Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 8:47 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 236  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Kurde, zaglądam a tu u Dorci też lipa :evil: Przykro mi kochana, nie smutkaj się :-{: I dużo zdrówka :)
Madii, gratulacje dla Sandruśki :bal:
Wiolciunia, no to sobie dziś pospaliście :wink: Boże z 9 pietra i na 9 piętro z dzieckiem bez windy :shock: Fitness jak diabli :wink:
Martuś, pokaż nam Klaudynkę, ale to już :bum:
Piegusku, Bartuś teraz już wie jaki z niego przystojniak :wink:
Ewelko, super samochodzik :lol: A twoja lalunia będzie pięknie w nim wyglądała :)
Nikolla, no właśnie Ty to już musisz zafasolkować, bo ktoś tu nam musi fluidki przesyłać :)
Ineczko, szybkiego plum :)
Dziękuję Wam za słowa pocieszenia :) Wiem,że w pierwszym cyklu byłoby to cudem, więc ok. Dobrze, że @ już przylazła to będą nowe staranka :twisted:
Właśnie co u Olci i Paulinki :?: :?: :?:
A ja całe popołudnie przespałam, nic nie zrobiłam w domu, obiad mężowi na chybcika teraz się robi i ... dobrze mi z tym :lol: Chociaż odespałam i ostatnie nerwy ze mnie zeszły :)
[edit] Dorciu, no to tak samo spędziłysmy popołudnie, jak nam napięcie zeszło :)
Paulinko, witaj. Cieszę się, że u Ciebie i Maleństwa wszytsko dobrze. Aaaa właśnie Ty nam możesz narazie porozsyłac fluidki ciążowe łobuzico, a potem kolejna porcja od Nikolki i już zafasolkujemy z Dorcią napewno :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ależ proszę bardzo:
:smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo: :smo:

Specjalnie dla Was :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

A my z Tomkiem zrobiliśmy male przemeblowanie w naszym małym pokoiku i mamy już rozłożone łóżeczko dla malutkiej :) Jutro muszę niestety albo i stety zostać w domu, bo przyjdą mi montować internet :D czekając na nich zrobię porządek w domu, wymyję szafkę dla malutkiej i w końcu w niej poukładam ubranka i ozdobię. Tylko coś mi się te wzorki co wczoraj robiłam nie chcą odkleić od tej folii :(

Mała mi się dzisiaj wybitnie dużo rusza. Wszyscy mi mówili, że będę miała dość tych kopniaków i szturchań. A ja wiem jedno: jak urodzę to mi tego będzie bardzo brakować bo to przecudne uczucie. I życzę by wszystkie nasze staraczki też w końcu to poznały i to jak najszybciej :)

Jutro napiszę więcej.
DOBRANOCKA

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.

Madzialenk: oj tak, ze mnie też wszystko zeszło... Dziś po pracy się pożarłam ciut ze swoim bo byłam mega wnerwiona, ale później zrozumiał, jak powiedziałam, ze dostałam okres i się popłakałam, to mnie pocieszył i też się zmartwił, bo już się cieszył, że wkońcu nam się udało...

Właśnie rozmawiałam z mamą i powiedziałam, że ciążę można wykluczyć, a mama pyta, czy jestem pewna, czy to nie zwykłe plamienie. Spytałam też czy w naszej rodzinie zdarzały się przypadki, że okres trwał normalnie a ciąża już była, moja mama odrazu nie miała okresu jak tylko zaszła w ciąże, ale jak było z jej mamą i innymi kobietami to nie wie, bo wtedy to był temat tabu, o tym się nie rozmawiało tak na luzie, jak ja dziś rozmawiam z mamą...
ale nie sądzę, zebym ja była tym wyjątkiem...

Dobra, zbieram się, bo trzeba z psiuncią wyjść, idziemy zaraz z mężusiem, bo tak to Tiguś był rano, więc i tak cierpliwa psinka... :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

paulinka witaj :D
super ze z dzidzia wszystko ok :D
ty juz prawie 4 miesiac :shock: ale ten czas leci :roll:

madii na tarwie Klaudyna tez sama smiga,ale po chodniku jej samej nie puszczam bo czesto sie jeszcze przewraca i jeszcze by sobie cos zrobila :?

madzialenka ale zazdroszcze tego spania,tez bym sobie po poludniu jakas drzemke walnela ale nie mam szans :roll:
od 6.00 do 23.00 na nogach :?

