Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 12:10 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

INKA ja czekam na info, gdy już zacznie się... :P
Cieszę się, że tak miło spędziliście dzień :) A gdyby Justynka urodziła się w Dzień Matki to miałabyć cudny prezent :D :lol: No i zresztą w Dzień Dziecka :wink: Porozmawiaj z mężem i może w końcu trafi do niego, że w każdej chwili możecie jechać na porodówkę... :!: Dziękuję Bogu, że ja z moim mężem nigdy nie miałam takiego problemu - mam na myśli alkohol... :roll: Trzymam kciuki...

MARTUŚ hmm... jeszcze do M nie dotarło po tym jak komornik interweniował :?: :x Kochana nie mam pojęcia, ale może po prostu @ tak wariuje być może dlatego, że organizm jeszcze się nie wyregulował
po tym jak odstawiłaś niunie od piersi... ? Idź najlepiej do gina może zrobi usg :roll: A moja Sandrunia leżała w łóżeczku z gołą dupcią jakiś 20 min. i sama zasnęła, tak jej było dobrze bez pampersa, w chłodnym pokoju :) I śpi już godzinkę. A co do pampersów mam gazetkę Lidla i są w promocji z husteczkami :) Ale ja mam jeszcze prawie 2 paki.

A ja gotuję zupkę niuni, a potem będę robić placki ziemniaczane :P Wczoraj wszystkie sklepy były zamknięte (Zielone Świątki) a nam się spożywcze rzeczy pokończyły i nawet cukru nie mam :evil: :? Ale T po pracy zrobi zakupy, mi nawet nie chce się teraz wychodzić, w ogóle to też mam okropnego LENIA!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

DZIEWCZYNKI GDZIE WY SIĘ PODZIEWACIE :?: :?: :?: ZNOWU TAK PUSTO SIĘ ZROBIŁO...

HALOOOO :!: :!: :!:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja chciałam upiec kurczaka na obiadek i jak go tylko z tej folli wyciągnęłam to myślałam, że zaraz zwrócę wszystko co do tej pory zjadłam :x i takim sposobem muszę się ubrać i jechać na zakupy bo jakiś obiadek. Nie mam zielonego pojęcia co zrobić :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

INKA a dlaczego nie udał się :?: Ja robię placuszki ziemniaczane, ale jakoś mało mi wyszło :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć :)
U nas ładna pogoda, ja zresztą przez cały weekend.
Weekend upłynął nam pod znakiem spotkań ze znajomymi i nawet nie zauwazyliśmy jak się skończył ;)
Chciałam wczoraj wpaść sobie wybrać nowe okulary, a tu dupka zamknięte :? No i jedziemy do optyka dziś po pracy, przy okazji jakieś małe zakupki pewnie zrobimy. Na obiad może sobie pójdziemy na chińskie, bo mam ochote na cos bardzo pikantnego.
A może macie przepisy na coś ostrego, co się szybko robi :?:
@ się kończy, niedługo nowe staranka :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam!
Wybaczcie, że tak rzadko do was zaglądam, ale odkąd A. przyjechał to jakoś czasu nie mam :P
Ciągle trzeba coś jeździć, załatwiać i ogólnie mało na kompa wchodzimy.
Tomusiowi kupiliśmy kojec i dzisiaj złapał się prętów i sam wstał. No i 4 ząbki już ma. Od wczoraj raczkuje i już sam siada.

Jak wasze pociechy się miewają?
Co u was słychać?
Całuje wszystkie maluszki i gorąco każdą z osobna pozdrawiam!

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Inko moj maz tez jest w kolko zmeczony i nawet z dzieckiem nie chcemu sie isc... poklocilismy sie o to ostro wczoraj... nawet byly lzy...

