Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:22 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8650 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 433  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Lusi@ gratuluje :) Ja Cie pamietam jeszcze sprzed kilku lat jak na watku staraczek siadywalysmy :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ale cisza :shock:
siedze i sie nudze,poprzatalam dom, zrobilam pranie i nie mam co robic :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

widzę że wątek się rozkręca i przybywa nas :D super!

witajcie nowe Mamusie :)

ja już w pracy siedzę, trochę niewyspana bo synek przed 23 poszedł spac, wstał o 6.40 :roll: ale luz, grunt że samopoczucie w miarę ok :)

jutro idę na usg to napiszę co i jak. Mam nadzieję, że pęcherzyk się "ukształtnił" - bo ostatnio był spłaszczony, co nie było dobrym wskazaniem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Koffaniutkie...ciężko było was znależć i nawet chciałam już założyć nowy temat, tak żescie mi się ukryły....na szczęscie jestem :lol:
po moich przejsciach to narazie przeżywam jeden wielki stres, a i zarazem radość wielką., zaszalelismy z moim Ł. w okolicy dni płodnych, a ,że jestem ostatnio baaardzo zapracowana, to dopiero kilka dni temu zorientowałam się ,że @ nie przyszła... :shock:
zrobiłam tesciora i ujrzałam dwie tłusciutkie krechy :shock:
nigdy takich nie widziałam, z moją Agatką była ledwo widoczna, potem z ciążą , którą poroniłam tak samo i tylko z Dominisiem była w miare widoczna...
strasznie się cieszę i mam nadzieję ,że będzie nas więcej....więc...kobitki, które broiły w sierpniu....DO TESTOWANIA MARSZ!!!! :wink:
Gusia83 trzymam kciuki za Twoje malenstwo...czasem zdarza się plamienie w ciąży i to nic takiego...dbaj o siebie mocno!!!
cichamyszko witam Ciebie serdecznie
Honey u mnie objawy jakos tak od wczoraj siępokazały, boli brzucho jak na @...i piersi takie jakies fajne duze...hehe....a to ze strasznie bolą to juz nie fajne...
gumiskasia masz rację z tą kawą...ja normalnie niskocisnieniowiec jestem, a teraz mogłabym zasypiac w kazdym miejscu, bez kawki słabej nie wyobrazam sobie przetrwania pierwszego trymestru.
Bułeczka witam Cię i życzę aby Twoje malenstwo przyszło na swiat w maju :)
rocgirl, Lusi@ sciskam was mocno!
Obrazek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek Gratulacji i zycze ci kochana spokojnej ciazy

oby bylo was tu jak naj wiecej uwielbiam maj bo jestem z Maja[/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

mam nadzieje ze coraz wiecej dziewczyn bedzie tu zagladac :D

ewek witam :D i zycze spokojnych 9 m-cy, przepraszam jesli Cie to urazi ale przeczytalam Twoje posty o Dominiczku i chcialam tylko powiedziec ze jestes bardzo dzielna Mama z ktorej Twoj synek na pewno jest dumny, nie moge tylko uwierzyc w glupote lekarzy :( i zycze Ci cudownej ciazy kochana. bedziemy sie tu wspierac co? :wink:

lolciaa tez jestem z maja a przewidywana data porodu wypada dokladnie dzien po moich urodzinach :shock:

gusia a ile ma latek Twoj synek bo ja mam takiego prawie 3 letniego lobuza w domu :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

rockgirl - mój mały ma 2,7 lat (styczeń 2008)

witajcie nowe mamusie :D

Evek - ciężko się oszczędzać, kiedy pracuje się na pełen etat, ma małego brzdąca w domu i całą chacjendę pod opieką :lol: ale po sotatnim poronieniu postanowiłam za dużo nie myśleć i po prostu żyć zwyczajnie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka majóweczki!!!!!!

Ja dzisiaj pól dnia sie nabiegałam,to do gminy po papiery na zasiłek wychowawczy,to do zusu,potem do szefa,ale jeszcze nic nie powiedziałam o ciązy boje sie ze mnie zwolni
:?

rocgirl chyba jeszcze miałas jakis suwaczek :hm:

ewek super kreseczki!!!!!

a co tam tez sie pochwale..
Obrazek

http://imageshack.us

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam wieczorkiem :D
lolcia dziękuję kochana, już obiecałam tygryskowi, że zajrzę do Was na forum.buziaki
rocgirl nie masz za co przepraszać...dobrze ,że przeczytałas moje posty, pewnie rozumiesz teraz ,że ta ciąża nie będzie tylko radosna , ale tez pełna nerwów i obaw....fajnie siię tutaj poczułam jak napisałas ,że bedziemy sie tutaj razem wspierac...PEWNIE ,ŻE BEDZIEMY!!! :lol:
Honey Twój tescik tez super...własnie się zastanawiam dlaczego różowy...czyżby dziewczynka :?: :wink: :hm: :P:
Gusiu mimo wszystko postaraj się chociaz zmniejszyc obroty, ja tez pracuję na pełen etat, moja córa to mały pyskol, no i cięzko czasami, bo nie mam tu żadnej rodziny....mój Ł .od kilku dni zresztą też...jutro pogrzeb mojego tescia...smutny dzionek.ehhh.
miałyscie juz usg?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewek to niewesoło jutro,przykro mi z powodu śmierci teścia

