Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:08 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

wiesz możliwość jest jak pytałam lekarza to powiedział ze widzi tylko jedno serduszko.Mam nadzieje ze tak zostanie i nikt się wiecej nie ujawni

AMELKA 3540gram 55cm 12:50 15.12.2009
Obrazek
ALEKSANDER 4310g. 58cm 14:18 11.10.2011
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

kasia101085 pisze:
wiesz możliwość jest jak pytałam lekarza to powiedział ze widzi tylko jedno serduszko.Mam nadzieje ze tak zostanie i nikt się wiecej nie ujawni

no moja ciotka do porodu wiedizalą ze urodzi sie tylko magda a przy porodzie pojawil sie mateusz ale to było sporo lat temu wiec i sprzet był gorszy ehehhe :roll: :wink:

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia101085 pisze:
.A jak juz bedziesz w Pl to plus tego jest taki że Ami bedzie miała blizej do Adasia i mi nie ucieknie za nim do UK :P

He he, kto wie co tym naszym dzieciom do glowy wpadnie. Nawet jak wrocimy do Polski to Adas bedzie na zawsze zwiazany z UK i z Reading. Tu sie urodzil, tu mamy przyjaciol, tu mieszka jego chrzestna. Takze i tak ci Ami moze porwac. :lol:

Kejti30 Bez wody to czlowiek jak rumun, za przeproszeniem. Niedomyty, w brudnym domu, jak nomad podrozuje po znajomych zeby sie umyc... :roll:

Kurde, ale mam duzo ciuchow do wystawienia na ebayu i mi sie nie chce... Juz wystawilam chyba z 12 aukcji, a gora jak byla tak jest.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sealpup w sumie racja,ale co my potem "młode"babcie będziemy się samolotami tachały do wnuków :P pisze młode bo my sie nigdy nie zestarzejemy :P nie dlatego że nasze dzieci szybko zechcą mieć dzieci :roll:

dopisane:
uciekam do łóżka bo jakby nie było trzeba bedzie wstac wczesniej zeby Ami babci zawieźć :roll: dam znac jak wróce co i jak

Obrazek
Obrazek

Ostatnio zmieniony ndz mar 20, 2011 10:33 pm przez kasia101085, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kasia101085 pisze:
Sealpup w sumie racja,ale co my potem "młode"babcie będziemy się samolotami tachały do wnuków :P

Jak rodzilam Adasia moja mama leciala z bagazem 23kg calym wypelnionym pierogami i wedlinami. Taka nowoczesna wersja przekupki jadacej na targ. :)
Moze do tego czasu teleportacje opracuja... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

hello hello stop na razie jeszcze takich dalekich planów prosze nie snuć ehehhe bo wiecie ze dzieci rodziców nie słuchają i na złosc wam zrobią i nic nie wyjdzie z tego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

i nawet teleportacja nie pomoze :wink: :wink: :wink:

17.03.09 ANIOŁEK

Ostatnio zmieniony ndz mar 20, 2011 10:36 pm przez MARCELEKAKUNIA, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sealpup hehe no w sumie pomarzyć można,znając Pl to nawet jak wymyślą jakąś teleportacje to do Pl wejdzie na samym końcu bo tu to murzyni sa przed nami :lol:

Kakunia no tak Ami łysol może wybrać Marcelka łysolka w końcu do siebie z tym pasują :)

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

kurcze a gdzie aneta ona zawsze cos skrobneła :roll: a dzisiaj cisza :(

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MARCELEKAKUNIA pisze:
hello hello stop na razie jeszcze takich dalekich planów prosze nie snuć ehehhe bo wiecie ze dzieci rodziców nie słuchają i na złosc wam zrobią i nic nie wyjdzie z tego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

i nawet teleportacja nie pomoze :wink: :wink: :wink:

Oby tylko mi wnukow wczesniej nie zafundowal to bedzie dobrze. ;)
Spoko, kakunia, nie denerwuj sie. :lol: :lol: :lol: My tylko sobie zartujemy, ale moja mama mi raz na serio zaczela mowic, ze taki jeden pierscionek to da narzeczonej Adasia. :shock: :shock: :shock: Ja jeszcze w marzeniach nie doszlam do czasu jak pojdzie do szkoly, a ona mi tu z narzeczonymi i precjozami wyjezdza. :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

sealpup hehe ja sie nie denerwuje :wink: no ja tez nie moge pojac z eon chodzi i ze lada dzien zacznie gadac a byl tkai malutki wiec spoko nawet oprzedszkolu nie myśle na razie a gdzie tam o sql albo o pierscionkach zaręczynowo - babcinych .............a tak na marginesie to sie babcia zdziwi jak by jej faceta partnera przyprowadził hehe ciekawe co z pierscionkiem by zrobiła :lol: :lol: :lol: :lol:

