Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:57 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja mam wywołane zdjęcia Klaudyny do 9 miesięcy a teraz to już zaczekam do roczku i po imprezce roczkowej dam do wywołania :P
Pewnie znowu będzie z 200 zdjęć :? No cóż tak to jest jak się ma bzika na punkcie córeczki :lol: :lol: :lol:

Ja już wykąpana, na kolacje zjadłam truskaweczki z cukrem i zmykam spać :D

OOO właśnie zapomniałam wam napisać, Klaudyna nie lubiła owoców żadnych a teraz spróbowałam jej dać truskawki i okazało się że je uwielbia :D wcina jak szalona i muszę przed nią chować bo piszczy i aż się trzęsie jak je widzi :lol: i je truskawki już kilka dni i nic jej nie jest więc nie jest na nie uczulona :D I nareszcie polubiła soczki bobovity i bobofruty :D

Teraz zmykam spać , do jutra i dobrej nocki wszystkim życzę :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ja w ciagu ostatnich 4 miesiecy zrobilam prawie 500 zdjec :shock: :oops:
ale do wywolania wybralam te najlepsze zeby nie zbankrutowac :lol:

moja Klaudyna juz od dawna pije bobofruty i te inne soki.
teraz przerzucilam ja na tymbarki z kartonu bo pije tyle ze miesiecznie na te soczki dla niemowlat wydawalam prawie 300zl :?

ewelka sliczne awatrek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...ja podjechałam na pogotowie pediatryczne bo młodemu skoczyła gorączka do 38,9.... super facet nas przyjął... płuca i oskrzela czyste brzuch i gardło ok... jemu się widzi, że to a zęby bo bardzo rozpulchnione i strasznie się ślini... powiedział jak co dawać na gorączkę i jakby do jutra nie spadała to do swojej lekarki podjechać...
...młody właśnie usnął i ja też spadam do łóżka (jesteśmy u moich rodziców)

uaaa to ja się nie wypowiadam co do zdjęć bo ja mam chorobę i już przeszło 3000 Bartek ma zrobionych (a to dopiero 9 miesięcy) ...ponad 10 zdjęć na dzień wychodzi :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A mi sie nic nie rozkręciło:( mała uparta jak osioł. Chodzą mi co 2h mierzyć tętno,mam dalej słabe bóle w dole brzucha, doszłam juz do Berlina i z powrotem i nic :( dostałam kartkę na której mam notować ruchy dziecka i nie wiem jak to zrobic bo ona mi sie ciagle rusza. Dzisiaj chyba poprosze męża by mi przywiózł cos na przeczyszczenie :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Inka trzymam kciuki. Ja na prezent dla Majci kupiłam śpiworek misia. Inka mi napisała że dalej ją męczą, skurcze bardzo słabe.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

gorączka po czopku przed północą spadła i teraz z rana miał tylko 37,5 ale wygląda jakoś dziwnie i co chwila budził się z płaczem ...teraz też cały czas plącze i marudzi - mega maruda z niego dzisiaj... teraz jeszcze babcia go bawi ale zaraz jedzie do pracy i zostajemy sami... a ja ledwo na oczy patrzę - wszystko mnie boli i czuje się do d....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

wpadlam tylko sprawdzic czy Inka sie rozpakowala, ale widze ze jeszcze nie :roll:
trzymam kciuki zeby Justynka zechicała dziś wyjśc :D

a po wczorajszym zimnym i ulewnym dniu mamy lato :shock:
w tym momencie na cieniu jest 24st :shock: :shock: :shock:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

HEY KOCHANE!Widzę, że Ineczka dalej 2w1. :wink: U nas zimno i mokro, więc Martuś oddaj troszkę słońca bo normalnie od tej pogody zasypiam na stojąco - własnie czekam na kawę. :wink:
U mnie dziś w pracy sporo roboty, ale jestem sama więc mam spokój i ciszę. :wink:

Piegusku kochana zdróweńka dla Bartunia.

Elinko kochana spóźnione ale bardzo buziaste życzonka z okazji imieninek :flo:

Uciekam będe się odzywać w międzyczasie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

NIKOLLA a może Ty nie od pogody zasypiasz :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witajcie dziewczynki :)

U nas dzień zaczął sie fatalnie... zdążyłam przebrać niunie i poszła się bawić a ja w tym czasie sprzątałam w pokoju i nagle usłyszałam płacz - uderzyła się w grzejnik i ma guza na czole :( Smaruję altacetem w żelu... Eeehhh... ze mną ciut lepiej, ale jak tylko będę miała chwilę to pójde do lekarza. Poza tym u nas niby też ma być dziś słonecznie, ale od samego rana póki co ponuro :x T wraca dziś i jutro po 14 :) Wczoraj niunie kąpał :)

ELINKO wszytkiego najlepszego z okazji imieninek - spóźnione, ale szczere :) Obrazek

EWELKO szczerze kochana to mi podobają się wszyskie te baseniki :) Takie kolorowe i słodkie ;) Fajnie bo macie ogród i pomysł z basenem świetny! :lol:

MARTUŚ śliczne prezenty :) Piesek SUPERAŚNY!!!

