Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:48 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.
Awatar użytkownika

hej... nocka standardowo pospana chociaż pobudka trochę za wcześnie bo o 6:00
...młody mszę komunijną calutką przespał a później się popisał i był cały czas grzeczny... impreza udana, a ja się obżarłam na tydzień :P ...burza wczoraj przeszła po 13:00 i do tej pory cały czas pada...
...za chwilę wrzucę jakąś fotkę...

...zbieramy się na 9:00 do kościoła a później w odwiedziny do małego kuzyna A* bo jest w szpitalu...

...a to my komunijnie

A* z Bartkiem i chrześniakiem
Obrazek
...grupowo
Obrazek
...synuś z mamusią :P
Obrazek
...krawaciarz z dziadkami (rodzice A*)
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej laseczki :)

Ja się melduje na wpół przytomna :ddd: :boo:
Wczoraj cały dzień byliśmy w domku, spacerowałam z Klaudunią i powalczyłam z truskawkami :lol: :lol:
A wieczorem z grupką znajomych poszliśmy do nowo otwartego Baru 8)
Już nie pamiętam kiedy tak fantastycznie się bawiłam :$%^:
Były tańce :im: piwko :pw: i generalnie super impreza :lala:
Wróciliśmy do domu po 2 w nocy, więc jestem niewyspana jak diabli, ale warto było :lol:
Przyjaciólka zrobiła dużo fajnych foteczek, więc później skocze do niej i sobie zgram, to wam pokaże :wink:
Narazie zmykam jeszcze chwilkę odpocząć dopóki Klaudulek śpi :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Cześć dziewczynki! :)

Niestety u nas dziś pochmurno i deszczowo no i zrobiło sie chłodniej... :?
Rodzice dziś wieczorem wyjeżdżają już, ja z mamą właśnie robię obiadek, niunia śpi od godzinki. Ja też jestem baaardzo śpiąca...
Ja nadal czekam na @... Coś mi się poprzestawiało, w sumie nie powinno, bo odkąd biorę te tab. (yaz) to okres zawsze miałam regularnie (co do dnia i zawsze wypadał w niedzielę). I cisza, brzuch mnie pobolewa, a wczoraj zauważyłam delikatne plamienie tylko i cisza... :roll: Być może dlatego, że pominęłam białe tab., ale one nie zawierają żadnej substancji czynnej. Nie zawsze je zażywam no, ale jeszcze nigdy nie była tak, że @ nie dostałam w niedzielę :?

Zobaczymy... :D

PIEGUSKU ślicznie wyglądaliście! Bartunio już taki duży :shock: :)
Kochana super wyglądasz :lol:

EWELKO wow, to super, że tak fajnie sie bawiliście :) Sama chętnie wybrałabym się na taką imprezkę :P Ostatni raz byliśmy w listopadzie...
Czekam na fotki!

A jak Wam minął weekend laseczki :?: :D

Zmykam pomóc mamie... :cmo: Zajrzę wieczorkiem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

piegusek Bartek jaki przystojniak w krawacie :D

u nas dzis pogoda okropna. zimno i ciagle pada :evil:

wczoraj bylismy dwie godziny ogladac koniki. Klaudyna zachwycona,nie chciala wyjsc w ogole ze stajni i musiala podotykac kazdego konia.
wlasciciel mial jeszcze kury,dwa koty i psa. Klaudyna oszalala na punkcie zwierzat :lol:
pozniej poszlysmy na spcer i plac zabaw.
Klaudyna zjezdzala ze slizgawki,siedziala na hustawce no i z miloscia grzebala w piachu :lol:

dzisiaj za to siedzimy w domu :evil:

jak pogoda dopisze to za tydzien-dwa pojedziemy do Szymbarku ogladac dom do gory nogami :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MARTUŚ to niuni koniki bardzo spodobały się :)
Kochana o jakim domku mówisz ? :lol: U nas też leje cały dzień :evil: I siedzimy w domu.

Ja chodzę jak pijana... czekam na tą cholerną @ i nie mogę się doczekać :evil: :? Już zaczynam się zastanawiać czy nie jestem w ciąży :shock: Nigdy wcześniej w czasie brania tab. nie spóźnił mi się @...A biorę już tab. prawie rok... :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ależ u nas puściochy :roll:

My siedzimy w domku, bo pokoda się całkiem popsuła i zaczoł padać deszcz :?
Klaudyna jakaś okropnie marudna, aż mi nerwy puszczają, ale naszczęście dziś babcia i dziadek są w domu to trochę pomagają przy tej marudzie :wink:

Martusiu super że wycieczka się udała :D moja Klaudyna tez uwielbia dotykać i głaskać psy :) ale napewno ma to po mnie, bo moja mama zawsze opowiada że jak byłam taka mała jak Klauduśka to wychylałam się tak że mało co z wózka jej nie wypadłam bo musiałam pomacać każdego psa którego mijałyśmy :heh: :heh:
Dobrze że macie w domu fredziszona to Klaudunia na codzień ma kogo pogłaskać i podotykać :lol:

