Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 1:40 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej dziewczynki!
Okres spóźnia mi się 4 dni jestem szczęśliwa, lecz dziwna sprawa ponieważ nie mam żadnych objawów typu nudności, senność czuję się normalnie nawet piersi mnie nie bolą. Mam takie wrażenie, że zaraz dostanę okres i moja radość się skończy jutro robię sobie teścik.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

odezwij sie jutro jak tam teścik wyszedł :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

tylko, że mi się caly czas wydaje ze jestem w ciazy... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monika646 pisze:
tylko, że mi się caly czas wydaje ze jestem w ciazy... :(

Ja tak mam odkąd planuje :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Maleństwo planujemy z mężem od pół roku, w pierwszych miesiącach też ciągle miałam wrażenie że jetem w ciąży, mdliło mnie a kiedy miałam dostać @ nie czułam wcale że się zbliża i zawsze pojawiała się na czas, od kiedy pamiętam @ miałam regularny więc teraz mam nadzieję że nie dostanę. O rety ale dziewczynki jest ciężki nasz los :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewka_27 pisze:
Hej dziewczynki!
Okres spóźnia mi się 4 dni jestem szczęśliwa, lecz dziwna sprawa ponieważ nie mam żadnych objawów typu nudności, senność czuję się normalnie nawet piersi mnie nie bolą. Mam takie wrażenie, że zaraz dostanę okres i moja radość się skończy jutro robię sobie teścik.

Ewka zycze dwoch wielkich wyraznych tlustych czerwonych kresek ( marzenie nie jednej z nas)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jutro wieczorkiem dam kobietki wam znać, nawet mężowi nic nie mówie on myśli, że mam @ dostać lada dzień (tak mu tłumaczę) przyjełm taką taktykę, poprostu nie chcę zapeszać. Oj jak ja bym chciał mu zrobić niespodziankę.
Wiecie co jak ten test mi wyjdzie negatywny to już całkiem się chyba załamie bo chociaż do tej pory to miałam regularne cykle a teraz to mi się by już wszystko pomieszało.
Pozdrawim was wszystkie kobitki i życzę dorej nocki jakby coś to OWOCNEJ.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czyli możliwe, że 2 tyg bez miesiączki i nie jest sie w ciąży?
3 tygodnie temu kochałam się z kolegą. Na szczęście nie szczytował we mnie, ale jak ściągałam mu bieliznę poczułam, że jego członek jest już mokry. Nie wiem na ile jest możliwe, aby plemnik mógł z mojej bądź jego ręki przedostać się na prezerwatywę, a później do pochwy. Co wy o tym myślicie? Okres spóźnia mi się już 8 dni. Zrobiłam test, na szczęście negatywny. Studiuję zagranicą, na początku stycznia dostałam okres będąc w domu, 2 tygodnie po pierwszym kolejny na obczyźnie. Nigdy mi się to wcześniej nie przytrafiło. Zawsze było regularnie.Poza brakiem miesiączki, sennością (około 22 już mi się ziewa), białawym śluzem nie mam żadnych innych objawów. W październiku odstawiłam tabletki (microgynen) po 2.5 roku zażywania, czy jest to możliwe że okres nadal się stabilzuje? Jeśli któraś z was miała podobne przeżycia, proszę o komentarz....inaczej zwariuję. Dzięki wielkie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziewczyny, czytam wasze posty od kilku dni i nie mogę uwierzyć że tak ciężko zajść w ciążę. Tyle jest wpadek, a osobom które naprawdę tego pragną się nie udaje< to takie niesprawiedliwe <trzymam kciuki za wasze marzenie! >

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Johanna pisze:
Czyli możliwe, że 2 tyg bez miesiączki i nie jest sie w ciąży?
3 tygodnie temu kochałam się z kolegą. Na szczęście nie szczytował we mnie, ale jak ściągałam mu bieliznę poczułam, że jego członek jest już mokry. Nie wiem na ile jest możliwe, aby plemnik mógł z mojej bądź jego ręki przedostać się na prezerwatywę, a później do pochwy. Co wy o tym myślicie? Okres spóźnia mi się już 8 dni. Zrobiłam test, na szczęście negatywny. Studiuję zagranicą, na początku stycznia dostałam okres będąc w domu, 2 tygodnie po pierwszym kolejny na obczyźnie. Nigdy mi się to wcześniej nie przytrafiło. Zawsze było regularnie.Poza brakiem miesiączki, sennością (około 22 już mi się ziewa), białawym śluzem nie mam żadnych innych objawów. W październiku odstawiłam tabletki (microgynen) po 2.5 roku zażywania, czy jest to możliwe że okres nadal się stabilzuje? Jeśli któraś z was miała podobne przeżycia, proszę o komentarz....inaczej zwariuję. Dzięki wielkie

