Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 4:31 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981 ... 2002  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

my jutro mamy luzik :D
wieczorem moja kumpela jedzie razem z moim tata odebrav reszte moich rzeczy od M i zaczynamy spokojny weekend :D

w niedziele jak pogoda dopisze jedziemy do stadniny koni :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

...mmm super uwielbiam konie!!!
Jak moja Klaudyna będzie troszkę większa to też będę ją zabierała do koników bo mamy całkiem niedaleko :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

u nas niedaleko jest osrodek hipoterapii. w niedziele maja dzien otwarty i mozna za darmo na koniach pojezdzic beda konkursy itp. :D
Klaudyna sobie pooglada zwierzatka :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam sie po przerwie !! po 50 dniach dostaam dzisiaj @ ! kurde ale masakra... juz mialam test robic... tez tak mialysie po ciazy ?

maz nie wiadomo na jakie stanowisko od maja pojdzie... narazie jst na sklepie ale tam nioe chce zostac bo charowa konkretna a malo daja... wszyscy mu mowia zeby sie nie martwil ze bedzie ok..

moze nareszciepojdzie jako kierownik do innego sklepu... cicho w to wierze bo to dla nas 700 zlw iecej mies ! super. trzymajcie ksiukaski :)

wczoraj jak wjezdzalismy jzu w nasza ulice to rpzed nami skrecil facet bez keirunku ! a potem jak stanelismy to on si enie obejrzali w jechal nam w przod... i taka glupia historia bo maz im kazal dac kase i nie bedzie dzwonil na policje. to zaczeli gadac ze we dwoch pojada rozmienic lub tomek z nimi - a widac bylo ze jakies cwaniaczki. wreszcie maz sie wkurzyl - bo pasazer zaczal brzydkich slow uzywac i zadzwonil na policje... ale jak to policja w tym kraju z pol h czekalismy... ja juz poszlam z dzieckiem do domu a maz wzial z 50 zl i kazal im jechac do domu a policje odwolal.... ale byli tacy denerwujacy ze az mi cisnienie podniesli !! naprawde... nic nam sie nie stalo tylko zderzak lekko pekl... a i tak byl do wymiany po tym jak tesciowa najechala na wielkiego psa :D

niewazne... no to tyle co bylo u nas ostatnio... przelece tylko co napisalyscie bo na weekend majowy na dzialke :)

dachowka moj szubko unosil glowe zeby popatzrec na swiat :D jkmial 3 tygodnie to juz glowa do gory dumna. ale to zalezy... moj lubil lezec na btszuszku i duzo cwiczyl :)

Ewelko moj tez jak chce smoka o sobie wezmie. butelke tez sobie sam bierze z jedzeniem i trzyma. nawet z kaszka. i to butelki 250 ml.

Ewelko moje warzywka juz powschodzily ! :)
warzywka dl amalego rzecz jasna :D

u nas plany - jedziemy na dzialke. jutro rpzyjezdza moja mama z ciocia i wujkiem. bez taty :( smutno mi bo sadzilam ze on tezprzyjedzie... a tu dupa :( stwierdzil ze ma duzo roboty :(

agniesiu skoczka poszukaj uzywanego ?

przeczytalam wszystko i spylam bo mlody na pierwsza drzemke :)

a potem na spacerek idziemy. do biblioteki i mlodemu chce kupic pilek do skakania. narazie niebedzie skakal ale lubi sie na takiej klasc lubpobawic ze mna :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

HEJ KOCHANE :)

Wpadłam się przywitać ;) Niunia miała troszkę nie spokojną nockę... nie mogła spać i bardzo się rzucała, ale ja w sumie nie mam co narzekać, bo w nocy czuwa T :lol: U nas dziś znowu śliczna pogoda. Zaraz zbieramy się po zakupy, a potem wielkie sprzątanie... :wink: Po południu jedziemy na chwilkę do teściów.

Odewę się dopiero pod wieczór kochane.

