Czarna wiesz, że ja nie znam pomaranczowych pieluch
na basenie używamy Huggies small -7-12 kg dla obu dziewczynek
zawsze wczesniej zmieniam pieluchowy rozmiar
dla Martynki dobre już sa 4 (takich uzywa Milenka)zakładam na noc Martynie
Czarna u nas tez 90ml zamiast np 180ml nawet mleko juz nie atrakcyjne
teraz stawiam na pogode, mam tylko nadzieje, że nie schudnie, za tydzien wprowadzamy króliczka na poczatek
uzywacie juz nowego fotelika?
ja kupiłam drugi jakos w zimie chyba listopad lub grudzien dla Milenki ale mamy taki od 9-18kg maxi cosi Tobi wysoki Mili lubi go wszystko widzi, Martyna mam nadzieje tez taki bedzie miala
Justynka ja miałam słoiczki baby dream dla mnie be ale ja wybredna jestem u mnie tylko gerber w szafce
trzymam kciuki za wykluczenie choroby
Alimaczku
przykro mi z powodu zdrówka mamy i weseliska tez bo tak na to czekałas
dziekuje za troske kochana, normalnie zjadlam wczoraj 4 male posilki, najbardziej podoba mi sie to ze nie mam ochoty na podjadanie
ja do jedzenia Martyne rozbieram do pampka jak cieplo, wczoraj jak uderzyła w łyżeczke to marchewka poleciala na sciane na tarasie
Kati
Kati ja podstawiam łyżeczke pod usta i Martynka jakby wciaga obiadek , na razie tylko w taki sposób je jak daje jej do buziolka odrazu tez wypycha jezyczkiem , wiec sobie sposób znalazłam, lekarz powiedział, że na razie moze byc ale powinna sie nauczyc górna warga z łyzeczki sama zjada
Kati ja jem Hoodia
Dalia fotograf nam zrobił takie fotki w 5 minut do paszportu
Dalia ja mam nadal tak z cycowaniem, ale juz nie moge wrócic i tyle , wczoraj jeszcze miałam jazdy, ze moze sie uda spowrotem a za chwile mysle kuzde ale po co? dziecko najedzone spi długo
Miałam to samo jak pomyslałam, że odtawiam to jakby mniej , mało tego pokarm sie zmienił jak odciagałam wczesniej był bardziej tłusty np w lodowce jak postał było widac ile sie oddziela a tydzien temu to jakby sama woda bez tłuszczu
Martyna zasneła po 22 i obudziła sie o 5 rano

bo wypadł jej smoczek, zjadła 90ml i zasneła wstała o 8
za to Milenka ma wysypke nadal (3 dniówka) i od 1 w nocy non stop wyje , tylko tatus tylko na rece jest słaba o 3 w nocy jadła kinder kapanke

masakra jestesmy z mezem nie wyspani jak nie wiem co jak jedna ładnie spi to druga szaleje
Pytanie do podwójnych mam czy wasze dzieci miały 3 dniówke czy tez tak wtedy marudziły? bo my juz z męzem rady nie dajemy z tym wyciem
ide dzisiaj na 11 do gina po New tablety bo jeszcze koncze Azalie