Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 12:06 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.
Awatar użytkownika

....ja tylko w przelocie.... jestem u rodziców... na komisji z Bartkiem dupa - zostaje tak jak było... według lekarki o moje dziecko samo wszystko umie zrobić koło siebie i nie potrzebuje mojej pomocy w niczym - jakaś pizd.... z niej... a ja dzisiaj do dentystki na 12 a Bartek zostaje z dziadziem pierwszy raz sam :P

....jutro dzień matki ale pewnie A* to nawet z żadną drobnostką nie wyskoczy w imieniu Bartka bo on z takiej 5odziny gdzie mało jakie święta imieninowo/urodzinowe obchodzą a co dopiero jakiś tam Dzień Matki (o ryczeniach dla jego mamy to muszę mu przypominać)...

MADII napiszę Ci wiadomość na n-k

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Cześć Dziewczynki!

Madii: U Ciebie szaro, a u mnie piękne słoneczko i dość ciepło, przynajmniej jak narazie.

A ja wczoraj chyba jakaś nieprzytomna byłam jak tu pisałam... od jutra mam wolne, nie od dziś, dziś jeszcze w pracy siedzę i po pracy zaczynam pakowanie...

Pozdrawiam Was Dziewczynki :*

A jak tam Inka...? Coś już się zaczyna...?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dorcia dalej 2pac ;) znajomi twierdzą, że urodzę jutro. Zobaczymy ;) Jak się tak stanie to to chyba będzie najwspanialszy Dzień Matki :) W każdym razie zero skurczy, odchodzenia wód i jakichkolwiek innych symptomów zapowiadających poród.

Wczoraj Tomkowi powiedziałam, że ma całkowity zakaz picia dopóki nie urodzę i się mnie słucha ;) Wczoraj razem pojechaliśmy do Zabrza. Naprawiał samochód kolegi (moje poprzednie auto :D )ja sobie rysowałam, znajomi piwkowali standardowo, jemu smaki chodziły jak nie wiem co, ale się nie napił. Zobaczymy jak będzie dzisiaj.

Malutka dalej mi jakieś bulgotki wypuszcza a ja się zastanawiam co to może oznaczać ;) Idę zrobić sobie jakieś śniadanko, później jakieś małe zakupki pieszo i zabiorę się za porządki w kuchni i łazience, bo bajzel straszny.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam :) ja pisze juz od mamy :D super mi tu internet chodzi wiec jestem zadowolona. maly dzis w nocy srednio spal ale to nowe miejsce itp wiec :)

lezaczek bujaczek wczoraj wystawilam i juz wczoraj zostal sprzedany :) jestem zadowolona bo za ta cene cos innego malemu kupie :)

Martus jak tam u gina ? na ktora masz wizyte ? a z tego "twojego" to palant... palant to chyba za malo.. sadzi ze na dziecko sie nie wydaje ? ehs.

Piegusku haha dobre :D samo przy sobie zrobi... chyba jest pomylona... ale coz...

u nas tez dzisiaj buro i niezaciekawie. dziecko mam marudne... :)

Inko ja tez mialam nadzieje ze urodze na swoje urodziny i wszyscy tez tak mowili. a tu dooopka. jeszcze gorszego dola mialam ze jednak nie bo sie nastawialam..

dob ra dziecko patrzy na mini mini i sie bawi. a ja polaze sobie po necie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

madii no właśnie nie byłam :( Moja mama też na nią cierpi i tak męczymy się razem.
inko u mnie przed porodem też była cisza :D

Uciekam bo Tomek marudzi :?

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja dziecinka śpi :D A ja zrobiłam sobie kawkę z mleczkiem :wink:

LENKO to biegiem do lekarza, kochana na pewno coś zaradzić na tą migrenę po co masz się tak męczyć, poza tym silna migrena - wydaje mi się, że dość poważna sprawa :?

WIOLA super, że tak szybko udało Ci się sprzedać leżaczek :D
A Ty u mamy odpoczywasz ? :P

INKA dobrze,że przemówiłaś T do rozumu :roll: :wink: Hmm... też myślę, że jutro urodzisz :lol:

DORCIU U nas okropne wiatrzysko... słonko też wyszło, ale ten wiatr ciągle przygania chmury :roll: A jak się czujesz ??