NIKOLLKA miłej pracy kochana :)

PIEGUSEK no widzisz kochana, niunio zdrowy i to ząbki... musisz jakoś wytrzymać, wiem jak Ci ciężko, tylko spójrz jak niunio się męczy :? Ale za kilka dni będzie ok i ząbek !!! :D

Lecę do niuni, bo marudna... :roll: Potem odezwę się :wink:

Ostatnio zmieniony pt maja 28, 2010 8:13 am przez MADII, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no ja też tu coś węszę u Nikolki. ;) :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja Sandrusia zajęła się moimi błyskotkami i siedzi w łóżeczku i wyjmuje z koszyczka :wink:
Ja zastanawiam się jakie imieninowe ciasto jutro upiec... :roll: Niedługo pójdzie lulu a ja ogarnę troszkę i nastawię dla niuni pomidorówkę, dziś dla nas obiad robi T :)

NIKOLLA mocno trzymam kciuki... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U nas z kolei wczoraj było pięknie słonecznie i cieplutko, wieczorkiem koło 19 zaczoł kropić deszczyk a dziś od rano szaro-buro i zimno :? zwariować można od takiej pogody :loo:

Niunia śpi a ja dalej buszuję po allegro :lol:

Madii buziaki dla Sandruni :cmo: pewnie się bidulka spłakała :( a moja Klauduśka dziś spadła-zeszła z łóżka :lol: ciężko mi powidzieć co to dokładnie przedstawiało, bo brykała po łóżku i zbliżyła się do krawędzi i leżąc na brzuchu zsuneła nogi na podłogę po czym cała przewróciła się na ziemię, ale nic jej się nie stało i nawet chyba jej się to podobało bo zaczeła się śmiać :lol:

Nikolko cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Martusiu ale wam zazdroszcze :) ja już mam dość tej obrzydliwej pogody :twisted:

Piegusku tak jak ci wczoraj pisałam to napewno ząbki, bo objawy są typowe, tylko szkoda że już tak długo niunia męczą i przebić się nie mogą, bo i ty cierpisz i on :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzięki dziewczyny za kciukasy. Okaże się za kilka dni co i jak. Na razie staram się nie myśleć o tym, ale wiem że im bliżej to zaczyna się myślenie. :wink:

MADII ja ekspertem od ciast nie jestem, ale może coś z sezonowymi owocami, nie wiem placek z rabarbarem, albo jakiś serniczek z truskawkami. Choć ja i tak najlepiej lubię sernik zwykły..

Ewelko u nas pogoda do bani, zimno, pochmurno i ... dokładnie można zwariować.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U nas przebija się słonko :) Ale rzeczywiście pokręcona to pogoda, jeden dzień zimno, następny słonko i tak w kółko... :roll: Mogłoby się lato w końcu zrobić :x Ja śpiąca też jestem...

EWELKO dzięki kochana, niunia ucałowana :wink: Ojj spłakała się strasznie i nawet nie chciała mi pokazać tego czółka :( Ale altacet nam pomoże :wink: Co jeszcze kupujesz ? :lol:

NIKOLLKO hmm... nie wiem czy sernik mi uda się :roll: W sumie mam sprawdzony przepis od mamy, ale nie wiem :roll: Ja po prostu w tym piekarniku elektrycznym nie potrafię piec :? Hmm... chyba upiekę biszkopt z owocami, albo spróbuję ten serniczek :wink: W sumie muszę dziś piec, bo jutro chyba mają teście przyjechać, więc do kawy będzie.