Joanno oczywiście jest możliwe zajście w ten sposób w ciążę (mała ilość plemniczków znajduje sie już w śluzie) Ale wydaje mi się to mało prawdobodobne w Twoim przypadku. Zmiana klimatu,stres, to wszystko powoduje że okres może Ci się spóźniać.No i dopiero w październiku odstawiłaś tabletki.Ja skończyłam brać hormonki na początku listopada i też do tej pory mam nieregularne cykle.Ostatnia @ też spóźniała mi się dwa tygodnie.To najzupełniej normalnie.
Także nie martw się. na pewno niedługo dostaniesz @. A za mnie trzymaj kciuki bo ja bardzo chce mieć dzidziusia :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Magda24 trzymamy mocno kciuki i powodzonka

Johanna ja uwazam ze nie ma wielkich powodow do obaw, opislas wiele czynnikow ktore wplywaja na spoznijacy sie okres..... poza tym zajscie w ciaze wcale nie jest takie latwe...... sama tego nie rozumie...

Ewka_27
i jak tescik???? MAMY KOLEJNA LISTOPADOWA MAMUSIE???????

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEj KOBIETKI!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
RYBCIE TEST WYSZEDŁ MI POZYTYWNIE DWIE WIELKIE KRECHY jak ja się cieszę.
Wczoraj kupiłam takie malutkie (najmniejsze jakie były w sklepie) buciki i z zaskoczeniem dałam mężowi z gratulacjami, że się spisał genialnie.
No to teraz przeskoczę na temacik do jakiś listopadówek
BUZIAKI I POZDROWIONKA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

SUPER

Wielkie GRATULACJE

ja czekam do 25, 26 marca i też mam nadzieje że będzie pozytywnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewka Gratulacje :D :D

(*) Aniołek 02.03.2009r.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MAM PYTANKO DO WAS KOCHAN E NAPISZCIE MI CO MYSLICIE.OTOZ OSTATNI OKRES NORMALNY MIALAM 8LUTEGO .TERAZ DOSTALAM PO31 DNIACH ALE TRWAL TYLKO DWA DNI TZN W NIEDZIELE CALY DZIEN W PON NIBY TEZ WTOREK TAKIE JAKIES RESZTKI I DZIS TEZ RRESZTKI.KOCHALISMY SIE W 8,11,17,25,26,30 DNIU CYLKU BEZ ABEZPIECZENIA ALE NIBY NIE DO KONCA .POWIEDZCIE MI CO MAM MYSLEC JAKA JEST SNSA??TES ROBILAM DZIS RANO JEDNA KRESKA :(WIEC JUZ NIE ROzUMIEM CZE,U TAKI KROTKI??NAPISZCIE MI KOCHANE CO MYSLICIE?CZY WYNIK TEGO TESTU BYL-JEST WIARYGODNY???CZY MAM ZROBIC ZA PARE DNI JESZCZE JEDEN??MARTWI MNIE ZE PLAMIE I IEWIEM CZY TO KONIEC OKRESU CZY ZNOWU NIE DAJ BOZE PORONILAM..JUZ RAZ TO PRZECHODZILAM

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Justysia, ja poronilam 2 razy. nawet jakbys byla juz po poronieniu to test i takby wyszedl pozytywny. ja robilam tescik tydzien po tym jak stracilam malenstwo (chciali wykluczyc pozamaciczna) i test wychodzil pozytywny. Jednak jak jeszcze to byla ciaza to przed terminem @ wychodzily mi po 1 kresce, ale jak pojawilo sie u mnie takie 2 dniowe plamieie - zaczelo sie 5 lutego skonczylo 7. Nio i 7 lutego zrobilam test - wyszedl pozytywny. I beta tez byla wysoka, mimo ze tydzien wczesniej nie zapowiadala ona ciazy. Wiec moze fasolinka sie po prostu zagniezdzala i stad te plamienie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

gratuluje ewcia!!!!
tez sie zapisuje na skarby listopadowe
pozdrowionka

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja poronilam i mialam ciaze pozamaciczna dlatego boje sie tego co napisalam chwile wyzej niewiem co mam myslec ,poradzcie mi prosze.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kurcze a masz możliwość zgłoszenia sie do gina??

zrobić badanie krwi czy coś??

a brzuch? boli Cię brzuch? bo jak Cie nie boli to może jeszcze nic złego czasami dziewczyny mają okres przez pierwsze msc ciąży

ja proponuję gina, jeśli to niemożliwe poczekać jeszcze jakies 5-6 dni i powtórzyć test rano

mam nadzieje, że wszystko jest ok

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hmm ginekolog w rumunii jest aczkolwiek ciezko mi sie porozumiec,ale jednak myslisz ze to moze byc ciaza?czytalas w jakie dni sie kochalismy???ja chwilami mysle ze to poprostu normalny okres,a po jakim czasiew moim przypadku test bedzie na 100%wiarygodny????brzuch mnie nie boli tylko jajnik po prawej stronie tam gdzie byl zabieg laparo

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]