PIEGUSEK hmm... przykro mi, że nie udało się... wydaje mi się, że tu duży wpływ ma lekarz - gdyby zrobił dobry opis to pewnie na komisji powiodłoby się :roll: :? Tak niestety bywa tym naszym kraju...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :D

Matko ja zupełnie nie wiem co się ostatnio ze mną dzieje :roll: mogła bym spać non stop nawet na stojąco :lol: Przedwczoraj poszłam położyć spać Klaudynkę i zasnełam razem z nią :shock: a wczoraj uspałam małą i D. mnie zawołał żebym z nim obejrzała jakiś program i ledwie się położyłam i już spałam :roll: Nie wiem czemu ale cały czas jestem zmęczona i śpiąca :?

Madii, Martusiu kochane baardzo dziękuję za życzenia dla Klaudynki, ja nawet o tym zapomniałam :oops:

Madii ten preparat z apteki nazywa się "Orinoko junior" przeciw komarom meszkom oraz kleszczom od 1 msc życia a to drugie to "DAPIS ŻEL" łagodzi skutki ukąszeń owadów.
Kochana ja piekę ciasta bo w dzień matki obchodzę imieniny :D

No właśnie zmykam do moich ciast bo mogę poszaleć jak Klaudyna śpi :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jutro raczej do mamci nie pojadę bo też bym mogła spać i spać ale wpadłam na pomysł by wysłać jej kwiaty pocztą kwiatową :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja jestem u mamy wiec jutro mykne do kwiaciarni lub carrefoura po kwiatuszka :)

Piegusku nie martw sie moj tez by nie wpadl zeby w malego imieniu cokolwiek kupic. ale ja nawet kwiatka dla T kupie malutkiego w dzien ojca od dawida.

Madii tak :) malutki spi na pierwszej drzemce. mama pojechala do pracki a ja rozkoszuje sie przy alpejskim mleczku milki mniaaaam. a dupa rosnie :D

Leno powinnas isc do lekarza na tomografie glowy. zeby sprawdzic czy wszystko jest ok napewno. a potem to juz lekarz zdecyduje ale najczesciej jezeli wszystko ok to ketonal alo inne leki. moj brat ma inne bo jak lapie go to wymiotuje i chodzic nawet nie moze i zjesc ... wogole nic. a siostra ma tylko ostry bol i jak tylko zaczyna ja bolec to beirze proszka i idzie spac :)

ja takgadam a sama musze isc do lekarza... koneicznie po week... rwa kulszowa mi tak juz dokucza ze szok.. promieniuje. juz czasem placzez bolu po calym dniu... albo placze bo burdel a ja nie mam sily posprzatac... i hemoroidy. diabelskie nasienie. jzu bylo ok a tu nagle bum i zaczley znow troszke krwawic... T krzyczy zebym poszla do tego lekarza...

Inko - poczta kwiatowa - tez super. tylko dzisiaj zadzwon bo jutro mozesz sie nie dodzwonic :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WIOLA współczuję... też słońce lepiej wybierz się do lekarza! :wink:
A daleko rodzice mieszkają od Was ? Zakładam, że mój T też pewnie na taki pomysł nie wpadnie, żeby dać mi kwiatuszka od Sandruni...

EWELKO kochana ja też ciągle jestem śpiąca... to pewnie ta pokęcona pogoda tak na nas działa :x Już zapisałam sobie nazwy tych preparatów, dziękuję ;) A ja imieninki za 4 dni obchodzę... :P

INKA oryginalny sposób z pocztą kwiatową :) Ale ceny też są 2 razy droższe... Dlatego dam mamie kwiaty jak do nas za jakiś ponad tydzień przyjadą :wink:

A u nas 30 maja z okazji Dnia Dziecka jest festyn w solankach :D
A 1 czerwca jak pogoda dopisze chcemy z niunia jechać do ZOO :)

Idę zamarynować skrzydełka na obiadek...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

pomysł z pocztą nie wypali, bo taty nie będzie praktycznie cały dzień w domu, bo przerabia płot na działce. Chyba, że moją chrzestną poproszę by wpadła na chwilkę do mamy i w moim imieniu dała jej kwiaty. Ale to jeszcze muszę obmyśleć

