Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.

Kobietki kochane,ja tez dostalam okres 9,03 i trwal 2 dni,wiec dla mnie to byl plamienie a nie okres,zrobilam tesik i 1 kreska,12,03 poszlam do mojej Pani gin,zrobilam mi usg dopochwowe,i mowi ze ona ciązy nie widzi,a ja bylam pewna,ze cos jest,bo zle sie czulam,no i to dziwne plamienie,ale widocznie musialam sobie cos uroic.Dzis -14,03 to moj 6 dzien cylu,czyli nowy miesiac staran(3 proby nieudane),wiec bedziemy probowac od 10-18 dnia cylku.A moja Pani gin,przepisala mi luteine,mam ja brac od 16-25 dnia cyklu,mowi ze jak jajo sie zagniezdzi to latwiej bedzie utrzymac ciąze,a jak nie to okres bedzie regularny.Jak ja bym chciala,zeby sie w koncu udało.trzymam kciuki za Was wszytskie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Aha dodam,ze do tej pory mialam zawsze regularne cykle,praktycznie jak w zegarku,czyli co 30 dni.Szczerze mówiac bylam pewna,ze zajscie w ciąze jest prostsze i ze mi sie uda,ze moze nie za przyslowiowym 1 razem,ale to juz byl 3 i nic.Ale czekam i niby staram sie o tym nie myślec,ale wiecie jak to jest.Pozdrowionka:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewka_27 pisze:
HEj KOBIETKI!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RYBCIE TEST WYSZEDŁ MI POZYTYWNIE DWIE WIELKIE KRECHY jak ja się cieszę.
Wczoraj kupiłam takie malutkie (najmniejsze jakie były w sklepie) buciki i z zaskoczeniem dałam mężowi z gratulacjami, że się spisał genialnie.
No to teraz przeskoczę na temacik do jakiś listopadówek
BUZIAKI I POZDROWIONKA

ooo jaaaa bradzo gratuluje[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ciaza

siemka dziewczyny potrzebuje małej pomocy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: BARDZO WAZNE

Uprawialismy seks z chłopakiem w ostatni dzien miesiaczki(wtedymialam tez palmienie lekkie) to jest tak ze miesiaczke odstalam 23 lutego a skonczyla mi sie 28 lutego na nastepny dzien po okreis ei wspolzyciu nadal mialam brazowe palmioenie ale to zanikło. .Moje okresy sa neiregularne przwaznei dostane 26 stycznia a nastepna dostalam 23 lutego.Wtedy tez doszlo do wytrysku wewnatrz mnie.Jaka jest sznasa na zajescie w ciąze??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ewka_27 GRATULUJE ze Wam sie udalo:) ja mam nadzieje ze wkrotce tez bedziemy miec swoja Dzidzie...

Offline Wyświetl profil  

Awatar użytkownika

ewka11 pisze:
Uprawialismy seks z chłopakiem w ostatni dzien miesiaczki(wtedymialam tez palmienie lekkie) to jest tak ze miesiaczke odstalam 23 lutego a skonczyla mi sie 28 lutego na nastepny dzien po okreis ei wspolzyciu nadal mialam brazowe palmioenie ale to zanikło. .Moje okresy sa neiregularne przwaznei dostane 26 stycznia a nastepna dostalam 23 lutego.Wtedy tez doszlo do wytrysku wewnatrz mnie.Jaka jest sznasa na zajescie w ciąze??

ewka11, ile razy napisałaś już tego samego posta????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie a mnie nadal bola jajnikimdli mnie niemilosiernie i niewiem co ma myslec.jutro tydzien jak byl ostatni seksik w tym ten dziwny okres plamiacy...co myslicie?kiedy zrobic test by byl wiarygodny???>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł: ciąża???
.

