Witam.
Ja mam problem z netem, bo mam wylaczony. Mialam kosmiczny rachunek za prac bo przyszlo wyrownanie za caly rok 700 zl + 200 biezacego. Nie wyrobilysmy sie z mama, aby zaplacic rachunek za neta, bo mam neta+TV+tel stacionarny. wazniejszy byl prad.
Moja mama czeka na kase ze szkoly (wakacyjne), a termin do zaplaty jest do 27 czerwca za neta .. a kasy jeszcze nie ma ... Jak nie zaplacimy to rozwiaza umowe. Moze uda sie, ze w poniedzialek przyjdzie kasa.
A lapie sygnal od kogos hehe ale raz jest raz nie ma

zazwyczaj w nocy
Anula super tez rzeczy z Hello Kitty

Corcia musi byc zadowolona
Wspolczuje Wam dzieczyny zlych relacji z mama

.
Ja akuart mam super, wspieramy sie nawzajem, ale i klucimy tez
Mam problem boo.
Ja sie opkuje dzieckiem od poniedzialku do piatku po 8 h.
Dostalam z bezrobocia oferte stazu w biurze. Nie moge odmowic bo starce ubezpieczenie. Musze je miec ze wzgledu na Nicole.
Ci ludzie co u nich pracuja sa super, wszystko idzie z Nimi zalatwic, sa lekarzami. Nie raz wczesniej mi kase dawali. Mojej mamie od kopa zrobili badania, RTG, rezonans wtedy wyszydl ten guzek, rozedma.
Nie chce ich zostawic z dnia na dzien na lodzie, mam zapewniona prace narazie conajmniej na rok czasu jeszcze. Ania skonczyla rok w maju, do zloba jej nie posla na 100%.
Nie ukrywam chcilabym isc na ten staz to wielka szansa dla mnie, zdobyc doswiadczenie. Za rok bede juz za stara (w lutym 26 lat), nie bede mogla isc na staz.
W poniedzialek mam isc tam do biura.
Gadalam dzis z kumpela, ze ona by mogla isc za mnie te 4 mies na zastepstwo, ale czy oni sie zgodza ...
Nie wiem czy dostane ten staz, ale musze myslec ze dostane zeby jakos wszytsko poukladac. Teraz mam wolne tydzien, pojechali na Wegry, dopiero ide do pracy w piatek i zgodzilam sie zostac w sobote, caly dzien + noc i pol dnia bo jada na wesele. Nie odbija mi kasy za to ze mam tydzien wolnego ale w ramach tego zgodzilam sie zostac zeby pojechali na to wesele. Ufaja mi, bo gdyby nie, nie zostawili by mnie z Ania 24 h, dzien i noc.
Kurde noooooo.
edit:
Moja mama dostala sms'a od kumpeli, ze oni juz dostali kase.
A emeryci zawsze mieli dzien pozniej, trzymajcie kciuki zeby byla kasa w poniedzialek
slyszalyscie nowa piosenke IRY ??
Jest cudna !!!!!!!1
Ira- nie daj mi odejsc