Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:35 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

madii nie chce sie tluc znowu po sadach. wystarczy mi wojna ktora bedzie podczas rozwodu.
ale gnoj sie pewnie teraz cieszy.
zobaczymy jaka mine zrobi jak dostanie z sadu wniosek o podwyzke alimentow.
zrabal mi humor na caly dzien :evil:

madzialenka a moze zrob tak na szybko tesciora?
jak wyjdzie negatyw to wtedy bedziesz spokojniejsza.
i nie mysl ze znowu jest cos nie tak. moze to akurat jest fasolka na wlasciwym miejscu? :wink:

inka jak wszystko jest z m,ala ok,to sie wypisz do domu i tam spokojnie czekaj na porod.
mi nawet 9 dni po terminie nie chcieli wywolywac tylko kazali czekac. :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MARTUŚ rozumiem... ;) Hmm... co za kanalia Obrazek Ale na rozprawie kolejnej powiedz sądowi, że nie płaci alimentów w terminie :evil:

WIOLA co za chamy bezmyślne :x :x Nie dziwię się, że jesteś wściekła, ja chyba kazałabym tym z administracji zwracać koszty remontu :x
Co za ludzie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii szczegolnie ze mielismy ostatnio remont i tak teraz pomyslalam ze to spadlo prawie do lozeczka dawida. niby w nogi ale on sie obkreca i jakbysmy byli i on by tam lezal... nie chce mi sie nawet myslec bo jak sie wkurw to pojde do administracji !!

madzialenko czemu od razu zle mysli ? zrob tescior zebys miala jakos takie rozeznanie albo na bete lec.

Martus kurde szkoda... poczta mzoe isc i tydz wlasnie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

To ja wam powiem cos takiego.Zaszłan w ciaze w połowie sierpnia a nie ze wrześniu.Sierpniowa @ byla skapa i taka nie moja bo trwała 3 dni wiec to bylo plamienie ciazowe raczej.Do tego jak robilam bete 25.09 to mi wyszlo ze jestem w 5-6tygodniu wiec wychodzi na to ze jestem juz po terminie.Mowilam o tym babce jak mi robila usg to stwierdziła ze wg usg to ciaza ma wiek 38+1 a wg om (tej z sierpnia) to 40 tygodni.Powiem jeszcze o tym lekarzowi jak bede miala badanie ginekologiczne i zobaczymy co powie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WIOLA nie czekaj kochana tylko leć do administracji :grz:
Ja też nawet nie chcę sobie wyobrażać jakby się to skończyło gdyby Dawidek spał w łóżeczku... Rok temu u rodziców, gdy szłyśmy z mamą i niunią do domu w klatce wypadło okno... Był silny wiatr, a okno trzymało się tylko na 2 zawiasach, bo było uchylone i niunia leżała w wózku, bo wózek wnosiłyśmy, o mało co to okno nie spadło na Sandrunie... i to z dużej wysokości... nie chcę już myśleć co mogło się stać. Na szczęście walnęło obok schodów, a szkła się wszędzie rozprysły... Huk był niesamowity :shock:

INKO hmm... ja też w ciaże zaszłam w połowie sierpnia, nawet pamiętam ten dzień :P: a ostatni okres miałam 30 lipca :roll: No a niunia się 19 kwietnia urodziła a termin wg OM miałam na 6 maja. Więc dni płodne wypadły akurat na połowę sierpnia i wtedy też poczęliśmy niunińke ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Koleżanka mi powiedziała to samo, że może to fasolka jednak, a niektóre kobiety mają okres nawet do 4 miesiąca ciąży :?
Ale po tym co było w zeszłym roku trudno mi jakos tak optymistycznie mysleć :? Boję się że albo to pozamaciczna znowu, albo że jest coś nie tak i nie będziemy się mogli starać :roll:
Pogadam z mężem jak się zobaczymy i najwyżej pojedziemy na hcg :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MADZIALENKO kochana a dlaczego masz takie obawy ? Miałaś @ ??? Normalną :?: Nie zrozumiałam... :oops:
I powiedz mi słonko czy Ty robiłaś może badania naukowe w swojej pracy mgr ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii rozmawioalam z mezem inajpierw bedziemy chcieli zlapac dozorczynie zeby to zobaczyla a potem dopiero do administracji w razie W. ale normalnie az mi ciarki pzreszlly...