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u nas tez taka pogoda i to pewnie przez to wszyscy tacy spiacy. maly spi. siedzimy u siostry w pokju i zaslonilam mu ciemne rolety wiec bedzie mu sie lepiej spalo :) chociaz brat cos na dole wierci bo sobie mieszkanie remontuja wiec nie wiem czy dlugo pospi

a i pisalam z Olcia. u nich ok. Fifi biega . ostatnio malo przytyl ale miesci sie w normie. za to sporo urosl. ma prawie 79 cm. nie zaglada bo jest zarobiona. a jak jest w domu to chce spedzic czas z Ł bo on teraz pracuje 24/24 bo te powodze a on strazakiem... penwie zajrzy do nas jakbedzie miala chwilke :)

Madii Moi rodzice mieszkaja jakies 40 km od nas wiec wq sumie niedaleko. wutobusem to sie jechalo jakies poltorej h. a samochodem jakies pol h albo 40 minut. ale wczoraj jechalismy dluzej bo lalo starsznie... nie wiem co to bedzie... jzu warszawe powoli zalewa....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja już obiadek mam przygotowany :P

WIOLCIA tak właśnie myślałm o OLCI... i nawet dzisiaj śnili mi się OLCIA ze swoim Ł :roll: że mieliśmy na imprezke jechać :hil:
Ja już nawet nie oglądam wiadomości, bo nie mogę patrzeć na tą zalaną Polskę - płakać mi się chce, nic tylko usiąść i płakać... :roll: :ysz:
To do rodziców macie bliziutko :) Ja jadę w czerwcu do rodziców :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)
Szukam jakiegoś niedrogiego i sprawdzonego noclegu w okolicy Polanicy Zdroju. Wiem ze sprawdzonych źródeł, że tam sucho, więc tam się wybieramy na wakacje :)
Może któraś z Was tam była?
Buźka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madzialenko a moze pojedziecie z nami do leby ? :D

Madii no to dobrze odpoczniesz sobie. rodzice pewnie tesknia za wnuczka.

a mnie nakrecil ciucholand... i zastanawiam sie czy nie otworzyc. ale z drugiej strony chyba wolalabym przez allegro... hmmm... musze porozmawiac dzisiaj troszke o tym z mezem... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiolciunia, nic z tego. Mąż chce w góry i już. No to pojedziemy :)
A nad morze jedziemy z przyjaciółmi na Boże Ciało, do Gdańska, tak żebym zobaczyła morze w tym roku :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MADZIALENKA niestety nie byłam tam... :roll: Polecam Szczyrk, Wisłę i Żywiec :) Kochana a może urlpo będzie owocny... :D

WIOLA ojjj straaasznie tęsknią :D I w końcu będę mieli ją miesiąc przy sobie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madzialenko rozumiem :)

Madii super. miesiac :D moja mama tez by sie bardzo cieszyla

pochwale sie

http://www.youtube.com/watch?v=d9odlC7i8q8

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

HALLLOOOO LASECZKI CO SIĘ Z WAMI DZIEJE, CORAZ RZADZIEJ ZAGLĄDACIE... :( :? Obrazek

WIOLA ale spryciarz! Obrazek ;) Nawet nie obejrzysz się a będzie biegał :)

Ja zmykam powoli szykować kąpiel niuni...
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej kochane :)

Staram się podczytywać Was w miarę regularnie ale niestety tak jak pisała Wam Wiola nie bardzo mam kiedy pisać :( U nas wszystko ok. oboje troszkę zarobieni ale jakoś dajemy radę...

Nie pamiętam czy już gratulowałam Sandrusi i Klaudynce... jeśli nie to GRATULUJĘ :!:

Ewelko nie wiem czy jutro uda mi się zajrzeć więc już dziś życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji imienin :gift: :flo: no i oczywiście z okazji dnia matki.

Kochane wszystkim Wam życzę wszystkiego co najlepsze z okazji naszego święta :)

Teraz uciekam wieszać pranie... jak tylko sytuacja się ustabilizuje to obiecuje zaglądać częściej :)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]