Madii słonko ja ostatni raz na takiej imprezce byłam rok temu dokładnie :lol: ale w ciąży więc nie mogłam tak bardzo poszaleć, a na takiej gdzie się wyszalałam i wytańczyłam tak jak wczoraj to naprawde już nie pamiętam kiedy :roll: ale napewno ze dwa lata temu :shock:
Kochana super że tak fajnie spędziliście z rodzicami weekendzik :)
A @ się nie przejmuj, może pomyliło jej się coś przez ten długi weekend i zapomniała że wczoraj była niedziela :P :lol2:
A tak na serio to pewnie coś ci się rozregulowało i napewno niebawem @ przyjdzie :)

Piegusku śliczniuśki ten twój przystojniaczek :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

...myśmy wrócili do domu... odwiedziny młodego kuzyna w szpitalu zaliczone (się chłopak ucieszył)... obiad u teściów zaliczony i jeszcze wskoczyliśmy na centrum starego miasta bo dzisiaj święto ulicy. 3-maja... imprezy, kramy i takie tam... wesoło, kolorowo i Bartek zadowolony... a ja padam na pysk :P... jeszcze sobie użyłam i zadzwoniłam po d997 zgłosić pijanych pracowników na stacji benzynowej tankujących nam gaz (ledwo się chłopy na nogach trzymały)
....zmykam dać młodemu jeść i byczyć się na łóżku...
...a jutro do lekarza do kontroli i na miasto zawieść papiery do komisji do spraw orzekania o niepełnosprawności...

....mmmm grill ale bym zjadła coś grillowanego - a tu klapa S:(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Klaudyna spi :im:

ewelka moja maruda tez dzis caly dzien jeczala i poplakiwala.
masakra :evil:

madii chodzi mi o dom do gory nogami w Szymbarku :D
moze @ sie jakos przesunela :roll:
albo kolejny dzidzius na forum :?: :sza:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKO słonko ależ ja sobie poszłabym na imprezkę z T tak na luzie... :wink:

PIEGUSKU trzymam kcuki za pomyślne załatwienie spraw... :!: :)
Wpadaj więc do nas zrobimy grilla :P

MARTUŚ ja Ci dam :!: :bum: :wink: Oby ta @ wrednota przyszła, bo inaczej chyba oszaleję... :(

Ja zajrzę jak uśpię Sandrusie, rodzice zaraz odjeżdżają...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

madii tzrymam kciuki zeby @ szybko przylazla :D

ja od @ sie juz odzwyczailam,a tydzien temu wredota mnie niespodziewanie zalala :evil:
na szczescie juz koniec :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MARTUŚ dzięki... :) A Ty tylko cycem karmisz niunie ? Nie dokarmiasz mleczkiem modyfikowanym, bo już nie pamiętam słońce ? :wink: Świetny avatarek!!! :D Aacha ;) Powiedz mi kochana jaki masz model meggy fotelika samochodowego Kluduni, galaxy :?: Jesteś z niego zadowolona ? Ja ostatnio po obejrzeniu w "Uwadze" reportażu o fotelikach już teraz nie wiem jaki kupić i który będzie bezpieczny i wygodny... :?

Kochane powiedzcie mi ile razy w ciągu dnia dajecie mleko/kaszkę swoim skarbom :?: Pytam laseczek, które nie karmią cycem ;)
Ja niuni dawałam 3 razy butle, ale od kilku dni zauważyłam, że gdy naje się o 18 to na noc o 22 zje mi malutko kaszki... I zastanawiam się czy dawać Sandrusi butle rano o 6 i na noc po kąpieli, czyli po 20 :roll: :hm:
Tylko nie wiem czy nie będzie wtedy głodna... ale z drugiej strony zjadałaby mi po całej butli tej kaszki i rano do czasu drugiego śniadania byłaby najedzona i na noc też...

Laseczki ja zmykam już spać, jutro odezwę się i wrzucę nasze fotki :)

Dobranoc!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

madii juz od kilku dni nie karmie cycem.ale modyfikowanego tez nie daje,bo Klaudyna wypija tylko 20-30ml a pozatym musialabym kupowac mleko HA a jest dosc drogie :? i na recepte :roll:
Klaudyna dwa razy dziennie dostaje kaszke mleczno-ryzowa. rano na sniadanie i przed kapiela.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej kochane ;)

Ale u nas dziś zimnoooo :?
Niunia dopiero co obudziła się i ja z nią, dałam jej po 6 butle i spała do tej pory... :) A mnie tak brzuch nad ranem rozbolał i przyszła @ :D
Jakoś tak mi smutno w pustym domku, gdy już rodzice odjechali...
A było bardzo milutko, nawet kontakty mamy z T poprawiły się :) Weekend był bardzo udany :)

