Dzisiaj jest ndz paź 05, 2025 3:32 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

emila pisze:
Przeziębienie i leki mogą mieć wpływ na ilość i wygląd krwawienia... Ale żeby mieć pewność najlepiej zrobić test ciążowy z moczu albo krwi... :)

ale mi się tak nigdy wcześniej nie zdarzało, a brałam antybiotyki..
no i te "objawy"..
sama nie wiem czy tylko mi się wydaje czy naprawde jest jakaś szansa..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A kiedykolwiek wcześniej brałaś biseptol właśnie? Może to specyfika tylko tego leku?
Te objawy mogą równie dobrze nic nie znaczyć... Pewne stwierdzenie ciąży to dopiero badanie usg ok. 6 tygodnia... Ale oczywiście można zajść w ciążę również biorąc tabletki antykoncepcyjne. :)

Ostatnio zmieniony pn mar 05, 2007 11:51 pm przez emila, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emila pisze:
A kiedykolwiek wcześniej brałaś biseptol właśnie? Może to specyfika tylko tego leku?

nie, biseptolu nie bralam. Ale przecież antybiotyki są mocniejsze?!
Ale ok nic niewykluczając powiedzmy że krwawienie było takie dziwne przez ten lek, ale co z resztą tj objawami o których pisze?

kompletnie nie wiem co mam myśleć bo nigdy szybciej nie miałam żadnego z objawów ciąży a tymczasem..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nic tu na forum nie wymyślimy... Tylko test może rozstrzygnąć wątppliwości :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to czeka mnie zrobienie testu..
w środę rano zrobię, zobaczymy co się okaże..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Trzymam kciuki :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Czesc. chcialabym sie dowiedziec czy jest to mozliwoscia tak jak u Beti ze chociaz dostalam skapa miesiaczke i mam objawy bardzo lekkie to jestem w ciazy.
Co radzicie??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olenka20 pisze:
Czesc. chcialabym sie dowiedziec czy jest to mozliwoscia tak jak u Beti ze chociaz dostalam skapa miesiaczke i mam objawy bardzo lekkie to jestem w ciazy.
Co radzicie??

Witaj,

Może tak się zdarzyć, nawet w czasie ciąży mozna mieć okres (ba, nawet trzy)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wlasnie:) Teraz to sie zastanawiam moze jestem juz od dawna w ciazy a nie wiem. Wiecie jak to jest , Rozne mysli chodza po głowie. Juz niedlugo sie przekonam jak jest naprawde.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej wszystkim!
postanowiłam napisać kilka słów na tym wątku, ponieważ też żyję w niepewności- jestem czy nie jestem? @ powinnam dostać 27 lutego, kupiłam test i zrobiłam go 3 dni po terminie spodziewanej @. wyszedł negatywny. dziwnie bolały mnie sutki (co wczesniej nie pojawiło się u mnie nigdy, przechodze okres bardzo łagodnie) i miałam dziwne kłucie w podbrzuszu, temperatura podwyższona tak 36,8-37,0. czuję się cały czas zmęczona i senna. pewnie sobie coś uroiłam. kupiłam kolejny test i miałam zamiar go zrobić w ten piątek, ponad tydzień po terminie ale teraz stwierdziłam, że skoczę chyba w piatek rano na bHcg. mieszkam w małej miejscowości i wyniki będą pewnie dopiero w poniedziałek. TO CZEKANIE MNIE WYKAŃCZA!
Dodam jeszcze że mój partner podchodzi do tego sceptycznie bo 3 miesiące temu też mi się spoźniał okres juz 2 tyg. i okazało się że nic z tego. ale wtedy nie miałam żadnych objawów.
na pewno odezwę się wkrótce :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nic z tego, wynik bHcg 2,9. pozostaje czekać na okres

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

przepraszam, że się wtracam do rozmowy ale BISEPTOL nie jest antybiotykiem tylko lekiem przeciwnakteryjnym [/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy jak miałam okres 12-16luty,a 25-26 kochałam się ze swoim chłopakiem (wiem że to był dzień płodny)czy jest możliwość że jestem w ciąży,pomimo tego ze test który robiłam sobie dziś w 10 dniu po rzekomym zapłodnieniu wyszedł negatywny.Test płytkowy Amil.robiła może któraś z Was czy jest wiarygodny.Zastanawiam się czy to ciąża ponieważ mam cały czas wysoką temp.37,3-37,4 i boli mnie brzuch.Wczoraj myślałam ze dostanę okres tak mnie bolał jak w pierwszym dniu miesiączki,często też robię siku.Okres powinnam dostać 11,12 marca.a nie ukrywam ,że chciałabym mieć dzidziusia. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no sama zagubiona jestem....ja też bym chciała mieć dzidziusia:)
mama jest wyrozumiała :D tylko gorzej z mojego chłopaka rodzicami:/

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agusia89 wielkie gratulacje,ja też byłam młoda gdy urodziłam 1 córe wrazie pytań pisz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agusia89 pisze:
no sama zagubiona jestem....ja też bym chciała mieć dzidziusia:)
mama jest wyrozumiała :D tylko gorzej z mojego chłopaka rodzicami:/

Ja mam odwrotnie, matka się mnie wyrzeknie, będzie próbowała zmusić do... [nawet tego nie powiem], ojciec pewnie to samo... a Jego rodzice od razu się ucieszą...
ale cóż, ja tam za moją rodziną tęsknić nie będę, więc jak się mnie wyrzekną, to tym lepiej dla mojego dziecka. Będzie dobrze.
Gratuluję!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Agusia a ty też masz nadzieje że jesteś w ciąży.Ile masz lat ze twoi rodzice tak zareagują co nie hcą być dziadkami.A twój chłopak chce dziecko.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam 20 lat, mój narzeczony chce dziecka...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Jak byłam w twoim wieku toteż chciałam mieć. Ja już po prostu do tego dojrzałam co czasem dziwi niektóre kobiety.Jak znam życie to okres dostanę tego 11 czy 12.A tak to mam nadzieje ,ale test wyszedł negatywny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszyscy mi mówią, że jestem nienormalna :/ że jestem głupia, że nie mam żadnej pewności, czy On mnie nie zostawi... nienawidzę jak ludzie mi mówią: "eee na pewno nie będziecie do końca życia razem", a najlepsze że mówią mi tak od 3 lat ponad :D a my wciąż uparcie razem :D
i dziecko... zawsze chcieliśmy być rodziną, mieć dzieci... nikt tego nie rozumie... nie podoba mi się to :/ ja bym tak bardzo chciała mieć dzidzię...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 366 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 19  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]