Klaudyna to taki cwaniak ze jak moj tata ma np na 10 do pracy i wyjezdza o 8.40 z domu to mala potrafi nawet do 8.00 pospac,a jak wstaje wczesniej to dziadek sie nia zajmuje a ja spie do tej 8.40 8)

za to jak tat ma na 6.00 do pracy i wyjezdza przed 5.00 z domu to ten diabel zawsze wstaje o 6.00 i za nic nie da pospac chociaz do 8.00 :twisted:

fotki bym wrzucila ale jest tego tyle z ostatnich dni ze cala strone bym zasmiecila :ysz:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...a mój łobuz jeszcze nie śpi - a jęczy strasznie... chyba taki okres... tatuś z nim się męczy :P

Inka83 pisze:
Mała mi się dzisiaj wybitnie dużo rusza. Wszyscy mi mówili, że będę miała dość tych kopniaków i szturchań. A ja wiem jedno: jak urodzę to mi tego będzie bardzo brakować bo to przecudne uczucie. I życzę by wszystkie nasze staraczki też w końcu to poznały i to jak najszybciej :)

...ja też do końca nie miałam dość kopniaczków... mnie też ominęły w sumie te bolesne (było tylko kilka przez całą ciążę)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

dorcia szkoda jak sie @ rozkreci :?
dzieci zawsze pojawiaja sie w najmniej spodziewanym momencie wiec i u was tez sie pojawia :)

tak samo jak i u reszty naszych staraczek :D
jak Nikolla zaciazy to potem wy i bedziecie mialy dzieciaczki z tego samego roku :lol:
u nas to przeciez zawsze tak hurtowo :wink:

bo to takie cholernie niesprawiedliwe ze jedni maja od razu a innym przychodzi to z tak wielkim trudem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

hejka kochane ;]
ja dopiero teraz sie odzywam bo od rana do 17 nie mielismy pradu buu....

ale zrobilo sie dzis cieplej i bylismy na spacerku :D:D:D
i bylismy w parku, a tam lunapark sie rozklada na dni naszego miasta :P
co roku takie imprezy sa ;]
od jutra do niedzieli beda, maz juz dzis chcial wygiac na karuzele dzieciak haha :P
ja omijam je szerokim lukiem :P

Elinka- ponad tysiak na fotelik???????????????????? o matko kochana...moj maz by sie za glowe złapał... a z niego to sknera niezły :P chociaz moze na dziecko by nie pozałował hehe :P hehe

Paulinko- no szybciutko ten czas zapindala, nie dawno pisalas ,ze ejstes w ciazy a tu prosze , czas ucieka :D:D

Cath- a ty pisz trszke wiecej... :) jak tam Majusia? pochwal sie nia nam :D a nie cicho tak siedzisz :D

ja juz lece do wyrka..buziaki ;*

dziewczyny to po foteliku 0-13
jaki nalezy kupic 0-18 czy wlasnie 15-36 ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii gratuluje ze mala chodzi !! super. a z wozkiem to tak... jakw ychdoze z domu to ide do nas do bloku na 11 pietro z malym na reku. przechodze rpzez pietro gospodarcze do klatki obok. schodze jedno pietro. opotem zjezdzam winda bo to jest 10 pietro na parter. schodze pol pietra i wychdoze z klatki. dworemprzechdoze do naszej klatki. wchodze pol pietra. otwieram dwoje drzwi i wyciagam wozek . a potem tylko zjezdzam pietro w dol po schodach i wychodze pzez 2 drzwi i jestem na dworzu :D i moge wsadzic malego tam skad wyciagam wozek lub juz na dworku.

ufff to sie napisalam.

Piegusku fajne fotki. u nas jak byla szafa z lustrem to maly tez sie patrzyl prze znia na mnioe,

Dorciu :*

madzialenko zebys wiedziala ze fitnes... a co do na spacer to opisalam madii ale schodzic schdoze z malym na rekach normalnie ale wchodzic to sama ledwo wchodze. dzisiaj zjadlam tylko zupke. teraz dwa kotleciki i jablko. nie mailam czasu.

Paulinko nie tak duzo bo jeszcze ja przypadkiem zalapie :D

Inko mi tez brakuje tej bliskoci z brzuszka ale teraz zato mam ciaganie za wlosy :D

Piegusku od moejgo ja nie moge odejsc nawet siku bo od razu jest ryk. jest maruda choelrnym teraz. w kolko jeczy nawet na spacerze :O

agniesiu raczej 9-36 ale jak juz dziecko stabilnie siedzi. ja mam teraz 0-25 i jak dla mnie super jak na ten okres.

spadam do meza :P :D :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

To my się witamy z rana :wink: Z Babcią jedziemy na pobranie krwi i trzeba było przerwać słodki sen :?

Tak piszecie o tych kopniakach, ja też już chcę :lol: :lol: :lol:

Martuś wrzucaj foty :wink:

Miłego dnia :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulinko gratuluję!
Sandrusia gratulacje chodzenia.
Dzieciaczki jak zwykle kochane!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...u nas nocka znowu do bani... poszedł spać po 22.. płaczki o 1 i po 4... po 5 obudził się na dobre - chyba głodny... ale zanim wszystko ogarnęłam i się utłukł była już 6 - pospał do 7:30....a teraz powtórka z wczoraj - od samego rana jęczy.... ja już nie mam siły - głowa mi pęka a tu dopiero 8:30...
....ale coś się słonko z za chmur wychyla to może później pójdziemy an chwilkę na polko...