Miłego dnia... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

hejka
a ja mialam nocke do doopki... :P
mały zasnął o 20,ale o 22.30 pobudka, nie spał do 24 bleeee....nie wiem co my było..lezał i się patrzył i śmiał się, troche pocycał..potem sie wiercił to zielam go do lozka swojego ten oczy zamknał to juz sie zdenerwowałam połozyłam go do łóżeczka i po minutach zasnal :P potem o 3 sie obudził i spał do 5.30 zjadł, zasnal o 6 i spalismy do 7.40 ech...powiariowal i spi od niedawna...ach :P
no on ma jeszcze prawo,ale jejkus niech juz sie unormuje heh :P

Madii- wielkie sprzatanie a co masz takiego wielkiego do sprzatania hihi :P

Wiolciunia- a to pitole...tzn. ci co w was wjechali..ale dobrze,ze to nic groźnego :)

u nas dzis pogoda cudna...23 st. ale jakos duszno...nie wiem czy padac nie bedzie...
trudno...
i tak musze podjechac do miasta po zakupy ...
a maz od ranca juz na warsztacie siedzi...
troche zaluje,ze sie zwolnił z tamtej pracy bo myslalam,ze bede go czesciej widywac a tu na odwrot blee...
ale jedno mnie cieszy :D mam THE END z prasowaniem jego koszul heh :P

Kooniki- ja tez chetnie bym pojechala sobie do jakies stadnini,ale tu bida nic nie ma :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja tylko wpadlam ze ide na spacerek powiedziec. malemu jzu daruje rajstopy bo go ugotuje chyba :D

mialam taki bol na @ ze szok. i cykl 50 dni... usper...

potem zajrze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Wpadłam przedstawić Wam nasze małe-wielkie szczęście:
Obrazek

I życzyć miłego weekendu, bo razem z Z. jedziemy w góry na weekend i nie będę miała dostępu do neta :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

paulinka śliczne malenstwo. niech rosnie zdrowo :D

my juz po spacerku.
Klaudyna wlasnie je z dziadkiem obiad a potem jedziemy na zakupy :)
u nas goraco i duszno,ale teraz zerwal sie wiatr i powoli na deszcz sie zanosi :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Paulinka dzidzia rośnie i już pierwsze pamiątki macie :)

...u nas dzień minął w biegu ale sprawy załatwione, Bartek dotleniony a ja zmęczona...

...padam na ryj... :P - odezwę się jutro...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :)

My już wreszcie jesteśmy w domku...
Najpierw rano byliśmy na zakpupach - wszystko się pokończyło, jak na złość a do wypłaty jeszcze ponad tydzień Potem sprzątaliśmy, no a później wstąpiliśmy na chwilkę do teściów.

PAULINKO cudo!!! Zdrówka!! :)

MARTUŚ u nas tak zanosiło się na deszcz, ale nie padało i raczej nie będzie :)

WIOLA kochana Ty nadal karmisz cycem ? Jeśli tak to naturalne, że @ pojawiła się tak długim czasie... Co u Was ??

AGNIESIA kochana my wzięliśmy się za generalne porządki, ostatni raz takie sprzątanko było na święta... Oczywiście okien nie myłam ;)
A rodzice nam kupili opla astrę 2000r. dwójkę, sedam :)

EWELKO ja też będę niunie zabierać na koniki jak podrośnie :) U nas niedaleko też jest piękna stadnina :) Miłośniczą koni jest moja chrześnica uczy się jazdy ;)

Uciekam teraz, bo Sandra jest nie do zniesienia już :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moja dziecina już śpi... mam nadzieję, że już nie obudzi się tak jak wczoraj, bo wczoraj do północy się rzucała w łóżeczku... jakoś nie mogła sobie znaleźć miejsca :roll: Za pół h dostanie butle.
T niedługo jedzie na nockę, ja czekam na rodziców :) Mają być przed 23.
Jakoś tak mi niedobrze, kupiliśmy "pizzę" ( przynajmniej ją przypominało ) :roll: i teraz mnie mdli :x

EWELKO u nas w spożywczym nie mogłam dziś znaleźć tej kaszki, muszę zobaczyć w markecie... :wink:

Apropo teściów to moi tylko niuni kurczaki dają... i to też nie zawsze... i ciągle narzekają na brak kasy :x A gospodarkę mają, 60 hektarów ziemi itd. :shock: Nawet kaczki nie dadzą. Zresztą ja nie chcę nic od nikogo, ale pomyśleliby o wnuczce. A co mają powiedzieć moi rodzice, kiedy mój tata tylko pracuje...