Inko co do tych naklejek to ja malowalam jeszcze na okladkach od zeszytow takich grubszych i na takich grubszych foliach

Madii no wczoraj bylo ciepluchno. ja mam plecy opalone a moj maz to jak rak bo bez koszulki chodzil :D
a ta ciotka to wogole jakas nie teges... zawsze dzieczyny tak poubiera i wszystko wie najlepiej. a jak sie dowiedzialam od tesciowej to jak jej corka byla mala <chrzesna Dawidka> to dopiero jak miala 3 lata to mowi do mojej tesciowej ze Ania ma jakas dziurke w pepku i sie okazalo ze kikut wypadl i sie nie zroslo dob rze !!! dopiero moja tesciowa zabrala mala do szpitala i operacje miala !! a teraz ma wszelkie dobre rady... miala tez drugie dziecko - chlopczyka - ta ciocia. ale umarl...

zawsze mi dobre rady prawi a sama zna sie jak nie wiem co... a ja sie wkurzam... czesto dziewczyny potrafi w lato w gumowcach wypuscic... :roll: :roll: juz nie bede o niej gadac bo szkoda slow :D

Piegusku co do opalania brzuszka w ciazy zgadzam sie w 100 % ! ja caly czas mialam lekko zwilzona pielsuzke na brzuszku zlozona na pafre razy !!

Cath super ze week sie udal. i moze kotek zostanie jednak ?

Madii ja kupilam na kleszcze narazie ale na komary tez bede chciala kupic niedlugo.

moj wyszedl 14 dni po terminie i wiem cot o czekanie :]

Martus no fakt idz i powiedz co sie dzieje.ja tez pewnie bede szla bo okresy mam co 5 0 dni. zobaczymy jak ten cykl :D

my bylismy na dworku od 12. godzinke pobawilismy si ena placyku zabaw. i porozmawialam sobie z mamami. od 1 do prawie 3 maly spal i teraz jestesmyw domku :D
to by bylo chyba na tyle. ide na kawke i cos zjesc bo umieram z glodu :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wreszcie odezwałyście się, bo już smutno się robiło na forum... :?

LENKO SUPER! GRATULACJE DLA TOMUSIA :!: :D Niedługo i Tomuś zacznie chodzić! :lol:

MADZIALENKO bardzo mocno trzymam kciuki za nowy cykl, oby był owocny :!: :!: Niestety w sprawach kulinarnych nie bardzo pomogę... Kieruję do eksperta - NIKOLLKI ;) Potem zajrzę do tych swoich przepisów i spróbuję coś znaleźć :P

WIOLA ta ciotka udziela Ci rad, bo pewnie myśli, że jesteś młoda i niedoświadczona... :x Jednym uchem słuchaj a drugim wypuszczaj te "dobre" rady... :twisted:

A ja właśnie szykuję drugie danie dla Sandry. Niestety rozpadało się i na polko nie pójdziemy... :roll:

EWELKO, MARTUŚ, PIEGUSEK, NIKOLLKA, PAULINKA, INKA, OLCIA halloooo!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

u mnie chyba była jakaś mega ulewa jak byłam w sklepie :P w każdym razie teraz świeci słonko :)

Na obiad kupilam "gotowca" pulpeciki w sosie grzybowym i pomidorowym, do tego ugotuję kaszę gryczaną i obiad gotowy. Jakoś mnie tak naszło :P
Weszłam do H&M i kupiłam bodziaki I Love Mum i I love Dad, do tego takie spodenki bezuciskowe i zapłaciłam 100zł :P ale już ostatnio mnie to kusiło i się w końcu skusiłam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey kochane! Ja dziś padam na zęby, wczoraj późno wróciliśmy z grilla, jeszcze trzeba było meża w delegację wyszykować, późno poszłam spać i dziś w rpacy młyn. :wink: Ale chwilę poleżę i będzie dobrze.

Apropo Madii coś pikantnego, hmm pomyślmy: chilli con carne, pikantne naleśniki z mięśkiem mielonym, ogólnie coś z kuchni meksykańskiej.

Uciekam poleżec bo ledwo widzę.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

inko kochana ty jeszcze w dwupaku? :)

Migrene mam straszną :(

ObrazekObrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja lala już lulusia :) T robi kolacyjkę (mój mąż jest mistrzem w tłuczeniu się... :? ) a ja już po kąpieli i w piżamce :P
Nie zaglądałam wcześniej, bo poszłyśmy z niunią do mojej koleżanki na kawkę :P

LENA a byłaś u lekarza z tą migreną... :?: Spróbuj nasmarować skronie amolem :roll:

NIKOLLA jak było na grillu :?: :D Masz jakieś fotki :?: :lol:

INKO smakował obiadek :?: Pokaż nam te słodkie ciuszki :!: :D

Zmykam teraz kochane na kolację i przed tv :P Postaram się zajrzeć potem... :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej melduje się wieczorkiem :lol:

Moja lala wykąpana, nakarmiona i bawi się z tatuiem :D
Zaraz idę ją położyć spać, a potem biorę się za pieczenie jakieoś ciasta, a jutrozrobię drugie.