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hehe sealpup dobre z tym pierścionkiem :lol: a 23 kg pierogów ale super kurde ale bym sobie podjadła, coś musze zrobić wreszcie bo chodzą za mną :?
kasia85 ide na 840 no ale wstac musze 730 i to tez dla mnie wczesnie, ale wole tak bo potem u tej ginki sie robi kolejka i sie czeka a ja nie znosze czekac a tak bede druga wiec spoko i szybko wroce 8)

ja wlasnie tez mysle ze fajnie by bylo sie spotkac i jakby co to ja jestem chętna :lol: moja kolezanka (z reala :lol: ) juz drugi raz ma zjazd lipcóweczek 2008 i troche jej zazdroszcze :wink:
fajnie jakby tyle grudniowych dzieci sie zobaczyło - ale by byla zabawa hehe :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MARCELEKAKUNIA pisze:
a tak an amrginesie to sie babcia zdziwi jak by jej faceta partnera przyprowadził hehe ciekawe co z pierscionkiem by zrobiła :lol: :lol: :lol: :lol:

Jezu nawet tak nie mow. :evil: Babcia to zawalu dostanie i po bolu, a ja???
Na szczescie Adas chyba slusznej orientacji jest bo malz mowil, ze ostatnio na placu zabaw tak podrywal dziewczynki w swoim wieku, ze za nic do domu nie chcial wracac.

A propos gadania to malz dzis go na spacerze pyta czy bedziesz dalej spacerowal a Adas TAK. :shock: Malz nie ma raczej bujnej wyobrazni takze mysle, ze ta mala gadzina moglaby juz cos powiedziec, ale mu sie nie chce. :roll: W sumie na razie mowi tylko mama i dada. Czasami powie da (daj) i nie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

sealpup no ja oczywiscie nei zycze babci takiego zaskoczenia ale samo życie nas zaskakuje dosc czesto weic ja juz sie przugotowuje na wszystkie mozliwosci :roll: :wink:

kejti no włąsnie pisałam ze super sprawa ciepło słoneczko i nasze iles tam grudniowych bliźniaków razem ..........super by było a na pewno wesoło :lol: :lol:

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MARCELEKAKUNIA pisze:
sealpup no ja oczywiscie nei zycze babci takiego zaskoczenia ale samo życie nas zaskakuje dosc czesto weic ja juz sie przugotowuje na wszystkie mozliwosci :roll: :wink:

Serio??? Ja wole sie przygotowac na szostke w totka. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

sealpup pisze:
MARCELEKAKUNIA pisze:

Serio??? Ja wole sie przygotowac na szostke w totka. :)

gwarantuje ze mniejsze szanse z 6 :wink: :lol: :wink:

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

łeee tam mi obojętne kogo przyprowadzi, ale małż sie zawsze obrusza jak mowie ze chłopaka hehe :lol:
sealpup to sie Adas rozgaduje :D moj ma podobny zasób słownictwa, mowi jeszcze blee pokazując język bo go nauczyłam zeby wędzidełko od języka troche ćwiczył ale za wiele to nie daje i chyba i tak bedziemy podcinać :( na szczescie czytałam ze to w znieczuleniu miejscowym i ewentualnie jak pusci znieczulenei to troche boli ale szybko sie goi i dziecko szybko zapomina, gorzej pewnie z rodzicami :wink:
aa i jeszcze spiewa lala jak mu sie piosenka spodoba jakaś :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

kejti a czemu decyzja o podcinaniu .Moja karola miała takie krótkie ze nei wyciagaal języka na wargę i tez sie bałam ale samo sie ślicznie nie wiem naciagnęło czy co i jest oki .Może nie wywala całego jęzora ale spoko nie ma zadnych problemów z mowa itp

mi tez jest obojętne byle moje dzieci szczęśliwe były

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kejti30 pisze:
łeee tam mi obojętne kogo przyprowadzi, ale małż sie zawsze obrusza jak mowie ze chłopaka hehe :lol:
sealpup to sie Adas rozgaduje :D moj ma podobny zasób słownictwa, mowi jeszcze blee pokazując język bo go nauczyłam zeby wędzidełko od języka troche ćwiczył ale za wiele to nie daje i chyba i tak bedziemy podcinać :( na szczescie czytałam ze to w znieczuleniu miejscowym i ewentualnie jak pusci znieczulenei to troche boli ale szybko sie goi i dziecko szybko zapomina, gorzej pewnie z rodzicami :wink:
aa i jeszcze spiewa lala jak mu sie piosenka spodoba jakaś :lol:

To nie za fajnie z tym wedzidelkiem. :( Mam nadzieje, ze jednak sie obejdzie bez zabiegu, bo masz racje, maluch zapomni, ale co ty i maz przezyjecie to inna historia. Ja ucze Adasia mowic fe jak zrobi kupe, ale gucio mi na razie wychodzi. Co do 'lala' to ostatnio jechalismy samochodem, stanelam na swiatlach, a ten macha do dwoch pan w samochodzie obok i mowi 'lala'. Za pare lat za taki tekst to w pape zarobi. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MARCELEKAKUNIA pisze:

Podziwiam wasza tolerancje. Ja bym tak jakos wolala by byl szczesliwy bardziej tradycyjnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

sealpup pisze:
MARCELEKAKUNIA pisze:

Podziwiam wasza tolerancje. Ja bym tak jakos wolala by byl szczesliwy bardziej tradycyjnie...

heheh ja osobiscie tez i wolałabym wnuki i takie tam ale ..większe szanse niz 6 w toto lotka

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]