witam Was serdecznie

wróciłam na to forum po prawie 6 miesiącach. 8 września 2006r., w 11tyg poroniłam. Od tamtej pory STRASZNIE czekam na pozytywny wynik testu.
13 lutego miałam @, dzis jest 32 dzien cyklu i dostalam bardzo delikatnego jednorazowego plamienia.... zrobilam sobie tydzien temu test - negatywny, powtorzyłam w czwartek, 29 dc i tez negatywny. Jesli chodzi o objawy to mam identyczne jak wtedy gdy byłam w ciąży - bolące piersi, ból krzyża i wzdęcia- oprócz tych negatywnych testów.... martwię sie tym dziwnym plamieniem, sama nie wiem co mam myslec. juz chyba wariuje tak bardzo chcę Dzidzię. Czy któras z Was miała coś podobnego? jestem w tej ciąży czy nie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Niewiem,czy twoje objawy mogą swiadczyć o ciąży,ja poczekalambym jeszcze ze 2 dni i zrobila jescze 1 test,oczywiscie z porannego moczu.Niewiem czy czytalaś moje wczesniejsze wpowiedzi,ja tez dostalam plamienie 2 dniowe w terminie @,ale w ciązy niestety nie jestem.Ale skoro sie czujesz tak jak przy 1 ciąży to zrób jeszcze 1 test.trzymam kciuki aby sie pokazały 2 kreseczki( daj znac).papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem w 31 dc i oczywiście były starania, dziś miałam nerwową sytuację i strasznie się zdenerwowałam przez to zaczęło mnie strasznie boleć pod brzusze i macica, teraz trochę ustało...co to może oznaczać??tracę fasolkę?? pomocy, moja tempka wynosi teraz 38 st, a nie jestem przeziębiona na nic podobnego :((

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czy utrzymująca się jakiś tydzień temp 36,9 st może wskazywać fasolkę w dodatku wczorajszy ból, bolesne piersi i strasznie boloące sutki oraz mało co pobolewający jajnik im bliżej @ tym mniej?? wie ktoś

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

malediv19 pisze:
Niewiem,czy twoje objawy mogą swiadczyć o ciąży,ja poczekalambym jeszcze ze 2 dni i zrobila jescze 1 test,oczywiscie z porannego moczu.Niewiem czy czytalaś moje wczesniejsze wpowiedzi,ja tez dostalam plamienie 2 dniowe w terminie @,ale w ciązy niestety nie jestem.Ale skoro sie czujesz tak jak przy 1 ciąży to zrób jeszcze 1 test.trzymam kciuki aby sie pokazały 2 kreseczki( daj znac).papa

test dzis zrobilam jeszcze raz, akurat jest 33 dc ale niestety wyszedl negatywnie. nie wiem, moze juz sama sobie wmawiam :( cóż, czeka mnie znow wizyta u gina i zobaczymy. może jeszcze nie teraz, ale juz niedlugo bedą te dwie kreseczki....... :?:

pozdrawiam serdecznie i również zyczę wytrwałości i wiary. I może trochę więcej luzu, który mi chyba bardzo by się przydał w tym wszystkim..... :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

dominisia66 pisze:
Czy utrzymująca się jakiś tydzień temp 36,9 st może wskazywać fasolkę w dodatku wczorajszy ból, bolesne piersi i strasznie boloące sutki oraz mało co pobolewający jajnik im bliżej @ tym mniej?? wie ktoś

mogą wskazywać, ale niestety nie muszą :( ja miałam podobnie - 37st, ból piersi, ból krzyza, inne objawy typowe dla ciązy ale inne od tych przed @. Proponuję zrobić test w dniu spodziewanej @. jesli wyjdzie negtywny a @ wciąż nie będzie, powtórz test. powodzenia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dominisia66 pisze:

Podwyższona temperatura powinna się utrzymywać w drugiej fazie cyklu minimum 18 dni i wtedy możesz podejrzewać ciążę... Mi wyszedł pozytywny test dopiero w 39dc (wcześniejsze mnie oszukiwały, nawet te w laboratorium)... Poczekaj spokojnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja co mam myslec o mnie??co sadzicie?mam fasolke czy nie?sama juz niewiem co myslec? :roll: :roll: :roll: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Test możesz zrobić dopiero w dniu spodziewanej miesiączki, wcześniej nic Ci ona nie powie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mialam miesiaczke -plamienia 3 dni temu i co mam myslec????????????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jestem tu nowa ale pasuje idealnie. Trochę skróce moją historię bo dużo by pisać. Ostatni @ miałam 30 stycznia, zrobiłam 4 testy_pozytywne :D byłam przedwczoraj u lekarza żeby zobaczyć fasolkę :D ... a tu nic nie widać i mam zgłosić sie za 2 tygodnie! Tyle czasu w nie pewności!!! Mówił, że może to puste jajo :cry: ale objawy mam wszystkie, oprócz mdłości

(pisałam o tym nowy post i odesłano mnie tu więc sie żale tutaj!)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

albo tutaj :wink:
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 188#556188

Nie martw się, nie zawsze wszytsko od razu widać :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]