Kochane później was nadrobię i poodpisuję.

Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKO z jakiej to okazji aż 2 ciasta pieczesz kochana ? :lol: Na Dzień Matki ? :) Ja sama coś upiekłabym, ale przez ostatnio nieudane wypieki straciłam chęci...Nie potrafię piec w tym piekarniku elektrycznym :? :( Twoja gwiazdeczka dziś nieco później poszła lulu ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ewelka wszystkiego najlepszego dla Klauduni z okazji 1 miesiaca :!: :D

ja dzis padam :ddd:
nie dosc ze ten okres mnie juz wykancza( zaloze sie ze znowu mam anemie przez to) to jeszcze Klaudyna dzis jakas marudna caly dzien :ddd:

jutro ide do tego gina powiedzie cmu co jest grane i niech cos zrobi bo jak znowu za dwa tygodnie odstane okres to chyba oszlaeje :loo:
zuzylam juz 7 podpasek :ddd:

jeszcze musze isc jutro do pzu bo mam tam troche pieniedzy na jakims funduszu i musze zapytac czy moge wczesniej zerwac umowe i wyplacic te pieniadze bez zadnych konsekwencji.
przynajmniej by troche kasy wpadlo bo wydatkow sie narobilo w cholere :roll:

lena Gratulacje dla Tomusia :!: :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKO gratulacje i dużo zdróweczka dla Twojej perełki z okazji miesiącznicy :!: :P Obrazek

MARTUŚ współczuję @... :x :? Ja mam dostać @ w niedzielę... Na szczęście mam niemalże plamienia 3-4 dniowe :lol: A do kiedy M ma czas na zapłatę alimentów ? :spi:

Lecę do łóżeczka już, nacieszyć się mężem :P

Dobranoc! :)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

madii alimenty ma placic do 15 kazdego miesiaca.
a mamy juz 24 :roll:

pracuje na czarno to mu pewnie genialna mamusia powiedziala ze komornik i tak mu nie bedzie mial z czego sciagac to placic nie musi.
ale to nic, byle do lipca. jak tylko dostane zaswiadczenie od komornika ze nie ma z czego mu sciagnac kasy to cudowna tesciowke do sadu sciagne i to ona placic bedzie :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Cześć Dziewczynki :)

Martus: Przykro mi z powodu alimentów.. musi być jakiś sposób, żeby zaczął płacić..

A my od jutra zaczynamy się pakować.. Ja od wtorku biorę wolne i będziemy krążyć z mamą od mieszkania do mieszkania. A w weekend chcemy się już całkiem przeprowadzić..
Najgorsze, że w środę mamy gadać z właścicielką i choć część kasy jej wpłacić, a nie mamy z czego... :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja muszę pozbierać myśli i poukładać sobie wszystko po wczorajszej wizycie u lekarza.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć laseczki :)

Ja właśnie zjadłam śniadanko, Sandrunia na bajce i zaraz biorę się za sprzątanie :wink: Dziś ze spaceru nici, bo okropnie wieje i szaro-buro :x
Ja dziś piżamowo :roll:

MARTUŚ co za palant z niego :x :evil: Nawet nie grama wstydu, żeby własnemu dziecku dać pieniądze :x :evil: :evil: Normalnie :bum:
Oboje z mamusią po jednych pieniądzach. Kochana fakt w końcu i tak jego mamusia będzie płaciła :yhy: :wink:

DOTCIU to od dziś masz wolne... Mam nadzieję, że szybko się uporacie z tą przeprowadzką i że wszystko zacznie iść po Waszej myśli... :cmo:

PIEGUSKU Co Was :?:

CATH a co lekarz powiedział :?:

Uciekam teraz i potem się odezwę... :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]