Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 2:36 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
#

a dlaczego nie wklejamy linkow bo nie doczytalam: dzieki za odpowiedz:)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ewka23 pisze:
ja jestem zadowolona z mojego wielfunkcyjny z www.polak.com.pl twister baby smail Obrazek

Mogłabys cos więcej o nim opisać, bo mnie się wlasnie ten wózeczke podoba. Co ma w wyposażeniu???
ja sie nim jeździ po wybojach???
Czy te koła w przody można zablokowac. Czy jest lekki w prowadzeniu???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja zamowilam jednak emmaljunge mam nadzieje, że to będzie dobry wybór.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Elisia pisze:
ja zamowilam jednak emmaljunge mam nadzieje, że to będzie dobry wybór.

a ktory model?
ja dzis dojrzalam na stronie bobo wozkow nowy Alu Sprint i calkiem ladne kolorki i gondola duza 80x35cm! tylko ciekawa jestem jak sie go prowadzi
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agness21 pisze:
A co myślicie o TAKO CITY VOYAGER albo SCOUT OWAL II :?: :?: :?: Proszę o wasze opinie na temat tych wózeczków... Całuski

ja mam Tako, jest super ale jest bardzo ciężki. Jeśli ktoś musi wózek gdzieś wnosić to nie polecam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mitosiu,
Emmaljunga - Smart Duo Combi.
A ja dziś się dowiedziałam, że nie mogę zamówić koloru kensington (jasny w krateczkę) bo niby nie ma u importera, więc chyba będę musiała zmienić sklep, w którym zamawiałam, bo mam nadzieję, ze jeszcze gdzieś uda mi się go kupić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Elisia a zamawialas na Bobowózki, na ich stronie? to najtanszy sklep jaki znalazlam ze strona internetowa! sprawdz tam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

My mamy Baby Smile - Twister. Ja zamowilam Roan, ale okazalo sie ze trzeba czekac dlugo i moj maz kupil ten...... Na poczatku bylam niezadowolona, bo myslalam ze jak "Made in China" to szybko sie zepsuje.
Ale.............. Na razie bardzo dobrze. Adam ma pol roku i korzystalismy tylko ze spacerowki. Ale buda do spacerowki tez jest ladna. Codziennie wychodzimy na spacerki i dodatkowo jeszcze wozenie po mieszkaniu :roll:

Przednie kolka sa zwrotne wiec bardzo dobrze wozek sprawdza sie w miescie. Kosz na dole z materialu ale tez bardzo wytrzymaly.

Zlego slowa na razie na temat tego wozka nie moge powiedziec :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja polecam wozek IMPLAST VOLANT 3.
gondole mozna wpinac przodem lub tylem do kierunku jazdy (tak samo w przypadku spacerowki i fotelika). wozek jest bardzo zwrotny, latwo sie sklada, leciutko prowadzi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja mam BREAKERA, wiem ze jak narazie po jezdzie w domku sporawdza sie wysmienicie. W niedziele pierwszy spacer wiec powiem jak bylo na dworzu. Jedyny minus to waga (okolo 18kg - z pelnym wypasem) ale mieszkam na parterze wiec strasznie nie jest...

tu Oliwka na werandowaniu
Obrazek

a tak wyglada w calej okazalosci
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:) Katharynka pisze odnosnie wozka chicco Enjoy
na poczatku jak rozgladalam sie za wozkami to bylam nim zachwycona bo 3w1 do tego ladny i cena dobra,ale im mu sie wiecej przygladalam to coraz wiecej wad w nim widzialam (przynajmniej dla mnie )...male kolka,spacerowke mozna montowac tylko przodem do kierunku jazdy i nie mozna na odwrot,a ja bym czasami wolala jezdzic tak aby widziec dziecko na przeciw,i ma dwa uchwyty do trzymania ,a wg.lepsza jest raczka calosciowa do trzymania bo mozna jedna reka pchac wozek,a druga np.trzymac tel.i rozmawiac hihi :)
Ale to kazdy indywidualnie musi sobie dopasowac do potrzeb :)

Ja mam wozek Mutsy gondola i spacerowka i jestem bardzo zadowolona ,ale jest dosc ciezkim wozkiem i mialabym problem jesli musialabym, go znosic i wnosic po schodach...

