściągam 40 a czasem 20 albo mniej z obu piersi :( niby nie mają wpływu te tabletki na pokarm, ale jak poczytałam, to jest troche osób, co po tych tabletkach straciły mleczko :( jeszcze mam 2 opakowania tych tabletek, ale chyba już ich nie wezmę

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej
wczoraj miała się odezwać, ale Olo był taki marudny; po prostu musi nie cały czas wiedzieć ... ja nie wiem, jak to się stało, bo dosłownie do wczoraj potrafił sam się bawić itd. a teraz ??? chyba postawię swoje zdjęcie przy nim ;)
dostała dwa kombinezony - taki lżejszy jesienny i większy niż kupiłam - na 80 cm; mam nadzieję, że jakoś zimę przetrwamy ;)
ale fakt, jakieś śpiochy, body przydałoby się kupić;
ja troszkę przybita jestem; też trochę spraw na głowie, ale nie będę smęciła;

BUŹKA miłego weekendu

acha Aguś - my też tego samego dnia mamy chrzciny ;) udanego przyjęcia Wam życzę :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny calkiem na dole na głównej stronie po zalogowaniu jest nasze forum prywatne ... ;)

Agus Ja biore Azalie ale tez koncze opakowanie i juz wiecej nie biore... Tez mam ciagle jakies plamienia... Co do mleka to teraz mam go wiecej bo maly sie najada ;) przystawiaj mała jak najwiecej, moze bedzie pokarm...
Super ze planujecie kościelny :)

Anelma od razu wszystkie wykupowalas? Ja zostawilam w aptece recepte na 7 i co miesiac biore jedna ...

Efra ja tez mysle nad kombinezonem na 80 cm. Chociaz narazie sie wstrzymuje bo znalazlam po bracie dwa na 74 i jeden na 68, nie sa pierwszej mlodosci i modne ale...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

Dzieci spia ,maz jeszcze siedzi przy laptopie to ja tez siadlam na chwile :)

Oliver ma sie dobrze :) Teraz za kazdym razem jak go klade na brzuszek to od razu przewraca sie na plecki :lol: dopiero po kilku obrotach lezy na brzuszku ,a tak w ogole to taki smieszek z niego ,jak tylko widzi Karoline to od razu zaczyna cos do niej mowic po swojemu 8) zawsze sie umiecha naj ej widok ,zreszta ona tez sie cieszy jak przychodze z nim po nia do przedszkola :)

Wpiatek bylam z Karolina u pediatry ,okazalo sie za zalapla jakas bakterie :roll: przez to czasem pokaslywala i miala wodnisty katar ,dostala kropelki do nosa i syrop ,dzis juz wszystko przeszlo ,ale leki ma wybrac do konca i moze isc do przedszkola

Pogoda okropna ,zimno i caly weekend pada deszcz ,10 stopni na termometrze ,wieczorem to nawet ogrzewanie wlaczylismy

Mieszkania nadal szukamy ogladalismy ostatnio dwa ,ale sypialnie za male :roll: powoli trace nadzieje ze cokolwiek znajdziemy :roll:

Milego tygodnia :*

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej

Rany ale leje. Normalnie masakra. wogole sie jakos dziwnie czuje nie wiem czy mnie jakas choroba nie bierze :/

Ja dzisiaj ide do gina na kontrol i pogawedke o antykoncepcji, ciekawe co mi zaproponuje.

Pozdrawiam

Obrazek

----- Nasz Aniołek 9tc [*] ----

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam:) zimno, buro i deszczowo, cudowny poranek :lol:

Wczoraj byliśmy u tesciów, potem zakupy w rossmanie. Kupilam na próbe pampki, zobaczymy, do domu sa dobre pewnie ;)
Jeszcze mama w carrefur kupila mi chusteczki z pampersa 6pak za 25 zł więc sie oplaca i polecam ;)

Agatka udanej wizyty :)

Ellak Zdrówka dla Karolinki ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka!
I ja się witam na priv :wink:
My dziś z Antosiem sami - Emi w przedszkolu a M w pracy. Już ogarnęłam mieszkanko więc "tylko" opieka nad małym mi została. Mam zamiar dziś trochę poleniuchować - książkę poczytać - a co mi tez się coś należy.
Antoś niestety bez poprawy - nadal kaszle sucho - chrypki co prawda nie ma ale dołączył katar :roll: Chyba jutro trzeba będzie znowu doktorka odwiedzić.

