Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:31 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

agniesia udanego pobytu! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MARTUŚ avatar BOSKI!!!!! :lol: :D

Dziewczynki ja już się żegnam, czekam na męża przed tv... Miłego weekendu! :) I dużo słonka! :D

Dobranoc!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorkiem :)

Moje dziecko z natłoku wrażeń nie mogło dziś zasnąć :lol: Za dużo tego wszystkiego na jeden dzień :)
Najpierw bawiłyśmy sie na balkonie i nauczyła się raczkować :D o proszę bardzo :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Później przyszła bratowa z córeczką i piłyśmy kawkę na dworku a dziewczynki bawiły się w piasku, Klaudyna najpierw zapakowała sobie garść piachu do buzi :g^^: a potem zakochała się w wiaderkach i nie chciała ich zostawić w piasku i musiałyśmy je zabrać do domu :lol:
Później tatuś woził ją samochodem na kolanach za kierwnicą. A na koniec złożyliśmy jej nowy pojazd i nie mogła się mu nadziwić

Obrazek

Obrazek

I jeszcze przypomniała sobie o wiaderkach i zabrała je do auta i nie chciała ani wysiąść ani wiaderek oddać, dopiero skusiłam ją do wyjścia butlą kaszy :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ewelka gratulujemy raczkowania :!: :)
Klaudunia w samochodzie pierwsza klasa :okk:
takie wiaderko z dziubkiem tez mamy ale fioletowe :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martusiu ona zwariowała na punkcie tego samochodu :lol: wcale nie chce z niego wysiadać i jak się ją przestanie wozić to piszczy żeby się nie zatrzymywać :lol: Strasznie się cieszę że go kupiliśmy bo to naprawde fajna rzecz dla takiego dziecka jak Klaudynka :D A autko babci i dziadkowi tak się spodobało że powiedzieli że to prezent od nich na roczek a my mamy kupić coś od siebie i nam kase oddali :P :wink:
A propo wiaderek to mojemu dziecku w piaskownicy nic więcej się nie podoba :lol: ani babki, grabki, łopatki tylko wiaderko :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Klaudyna w piaskownicy musi miec wiadro i lopatke wtedy jest git :lol:
chociaz ostatnio jej ulubionym zajeciem jest zrywanie mleczy :twisted:
jak widzi mlecze to drze sie tak dlugo az ja wyjme z wozka i pozwole jej chociaz jednego zerwac :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...nocka w miarę od 21 do 5:30 przespana a później znowu pobudka i tłuk się godzinę u nas w łóżku... pospaliśmy do 8:00 ...ale mam winowajce - chyba mu nad ranem zimno i się wybudza...

...dzisiaj piękna pogoda więc na pewno szykuje się dłuuugie przebywanie na polku... moja mama przyjeżdża to go trochę pobawi a ja pójdę wyplewić jarzynki i ogólnie posprzątać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się z rana niewyspana totalnie. Wzięło nas wczoraj na nocne jeżdżenie po zalanych dzielnicach Zabrza, do domu wróciliśmy coś koło 3, nie spałam chyba do 4, chwilę po 7 pobudka bo Justynka mi naciskała na pęcherz, położyłam się spać dalej i o 9 mnie obudził pies sąsiadki szczekaniem na całą klatkę :evil: :evil: :evil: :evil: Normalnie jakbym miała wiatrówkę to bym go chyba z niej potraktowała, bo pies jest głupszy od swojej pańci. Grrr. Teraz jestem sama, bo Tom pojechał ze znajomym na przegląd i odebrać 2 porcję farbek witrażowych. U nas dzisiaj słonecznie więc pewnie posiedzę na dworze i poopalam brzucha. Na chwilę obecną jest 20 stopni :) Najlepiej to bym pojechała na działkę rodziców i wypróbowała nową kosiarkę taty. Może to by jakoś malutką pogoniło :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

u nas dzis od rana cudnie :lol:
slonce swieci, w cieniu teraz prawie 20 stopni 8)

zamykamy zaraz na miasto a pozniej wiekszosc dnia i tak pewnie spedzimy na dworze :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

mniej więcej już się zdecydowałam co kupimy młodemu na dzień dziecka
ale nie wiem jaki model
1. http://allegro.pl/item1037472570_fisher ... 5_bon.html
2. http://allegro.pl/item1044294634_chicco ... ratis.html
3. http://allegro.pl/item1042489415_chodzi ... ratis.html
4. http://allegro.pl/item1045971118_intera ... ninko.html
5. http://allegro.pl/item1043835309_chodzi ... y_hit.html
6. http://allegro.pl/item1047073313_chodzi ... wania.html
7. http://www.allegro.pl/item1043166806_li ... 1_new.html

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WITAM W TĄ PIĘKNĄ, SŁONECZNĄ SOBOTĘ :D Obrazek

