Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 9:21 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 223  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

w sobotę na ślubie byliśmy. Zuza nazbierała przez godzinę czerwone kartki na lody i komputer na 2 dni :roll:

Dzień dziecka runda druga ;) tym razem festyn za warszawą
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Była jeszcze bryczka, kucyki, trampolina, grochówka... Do wszystkiego megaśne kolejki. Dobrze, że babcia dzielnie trzymała miejsce. Do niektórych atrakcji spokojnie godzinka czekania :roll:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

elf córka super się widac wybawiła
no i proszę jeszcze wywiady
:lol: :lol:
tak babcia niezawaodna :lol: :lol:
co do kuponów było trzeba szybciej krzyczec to bym ci pozbierała teraz to już pozamiatane

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wcześniej nie wiedziałam, że zmienili regulamin- miało być 1osoba-1kupon a jechać kilka razy albo stać w kolejce kilka razy to mi sie nie chciało :) ale nic tam :) co chciałam to zdobyłam tzn. pojemniki na zabawki :)

Dziś Zuza pierwszy raz na wycieczce z przedszkola. Jadą autokarem na cały dzień. Panikuję na maxa (na pewno czegoś jej nie spakowałam itd) :g^^: Normalnie oczka mi z orbit wyłażą i nie mogę się skupić na niczym :lol:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

no właśnie jak przeczytałam że pierwszy raz na wycieczkę autokarem to zaraz pomyslałam że ja bym panikowała ale widzę że ty już panikujesz więc cię nie nakręcam wiecej :lol:
dzisiaj wracają więc byle do wieczora ale zapewne ten dzień będzie dla ciebie dłuuuuugi :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cześć kobiety
elf - ale miałaś maraton atrakcji, ale kochana godzinę stać w kolejeczce to trzeba mieć zacięcie :shock: mój małżonek dostałby świra :wink: Ciekawe jak wrażenia Zuzy po wycieczce :P
inga - o baszczele tak wziąć i ukraść! a u nas ludzie wyjmowali ze skrzynek bez otwierania i zostawiali do wyrzucenia sprzątaczce ... no popatrz.
Ciepło kurka wodna. Ratuję się klimą w pracy, ale boję się przesadzić, bo to łatwo o szok termiczny :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

catie hej:)
dziewczyny ale super atrakcje:)
widac ze dzieci dobrze sie bawily:))

Olenka 30+5tc, 1800 gram,43cm.
20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Małżonek szanowny po obejrzeniu straganów zmył się czym prędzej z moim szczerym błogosławieństwem- jeszcze bym więcej stresu miała przez jego nerwy ;) a kolejki.. no cóż :) poszliśmy tam specjalnie żeby Zuza miała atrakcjie więc z założenia dzień był dla niej poświęcony. 1.czerwca akurat spędzę caaaały dzień w pracy, młodą już jutro wywożę do babci i odbieram dopiero w piątek więc chciałam jej wynagrodzić brak mamy w dniu dziecka. Myślę że trampolina skutecznie nadrobi brak mamy ;)

Z wycieczki Zuza wróciła cała i zdrowa :) ja jakoś dożyłam do wieczora. Intensywny dzień kury domowej żeby zagłuszyć myślenie ;) Póki co nie opowiadała zbyt dużo (norma :roll: jutro pewnie więcej powie :) ). Dla mnie ważne, że obyło się bez awarii i płaczu ;)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

elf - no to pierwsze koty za płoty.
A swoją drogą macie jakieś prezenciki na dzień dziecka dla swoich pociech ... bo ja jeszcze nie Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

hej
ja mam już prezenty dla moich szkrabów
dla Kuby taka wyspa z tomkiem 2 mini kolejki jakieś pokrętła itp
dla Pauliny matę z tańczacym Barneyem z Fisher price
bunkruje to juz od tygodnia w łazience :lol: :lol: bo dostep do łazienki i kuchni mają ograniczony bramką bez niej chyba bym zginęła
elf no i przezyłas dzień cała zdrowa wróciła wszystko ok To kiedy następna wycieczka :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja jeszcze nic nie mam dla mojego skarba. Może wieczorem się wybiorę do Tesco. Myślę jej kupić wózek dla lalek, bo ostatnio super się takim bawiła, albo jakąś tzw. pchankę na kiju. No chyba, że nic ciekawego nie znajdę to coś co ma mnóstwo przycisków.

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Catie ale jestem slepa ty jestes w ciazy..gratuluje!:)
kiedy termin?:)
nasza dostala rowerek taki co sie na nim siedzi i pcha nozkami:)
ale jutro jeszcze chce piaskownice jej kupic

20.02.2014 9300 gram:)zaliczylismy pieknie testy rozwojowe w Dreznie!wszystko super!lobuz maly!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Minie- nie jesteś ślepa, bo ja dopiero dziś ten suwaczek dodałam. :lol: Nawet powiem więcej, jesteś pierwszą co go zauważyła. Nie chwalę się, bo nie chcę zapeszać, a wizyta u dr jeszcze przede mną, termin wychodzi mi na 26 styczeń, 2012.

