Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 7:05 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Piegusku to Ty przyjedź do mojego na te muzea a ja poleniuchuję u Ciebie :wink:

Madii ja ze swoim widuję się parę godzin w tygodniu :? szczerze mówiąc to ostatnio chyba jakiś kryzys przechodzimy... w ogóle nie mam ochoty na wspólne spędzanie czasu :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...haha to chyba jakieś zaraźliwe bo my też widujemy się tylko po kilka godzin....
...idę "zarzucić" dzieckiem do łóżeczka bo się pokłada na drzemkę...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

OLCIA pewnie gdybym pracowała byłoby tak samo... :roll: Eeeh... Nie wiem czy jechać czy nie... Oprócz tego, że mi sie nie chce, to dziwnie kręci mnie w nosie, tak jakbym miała mieć katar i w ogóle :x

Idę dać Sandrusi kolację...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

a ja bylam z Kacperkiem u kolezanki na kawcei juz wracałam do domu i musielismy sie cfac bo zapomniałam telefonu :p

Piegusku- slicze te firanki co przesłałaś i jedne i drugie ;]

Madii- mnie osobiscie podoba sie bardziej ten okragly dywanik :D

a moj Kacper ostatni 2 dni kupci nie robił i wczoraj na trzeci dzien zrobił taka kupcię, ze prawie padłam jak otworzyłam pampersa hihi :P

Piegusku, Wiolciunia-- a Bartus i Dawidek jaki rozm nosza pampersow juz?- tak sie pytam z ciekawosci :D

Wiolciunia- ja na te godziny co jest robione w dmu wybywam do tesciow :) a z ta wredna matka sobie zartowalam hihi:P

Madii- ta twoja lala to niezły ma apetyt :D:D:D

cos jeszcze chcialam napisac i zamulilam :P

ah ja Kcperkowi tez urzadze prawdziwy pokoik dzieciecy,ale dopiero wtedy, gdy bedziemi mieli swoja sypialnie :P
ale nie wiem czy firanki zamienie na kubusiowe bo te bardzo mi sie podobaja hehe :D

a jak ebdzie ciut wiekszy kupie mu ten zestaw z ikei mamuta krzeselka 2 i stolik ;]
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00168645
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20168649
w zuielonym kolorze :D

Ostatnio zmieniony pt maja 14, 2010 5:27 pm przez agniesia!, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Olcia skąd ja to znam :?
My niby ostatnio jakoś tak lepiej się dogadujemy i jest całkiem nieźle :roll:
ale całkiem niedawno myślałam że to już początek końca naszego związku :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

a wiecie co ja wam powiem,ze od 2 tygodni pomiedzy mna a mezem jest po prostu wysmienicie... po ostatniej wielkiej wrecz awanturze!!
prawie sie pobilismy :oops: :oops: :oops: :oops:
i zawsze po jakiejs klotni bylo tylko kilka dni dobrz,a teraz juz 2 tydzien jest super i chcialabym by tak zostalo :P

a dzis z kumpela gadalam... taka nasza wspolna znajoma ma synka 3 letniego i ona spala z nim dopki teraz corci nie urodzila..teraz synek spi z tata ,a ona z corcia ma 2 meisiace... masakra... maz kompletnie poszedl w odtsawke zreszta juz te 3 lata temu.. i kiedys sie jej pytalam jak z sexem i mi mowila,ze jak maja ochote ona idzie do niego,a po wszystkim wraca do synka do lozka..szkoda gadac :(
jak ja sie ciesze ,ze w pore sie opamietałam i zaczelam Kacperka klasc do lozeczka jak skonczyl1,5 miesiaca.. i boze dziekuje ci za to :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ewelko ja od swojego męża ostatnio usłyszałam "to się spakuj i wyprowadź" ponieważ nie miałam samochodu zostawiłam Filipa i pojechałam do rodziców nast. dnia wzięłam samochód taty i pojechałam po małego i rzeczy... Ł. oczywiście przepraszał i w ogóle... zostałam głównie ze względu na młodego. Póki co bardzo się stara i jest ok. ale ja nie bardzo mam ochotę na wspólne spędzanie czasu... Trzymam kciuki żeby Wam się ułożyło.

Agniesiu trzymam kciuki żeby u Was już tak zostało :)

Teraz zmykam do domku bo Ł. zaraz po mnie przyjedzie :) Postaram się zaglądać częściej i wrzucić troszkę zdjęć Filipa... nie powiem trochę tego narobiłam :oops:

Na wszelki wypadek życzę Wam miłego weekendu...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

agniesia! pisze:
Piegusku, Wiolciunia-- a Bartus i Dawidek jaki rozm nosza pampersow juz?- tak sie pytam z ciekawosci :D

Bartek nosi 4 pampersy....

