Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 7:08 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
.

Witam

Nie sądziłem, że będe pytał o takie rzeczy no ale mam stres i myśle, że ewentualnie lepiej to z siebie wyrzucic niż trzymać w sobie.

Po krótce - współżyłem z kobietą, cały czas w głowie miałem myśl o zabezpieczeniu się wszystko było przygotowane, no i wyszło jak wyszło na chwile było bez zabezpieczenia potem juz normalnie "Z". Masakra jestem wściekły na siebie, a dlaczego? A no dlatego ze potem zapytalem, który miała dzień (co powinienem zrobić przed) a ona odpowiedziała mi że nie liczy. Było to dla mnie nie do uwierzenia, że kobieta raz ze ode mnie starsza, dorosła po prostu nie liczy. Wiec zapytalem kiedy miała miesiaczke no i na drodze skojarzeń wyszło na to ze to był 15 dzień jej cyklu... czyli sam środek praktycznie bez wzgledu na to czy ma cykle 28 dniowe czy 32. Chodze naładowany, chcialem zeby wziela tabletke "po" ale ona "ze zapracowana" i w ogole ze to tylko na chwile bylo. Jestem na siebie wsciekly ze nie zapytalem wczesniej bo bym na pewno nie pozwolil na tą "chwile" uniesienia. Totalny brak odpowiedzialności z mojej strony :/

Nie będe pytał czy może być w ciąży bo wiem, że może, zawsze może jak się z kimś uprawia seks bez zabezpieczeń, kwestia tego czy prawdopodobienstwo w tym wypadku jest na tyle wysokie zeby się tak przejmować i stresowac? O tej wydzielinie się tyle naczytalem ze normalnie doktorat moglbym pisać, o ciąży podobnie no i zdania są podzielone, podsumowując zebrane informacje można by stwierdzić, że raczej nie choć nie można tego wykluczyć no ale... chciałem po prostu o tym z kimś pogadać.

Pozdrawiam
Andrzej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Cytuj:
kwestia tego czy prawdopodobienstwo w tym wypadku jest na tyle wysokie zeby się tak przejmować i stresowac?
owszem, bardzo wysokie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja najprawdopodobnie zaszlam wlasnie 15dc ale spokojnie nie koniecznie musialo sie udac wbrew pozorom zajscie w ciaze nie jest takie proste czy to jest partnerka taka na stale czy przelotna?bo jesli na stale to jesli bedzie ciaza widocznie tak mialo byc glowa do gory dziecko to szczescie:)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

raczej niewielkie, jeśli tylko chwilę było bez zabezpieczenia, no i nie doszło do wytrysku w partnerce [jeśli dobrze zrozumiałam] , ponieważ w preejakulacie nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia, to raz. Dwa że to wcale nie musiał być dzień płodny, a trzy w ciążę wcale nie jest tak łatwo zajść, także wyluzuj troszeczkę :)

24.02.2009r [*] 11.2010r [*] Z miłości zrodzeni miłością pozostaniecie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Tak na chwile i bez finału, a co do partnerki to przyjaciolka ale zaczelo byc cos wiecej no i skonczylo sie wlasnie w ten sposób, trudno powiedziec czy na stale bo za krotko jestesmy a troche kiepsko zaczynać zwiazek od dziecka. Tak więc dzięki za dotychczasowe odpowiedzi. Czasem dobrze jest z siebie wyrzucic obawy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

wiem, że łatwo się mówi ale poczekaj dwa tyg i powinno być wszystko jasne....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Zobaczymy jak to będzie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

niestety ale musisz czekac 3mam kciuki aby to jednak nie byla ciaza

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Dzięki, jak będe wiedział co i jak to od razu się odezwę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

melzar, nie bede Cie bardziej dobijac, niz jestes dobity, ale powiedz mi, na jakiej podstawie w ogole uwazales, ze kazda kobieta liczy swoj cykl? czy Ty masz pojecie jak wiele kobiet w ogole nie wie jak sie go oblicza, nie mowiac o tym, zeby pamietaly o swoim cyklu i fazach plodnosci?
litosci, na jakim swiecie zyjesz?

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Objawy ciąży

Strefa czasowa UTC [letni]