Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 2:02 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 885 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie laseczki .

Wakacyjna przerwa zagościła na całym forum chyba , bo raczej na każdym wątku przestój .

Wiosna o jakiej Ty kobieto starości mówisz ? przecież Ty młoda mamusia jesteś .

Jankesowa jejku , Twój syncio skończył już 3 msc , ale ten czas zasuwa .

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosna31 pisze:

Kika nie wiem jak zmienic ilość zebów w podpisie :oops: daj cynk :wink:

szczerze to ja też nie wiem dlatego od początku mu tworzę tylko za każdym razem wpisuję i zaznaczam inną liczbę

no proszem ja bardzom i Jankesowa i Agoos się odezwały, kope lat, co u was??

my jeździmy na wycieczki bo m. ma urlop a nasze dziecię to mały podróżnik zachwyca się wszystkim od lasu po mury warowni :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

[IMG=http://img836.imageshack.us/img836/920/foto718.jpg][/IMG]

[IMG=http://img707.imageshack.us/img707/1640/img0164om.jpg][/IMG]

[IMG=http://img97.imageshack.us/img97/2148/foto734.jpg][/IMG]

Moja duma i najwieksze szczescie :)

Nasze Serduszko 07.04.2010r - 9 tc (*)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

o jaki pucuś piękny :D nie dziwne, ze duma, jest super!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jankesowa śliczny maluszek :)

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jankesowa no pewnie że masz prawo być dumna taki facet :D , a te włoski. Śliczny.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jankesowa, cudny chlopczyk, a jakie ma super wloski!!

U nas upaly, nie chce sie z domu wychodzic. Ja juz szersza niz wyzsza, kazdy sie mnie pyta, czy na dniach rodze :evil: Ludzie sa bezczelni, jak odpowiadma, ze jeszcze 5 tygodni, to kazdy mowi, ze moze wczesniej, bo juz taka wielka jestem... Podusialbym te babsztyle :evil: Jakbym miala jakis wpyw na to, jaki mam wielki brzuch..

Obrazek
2 Aniołki, za ktorymi bardzo tesknie [*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:D Hello!
Jankesowa-fajny gosciu,wyglada na starszego moze przez ten fryz,maly Elvis :wink:
Kaktus-pokaz brzusio.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Awatar użytkownika

Jankesowa- pięknioch :) pączus kochany!

Taa, żyję, mam sie dobrze! Zero czasu na net -praca, praca, praca...Synia do przedszkola wysylam co by sie uspolecznil :) nie oponuje - w koncu w przedszkolu maja ciezarowke :)

Zaczynam myslec o drugim ale zeby jakos tak obsesyjnie to nie...sie zoabzcy!Pozdrawiam dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!1

Obrazek

Aniołek (*) (18 tc, 07/04/2010)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

w końcu mój syn zaczął raczkować, noż ile to można czekać było :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Kika - moj zaczal raczkowac jak mial 10,5 m-ca ja sie dopiero naczekalam a w wieku 12,5 m-ca ruszyl na nogach :)

Gratulacje dla synka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hello

Jankesowa sliczy ten twój synuś ;) Normlanie do zacałowania, i chyba kocha jedzonko jak Michaśka bo pucki ma fajowe no ioczy cudne!

Kika gratulacje! Teraz juz nie posiedzi ;) Mam nadzieje, ze da ci solidnie w kość! Hehe, żebys nie miała lepiej niż ja :)

Kaktus bosz... a ty sie niedługo rozsypiesz kochana! Ale leci ten czas...

No i malinka, widze ze juz ubywa tygodni ;) Wiekszasc za Tobą! Czekam na twojego maluszka!

