Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ja ze swoim jestem już 5lat i 6miesiecy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja z moim - 3 lata i 4 miesiące.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jeśli macie taką szanse żeby mieć dziecko i do tego warunki to zróbcie.Ważne że oboje tego chcecie :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bardzo chcemy... warunki też mamy. Teraz jeszcze się nie staramy tak na poważnie, znaczy przyjmujemy postawę, że będzie co ma być, jeśli się uda, to cudownie, jeśli nie, to poczekamy jeszcze... po ślubie dopiero zaczniemy staranka pełną parą :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

No widzisz to nie masz się czym martwić :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam podobny problem do Was... od tyg boli mnie brzuch,jestem rozdrazniona ale myslalam ze mam tak przed @... juz powinnam dostac @ i nic... w dodatku od 2dni bardzo bola mnie piersi... tak sobie siedze i czytam i wszytkie objawy wskazuja na to ze jednak bede miec Dzidzie... nie wiem czy to przez to ze tego tak bardzo chce i czy tak jest naprawde... boje sie rozczarowania... :( w dodatku we wtorek bylam u lekarza,okazalo sie ze mam cos tam z zatokami... dostalam antybiotyk i jakies tam inne leki ale ich nie biore... boje sie ze jesli jestem w ciazy to stanie sie cos Dzidzi...:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monika646 pisze:
mam podobny problem do Was... od tyg boli mnie brzuch,jestem rozdrazniona ale myslalam ze mam tak przed @... juz powinnam dostac @ i nic... w dodatku od 2dni bardzo bola mnie piersi... tak sobie siedze i czytam i wszytkie objawy wskazuja na to ze jednak bede miec Dzidzie... nie wiem czy to przez to ze tego tak bardzo chce i czy tak jest naprawde... boje sie rozczarowania... :( w dodatku we wtorek bylam u lekarza,okazalo sie ze mam cos tam z zatokami... dostalam antybiotyk i jakies tam inne leki ale ich nie biore... boje sie ze jesli jestem w ciazy to stanie sie cos Dzidzi...:(

Jesli to juz dwa dni po spodziewanej @ to spokojnie mozesz zrobic w domu test ciazowy z moczu a jesli chcesz dokladniejszy wynik to wybierz sie do laboratorium na badanie krw beta hcg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:) bardzo chcemy tego Dzidziusia...:) mam troszke dosyć tych swoich humorków i nieprzespanych nocy... i przytylam juz 1,5kg... :) ale sie ciesze!!! bardzo sie ciesze!!! :)

Offline Wyświetl profil  

.

Czesc kochane kobietki,od ok.2 tygodni czytam wasze wypowiedzi.U mnie to bylo tak,ze ostatnia @ mialam 8.02,i od 11-17 dnia codziennie kochalismy sie z mężem( to już nasz 3cykl kiedy sie staramy o dzidzie).Od ok 23 dnia cyklu,zobaczylam na na piersiach wokoło brodawek kilka małych żylek,no i zaczelam sie nakrecać,ze to chyba ciąza bo wczesniej nie zauwazalam u siebie takich objawów,do tego mialam podwyzszona temp.( mierzylam codziennie po kilka razy) i bylo zawsze powyzej 37st, sluz byl biały.Mialam dziwne przeczucie,ze sie udało,i ze fasolka jest juz w moim brzuszku.A tu wczoraj tj.9.02 przyszla@,ale zauwazyłam ze krew jest jakas taka ciagnista,nie leje sie tak ze mnie,wylatuja ze mnie takie jakby skrzepy krwi,niewiem co jest.Ale raczej juz nie napalam sie ,ze moglo sie udać,Czy ktoras z was miala plamienia w dniu planowanej@ a jednak była w ciązy?nie chce sie nakrecac.Buziaczki dla Was.papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malediv19,

Po pierwsze: nie kochaj się z chłopakiem codziennie - daj plemnikom trochę "dojrzeć" :)

Jeśli masz obawy, ze mimo @ jesteś w ciąży to najlepiej będzie jak zrobisz test :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Wiem,ze plemniki powinny dojrzec,i nie powinno sie kochac codziennie,ale wiesz jak to jest,jesli chce sie zajsc:( mam nadzieje,ze sie w koncu uda,a okres mam,ale jakis bardzo skapy jak narazie,moze dlatego,ze siedze w domu i za dużo sie nie ruszam.Nie chce sie nakrecac, ze to jednak może byc ciaża,chociaz slyszalam,od niektorych koleżanek,ze mozna miec miesiaczke pod czas ciązy,co prawada nie taka obfita.Kazda z nas przechodzi to pewnie inaczej. Poradzcie co myslicie:) :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malediv19 pisze:
Wiem,ze plemniki powinny dojrzec,i nie powinno sie kochac codziennie,ale wiesz jak to jest,jesli chce sie zajsc:( mam nadzieje,ze sie w koncu uda,a okres mam,ale jakis bardzo skapy jak narazie,moze dlatego,ze siedze w domu i za dużo sie nie ruszam.Nie chce sie nakrecac, ze to jednak może byc ciaża,chociaz slyszalam,od niektorych koleżanek,ze mozna miec miesiaczke pod czas ciązy,co prawada nie taka obfita.Kazda z nas przechodzi to pewnie inaczej. Poradzcie co myslicie:) :)

