witam z rana
a ja zła bo dalej nie wiem czy mój maż bedzie jutro w domu czy nie, no i jak tu cokolwiek zaplanować?
Gusiaa22 słyszałam o tej metodzie ale ciekawe na ile to prawda?
fabienka oczywiście że daj przepis
ja nie wiem czy juz pisałam czy nie, ostatnio mam takie napady spania że cięzko mi wytrzymać do wieczora, niby to moze byc objaw ciazy ale i brania tabletek, podobnie z bólem brzucha który mnie niepokoi ale to równie dobrze moze być rana po cesarce, takze wole sie nie nastawiać
ja wczoraj byłam tak zmęczona że chocbym miała wielką ochote na przytulanki to nic z tego, a pozatym zanim przyszłam z łazienki to mąż juz spał
śniło mi sie dzis ze mam malenkie dziecko i karmie piersią
niestety słyszałam zze sny sie na odwrót tłumaczy....
fabienka jasne ze smigaj do lekarza, zeby wszystko wyleczyć zanim sie pojawi w brzuszku fasolka
tasta121 z tymi dzieciakami to rzeba miec oczy dookoła głowy, nie wyobrazam sobie miec teraz drugiego takieego urwisa,
ja tez polubiłam nore roberts ale u nas jest taka biblioteka ze szokda mówić a nie chce ywdawac kasy na ksiazke która raz przeczytam bo potem bedzie lezała
sage o ludziach lodu ttez czytałam

dwa razy, pierwszy raz jak byłam w gimnazjum i okropnie mi sie spodobała
trzymam kciuki by sie wogóle nie pojawił
Beata wzajemnie, miłego weekendu
ja jutro jesli mąż bedzie w domu to tez ise pewnie nie pojawię bo bedziemy mieli tyle rzeczy do zrobienia ze czasu braknie i niestety trzeba bedzie jechac do tesciowej
Beata ja ząbkowanie niestety bardzo źle wspominam, ostatnie zęby niedawno wyszły i dopiero teraz odsypiam te nocki
miałam taką sytuacje ze Kacper juz z miesiąc przed pojawieniem sie zęba potrafił kilka nawet kilkanascie razy sie budzic w nocy, lekarka szukała niewiadomo jakich przyczyn a i tak w koncu wyszło na moje ze to zęby