Bardzo podobaja mi sie wozki Volant Implast 3 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny jak macie możliwość i chcecie dobry wózek, to polecam niemiecki ebay, lub ebay polski, po wpisaniu maxi cosi (maxi taxi, też jest), pojawiają się też oferty z Niemiec. Ja kupiłam używany quinny speddy gondola+spacerówka+spiwór+fotelik-maxi cosi i 2folie przeciwdeszczowe za 1500zl. Stan bardzo dobry, Niemcy dużo jeżdźą autami i jest naprawdę dużo ofert używanych wózków w b.dobrym stanie. Polecam :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja właśnie kupiłam Implast Driver 3XL i jestem bardzo zadowolona. Wózek jest używana ale wogóle nie zniszczony. Zapłaciłam 770 zł, w zestawie jest gondola, spacerówk, śpiworek, i torba. Wózek jest niesamowicie zwrotny i super się prowadzi. Jestem zdania że lepiej kupić wózek używany a dobrej firmy, niż nowy a kiepskiej jakości.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My mamy wózek firmy Jedo-Bartatina Classic (chyba dobrze napisałam :)), nie jest drogi i naprawdę bardzo fajny, nie jest to wózek 2w1 czyli połączenia spacerówki z gondolą co zwiększa ciężar takiego wózka, każdy z tych elementów mocowany jest osobno, tzn. gondola zakładana jest osobno (zaznaczam że jest dłuższa niż w innych wózkach), w dnie posiada półeczkę która po rozłożeniu daje nam taką mini spacerówkę (dla mniejszego dzieciaczka), kiedy chcemy korzystać z normalnej spacerówki to wypinamy gondolę i w to miejsce zapinamy spacerówkę, dzięki rozdzieleniu tych dwóch opcji wózek jest lżejszy o jakieś 4kg :) oprócz tego wózeczek jest na paskach skórzanych i ma pompowane kółka, prowadzi się bardzo lekko i wygodnie, ja jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Ja tez chyba się zdecyduję na BabyActive Breaker.. oglądalam w sklepie i jest ok, chociaż ciężki trochę, no ale to wada większości wózków..

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Większość po prostu ma wagę standardową, za lekkość trzeba dopłacić, bo to atut... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Przyszła Mama pisze:
Ja tez chyba się zdecyduję na BabyActive Breaker.. oglądalam w sklepie i jest ok, chociaż ciężki trochę, no ale to wada większości wózków..

a zaleta, to przystępna cena. My już byłyśmy na pierwszym spacerku i sprawdził się świetnie na "bardzo równych" chodnikach.

To nasz wózeczek:

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Mamusie i ich Dziudziusie Obrazek
Pojawil sie Bolder na allegro - numer aukcji 174737704 Obrazek
Jak do tej pory to tylko wiadomo jaka cena ;)
Ja tez na niego poluje, ale zalezy co bedzie mial w zestawie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Też mam wózeczek BREAKER :) jestem z niego bardzo zadowolona i polecam go mamusiom ;)

Szczerze mówiąc to nie podobają mi sie wózki takie jak Bolder :? ale to kwestia gustu ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczynki - widziałam na allegro już nowego Implast Bolder. Przyznam, że cenowo spodziewałam się czegoś droższego, a tutaj - miła niespodzianka ;) no i będziemy musieli w sklepie się dowiedzieć o jego wymiary, jeżeli będzie porównywalny z Driverem, wybierzemy nowszą wersję ;) a już myślałam, że podjęliśmy decyzję :lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]