Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 11:15 pm

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3729 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 187  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny jak myslicie o spacerowce i zeby sluzyla wam dluzej.. to pomyslcie o wiekszej...

Moja kuzyka kupila sobie odjechany wozek(nie pamietam jaka firma ani typ) dala ponad 2 tys... byla cala szczesliwa ze starczy jej na dlugo... Mareczek ma juz 13 miesiecy i jest za duzy.. nozki mu wystaja itd...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

trzeba tez patrzec jaka pora roku bedzie gdy maluszek przyjdzie na swiat. jesli to jesien wiec zima przed nami to najlepiej szukac wozka z duzymi pompowanymi kolami- naprawde neiraz nei lada wyczyn ejst przejechac przez chodnik nieodsmeizony i do tego jak sa male kolka czyli niskie podwozie zarazem- wszystko nam sie moczy w koszu.
alcia a ten wozeczek to jak na ta cene naprawde superowy!!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Po dwóch dniach buszowania w sklepach z wózkami moim typem nr 1 stał się x-lander xa. Ma pompowane koła, przednie obrotowe z możliwością blokady, w komplecie gondola i spacerówka. Cena też jest w miarę przystępna. Zastanawiałam się jeszcze nad Peg-perego Pack 3, ale został zdyskwalifikowany ze względu na małe kółka, które napewno nie będą sobie dobrze radziły na naszych chodnikach, a szczególnie zimą.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a jesli chodzi o wozki, to proponuje obejrzec ponizszy link

http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html? ... caid=126b5

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi sie najbardziej podobaja firmy EMMALJUNGA, tylko ze sa bardzo drogie (kolo 2.5-3tys) ale ponoc super solidne! Mozna wychowac w nim 5 dzieci i sa naprawde bardzo duze! Maja chyba tylko wozki wielofunkcyjne z mozliwoscia dokupienia fotelika samochodowego. Kilka znajomych ma wozek tej firmy i sa bardzo zadowoleni!
Z innych firm ponoc polecaja IMPLAST Driver, ale slyszalam tez negatywne opinie...
Moze sie dzis wybiore do jakiegos sklepu z wozkami i sie dowiem czegos wiecej :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiolas22

X-lander XA to jest ta wersja trojkolowa a mi przypadl go gustu X1 , tylko sie zastanawiam czy gondola nie jest za mala

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mój typ nr 1 to <zakaz wklejania linków>
jednak ze wzgledu na cenę mogę sobie tylko na niego popatrzeć:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

może któraś wie kto chce taki sprzedać używany???:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alina x-lander xa nie jest trzy kołowy, to jest ten model ze skrętnymi przednimi kołami. Trzykołowy to XT. A tak w ogóle to już go zamówiłam, jutro ma być kurier z przesyłką. cały zestaw, tj. spacerówka, gondola i fotelik koszotwał mnie 1570 zł.
Jak sobie pojerzdżę w domku to opowiem o pierwszych wrażeniach :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiolass - zamówiłaś xt czy xa?
Oglądałam te wózki i muszę przyznać, że są bardzo fajne. Jaki kolor wybrałaś?
Monia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Powiem wam dziewczyny ze ten wózek (xt, xa landery)jest fajny tylko ma jedna wade gobdola jest mała ogladałam w sklepie i jak malucha bedziecie miały na zime to napewno całej nie przejezdzi w gondoli. spacerówka jest super.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

malinka - widzę, że już Ci niedużo czasu zostało :wink: Mozesz nam zdradzić, jaki wózek Ty wybrałaś?
Monia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiolas22 ok czekam na wrazenia z x-landera