Mały marudzi - później się odezwę.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej u nas tez jesienna pogoda :roll:

Wole wiosne, czlowiek inaczej sie czuje i mysli sa bardziej optymistyczne :roll:

Milego dnia!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć Laseczki!

U nas coś się dzieje niedobrego, nie wiem co, malucha ma gorączkę i strasznie marudna, cały czas płacze, dopiero po paracetamolu lepiej i na trochę się uspokaja. Troszkę luźniejsze kupki, ale tak w normie, po prostu luźniejsze niż wcześniej (bo była plastelinka). Chyba ząbki idą, bo wszystko pcha do buzi, wcześniej mało jadła, nawet smoka nie chciała, po tych czopkach lepiej już. Nie da sobie za bardzo nic tam w buźce pomacać, żelem jedynie jak smaruję to twarde ma te dziąsełka, ale do ząbków to chyba jeszcze troszkę. Poza tym nic się nie dzieje, żadnego katarku, kaszelku itp Kinga troszkę łagodniej przechodziła ząbkowanie, o ile to to. :( Nie piszę już na priv, malucha pcha gryzak do buzi i znów marudzi...

http://www.garnek.pl/witch/a

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MAMA ja juz do wiosny odliczam. Nie cierpię zimna, to dla mnie najgorsze pory roku: pozna jesień I zima...brrr

MROOWECZKA oby to nic groźnego ta gorączka...zdrówka!!

Aniołki [12tc], [7tc]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam
mrooweczka współczuje choroby malutkiej,moja tez wszystko -a zwłaszcza ręce wkłada do bużki i tez dziąsła ma twarde jako ,ze bez smoczkowa to już myślę,że zamiast piąstki smok byłby lepszy...ale z kolei obawiam się ,ze gorzej będzie cycac i jak zwykle mam wątpliwości he he,ale faktycznie chyba już coraz bliżej do ząbków.
iwi masz rację idz do lekarza,aby nie rozwinęło sie coś gorszego ,poprawy życzę
netka dobrze ,ze piszesz bo akurat chusteczki się kończą to skorzystam
agatka -ciekawe co zaproponuje gin,tez muszę sie wybrac,choc nie lubię jedynie w ciaży śmigałam bez oporów..
ellak zdrówka dla Karolinki a mieszkanie znajdzie sie ,choc to denerwujące jak ogląda się czas traci i nic...u mnie tez zimno i szaro-buro :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nikamo jak nie ma potrzeby to lepiej bez smoka, piąstki i tak będzie pchać, czy przez zęby, czy po prostu z ciekawości świata. Ja daję smoka, bo kciuka dyndoli. Wolałabym, żeby nie przyzwyczaiła się do kciuka, już lepszy ten smok... Z Kingą prawie wcale smoczka nie używaliśmy i było ok :)

http://www.garnek.pl/witch/a

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My bylismy u kolezanki ktora urodzila 3 tyg temu. Mały tez jest marudkiem i mało spi ... Nie jestem sama :lol:
Möj tez całe ręce pcha do buźki, teraz zalapał ze gryzak jest ok. W dodatku chyba przez to ma naokoło ust czerwone kropeczki. Wasze tez maja jak tak wszystko do buzi wkładają ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Netka nie tylko Twoj Maluch mało śpi :wink: moja to jakiś cyborg pod tym względem :wink:
A do buzi tez pcha wszystko co się da, aż cmoka :wink:

Aniołki [12tc], [7tc]

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 11412 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 564, 565, 566, 567, 568, 569, 570, 571  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]