Madzialenko kochana ja jednak trzymam kciuki za ciebie :* i wierze ze wszystko bedzie w porzadku :)
i hcg to bedzie dobry wybor bo nawet lekarka w pon bedzie miala jakies odniesienie :)

a myjednak jedziemy na dzialke. ale maz jeszcze dzisiaj na noc idzie na 23 do 2 i 200 zl dostanie za to i o 2 znow jedziemy i polozymy sie spac :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki dziewuszki ;)
Madii, moje obawy biora się z tego pobolewania podbrzusza nadal i z brązowych plamień od czasu do czasu :? W zeszłym roku też tak było :? Tylko plamienie teraz jest rzadziej :roll:
A @ była troszkę inna jakby, bo zwykle mam samą krew, a tym razem przez 2 ostatnie dni miałam sporo takiego galaretowatego śluzu. Sorki za dokładność :oops:
Ja nie robiłam żadnych badań, pisałam z prawa ubezpieczeń społecznych.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MADZIALENKO kochana teraz rozumiem... mi to brzmi ciążowo :aa: LEĆ NA BETE... Obrazek Acha... a mi się pomyliło coś, bo myślałam, że byłaś na studiach humanistycznych :g^^:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madzialenko kochana leć na betę a jak ona nic nie wykarze to na usg. Trzymaj się dzielnie....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Nikolka, z usg to poczekam już do poniedziałku do wizyty u ginki bo ona napewno mi je zrobi.
A na betę chyba pojedziemy popołudniu :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madzialenka wszystko będzie dobrze, głowa do góry. Ciekawe co tam u Inki. Piegusku jak Bartuś?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MADZIALENKO czekamy :P

U INKI bez zmian... :wink:

Lecę kochane, idę niunie ubierać, bo zaraz T wróci i jedziemy na miasto.

Buziaki... Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

za moment dostane wkur*a dzisiaj. po pierwsze ta dziura. po drugie kupilismy ostatnio na aukcji tyton- facet wyslal liscie. teraz chce zwrocic za te liscie zeby mu wyslac ale za jedna i za druga weysylke to nie. ostatnio zamowilam tesciowej tyton - 2 kg po 60 + 15 zl wysylka < balam sie zamawiac ale facet mial pona 230 pozytywnych transakcji !! > a dzisiaj patzre a ma konto zawieszone bo nie wyslal ludziom towaru a ludzie powplacali i po 740 zxl za liscie :( masakra !! no nie wytrzymam normalnie :(
T wczopraj popoludniu zdazyl zrobic przelew wiec juz dzis doszedl. jakby sie wstrzymal do dzis to bym kurrr popatrzyla i bysmy nie przelali. ja pierdziele !!

moj maz konczy za 15 minut. tez jest wkur***. na to wszystko. czlowiek kasy nie ma a jeszcze takie problemy.moj syn spiacy ale nie ma mowy o spaniu bopukaja jak glupki...

boze juz mam dola przez to wszystko :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Test negatywny :roll:
Z jednej strony to dobrze bo chyba o pozamaciczną mogę być spokojna, bo jakby była to już by poziom hcg był na tyle wysoki, że wyszłyby dwie kreski :?
Muszę więc przeczekać jakoś do poniedziałku i wizyty u lekarki :roll:
Tylko jak mi coś będzie to staranka przynajmniej w tym cyklu zawieszone, a owulka miała wypaść podczas pobytu w Gdańsku :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

cath gorączka na razie spadła ale cały czas płacz... i non stop na rękach jest... nie chce jeść, a z buzi u leci jak z kranu odkręconego...

...ja tylko w przelocie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

I znowu przesłane przez was słoneczko doszło do nas :lol:
teraz jest pięknie słonecznie i zaczyna się ocieplać. Byłyśmy już na spacerku i na zakupkach spożywczych.
Niunia jeszcze śpi, a jak wstanie dam jej obiadek i pójdziemy znowu na dworek :D
A to niunia z wczoraj :lol:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Madzialenko nie denerwuj się słonko napewno jest wszystko ok. Pójdziesz do gina to się wszystko wyjaśni, może to jednak jest fasolka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

co tu taka cisza :O przyszlam popatrzec co uw as a wy spicie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Heyka laseczki! Ja wpadłam tylko na chwile, zaraz wróci męzus, ja kończę zapiekanki z bułeczki z pieczarkami i szyneczką. Mąż miał zajechać do Biedronki po coś do picia, dla niego pewnie pifko dla mnie jakiś sok czy cola. :wink: Póki co czuje się senna, brzuch mnie strasznie nawala.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]