No jakos tak wyszło ze różowy..Mam nadzieję ze to dobra wróżba :P:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

rocgirl pisze:
lolciaa tez jestem z maja a przewidywana data porodu wypada dokladnie dzien po moich urodzinach :shock:

:D

\fajnie zycze ci abys urodziła w dzien urodzin a dokładnie kiedy masz............ :D

Ewekok będziemy czekać na naszym dziale na dobre wiesci od ciebie .... daj znac jak naj szybciej aby sie nie rozniosło od kogoś innego :wink: :wink: ja bede milczeć :D

sorki ze tak sie tu wtrącam juz wiecej nie bede pozdrawiam wszystkie majóweczki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam z rana, u mnie szaro buro i ponuro :( jeszcze zostawilam pranie w ogrodku i wszystko zmoklo :evil: allleee zrobilam dzisiaj jeszcze jeden test bo dzisiaj jest dzien mojej spodziewanej @ i nie przylazla i wyszla druga naprawde mocna krecha :D :D :D :D wiec jestem happy i jeszzcze jedziemy po nowa lodowke bo jak na razie mam w domu cieknace "cos" co moze kiedys bylo lodowka :wink:

lolciaa ja jestem z 21-go, a Ty bo Ty tez z maja :)

ewek ja wierze ze wszytsko bedzie ok z Twoim malenstwem i sie za duzo nie nerwuj, wiem ze to nielatwe, ja w pierwszej ciazy co chwile plamilam,lekarze nic nie znaleszli a ciaze przeszlam ok i synek zdrowy jak ryba ale co sie strachu najadlam to moje bo co widzialam krew to myslalam ze juz go stracilam. mam nadzieje ze tym razerm obejdzie sie bez niespodzianek.

honey no dziewczynkowy masz ten tescik :wink: tak mialam inny suwaczek w sumie ten sam ale z naszym zdjeciem slubnym obok ale potem chcialam przerobic i w koncu nie wstawilam fotki,moge wstawic tak o jak sie bedziemy chwalic zdjeciami :wink:

gusia moj jest z pazdziernika 2007 a taki gadula ze masakra czasem chyba gada zeby tylko cos powiedziec :D to jest chyba nasmieszniejszy wiek :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

rocgirl ja z 12 maja kuznyka jest z 21 haha a 21 lubie bardzo bo synek jest właśnie z 21 ale stycznia :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lolcia to moje maleństwo ma termin 12 maja :) ale pewnie i tak w terminie nie urodzę (Olinek-9 dni sie spóźnił) 8)

rocgirl no pewnie jeszcze trochę i będziemy sie chwalić ..

W sumie wątek ze zdjęciami można otworzyc :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

widzialam w galeriach ze kwietniowki maja juz swoj watek z fotkami :D

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej majóweczki...chciałam cos napisac, ale padam na ryjek i nic nie napiszę....pogrzeb mnie totalnie wypompował....odezwę się jutro...jeszcze bratanica Ł. jest u nas na noc.. :ddd: :papa:
p.s... a co mi tam...patrzę na wasze cudne suwaki i pozazdrosciłam..lecę poszukac czegos fajnego :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie Majóweczki mogę się zapisać do was?termin z @ mam na kwiecień,ale z usg wychodzi na 3 maja(dzień moich urodzin) :lol: :lol: :lol:
i ten termin jest bardziej prawdopodobny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej reni pewnie ze możesz :)

Z jakiego Strzelna jestes?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam :D
w nastepny czwartek ide do gina... mam nadzieje, ze uslysze Wszystko
jest wporzadku :wink:
a jesli chodzi o samopoczucie to czasami mnie mdli i nie jest to przyjemne,
i tak jak teraz w pachwinach mnie ciagnie - pamietam takie odczucia
z poprzedniej ciazy.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej :D

Lusia a w jakich porach dnia Cie mdli? bo mnie najbardziej wieczorami, od jakichs 2 dni 8) o boze obojetnie jakie mialabym te mdlosci to i tak je kocham bo powoduje je moja Fasolina :D :D :D

reni witaj w gronie Majoweczek :D

a wlasnie umowilam sie u lekarza mam pierwsza wizyte u mojego GP w poniedzialek ale na usg nie mam co liczyc do ok 12 tyg bo tak to tutaj u nas wyglada :roll: ale coz jedna ciaze tak przetrwalam to druga tez dam rade :D
wogole brzucho mnie strasznie ciagnie , normalnie jakby sie rozciagal na wszytskie strony tam w srodku.[/b]

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8650 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 433  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]