Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 6:15 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3096 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 155  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Kefirek tak mógł nie widzieć, ale gdy miałaś 25 dni to wtedy ciąża starsza a nie młodsza im dłuższy cykl tym ciąża młodsza. Ale bywa tak że owu jest później choć @ następuje wtedy gdy powinien być, albo nawet wcześniej. A kiedy masz znowu przyjść??
U mnie ostatnio to samo było, tylko ja byłam tak jakby 5 tyg. teraz będę 6 tyg mam nadzieję że coś zobaczy żebym spokojnie pojechała.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No niby 5 tydzień i 4 dni to już niby 6 tydzień martwie się trochę... jutro mam zrobić bete i progesteron i potem za 2 dni, w tamtym tygodniu beta mi prawidłowo wzrastała potem mam do niego zadzwonić i umówić się..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aa i jajeczko ciążowe ma 7mm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Site Admin
Awatar użytkownika

Gratuluję Lutóweczki!!! Zdrowych, spokojnych ciąż życzę i ślicznych, silnych, zdrowiutkich Bobasów!!!

Marcówka 2010, której Szczęście wolało być Lutowiątkiem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziś beta 14 880 :D

Kefirek No to zobaczysz, bądź dobrej myśli jak ja, mam nadzieję że jak u mnie jutro będzie wsjo ok to Cię nastroi pozytywnie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kefirek pisze:
kasia8313 jak tam po wizycie bo u mnie widać było tylko bąbelek owodniowy a zarodka nie gin powiedzial że ciąża wygląda na wcześniejszą niż 6 tydzień ale jest wszystko ok. hmmm może to dlatego że ostatni cykla miałam co 25 dni a nie jak zwykle co 28... co myślicie?

Hej :)

sorki że dopiero dzisiaj odpisuję :) u gina wszystko ok ciąża według usg 6 tydz biło juz serduszko :yea: :yea: dzidziuś ma 2,7 mm i termin na 22 luty 2011 :lol: :lol: wszystko rozwija się prawidłowo myślałam że zobaczę tylko kropeczkę a zobaczyłam już dzidziusia! byłam w szoku :) następna wizyta 12 lipca wysłał mnie na wszystkie badania mocz i krew a no i na cukier :/ bo synek miał 5,480 i 63 cm :oops: jak się urodził i istnieje podejrzenie że mogę mieć cukrzycę ciążową więc badanie na poziom cukru już teraz a tak wsio ok ;) muszę wybrać się w któryś dzień na te badania :)

małemu został jeszcze kaszelek to poczekam aż wyzdroweiej bo będę go musiała zabrać ze sobą na badania :/

moja dzidzia :)
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... 82#5095382

Kefirek może ciąża jest młodsza ? będzie dobrze zobaczysz :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziękuje Wam dziewczyny za wsparcie też mam nadzieje że będzie ok trzymajcie kciuki za mnie:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam!
Zrobiłam sobie kolejną betę tydzień po poprzedniej, która wyniosła 3304,10, dzisiejsza wynosi 26 791,10 czy nie za mało przyrosla?
proszę o odpowiedź

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dzień dobry czy mogę do Was dołączyć???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

milagros jasne witaj :)

kasieńka76 nie znam się na becie ale gdzieś jest ten temat ładnie opisany ;)

a zapomniałam napisać że jajeczko ma 10,3 mm :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam wszystkie nowe lutówki:)
Kefirek nie martw się na zapas wszystko będzie dobrze:)
kasia8313 super że wsio ok:) ja też mam wszystkie badania do zrobienia i chyba sobie je w piątek zrobię tylko się martwię jak na nie zajadę bo dzisiaj rano jak wychodziłam do pracy było mi tak słabo że jak bym nie zjadła śniadania to bym chyba nie dała rady nawet się ubrać, a na badania niestety muszę być na czczo. Dziewczyny nie wiecie czy badania na HIV są drogie bo mi też dał? a robię badania prywatnie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Kasia super!!! Widziałam foto śliczne :) ALe musi mieć niezłe USG jak już serduszko :shock:

milagrosWitaj :)

Kasieńka no coś Ty ja miałam pierwsze badanie 137 beta, drugie za tydz. 4 460, za 2 dni 10 280 i za kolejne 2 dni 14 880, bądż spokojna beta wysoka. Ma się podwoić lub potroić co 48 h ale powyżej 8 tys. spowalnia. Mnie ostatnia urosła o 1,5 raza, a wcześniejsze o 2,3-2,4 raza. Jutro USG i wizyta także jak u mnie będzie ok to u Ciebie tym bardziej. Oczywiście beta jest indywidualna dla danej kobiety :)

Jutro przyjeżdża do mnie moja mama z chrześnicą, w czwartek na ślub, a w piątek na wakacje, także jutro dam znać po wizycie i raczej już się odzywać nie będę aż za m-c.