...jejku mojemu dziecku się coś na wieczór poprzestawiało - śpiący a kombinuje jak koń pod górę zamiast spać....

...wiecie co ja tak z innej beczki -zastanawiam się czy A* wpadnie na pomysł żeby dać mi coś na dzień matki od dziecka... ja mam zamiar kupić mu coś z desykacją od Bartusia na dzień ojca - wydaje mi się to takim fajnym gestem...

Ostatnio zmieniony pt maja 14, 2010 5:55 pm przez PIEGUSEK_RZESZOW, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

AGNIESIA u nas też ostatnio bardzo dobrze :lol: Ale jakis czas temu tak sie pożarliśmy ( gdy szliśmy gdzieś ), że aż T poszarpałam z nerwów :roll: A co do spania z dzieckiem to u nas nie ma problemów, Sandrusia od samego początku lula w łóżeczku :) No chyba, że jest chora, wtedy śpimy w 3. Niunia ma waliczy apetyt ostatnio, a ja ciesze się :) A jak Kacperek ??

EWELKA no u nas też bywało źle, wiele razy pakowałam się... i była gotowa odejść :roll: A wszystko przez bzdury...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...a u nas nie ma kłótni,a ni sprzeczek ale rewelacji też nie ma - po prostu żyjemy sobie szaro-buro... może to przez ten szpital...
....A* będzie miał 9 dni wolnego na początku czerwca to może coś "podziałamy" żeby się rozruszać...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć :)

Nadrobiłam Was ale nie wiem co komu pisać :oops: Jeżeli chodzi o wiek, to żadna z Was nie jest stara ;) Gdybyście takie były to głupio by mi z Wami rozmawiać hehe :D Bo ja za 4 miechy dopiero 21 skończę :roll:

Arturek już od ponad godziny śpi, a ja się lenię ;) Marek pojechał jeszcze zakupy zrobić.

My żyjemy sobie tak jak Piegusek z mężem :P Nie kłócimy się prawie wcale, ale szału też nie ma ;) Oboje skupiamy się na Arturze, a mało na sobie :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A propo tych związków to powiem wam co ja o tym myślę...

W większości przypadków jest tak że obie strony chciałyby żeby zawsze było tak pięknie i kolorowo jak na samym początku związku, ale TAK SIĘ NIE DA !!!! Małżeństwo może się baaaardzo kochać, ale ten ulotny czar zakochania, poznawania siebie nawzajem, te wszystkie magiczne chwile po pewnym czasie mijają i nie ma na to rady! I ludzie nie potrafią się z tym pogodzić, że to co było na początku już nie wróci! No a jak zawiera się związek małżeński to jeszcze dochodzą problemy typu niezgodność co do budżetu domowego, teściów itp. później jeszcze zmęczenie i wyrzeczenia jakie pojawiają się wraz z małą istotką w domu i nagle zaczyna nam się wydawać, że już się nie kochamy, już nie chcemy ze sobą być bo niepotrafimy się dogadać, itd.
A po 8 latach związku to niestety czasami przychodzi myśl czy to jeszcze wogóle miłość czy tylko rutyna :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jestem po kontrolnej wizycie,rozwarcie na 1,5cm,szyjka gladka,nic tylko rodzic. Zeby te moje dziecko chcialo wyjsc :P dostalam juz skierowanie do porodu i poki co mam czekac. Jak minie termin to sie zglosic do szpitala.
Madii poslij mi jakiegos smska bo zgubilam Twoj numer.
Buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKO Dokładnie tak, mam takie samo zdanie na ten temat...
U nas jest tak, że czasami są momenty kiedy wydaje nam się, że prawie w ogóle nie znamy się, choć tyle razem przeżyliśmy w tak krótkim czasie... :roll:

ELINKO to Ty dopiero młoda dupka jesteś :P: :wink: Kiedy ja miałam 21 lat :hm:

INKA no pozostaje życzyć szybkiego PLUUUM!!! :lol: Wyślę smska :wink:

Moja niunia też już smacznie śpi. T wpadł tylko na godzinkę do domku i znowu pojechał na nockę... Jutro raczej nie pojedziemy - nie chcę narażać Sandruni i załatwić jej jak jest zdrowa no i siebie, bo kiepsko się czuję :? Wzięłam już 2 gripexy... :(
Kochane jakoś tak mi sie smutaśnie zrobiło jak T pojechał i tak sobie myślę, że gdy z Wami tu jestem to po prostu jest mi łatwiej...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii pewnie gdyby nie to forum to niemiałaby z kim pogadać, bo moje wszystkie "przyjaciółki" są zbyt zajęte żeby mnie odwiedzić :?

A ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ :g^^:
MOJA KLAUDYNA JEDNAK ZACZYNA RACZKOWAĆ :aa: :aa: :aa:
Wczoraj tylko stawała w takiej pozycji na czworaka, a dziś zaczeła się przesuwać do przodu :D narazie raz-dwa razy się przesunie i upada brzuszkiem na podłogę, ale dzielnie wraca do pozycji wyjściowej i próbuje dalej :D
A i do tej pory nie bardzo chciała żeby ją prowadzać, wołała niestety chodzik :? A od kilku dni nie chce wsiadać do chodzika i trzeba było ją prowadzać trzymając pod paszkami albo nosić :twisted: a dzisiaj zaczeła chodzić normalnie trzymana za rączki :aa: Nawet próbowała za jedną ale to jeszcze jej się nie udaje :heh:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie :D
Melduję się po szkoleniu :D Zdobyłam świadectwo zaliczeniowe i dyplom za zaangażowanie i osiągnięcie bardzo dobrych wyników :lol:

Madii, za kciuki nie dziękuję na wszelki wypadek :)
Niestety, im bliżej terminu @ tym bardziej się denerwuję :roll:
Z jednej strony bardzo bardzo bym chciała 2 krechy, z drugiej się boję co będzie, a tak w ogóle to miałam się nie nakręcać ale jakoś nie wychodzi :? Do @ jeszcze około tydzień, a ja głupia już dziś się zastanawiałam, czy jakbym zrobiła test to by coś wyszło :g^^:

Między mną a S. jest teraz OK, ale było przecież całkiem niedawno bardzo źle i o mało nie skończyło się rozwodem. Po tym mój mąż się zmienił i mam nadzieję, że to już na stałe :roll: Poza tym nie ma idealnych małżeństw :wink:

Lenko, kochana gratulacje dla Twojego A. Życz mu ode mnie szerokiej drogi :lol:
Piegusku, cieszę się, że Bartuś wrócił do zdrówka :D
Olcia, gratulacje dla Fifiego okrągłej liczby 10 ząbków :D
Nikolka, Ty wiesz że bardzo Ci kibicuję :D
Inka, życzę żeby Justysia szybciutko się zdecydowała na drugą stronę brzuszka :wink:
Co do wieku to ja też należę do tej po 25 roku życia :wink:
Mężuś pojechał do pracki niestety, a ja zaraz się kładę bo jestem padnięta.
Buziaczki Słonka :)

Ostatnio zmieniony pt maja 14, 2010 8:16 pm przez madzialenk, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKA podobnie i u mnie...
Kochana to SUPER!!! :aa: Nawet sie nie obejrzysz a zacznie sama ładnie chodzić :D Sandrusia z kolei zaczęła raczkować od 8 mc, chodzika nie miała i pewnie będzie tak raczkować do 15 mc :wink: :hm: Jak ja :P: :oops:

MADZIALENKO witaj :D Obrazek
Czekamy razem z Tobą...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ewelka-to co napisalas o zwiazku to swieta racja ;]

Madzialenko-gratulace!

Madii- a Kacperek dobrze, przesypia całe nocki,ale w dzien daje nieźle popalić :D

dziewczyny ja ide dzis w koncu wyprasowac, prasuje od poniedzialku i zaczac nie mge, wstyd :oops:

a jutro goscie bo M i jego tata maja urodziny w niedziele w sumie,ale jutro przyjezdzaja wrrr troche mi to nie na reke bo M. miał miec robote jutro wrrr...

Dobranoc ;]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ewelka GRATULACJE DLA KLAUDI!!! :D
a mowilam ze lada moment ruszy do przodu :wink:
Klaudyny chyba z natury sa takie male leniwce i na wszystko maja czas :lol:

olcia czekamy na fotki :!: :D

ja dzis wrzucilam na kompa zdjecia z aparatu bo juz mi powoli miejsca na 8GB karcie zaczyna brakowac :shock: :oops:

i udalo mi sie nagrac kroki Klaudyny :$%^:

co do wieku to jeszcze takie stare nie jestescie!!!
zaczniecie marudzic jak wam 40 stuknie :wink:

elinka ty dopiero 21? :shock:

mi za 2,5 miesiaca 23 stuknie :ddd:

ale macie przezycia z mezami 8)
ja to sie ciesze ze go nie mam :lol:
przynajmniej spokoj mam w domu :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martusiu no właśnie wszyscy mówią że to dziewczynki szybciej zaczynają chodzić, mówić itd. a na naszym forum trzy małe leniwce :lol:
Pokaż nam pierwsze kroczki Klaudusi :aa:
I ja ci się nie dziwię :roll: wcale by mi samej źle nie było :P No men no problems :pho:

Ja zmykam spać, dobranoc i do jutra :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]