Na marcówkach pisałaś, że dajesz dziecko do żłobka- i jak było? Ja marzę o tym żeby choć na kilka godzin ją dać do żłobka, bo denerwująca się strasznie zrobiła i czasami mam już dość, ale nie mam szans na żłobek. Uwielbia dzieci, więc pewnie nie byłoby problemu, tylko tych chorób się obawiam.

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Catie to ja po cichu gratuluję!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To ja też cichutko ale serdecznie gratuluję fasolki :flo:

Zu dostała trampolinę jako składkowy prezent od nas i dziadków. Ponieważ dziś wywoziłam młodą na parę dni do babci więc prezent już wręczony :) Mieliśmy mały problem z transportem, bo zamówiona na nasz adres a docelowo ma byc u babci na ogródku- 125cm średnicy ma talerz i nie wszedł do auta (sedan niestey :roll: ) i na partyzanta na dachu mocowaliśmy -nie mamy bagażnika :lol: kocyk na dach, tramoplinka, otwarte okna i gumami przypięta :lol:

A wycieczka na szczęście tylko raz w roku w przedszkolu więc następnej wiosny mam spokój ;)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cathie no widzisz ja tez sie chorob obawiam...i nie wiem czy...od wrzesnia bede ja dawac bo plannuje podejsc do koljnego ICSI wiec jak sie uda bede w ciazy..a wtedy zadne chorobska zakazne nie wskazane..poki co mam pakiet 50 h i na razie niech chodzi:)zobaczymy...
w sumie to troch e dosapniecie od dziecka mamom tez dobrze robi;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurczę Minie to życzę z całego serca, żeby się udało :smo: a Zosia też pewnie będzie wolała z mamą w domku siedzieć. :D

Trampolinę myślimy kupić jak będzie troszkę starsza, bo uwielbiała skoczka a narazie to próbuje skakać na łóżkach, ale jeszcze nie potrafi tak, żeby oderwać nogi od podłogi, więc przepociesznie to wygląda. :lol: Dobrze wiedzieć, że to cudo do auta nie wchodzi, bo my też sedana mamy. :roll:

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

trampolinka fajna sprawaale moja jeszzce za malutka:)
Catie...chcecie synka czy coreczke, czy obojetnie?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla Waszych dzieciaczków kobitki!!! Obrazek
Catie - gratulacje!! Obrazek
elf - fajnie, że macie ogródek na ta trampolinkę - nawet jeśli wyjazdowy :wink: mój najbliżej 2h jazdy :shock:
Obrazek bez przerwy bym coś szamała. No jak tak dalej pójdzie ..... Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nie dziękuję za gratki, bo strasznie się boję zapeszyć. Już raz się kiedyś pochwaliłam i.....

Minie- pewnie, że wymarzyłąm sobie synka do parki, ale powiem Ci, że niech będą nawet trojaczki dziewczynki byle zdrowe i do terminu doczekały. :lol:

Ja tak trochę po czasie, ale wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków. :bal:

My też nie mamy narazie ogrodu, bo to co mamy to krajobraz księżycowy- okropne wertepy z uschniętymi kępkami trawy i innego chwastu. Takie coś powstało nam po nawiezieniu ziemi na działkę i po zlaniu tego co wyrosło płynem wypalającym chwasty. Niestety jeszcze przez miesiąc musimy się z tym męczyć, dopiero potem będziemy się bawić w rolników i kultywować, bronować, siać i wałować :lol: A potem kolejny miesiąc, dwa i może będzie z tego trawnik. :wink:

No i w końcu moje dziecię na dzień dziecka dostało tylko czekoladki :(
Mieliśmy jej kupić wózeczek dla lal, ale uznałam, że wyjeżdżamy na weekend do Krakowa to tam napewno będą lepsze i fajniejsze. No i jeszcze będzie ważniejszy zakup- nocnik. Myślę, że już czas. :wink:

Jadur- mnie i tak nie przebijesz :lol: Nie dość, że mi się zebrało przez ostatni rok trochę za dużo kg to jeszcze też siedzę i co chwilę mam ochotę na co innego :roll: Teraz hitem jest ciasto z truskawkami i kruszonką, mniam :je:

ObrazekObrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

trampolina fajny prezent ogólnie drogie są my się na razie wstrzymujemy może jak starsi będą
Catie u nas z nocnikiem trudna sprawa córka wogóle nie chce współpracowac :lol: a ile jeszcze synek chociaż siadał i siedział tak ta małpka nawet minuty nie usiedzi siada wstaje ucieka i sika gdzie popadnie :roll: tylko nie na nocnik ja na razie daje spokój niech zmądrzeje :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4449 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221 ... 223  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]