MARTUŚ acha ;) Ja do tej pory dawałam Sandruni kaszkę 3 razy dziennnie, ale oprócz tego dużo mi je innych rzeczy i już na noc nie może zjeść, gdy o 18 jej dam butle, więc chyba myszę zrezygnować :wink:

A jaka u Was pogoda kochane ?? :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

u nas nocka taka sobie :?
za chwile zbieramy sie na miasto :)

pogoda taka sobie,zaczyna slonce wychodzic i jest 11 stopni :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)

Martusiu
boski masz avatarek :aa: :aa: :aa: Klaudynka wygląda bosko :D

Madii a mówiłam że @ się pomyliła przez ten długi weekend :lol:
Ja Klaudynie daje koło 5 rano przez sen butle ale z mlekiem, a później na śniadanie koło 8-9 butle z kaszką (czasami zamiast kaszki serek lub jajecznica) i na kolacje po kąpieli butla z kaszką :wink:

U nas dziś zimno i pochmurnie :? ale na szczęście nie pada deszcz :roll: choć prawde mówiąc jest taka pogoda że nie chce mi się na dwór wychodzić :?

Teraz biore się za sprzątanie dopóki ta marudera śpi :lol:
Zajrzę później :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii niee... juz ten caly cykl karmilam butelka... wczesniejszy co mialam 45 dni to troszke podkarmialam go jeszcze... a teraz juz nie...

Ewelko cudne foteczki. moj tez ostatnio dostal tulipana od parababci :D
i podobna do ciebie... :)

Martus oby ten "tatus" nie dostal twojej niuni ! jakim prawem wogole !! mam nadzieje i trzymam kciuki ze tak bdzie !!!

Ewelko zazdroszcze.. ja moejmu mezowi truje juz pol roku ze chce wyjsc i gdzies potanczyc... do baru owszem wychodzimy... ale tancy mibrakuje...

madii moj tez dwa razy. rAno jakies pyszne sniadanko i na wieczor smaczny sen... ale roznie z tym bywa...

u nas tezpochmurno dzisiaj... i mam nadzieje ze wypogodzi sie bo wybieramy sie z tatusiem po poludniu na spacerek i placyk zabaw moze ? :D

ide sprzatac i na sniadanie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

WIOLCIA rozumiem ;) Myślę, że @ u Ciebie się wyreguluje z czasem, bo w sumie nie dawno przestałaś karmić ;) A czemu przestałaś ?
Kochana jak w ogóle minął Ci długi weekend ? :)

EWELKO dzięki :wink:

MARTUŚ nie odpisałaś mi co do tego fotelika ;) Bo w końcu muszę zakupić a kompletnie nie wiem jaki... ;)

OLCIA co z Tobą :?: :?:

My dziś nie wychodzimy... paskudnie jest, a miałam wybrać się po zakupy do rossmana, wszystko mi się skończyło :roll:
Za 1,5h kończy się moja licytacja kurteczki (letnia, na chłodne wieczory, ortalionowa z kapturkiem :) ) dla Sandruni...
Ja dopiero za ponad godzinę uśpię Sandruśke... a teraz idę coś zjeść.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii maly juz jadl tylkona wieczor. potem zaczal zle lapac. mnie bolaly piersi... on sie denerwowac bo nie umial. i zrezygnowalismy... a weekend w sumie ok. w piatek zajechalismy na dzialeczke. w sobote ok 16 przyjechala moja rodzinka. troszke kiepawo bo myslalam ze siostra ze szwagrem zostana na noc ale siostra wym yslala milion powodow. nakrzyczala na szwagra przy wszystkich. ahs duzo by opowiadac..
i tak co chwile z jakas rodzinka. wczoraj zjadlam u cioci ala paczka na parze !! pycha!! jak normalne paczki ale bez drzemu ! i na parze. mniammm ze smetanka :D

nie mam weny do sprzatania... chyba jak t przyjdzie to na spokohniue to zrobie...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

madii przegapilam pytanie :oops:
w sumie nie pamietam jaki to model tego fotelika. musialabym poszukac w papierach.
ale jestem zadowolona.
narazie mamy zdemontowany gorny zaglowek bo Klaudyna i tak do niego nie dosiega.
Obrazek
Obrazek

Klaudyna wlasnie zasnela na balkonie.mielismy isc na miasto ale jeszcze nie dostalam kasy za moje aukcje :? na spacer pojdziemy po obiedzie.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MARTUŚ fajny ten fotelik, a jak mówisz, że jesteście zadowolone to zakupie go i ja ;) Tylko raczej ten model: http://www.babycentro.pl/?40,fotelik-me ... axy-9-36kg ten niebieski. Zastanawiamy się z T nad tym jeszcze: http://www.caretero.pl/spider.html?gcli ... 3wodh2VbAg

WIOLA to fajnie, że weekend też udany :) Mnie też nie chce się sprzątać teraz... ale muszę choć troszkę póki niunia śpi.

Zaraz wrzucę fotki z weekendu :P

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1977, 1978, 1979, 1980, 1981, 1982, 1983 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]