Ostatnio zmieniony pt maja 28, 2010 9:46 am przez MADII, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam sie z rana. z synkiem dopiero wstalismy bo zasnal ok 24 .

wkurw*** sie wczoraj i juz nie zajrzalam... wchodze na nasze pietro wszystko ladnie pieknie przy windzie plyty gipsowe ladnie ulozone. pytam tomka po co . a ten ze keidys cos tam drewniane bylo. wchodzimy do domu i po jakims czasie patrze a ja mam kawalek sciany odpadnietej :O no szok normalnie ~! odpadniety jest kawalek z 10 na 10 cm albo i wiekszy i widacjakis drewnian kolek !!!! gdybyscie widzialy wnerw moejgo meza !!! i moj zarazem. musimy sie dzisiaj przejsc do administracji.... a jak nie to mieszkanie jest ubezpieczone. wrrr !!!

karuzela sprzedana za 46 zl :) jestem baaardzo zadowolona :)

Madii ja ostatnio tez mam takie dretwienia z lopatkach szczeglnie jak duzo robie. musisz troszke ograniczyc moze ruch. mniej sprzatac ? nic sie nie zawali jak raz czy drugi nie posprzatasz a plecki nie beda tak bolaly :*

Martus ja do chrzcin wywolalam i te z chtzcin leza jeszcze nie w albumie. :D a teraz nawet boje sie myslec ile by wyszlo :D

Ewelko super baseniki. ja nie moglam znalezc takiego zeby i sprzedawca mial kuleczki :D super ze malutka polubla truskaweczki ! :)

kurde pukaja ci od windy... mam ochote do nich isc i powiedziec im pare slow za ta dziue... a dopiero zesmy pokoj malowali :( a teraz tzreba gipsowac szlifowac itp i z malym bede musial wyjechac wrrr

Piegusku moj maly tez ostatnio budzi sie z placzem pare razy w nocy a nawet parenascie i nie wiem co jest. potem juz laduje u nas okolo rana :)

kurde a my chyba nie jedziemy na dzialke :( wrr

to ja spadam bo slyszalam stekanie. zaraz wpadne

a i Nikolka kciuki trzymam :*

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

podziele sie z wami
:sw: :sw: :sw: :sw: :sw:

a ja wlasnie dostalam pismo od komornika ze odruca moja sprawe bo dluznik placi mi do rak alimenty.
ten skur**** byl pewnie u niego i pokazal mu odcinki pocztowe ze wysyla mi alimenty :evil:
jestem wsciekla jak nie wiem.
cham placi kiedy mu sie podoba a komornik ma to w dupie.
i teraz juz nawet odsetek za spoznienia nie dostane :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja jestem po usg.Mała wazy ok 3240. Pozwijana strasznie. Przepływy ok i sie nie różnią.,.cokolwiek to znaczy.Na ktg brak akcji skurczowej. Mam mieć jeszcze badanie ginekologiczne i sie podpytam czy jest szansa na dostanie przyspieszacza. Juz psychicznie nie daje rady, brzuch swedzi okropnie,do tego rozstępy mnie pieką. Za oknem piękne slonce a ja leze w szpitalu :( nie ma tu co robić :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć :)
Inka, szybkiego plum :)
Umówiłam się z ginką na poniedziałek, bo coś jest zniowu nie tak :roll: Boli mnie podbrzusze, wyczułam jakieś zgrubienie w pochwie, którego wczesniej napewno nie miałam i mam od czasu do czasu brązowe plamienia :(
Pobolewanie to już przed okresem się zaczęło, ale to myślałam, że przez zbliżającą się @
Sama nie wiem co o tym myśleć, boje się żeby to nie była znowu jakaś pozamaciczna :(
Do ginki dziś już nie mogłam się dostać i dopiero w poniedziałek mam do niej iść :(
Chyba, żeby wykluczyć ewentualną ciążę pozamaciczną wybiorę się na hcg, jak wyjdzie że nie ma to moge być wtedy spokojna, a jak wyjdzie pozytywnie to może wymuszę na lekarce przyjęcie w weekend :?
O niczym innym nie moge mysleć :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja perełka śpi a ja zraz zrobie sobie kawkę i idę myć włoski i prostować :wink:
Ja również wysyłam trochę słońca :) choć u mnie jeszcze się przebija... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

MADZIALENKA z dwoja złego może to akurat jakiś torbiel zrobił się :roll: :?: Kochana nie myśl tak źle... :wink: W sumie testowałaś i wyszedł negatyw :?: :roll:

MARTUŚ M skrupułów nie ma żadnych, ma tupet :evil: :x Ja na Twoim miejscu złożyłabym skargę czy zażalenie do sądu, że nie płaci alimentów w terminie :?

INKO kochana Ty myśl o swoim dziecku słonko a nie o opalaniu :wink:
Wiem, że cierpisz w tym szpitalu, ale cóż zrobić... Rozstępy pieką :?: Gdyby tu pracował Twój gin to może i przyspieszyłby poród :roll: A z drugiej strony dopiero na dziś masz termin, więc spokojnie... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]