Rozumiem Ciebie, i to bardzo dobrze, bo sama staram się o dzidzię. Ale kocham się z chłopakiem raz na dwa dni :wink:

Ja w tym miesiącu też miałam bardzo skąpy okres (trwał tylko 2 dni) normalnie trwa 6-7 dni!

A mimo tego w ciąży nie jestem. Myślę, że psychicznie się nastawiłam na ciążę i mój organizm oszalał 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny ja też się staram o dzidzię i jakoś mi to nie wychodzi ale może coś jest ..... ? :roll: ostatni @ miałam 16.03.07 o dziwo nic mnie nie bolało normalnie jakbym wcale go nie miała i trwał zaledwie 4 dni a zawsze miałam 6, 7 dni nie wiem co sie dzieje mam cykle 35 dniowe i cały czas były regularne ale od dwuch miesięcy to sie zmienilo spózniał mi sie ale testy były negatywne ale teraz boli mnie jak nie lewy to prawy jajnik cały dzień jest mi nie dobrze nawet jak coś zjem bardzo bym chciała mieć dzidzie ostatnio miałam chwile załamania :cry: bo się dowiedziałam że moja siostra jest w ciąży i moja szwagierka nawet już se wmawiałam ze nie mogę mieć cieszę się ale jest mi przykro że ja nie mam a one bedą mieć już dwujke

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja bylam mozna powiedziec ze pewna ze jestem w ciazy... jutro mialam isc do lekarza... ale wczoraj dostalam @ :( jestem po prostu zalamana... :( wszytskie objawy wskazywaly na to ze jestem w ciazy... i @ juz nie mialam kilka dni...:( nie wiem czy bylam w ciazy, czy jednak jestem mimo ze mam @:( bardzo chce miec Dzidzie i boje sie ze te objawy i spozniona @ to tylko przeze mnie... :( bo sobie to wszystko tak "wmowilam"... ze tak musi byc... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monika646 pisze:
Ja bylam mozna powiedziec ze pewna ze jestem w ciazy... jutro mialam isc do lekarza... ale wczoraj dostalam @ :( jestem po prostu zalamana... :( wszytskie objawy wskazywaly na to ze jestem w ciazy... i @ juz nie mialam kilka dni...:( nie wiem czy bylam w ciazy, czy jednak jestem mimo ze mam @:( bardzo chce miec Dzidzie i boje sie ze te objawy i spozniona @ to tylko przeze mnie... :( bo sobie to wszystko tak "wmowilam"... ze tak musi byc... :(

Monika, ja tak miałam w poprzednim miesiącu - też byłam pewna, że się udało :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monika następnym razem napewno się uda :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Monika,a tez bylam pewna na 99%ze jestem,przez 2 tyg po owulacji mialam podwyzszona temp .mierzona w pochwie-ciagle ponad 37,i tak jest do dzis,w piatek 9,03dostalam planowo@,ale to bylo dla mnie plamienie a nie @,bo na caly dzien wystarczyla mi 1cienka wkladka,wiec bylam pewne,ze cos jest u mnie w brzuszku,bolal mnie brzuszek,i na piersiach pojawilo sie kilka malych cienkich zylek(moze wczesniej tak nie obserwowalam swojego organizmu i ich nie zauwazalam).Dzis 12,03 koniec z plamieniem-okresem,poszlam do mojej ginekolog,zrobila mi usg dopochwowe i mowi,ze ciazy napewno raczej nie widac,zw widzi,ze jajniki sa ladne,pracuja bo widzi juz róznej wielkosci jajeczka ktore przygotowuja sie do owulacji.A juz bylam pewna,ze to ciąża,ale to dopiero nasze 3 podejscie od kad staramy sie o dzidzie.Postanawiam sobie,że przestaje obsesyjnie o tym myslec i tak bardzo chciec.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malediv19 pisze:
Postanawiam sobie,że przestaje obsesyjnie o tym myslec i tak bardzo chciec.

I to jest bardzo dobre podejście :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja też postanowilam, że przestaje tak obsesyjnie o tym myśleć... Ale szczerze mówiąc jestem bardzo zawiedziona... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monika646 pisze:
Ja też postanowilam, że przestaje tak obsesyjnie o tym myśleć... Ale szczerze mówiąc jestem bardzo zawiedziona... :(

musisz myśleć optymistycznie :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]