U nas nic nowego
Zalatana za Michalina, ktora pobija wszelkie rekordy łobuzowania. czasami mysle, ze Bóg mi sowicie wynagrodził stratę Piotrusia, bo Micha jest dziewczynka co sie stroic lubi, ale i jak chłopak łobuzuje za trzech normalnie. Smiejemy sie z K, ze to dwie dusze w jednym ciele ;)
Gada jak najeta, ale oczywiscie jak jest z nami, bo jak chce sie pochwalic przed kims to zaczyna gugac jak trzymiesieczny niemowlak i sie pieści. Wstydzoch sie zrobiła i maminy cycek, robi awantury jak tylko chce dac kroka poza jej obszar widzenia, o wychodzeniu do pracy nie wspomne, bo mi to przypomina sceny z egzorcysty jak tesciowa albo K próbuja ja oderwac od mojej nogi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika to i ja gratuluję :D
Wojtek łazi po ścianach nie ma ochoty na raczkowanie no chyba, że musi się dostać do następnego mebla, to tak dziwnie się przemieszcza. Raczej przewraca się z boku na bok i tak dopina swego. Dziś doszedł do schodów i mam strach w oczach musimy kupic blokadę :roll: na schody.

A mamy 7 zęba :shock:
No i problem z nocami budzi się co 2 godziny i wyje niemiłosiernie :(

Malgorko kiedys pisałaś o spacerówce parasolce , a ja juz stara jestem i pamięć nie ta daj jeszcze raz cynk 8) jaka jest fajna.

No i mój starszy synek dziś kończy 18 lat i co nie stara już jestem :lol:
Pozdrawiam i miłej soboty

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosna sto lat dla Darka, robi jakąś imprezkę :?: :wink:

no mój koczkodan też się po swojemu przemieszcza, ale nigdy nie robił typowego raczkowania na szczęście zaczął ale rączki słabe bardzo więc teraz chwalimy go nawet jak przyjmie pozycję żeby miał motywacje do wyćwiczenia ich

a ja za zęby dziękuję przez najbliższe pół roku nie życzę sobie ani jednego dodatkowego chcę się wyspać :twisted:

Malgora klapa jej, a co se będziesz żałować :P czytałam wczoraj o Twoi problemie w którymś z wątków :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malgorko nie wiem o co chodzi ale jestem z Tobą :flo:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie laseczki!
Co to za swieto w poniedzialek macie?

Meg, pokazalabym brzuszysko (nie brzusio), ale az mi wstyd, taki gigant. Wczoraj poszlam z malym na plac zabaw do parku, siedza tam na lawce 2 takie ropuchy. I jedna od razu do mnie- Oj, chyba zaraz na porodowke. A ja na to, nie jeszcze nie. A druga- Pewnie blizniaki, co? Myslalam ze zamorduje. Za chwile ta druga odwraca sie do tej pierwszej i mowi- Moja synowa byla w ciazy z blizniakami i nawet ona takiego brzucha nie miala! Az mi lzy naplynely. Zadzwonilam do mojej kolezanki i mowie jej po polsku, ze wredny babsztyl kolo mnie myslal ze jesem w ciazy z blizniakami, sama powinna popatrzec do lusterka jaka jest gruba a nie mna sie przejmowac. Odlozylam telefon, a babsztyl do mnie, z usmiechem- Ooo pani tez z Polski? Nawet sie malpa nie obrazila! Wstalam i poszlam, zeby tak te baby zrudzialy :evil: Wiec fotek brzuszka nie wklejam, aparatu unikam jak ognia.

Kika, no to teraz Ci sie zacznie, jak maly raczkuje, wszystkie szafki, schody, kibel, ach, jak ja to uwielbialam :twisted: Teraz juz mam pokupione takie barierki, zeby mala nigdzie nie wlazla, i szafki wszystkie pozabezpieczane, pamietam, jaki cyrk mialam z Brianem jak lubil grzebac po szafkach. Jedyne co mu wolno bylo to szafka z garami, reszta pozabezpieczana, ale i tak go kiedys zlapalam jak probowal puszczac lodki w kiblu.. Dobrze, ze nie mam zadnych odswiezaczy ani innych trujacych chemikaliow.

Malgora, to Michasia daje popalic, hehe! Dobrze, ze taka jest a nie jakas niemrawa, wtedy to bys sie znow martwila, ze cos nie tak. Wklej no jakies zdjecie, moze moja mala (jeszcze bezimienna) zmobilizuje sie, zeby wylezc troche szybciej, zanim mi brzuch eksploduje!