...a ja jestem wściekła... ostatnio robiłam zęba u dentysty (kanałowo) a wczoraj w chlebie miałam kamyk czy coś i ułamałam go :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej kochane!

My na nogach od 7. Byłam po zakupki na śniadanko, zjedliśmy a teraz niu nia zajęła się zabawkami... i biega :) Dziś Sandruni śniły się boboki... :roll: Bo kilka razy w nocy płakuniała przez sen...
Dziś u nas od rana duszno i pochmurno :? No i u nas marudzenia ciąg dalszy... :?

PIEGUSKU słońce uwierz, że ja z małą mam to samo - od kilku dni nie do zniesienia - płaczki, krzyki i jęki :? I też już nie mam siły :( Ale w sumie nie dziwię się, my się źle czujemy na tą pogodę to co dopiero takie maleństwo :? Ja myślę, że na zęby taka markotna, od kilku dni mi więcej płacze niż jest dobrze :(
Wydaje mi się, że Bartusiowi też wyjdzie ząbek, bo te niespokojne noce podejrzane... Do tego mojej Sandrusi leci z noska i ślini się okropnie no i wszystko pcha do buzi aż się trzęsie, a ostatnio jak widzi laptop to rzuca się na niego :roll: :shock:
A kiedy wybieracie się do babci pod Poznań ?

AGNIESIA była u Was burza ? Kochana w jakim miejscowości mieszkacie :P ? Co do fotelika ja kupiłam od 9-36 kg po tym jak niunia wyrosła z tego 0-13 ;)

PAULINKO jak się czujesz ? :)

WIOLA ojjj to współczuję, tyle chodzenia... jak w labiryncie :? Co u Was ??

MARTUŚ, EWELKO Wasze niunie całą nockę ładnie śpią ?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

MADII no Bartek przez chwilę się nie ślinił w ogóle a teraz znowu wróciło - kapie z niego jak z kranu... jakaś masakra...
...a pod Poznań na razie nie jedziemy bo problemy z tymi pociągami - pewnie na wakacjach pojedziemy z A* już autem...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

PIEGUSKU to samo u nas - hektolitry śliny, w dosłownie chwilkę śliniak cały mokrutki :roll: Na 100% to ząbki :wink: Ja już modlę się, żeby w końcu przebił się, dziąsło aż sine... :( Nawet nie zauważysz a niunio będzie miał ząbulka :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej laseczki :D

Nie zaglądałam wczoraj do was, bo przyjechała moja przyjaciółka ze Szkocji i prawie cały dzień z nami siedziała :)
Wieczorkiem przeczytałam co pisałyście ale już nie miałam siły odpisać, a dziś zapomniałam co miałam odpisać :oops:

Madii
kochana GRATULACJE DLA SANDRUNI :bal: nareszcie się doczekałaś i niunia sama ruszyła z miejsca :$%^:
Wiesz moja Klaudyna śpi właściwie przez całe noce spokojnie, ale ona zawsze spokojnie przesypiała noce :roll: no może w takim najgorszym momęcie wyżynania się ząbka to zdarzy jej się zacząć tak płakać strasznie przez sen, ale to jak wyżynały się dwa dolne zdażyło się ze 3 razy i teraz przy tych 4 górnych 2 razy, a tak to nigdy nie płacze w nocy :roll:
Ostatnio zdażyło jej się obudzić w nocy i usiadła na środku łóżka i zaczeła klaskać w rączki i się z tego śmiać, ale ja nie reagowałam na te wygłupy i zaraz zasneła :lol2:
Jedynie co straszliwie wierci się przez sen i przy tym automatycznie odkrywa więc kilka razy w nocy muszę przekładać ją spowrotem na poduszkę i przykrywać :wink:

Kochane jaka dziś u was pogoda bo u nas pięknie słonecznie i gorąco :shock: normalnie prawdziwe lato, aż ciężko mi w to uwierzyć :shock: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewelka podziel się, u nas szaro buro i ponuro!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

cath nie ma sprawy :D bierzcie niech dziś wszystkim tak ładnie zaświeci :D
:sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKO dziękujemy :)
Kochana no właśnie i moja Sandrusia strasznie rzuca się w nocy (dość często) i odkrywa się, ale śpi zawsze w śpioszkach i bodziaczkach z długim rękawem, a w mieszkaniu mamy ciepło, więc nie zawsze ją przykrywam, tzn. mówię T żeby to zrobił, bo ma bliżej... :oops: :P

A u nas pochmurno... :x EWELKO czekam na słoneczne promyczki :!: :D to może i na Kujawach pokaże się słonko :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:lol:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4710 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 236  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]