Dzisiaj jest pn kwie 27, 2026 4:34 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Witam.

Dawno mnie nie było. Co się dzieje? Jakie trole? Nie w temacie jestem.

U nas już sezon rowerowy, rolkowy i hulajnogowy rozpoczety.

Liwcia przez zime sporo urosła i trzeba regulować rowerek. Teraz wygląda na nim tak:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :D

Gdzie jesteście , co??

scarlet Hehehe no trzeba wyregulować rowerek :lol: :lol: :lol:
Super zdjęcie w podpisie. Fajny pomysł :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam się po dłuuugiej nieobecności.Pamiętacie mnie jeszcze? :oops:

Ja nadal w dwupaku,ale mam nadzieję,że już wkrótce córcia zdecyduje się na opuszczenie mojego brzusia.Został tydzień do terminu,a ja ledwo się kulam :roll:

moniaa świetnie zorganizowana wycieczka dla dzieciaków. Nie dziwię się,że były zachwycone,sama bym była :lol:

Scarlet Liwcia śmiga na tym rowerku jak zawodowiec,a mój nadal na czterech kółkach :? Zuzia to już super duża dziewczyna,rośnie jak na drożdżach. Zobacz rok urodzenia w Jej podpisie,nadbyło zera.Sorki,jestem wzrokowcem :oops:

Ewelkas nie jestem zbytnio w temacie Twojego zdrowia,ale życzę szybkiego powrotu do zdrówka i sił na wiosnę.

agnieszka26 mamy już wiosnę więc mam nadzieję,że wraz z jej nadejściem miną Ci dołki i złe humorki.

Chwilowo zmykam bo mój starszak ma obiecaną grę.Przeżywa teraz okres fascynacji Gwiezdnymi Wojnami-od zabawek,poprzez filmy aż do gier :roll:

Pozdrawiam wszystkie.Pa

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

dora79 pisze:
Scarlet Liwcia śmiga na tym rowerku jak zawodowiec,a mój nadal na czterech kółkach :? Zuzia to już super duża dziewczyna,rośnie jak na drożdżach. Zobacz rok urodzenia w Jej podpisie,nadbyło zera.Sorki,jestem wzrokowcem :oops:

Kurcze zawsze coś muszę spierdzielić. Potem poprawie.
Poszłam dzisiaj na zakupy dla Liwci i kupiłam raptem jedną tunike na 140, bo normalnie w wększych rozmiarach to nic nie ma ładnego. Malutkie ciuszki są takie ladne a większe to jekieś takie nie bardzo. Pani obiecała sprowadzić spodenki na 134, bo ładne były a rozmiaru brak. No więc zakupy mi się nie udały :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dora Kurcze juz tylko tydzień Ci pozostał???? Ale ten czas szybko leci :wink: Teraz to musisz się codziennie meldować bo ciekawa bardzo jestem kiedy zaczniesz rodzić :wink: No i oczywiście obowiązkowo zaraz po wyjściu ze szpitala fotki dla nas :wink:
Boisz się troszeczke porodu?? Ja chyba na nowo bym przeżywała jednak juz przerwa dosyc spora i sie zapomniało jak to było :wink:
Ale na pewno pójdzie "jak po maśle" :lol:

scarlet Tak to jest z zakupami jak sie juz człowiek na nie wybiera to zazwyczaj trudno w tedy cos kupić.
Z dziewczynkami i tak mniejszy problem. Dla chłopców przynajmnie tutaj to nic nie ma!!! Koszmar jakiś. Na pięć półek z ubraniami dla dziewczynek przypada 1 z chłopięcymi :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Olek na szczęście sporo ciuszków dostaje po kuzynie. Dzisiaj zobaczyłam skórzaną kurtke taką motocyklową dla małego z ćwiekami, ale droga była. Nie wiem czy się nie skusze?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :lol:

Ja jeszcze na chodzie,w dwupaku niestety :?

Scarlet sorki,że wytykam Ci błędy :oops: Gdyby było pw to tam bym napisała.Ja po prostu mam takie zboczenie zawodowe-nauczyciel... :roll:
Już na 140cm ma Liwcia ubrania? :shock: Dominik na 122 ma za duże.Jakiś taki kurdupelek rodzinny,a z mężem oboje jesteśmy wysocy.Pewnie latem nadgoni :roll:
Zdecydowałaś się na tą kurtkę?

Ewelkas porodu bałam się,ale teraz jak już mnie wszystko boli,nie mogę spac i łzy płyną po policzkach z bólu i bezsilności to nie ,nie boję się.Chciałabym jak najszybciej urodzic i miec tą ciążę z głowy.Wstyd się przyznac,ale dla mnie ciąża to nie jest najlepszy stan i trwa zdecydowanie zbyt długo.tylko ta moja Ania jakaś taka nieugodowa jest i wszelkie rozmowy z nią nie pomagają,olewa rodziców i tyle :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

dora79 pisze:
Scarlet sorki,że wytykam Ci błędy :oops: Gdyby było pw to tam bym napisała.Ja po prostu mam takie zboczenie zawodowe-nauczyciel... :roll:
Już na 140cm ma Liwcia ubrania? :shock: Dominik na 122 ma za duże.Jakiś taki kurdupelek rodzinny,a z mężem oboje jesteśmy wysocy.Pewnie latem nadgoni :roll:
Zdecydowałaś się na tą kurtkę?