A CO TU TAKIE PUSTKI :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

moja Klaudyna tez juz spi.
ja czekam na tate bo ma zraz przywiezc moje rzeczy od M :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja już jestem :D

O matko ale dzisiaj było przez cały dzień cudnie :D u nas 27 stopni :shock:
Rano o 10 wystawiłam Klaudię na balkon do spania tylko w bodziku z długim ręk. i rajstopkach i przykryłam cieniutkim kocykiem i obudziła się cała mokra :shock:
W sumie byłyśmy dziś na dworku od 10 rano do 19 :P

Madii no to moi teściowie nie powiem ale dla Klaudii dają króliki i jajka i marchewki, ale generalnie to i tak sknerowaci są :?
Oni jakby się dowiedzieli że moi rodzice kupili Klaudii np. z okazji 10 miesięcy zabawkę fisher price za 80zł to teściowa by zawału dostała :lol:

A to moja dzisejsza panienka

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

i z wczoraj :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i z pieskiem, a właściwie na piesku :lol:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

ewelka Klaudunia urocza!!! :D
istna mama!!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Martusiu bardzo dziękujemy :oops: :D
A wiesz że teraz już coraz więcej osób mówi że Klaudia jest podobna do mnie :)
I jak załatwiłaś coś u komornika :?:
Ten "tatuś" odzywa się woóle do was?

I wrzuć nam jakieś foteczki Klauduni :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MARTUŚ a jak M ? Nadal nie utrzymuje kontaktu z córką ?

EWELKO cudne fotki !!! Twoja niunia wygląda jak duża lalka :lol: Jak zwykle śliczna :D A sukienunie ma super! I Ty kochana pięknie wyglądasz!
No moi teście strasznie sknerują :x W sumie dają nam jajka, ziemniaki, przetwory, czasami kurczaki lub mięso wieprzowe, ale chyba łaski nie robią... Niuni rzadko cokolwiek kupują, na roczek dostała od nich rowerek, od całej rodziny T, od siostry T chrzestnej, która pracuje i jest sama 50 zł..., od chrzestnego (brata) ciuszki a od moich rodziców 300 zł + ciuszki, a teraz słuszę jadą z lalką - bobasem i okularkami słonecznymi dla niuni ;) Nie chcę bronić nikogo, ale widzę jak jest...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii u nas jest tak samo :?
Tylko z tą jeszcze różnicą że my mieszkamy w jednym domu z moimi rodzicami i oni jak widzą że u nas krucho z kasą to mówią żebyśmy niedokładali się do rachunków, albo jadą na zakupy i kupują od siebie pampersy, mleko i ciuszki dla Klaudii. Bywało tak że nam z D. kasy brakowało to dawali nam np. 1000zł i nie chcieli żebyśmy im oddawali, a nam aż łupio się robiło :oops:
A teściowa moja np. za nim się mała urodziła powiedziała że na wózek da nam kasę, bo jak siostra D. urodziła to jej też dała na wózek i do dziś ani grosza nie zobaczyliśmy :?
Jedyny gest jaki mieli to dali Klaudii na chrzest 1000zł, bo chyba im się głupio zrobiło że moi rodzice zasponsorwali chrzciny Klaudii w resteuracji, a i jak się wprowadziliśmy na górę to kupili nam pralkę i chyba też tylko dlatego że moi rodzice włożyli kilkanaście tysięcy w remont, bo nam naszych uzbieranych pieniędzy zabrakło :roll:
E tam wogóle szkoda gadać, ludzie którzy pracują i żyją w gospodarstwie tacy są i już :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

EWELKA szkoda słów.... ;) To wiesz co niunia dostała na chrzest od teściów... ? Ciuszki... i misia :hil: Od moich rodziców złoto. Ponadto moi rodzice niunie ubrali do chrztu ;) A teraz ten samochód nam kupili ;) Niby teście mają nam dołożyć 2,5 tyś na remont...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Madii dobre i 2,5 tyś :wink:
No ale na chrzest dać wnusi ciuszki i misia, dobrzy są :heh:
A z samochodem to i u nas prawie to samo, bo moi rodzice kupili sobie samochód a swój porzedni nam za darmo :D Fiat punto w bardzo dobrym stanie :)
A jak D. wzioł kiedyś od swojej mamy 200zł na naprawę auta to chodziła i suszyła mu głowę że musi jej oddać, bo to bardzo dużo pieniędzy jest i nie będzie mu takich prezentów robić :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40026 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1981 ... 2002  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]