U nas wreszczcie upalnie! Obrazek

Nocka spokojna :) I wreszcie jest ulga - Sandrunia już nie płakunia i nie marudzi tak jak przez ostatnie kilka dni, wszystko powoli wraca do normy, choć ząbek jeszcze nam się nie przebił... Nas obudził alarm naszego auta ok. 4 rano, przez moment myślałam, że ktoś szybę wybił i T poszedł na parking, ja już wybrałam w tel. 112... :roll: Na szczęście nic nie stało się, tylko T nie dosunął szyby.
Byłyśmy rano na ryneczku, po warzywka i kupiłam też kilka letnich rzeczy dla niuni :) Teraz moja lala zasnęła a ja sobie sprzątam i robię obiadek, T powinien być ok 13 :) A po południu idziemy po małe zakupki i na spacer w trójkę :D W końcu tatuś pobawi córeczkę :P

EWELKO świetne to autko, a niunia faktycznie widać po minkach jaka dumna z nowego pojazdu :) A jak pięknie raczkuje fiu fiu :) To miała dzień pełen wrażeń :)

PIEGUSKU ja zdecydowałam się na ten muzyczny ogródek dla Sandruni, a chrześnicy chyba kupię grę komputrową - stadnina koni :) Hmm... i zastanawiam się czy mamie wysłać upominek na dzień matki czy dopiero dać mamie jak pojadę do rodziców na początku czerwca... :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja dalej siedzę sama i nie mam ochoty na nic, pogoda się zaczyna psuć i jakiś dół mnie łapie. Jestem dzisiaj strasznie ociężała i nie do życia :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

INKA No nie dziwię Ci się, że dziś jesteś nie do życia... :ddd: Kochana, ale dziwię się, że w ogóle chciało Ci się zarywać noc i jeźcić bezcelowo po mieście... :roll: Odpoczywaj lepiej jak najwięcej i ciesz ostatnimi dniami ciąży, dużo śpi, relaksuj się, bo jak niunia przyjdzie na świat to naprawdę nie będziesz miała chwili na nic prawie... Nie mówiąc o nieprzespanych nockach... :wink: I jeszcze zatęsknisz za "wolnością" :P
Jak Sandrunia urodziła się i gdy mama odjechała od nas, T pracował to ja nawet nie miałam czasu żeby rano umyć się... Początki macierzyństwa są baaaardzo trudne i pełne wyrzeczeń i poświęceń :wink: Ale to jest piękne :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nie ja jeździłam, poza tym wolałam jeździć po mieście bezcelowo jako pasażer niż siedzieć w domu przed komputerem. Kurde tak bardzo bym już chciała być w jednopaku :( przynajmniej teraz bym się tak nie nudziła. Mam sprzątanie do dokończenia ale kompletnie mi się nie chce :cry:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A moja lala już nie śpi, pospała dobrą godzinę... hmm, padanie mi ok. 19.30... :wink:

Laseczki życze Wam miłej i gorącej soboty! :D Do wieczorka!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

MADII w Dzień Matki zadzwoń z życzeniami a resztę dasz w czerwcu - bynajmniej ja bym tak zrobiła...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hey kochane! Ja dopiero teraz, bo szykowałam rzeczy na grilla, za jakąś godzinkę wyjeżdzamy jak mąż wróci z pracy :wink: Zrobiłam szaszłyczki, skrzydełka zamarynowane, karkóweczka, kiełbaska, ziemniaczki itp. Kumpela weźmie resztę, a w niedziele kazdy coś jeszcze przywiezie. Ze słodkości zrobiłam na szybko pieguski od Sun (Sun jeśli zaglądasz buuuuziiiooooolllleee)))) :flo: Ja wykąpana, schnę i zaraz pakowanko i jedziemy.
Czuję się lepiej, bunio przestał kłuć.
MIłego weekendu kochane!

Ineczko gdybyś jednak się rozpakowała to szybkiego i bezbolesnego porodu.

MADII kochana jakby się Inka rozpakowała to czekam na smska, zmieniłam nr więc na Nk ci wyślę za chwile.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Cześć Dziewczynki!

Nikolla: ale Ci zazdroszczę tego grilla.... :)
U nas było pięknie, ale od godzinki pada i burza przeszła, na szczęście taka delikatna, i w sumie to już teraz przestało padać..

Mężuś właśnie szykuje obiadek :) a ja siedzę przy kompie, zaraz nastawię pranie, a po obiadku idziemy do rodziców.

Miłego sobotniego popołudnia :)

Ja już łagodniej znoszę @, ale wczoraj to był dramat, lało się ze mnie tak jakbym miała krwotok... ale skrzepów nie miałam.
Dziś znów mnie bolała głowa, musiałam łyknąć ketonal.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dorcia pakuj się w busa z mezusiem i zapraszamy, miejsce się znajdzie :wink: A te Twoje mocne bóle głowy niepokojące kochana, żeby dzień w dzień prawie brać ketonal :? Wybierzesz się mam nadzieje do lekarza po weekendzie? :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

....my dzisiaj przeszło 5 h na polku... ciepło (wręcz gorąco) ...Bartek zadowolony.... teraz bawi się z babcią na łóżku a hałas taki, że głowa pęka

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]