Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:03 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Hehe a mnie sie te mandarynki odbijaja jeszcze, które zjadłam dzien przed porodem hehe ;)
A potem nad ranem jak dostałam skurczy to myslałam, z to mnie brzuch boli po mandarynkach, bo wkoncu poltora kilo w siebie wrzuciłam hehe ;)

amietam kazda minute z pobytu w szpitalu i przed szpitalem, jak kazałam sobie zrobic w domu kawe, bo wiedzialam, ze to moja ostatnia kawa na jakis czas.

Chodziłam po domu z kubkiem kawy i miedzy skurczami próbowałam meza przekonac, ze to chyba jeszcze nie poród, ale jak nadchodziił skurcz to mówiłam ze chyba jednak poród i tak przez godzine, bo po godzinie postanowiłam ze jednak jedziemy hehe ;)

a potem to juz było szybko ;)

bałam sie jak mi sie akcja zatrzymała, ze mnie wysla do domu, ale pani doktor wtedy powiedziała magiczne zdanie "czy chce pani dzisiaj urodzic?" Na to ja jej z ałym oim entuzjazmem ze tak, no i sie zaczeło hehe ;) Trzy godziny i miała ją, mój mały cud...

A miałam Piotrkowi zawiesc 12 białych róż, taki prezent na roczek... a to on mi zrobił prezent

Pojechałam do niego po 2 tygodniach, sałam tam i płakałam, dziekowałam mu, bo wiedzialam, ze gdyby nie on nie byłoby Michaliny....

Ech... sie wzruszyłam...
Muciałam to napisac ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MARCELEKAKUNIA pisze:
no ja tez bym chetnie mowy obrończej posłuchała znacyz poczytała w tym przypadku ..o co chodziło elizabeth.......wiem ciekawska jestem i do tego leń zamiast torta robic to siedze na forum

Rob babo tego torta, bo jutro bedziesz marudzic, ze przez sniegi brnelas do cukierni. :lol:

malgora83
Ja to nie moglam uwierzyc, ze rodzisz dokladnie tego dnia... Do dzis mi to na przypadek nie wyglada. ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

sealpup pisze:
malgora83[/b] Ja to nie moglam uwierzyc, ze rodzisz dokladnie tego dnia... Do dzis mi to na przypadek nie wyglada. ;)

A ja wiem, ze nie to był pzypadek, nie po tym wszystkim co sie wydarzyło do samego poczatku ;)
W ciazy jeszcze nie byłam a On juz wiedzial, ze bede, ze na swieta juz bedzie hehe ;)
Wiec takich przypadków nie ma hehe ;)

No to ja ide spc, bo jutro bede płakac ze sie nie wyspałam, a kakunia ze nie zroiła torta itd :D

Spokojnosci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

sealpup pisze:
MARCELEKAKUNIA pisze:
no ja tez bym chetnie mowy obrończej posłuchała znacyz poczytała w tym przypadku ..o co chodziło elizabeth.......wiem ciekawska jestem i do tego leń zamiast torta robic to siedze na forum

Rob babo tego torta, bo jutro bedziesz marudzic, ze przez sniegi brnelas do cukierni. :lol:

malgora83
Ja to nie moglam uwierzyc, ze rodzisz dokladnie tego dnia... Do dzis mi to na przypadek nie wyglada. ;)

no ja sie tez podpisuje nogami i ręcami ze to bardzo dziwna sprawa ...az mi ciarki przechodzą jak pomysle ze to sie tak zdarzyło ..niewiarygodne po prostu

margola dobrze że napisałaś bo to miłe wspomnienia :D :D

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Czarodziejka Smaku
Awatar użytkownika

No dziewczyny widze że Was na wspomnienia wzięło :)
Ja miałam termin na 29 grudnia liczyłam na to że urodze w styczniu a tu 7 grudnia o 2 rano wody mi odeszły :shock: Nawet torby nie miałam do szpitala spakowanej.Bóli żadnych nie miałam także od razu nie pojechałam do szpitala.Tak ok 6 rano w koncu postanowiłam jechać chociaż boli było rak .Przyjli mnie na oddział zbadali rozwarcie 2 cm.dopiero ok 9 zaczęło mnie cos brac i przed 11 urodziłam.Także poszło chwila moment :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A posłuchajcie jakie jaja były u mnie ;)))
4 grudnia teść ma urodziny i ciągle gadał i gadał abym się pośpieszyła to Zunia zrobi mu prezent na urodziny i wyskoczy też 4 grudnia. Termin na 24 grudnia...hmm no tak nie bardzo ;)). No i 3 grudnia poszliśmy do teściów i mówię " nie da rady . Jutro na pewno nie urodzę więc nie będzie prezentu ;) ". 4 grudnia o 10 wstaję z łóżka i bum...wody odeszły;)) zero skurczy sama sielanka. No i po paru szybkich i niezbyt bolesnych godzinkach Zunia przyszła na świat 4 GRUDNIA w urodziny teścia;))