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Alina wybrałam xa (nie mam zaufania do trzykołowych) kolor lemon, natomiast co do wielkości gondoli to niedawno producent wystawił nowe, które są trochę dłuższe od tych zeszłorocznych o 6 cm. Dokładne wymiary wrzucę później. Natomiast ostatnio spotkałam pewną panią która prowadziła x-landera, co prawda spacerówkę, ale zdołałam się wypytac o parę szczegółów. POwiedziała że jej gondola wystarczyła na 5 miesięcy, a dziecko przy urodzeniu ważyło 3600 więc nie było szczególnie małe. Oczywiście wszystko zależy od terminu porodu, ja mam termin na koniec grudnia, więc te trzy najgorsze miesiące zimy powinniśmy się zmieścić w gondoli.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja sie przymierzam do mutsy urban rider widze jak sie spisuje u znajomych ktorzy maja go 1,5 roku a prowadza podobny tryb zycia jak my ( duzo czasu w plenerze) i tez mieszkaja na wsi glebokiej wiec terenowy wozek potrzebuja co sie sniegu i piachu nie boi ;-)
Ogladalam go wczoraj w sklepie i jestem pod wrazeniem. Zdecydowanie najbardziej mi sie podoba i najlepiej spelnia nasze oczekiwania. Tylko ta cena ;-((((

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej ja wybrałam wózek Mikado ze zwglegu na to że ma duża gondole jest wykonany z dobrych materjałów, a i z tego co wiem to ludzie sobie go chwala.
A gondola x- landera jest wieksza od tej z tamtego roku ale jest płytka i lekko zweża sie w połowie , mysle ze najlepiej jesli byście same obejrzały ten wózek w sklepie i porównały z innymi modelami. I w tedy mozna zamówic w internecie. Bo z djecia nie oddaja tego jak wózek wyglada w realu.

Pozdrawiam i życze udanych wyborów wózków :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hmm.. jako ze nie mamy z mezem zbyt duzych funduszy zeby kupowac wozek dla dziecka za ponad 2000 zl. dlatego rozgladam sie za czyms taniszym, no i trafilam na fajna stronke na ktorej mozna sobie ustalic przedzial cenowy.
Pokazalo mi kilka fajnych wozkow:
<ciach> eva
i teraz moje pytanie do Was czy ktoras moze sie wypowiedziec na temat ktoregos z tych wozkow??? Po prostu jestem w szoku ze jest taki ogromny wybor i wiem ze bedzie mi sie trudno zdecydowac na ktorys z nich ale moze wasze wypowiedzi mi pomoga :)

Z gory serdecznie dziekuje!!
Pozdrowionka

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej dziewczyny,
ja kupilam wozek firmy WITPOL II o nazwie LUX. zdjecia itp mozna znalesc tutaj :
<ciach> eva mamusie bardziej doswiadczone moge prosic o opinie? bo wydaje sie solidny itp ale ja sie nie znam
Pozdrawiam!:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mika29 jeśli chodzi o Tako to opinie są pozytywne, natomiast ich największym minusem jest waga, 20 kg to naprawdę dużo, chyba ze nie musisz nigdzie go wnosić, z tego co mówiła mi koleżanka jest też problem z włozeniem go do bakażnika samochodu. Natomiast alu sprint jest podobno awaryjny (były podobno problemy z ramą wózka tzn. wygina się i pęka) to informacja od sprzedawcy który jak twierdzi reklamował już kilka takich wózków.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wiolas22 bardzo Ci dziekuje :) Troszeczke mi pomoglas ta swoja odpowiedzia :)
Mnie sie podoba ten wozek Tako ale faktycznie ta waga mnie przeraza, niby nie bede go nosi po schodach bo mieszkamy w domu na wsi ale od czasu do czasu bedziemy go przewozic samochodem i chcialabym zeby nam sie do bagaznika zmiescil,wiec chcialabym zeby wozek byl latwy do skladania :)
Co do alu sprint to w takim razie odpada, niechce narazac malucha na niebezpieczenstwo :)
W kazdym razie jeszcze raz dziekuje :D
Pozdrowionka!

P.S. Moze ktos cos wie na temat pozostalych wozkow? :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3729 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 187  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]