Wiosna, mi tez tak Brian wyl co noc, dopiero jak odstawilam od cyca to sie skonczylo.. Nie wiem, jaki to ma zwiazek, ale jak przestawilam go na butelke to powyl jeszcze 2 nocki, nic nie zdzialal bo w nocy nie bedzie stara, leniwa matka mleka szykowac, i od tej pory przesypia noce. Co do spacerowki to zobacz sobie z chicco, maja swietna taka leciutka, wkleje zaraz linka jak znajde.. http://www.google.com/products/catalog? ... GcQ8gIwAA# Oczywiscie to z amerykanskiej strony, ale wiem, ze Wy macie to samo. Super jest, sama kupie jak mala skonczy pol roczku.

No i sto lat dla Darka!!! Nie ma co, super masz chlopakow!!

U nas ociupinke sie ochlodzilo, teraz jest codziennie ok 30 stopni, jak dla mnie ciagle za duszno. Moglo by byc tak z 15, no 16 gora..

Obrazek
2 Aniołki, za ktorymi bardzo tesknie [*][*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej hej

Wiosna ja mam parasolke sprzed 10 lat, tako, ale jestem z niej w miare zadowolona :) lekka i zwortna, choc troche twarda bo sie do mojego jedo przyzwycziłam, bo miał porzadne amortyzatory. Na krótkie trasy do sklepu czy do autobusu biore parasolke, ale jak idziemy na spacer, taki poważyny to tylko jedo, bo sie prowadzi super, no i na snieg tylko ten bedzie, bo nie wyobrażam sobie brnac przez zaspy na plastikowych małych kołach ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam casualplaya ale jak dla mnie jest za ciężki do pakowania do bagażnika i wczoraj kupiłam GRACO używany za 25zł, chyba nie przesadziłam 8) . Zależało mi na lekkim wózku który bez problemu będę sama wkładała do samochodu, zobaczymy napisali że waży 5kg.

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaktus-jak widze ciezarna z bardzo duzym brzuchem to tez zwracam na nia uwage i nie mysle ale spasiona tylko,o jaka ma wielka pilke,wiec sie nie przejmuj,bo brzuch to nie tluszcz tylko dzidzia,co innego jakbys miala maly brzuch i dupke jak szafa 4 drzwiowa.Mi sie podobaja takie pilki z przodu u ciezarnej,czasem sie nie moge napatrzec bo widze kobitke widac sucha jak zapalka bez brzucha z 50kg wagi i dzwiga przed soba wielka pilke,jak ta skora nie peknie? i czemu zawsze brzuchy sa okrogle skoro rodzimy potem dzieci a nie kulki,zawsze mnie to zastanawialo :lol: Nic sie nie przejmuj Kaktusku bo moze te poleczki nie chcialy dosrac w zlej wierze,tylko czasem prosty czlowiek nie potrafi ubrac dobrze w slowa tego co ma na mysli,nie powiedzialy Ci przeciez ze jestes gruba tylko masz duzy brzuch,powiem Ci ze ja z Martyna w ciazy zazdroscilam pilek moim kolezanka bo mnie rozlalo na boki i mialam maly brzuch,z Alexem juz mialam fajna pilke lekarska i wcale sie nie wstydzilam ,ze mam wielki brzuch.
Wiosna-wszystkiego najlepszego dla Twojego synka :wink: az trudno uwierzyc ze taka mloda babka ma juz w domu takiego faceta(widzialam Cie wiec mi nie wmowisz ze stara baba jestes i inne farmazony)U mnie za 10 lat 18 corki mysle ze juz troche zmarszczek mi przybedzie bo bede miala 40 lat i Alex juz maly facet bedzie 15lat to moze tez zse sprawie malego bombla,bo dzieci juz takie dorosle beda,chyba ze babka zostane wczesniej he he

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosna, to ty kozak jesteś z takim wózkiem (chodzi mi o casualplay ) One mi sie bardzo podobają, ale niestety nie na moja keiszen to zostaje mi tylko popatrzeć. Sąsiadka moja ma i zaje... podoba mi sie własnie specerówka z niego ;) Gondola też super, ale spacerówka normalnie wymiata :)

Kaktus brzuszki ciazowe sa sliczne!!!! Ja za swoich ciagle tesknie ;)
Powtarzałam sobie w ciazy, ze przynajmniej nie jestem gruba, bo jem, ale jestem gruba bo jestem w ciąży ;) hehe :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 885 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]