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Czarodziejka Smaku
Awatar użytkownika

hany 81 no to zrobiłaś prezent teściowi :) mój brat tez ma urodziny 4.12 :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

podobaja mi sie takie zbiegi okolicznosci ...Zawsze mnei zastanawiało czy tak sie udaje czy to jest PRZEZNACZENIE :roll: :? :o

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MARCELEKAKUNIA pisze:
podobaja mi sie takie zbiegi okolicznosci ...Zawsze mnei zastanawiało czy tak sie udaje czy to jest PRZEZNACZENIE :roll: :? :o

Ja tam wierze w przeznaczenie i sily wyzsze... U malgory to NIE MOGL to byc przypadek. Zreszta wiele jest grudnioweczke po przejsciach, dla ktorych grudzien 2009 okazal sie laskawy, chocby ty, ja i jeszcze pare dziewczyn... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiecie?
ja sie tylko zastanawiam jakim to cuem wszystko z ta data 11 grudnia...
W jakimkolwiek kalkulatorze bym nie liczyła, to wychodziło mi na 8 grudnia, mój drugi ginek tez powiedział ze termin mam na 8, z USG na 6 wychodził. A ginek do ktoeo poszłam, bo plamiłam (mój był na urlopie) i to była pierwsza wizyta z ciazy z Michą wyliczył mi na tym koleczku na 11 własnie, jak mi powiedzial, ze 11 grudnia to pode mna nogi sie ugieły i u powiedziałam, ze 11 urodziłam synka, na to on, ze to znak ze tym razem bedzie wsio OK :)
I nadal sie zastanawiam skad ta data mu sie wzieła!?!?!?!
Lekarka co mnie przyjmowała na prod tez była zdziwiona, skad on sobie ta date wzial, bo jakby nie liczyc to przenosiłam 3 dni hehe ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

to i ja sie witam :) miałam w grudniu urodzić ale nasza Myszka postawnowiła w listopadzie świat przywitac :)

do glowy mi by nie przyszlo zeby robic cos takiego jak elizabeth, masakra jakas

Malgora nad urodzinami Michasi czuwał Piotruś, taka data to nie przypadek :)

Obrazek

Ostatnio zmieniony wt lis 30, 2010 10:30 pm przez mysiak, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mysiak ??? Ja cie tylko po Zuzi poznalam. :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

sealpup no i dobrze he he :) :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

sealpup pisze:
mysiak ??? Ja cie tylko po Zuzi poznalam. :lol: :lol: :lol:

JA TEŻ

MARGOLA KTOS TO ZAPLANOWAŁ I TAK SIE STAŁO I MASZ SUPER DATE I TWOJE SZCZĘŚLIWE LICZBY TO 11.12 .........AŻ SIE LEZKA W OKU ZAKRECIŁA

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

JA tam wierzę w przeznaczenie;) No ale nie ukrywajmy,że nasza podświadomość też swoje robi ;)). TAk czy inaczej piekne są takie zbiegi okoliczności ;).
-----
wiecie cały czas się głowię nad menu na roczek Zuni...hmm . Pierwsza impreza będzie tylko z rodzicami i teściami ale muszę coś upichcić. Tort zamówiony ;).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hany my mieslimy bigos, salatke zwykła, jajka w majonezie z groszkeim i ogorkiem, golonka, kurczak pieczony, galart no i slodkie

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

oooo golonka....mmm ale mi smaka narobiłaś. Pieczona czy duszona?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

HEJ

A my ju po imprezie i dobrze że zrobiłam wczoraj ,zbieg okolicznosći przypadek ,przeznaczenie bo dzisiaj Marcelek chory ,z noska sie leje i nic by nie było z urodzinek .

TAKI MAMA MI ZROBIŁA TORT
Obrazek

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Czarodziejka Smaku
Awatar użytkownika

MARCELEKAKUNIA smakowicie wyglada
zdrówka dla Marcelka

Ja bede sama robiła tort zobaczymy co z tego wyjdzie
co do menu to już powinnam sie zastanawiać ale jakoś nie moge za to się zabrac a czas goni :roll:

malgora tak miało być i ta 11 to pewnie dla ciebie szczęśliwa liczba :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Dorotka777 NO TO JUZ ZA PARE DNI TORT POTRZEBNY BĘDZIE :lol:

No mój tort też mial inaczej wyglądac bo on jest polany polewa czekoladową tylko jak go posypywałam kokosem to córcia mi pomagaął i niestety nasypało sie na polewę i koniec juz nic nie można było zrobić wiec wymyśliłam ze posypie całego kokosem i dokupiłm literki i ozdobiłam smietana czekoladową a nie biała i w sumie tez ładnie wygladal ale zawsze robiłam z białymi ozdobami ..no cóż pomocnica zmieniła moje plany :roll: :wink:

17.03.09 ANIOŁEK

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 168 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]