Tylko o mnie nie zapomnijcie ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu1980 zwolnionko tak szybko ,bo pracuje w dużym sklepie spożywczym ,gdzie dźwigania ciężarów nie da się uniknąć.
Dzień pracy trwał ponad 10 godzin(gdzie płacili tylko za 8 )
A po pracy przychodziłam do domu z bólem podbrzusza jakbym miała okres ,brałam no-spe i kładłam się spać(mam niskie ciśnienie.)Nie miałam siły zajmować się starszakiem :(
Dlatego stwierdziłam ,że to jest bez sensu i poszłam na zwolnienie.

Kalima_2007 ja tez mam mega mdłości ale jeszcze nie wymiotuje.Mdlić mnie zaczęło od jakiś 4 dni.Ale i tak się cieszę ,Wole to niż ogromny apetyt z pierwszej ciąży ;)

kasia8313 super ,że już słyszałaś serduszko :brv: Ja idę w piątek na usg i dopiero zobaczę mam nadzieję serduszko.

E-misia nie zapomnimy o tobie.Zazdroszczę ci tych wakacji :( udanej zabawy ;D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

E-misia trzymam kciuki!! bedzie dobrze!!!

ja odebrałam kolejną bete i wynosi 10819!!! 5 dni temu w czwartek wynosila 1704!!!! chyba ładnie przyrosła

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A to się cieszę że nie zapomnicie ;)

redtruskawa fajowski synek, pewnie teraz dziewuszka by się przydała?? Czy Ci obojętne?? Ja mam nadzieję na synka, ale płakać nie będę jak będzie druga dziewczynka :)

[b] myślę że ładnie przyrosła jakieś 4 razy także tak jak powinna, Ty też bądź dobrej myśli :)

Bardzo się denerwuje przed wizytą aż mam ręce lody ze stresu, a wiem że to nie wskazane i co tu zrobić :( Czekam też na moją mamę, bo pks opóźniony miała być na dworcu 14:55 a jeszcze 20 km przed Bielskiem :(
Ale może mąż zdąży po pracy jechać po nią i zostanie z Emi a my na wizytę, zapewne poczekam z 1,5 h w kolejce bo z 5-6 babek przede mną będzie :/

Do potem :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie, ja dziś dopiero znalazłam czas i ochotę żeby napisać. Od dwóch dni plamię na brązowo, dlatego zamiast jutro idę dziś do lekarza. Bardzo się boję, ostatnio też się tak zaczęło, choć co prawda plamiłam na różowo. Mdłości przeszły, ale została senność i zgaga okropna czasem chwyta. Ostatnio wg usg ciąża miała 4 tydz. i 6 dni, więc dziś powinno być 6 tyg i 1 dzień. Osttanio było widać pęcherzyk i miejsce tworzenia się zarodka. Dziewczyny boję się. :(:(:(:(:(

Obrazek

Doceń co masz, zanim czas sprawi, że docenisz co miałeś.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AxaXX mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku, trzymam kciuki :lol: ja niestety tez pierwszą ciążę straciłam w drugiej tez na początku plamiłam ale wszystko było ok i teraz mam prawie rocznego synka :lol: :lol: :lol:

A tak w ogóle to dzień dobry :lol: :lol:

Mogę do was dołączyć?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

axaXX ja też plamie delikatnie na brązowo ale nie martw sie ja byłam u lekarza i powiedzial ze 60% kobiet plami oczywiscie plamienie plamieniu nie równe więc idź do lekarza ale mam nadzieje że u Ciebie będzie również ok... mi przepisal duphaston i juz nie plamie wiec głowa do góry!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kefirek ja duphaston biorę od początku 2 razy dziennie, teraz mam brać 3 razy, zobaczymy co mi dziś powie.

Obrazek

Doceń co masz, zanim czas sprawi, że docenisz co miałeś.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

AxaXX nie martw się będzie dobrze ja też biorę 3 razy dziennie i już nie plamie:) a może to plamienie miałaś po seksie bo też tak sie zdarza:) głowa do góry!!!

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3096 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 155  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]