Nie, ja pisałam o kurtce dla Olka. Jest na 140 ale jakiś zaniżony mocno rozmiar i na Olka spoko. Liwcia nosi teraz ubranka na 134, ale jak kupuje jej coś nowego, to zwykle na 140.

Czytam teraz i widze, że zagmatwałam co kompletnie. Nie pisałam wcześniej, że kurtka była ma 140 :oops: . W każdym razie to jest raczej 116 niż 140.

Liwcia ma teraz 130 cm.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Scarlet hi,hi,hi to teraz zamotałaś :lol: Ja wcześniej dobrze zrozumiałam i co do kurtki i co do wzrostu Liwci :lol: Byłam tylko ciekawa czy zdecydowałaś się na tą kurtkę dla syna.W sumie pytam bo mam taką,dostał w prezencie i jeszcze ani razu nie miał założonej.Jakoś taka mało wygodna mi się wydaje :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

No właśnie mi też, więc nie kupiłam, ale wygląda super.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
A my z Nicole dzisiaj mialysmy babski dzien :) odwiedzilysmy kosmetyczke i fryzjerke :D
A oto efekt nowa fryzurka Nicole :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Śliczna Nicolka.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

czesc,jestem nowa na forum i chcialabym sie dolaczyc do was,tez mam corcie jest z 2004 roku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

mozika pisze:
czesc,jestem nowa na forum i chcialabym sie dolaczyc do was,tez mam corcie jest z 2004 roku

Witaj.

Napisz coś więcej o sobie. Może dasz fotki córeczki? Z którego miesiąca jest?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

:D :D :D
Hej, hej
:D :D :D

U mnie dziś śliczna wiosenna pogoda była. Co prawda przez chwilke sie popsuła ale w sumie i tak cały dzień był śliczny :D

moniaa Super taki babski dzień :D No i fryzurka super! A długie już miala włosy Nikole??

mozika witamy w naszych skromnych progach :lol: :lol: :lol:
Zaglądaj do nas często no i napisz coś o sobie i córeczce. Może masz jeszcze więcej dzieciaczków. Skąd jesteś??? Hehehe sorki, to takie troszeczkę "pod gradobiciem pytań" :lol:

dora A ty w sumie to na kiedy masz termin? No wiesz na jaki dzien?

A moje dziecko dopiero je kolacje :roll: A zazwyczaj o tej porze to już śpi. Ale chyba przez zmianę czasu trochę dziś inaczej.
Zaraz go kładę a ja winko i filmik :)

papa

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

A my w sobote rozpoczelismy sezon grilowy :D
Fajnie bylo na weekend przyjechal znajomy z 2 coreczkami :))))

Dzieci sie wyszalaly strasznie w sobote padly o 22, a wczoraj Nicole o 20 :)

Ewelka no miala juz takie do ramion, ale takie piora strasznie jej sie nei ukladaly, plontaly i ogolnie nie fajnie wygladala .. a teraz super :) i Ona bardzo zadowolona

Witam nowa mame !

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej

A u mnie znowu zaczal sie tydzien nieciekawie :evil: czy ktos na mnie jakis urok rzucil czy jaka klatwe :hm: bo ciagle nie idzie po mojej mysli :evil: ciagle piach w oczy kiedy to sie skonczy :hm: znowu smece :evil:

witam mozika :D

no i co z tym prywatnym forum??????? zadna chetna?????

lece okno umyc bo zostalo mi jeszcze w salonie i w kuchni

ciao belle :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

A ja się pytałam wcześniej czemu prywatne i co się stało i nikt mi nie odpowiedział.

Moja Zuzia.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hej :D :D :D

scarlet prywatne dlatego aby różne osoby nie mogły nas podczytywac. wtedy bedziemy mogły sobie spokojnie pisać o róznych rzeczach :wink:

aga okna pomyte?? Ja chętna jak najbardziej. :wink:

Ja jutro ostro ze ścierką w domu bedę latała bo w środę teściowa na półtora tygodnia do nas przyjedzie. :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU

Ewelkas pisze:
scarlet prywatne dlatego aby różne osoby nie mogły nas podczytywac. wtedy bedziemy mogły sobie spokojnie pisać o róznych rzeczach :wink:

A kto podczytuje konkretnie? Chodzi o pedofili?

Chciałabym kupić Olkow większy rowerek, ale mąż nie chce. Oceńcie.
Za mały czy nie?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8116 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Mamy z dziećmi

Strefa czasowa UTC [letni]