Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 10:00 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 186  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie staraczki w niedziele! :)

Wreszcie czuc wiosne chociaz troche...W zwiazku z tym odnowilam w piatek garderobe o trzy torebki ;) Od razu nastroj mi sie poprawil :)

Zostalo mi 5 do 8 dni do @ ale poki co nie mam zdnych przeczuc, objawow ani nic co by moglo dac mi do myslenia... Bardzo dobrze, bo dzieki temu zachowuje dystans i spokoj.
Jestem w trakcie pierwszego cyklu z Castangusem - zobaczmy czy pomoze na bolesnosc @. Biore po 2 tabl dziennie, wiec troche juz tego naladowalam w siebie i jakies efekty moglyby sie pojawic:)
Milego popoludnia!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie:)

Witam nowe dziewczyny :D

U nas weekend w spokoju zleciał, wczoraj u teściów, a dzisiaj u mojej babci...
a jutro znowu do roboty :twisted:
@ się kończy, wiec zaczynam nowy cykl starankowy 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)

I ja się melduję niedzielnie.

Weekend zleciał jakoś strasznie szybko. Wczoraj a w sumie już dziś mój syn poszedł spać o 3 w nocy :shock: obudził się o 9 rano. Chyba czuł że chcemy przytulanko :lol:

Witam nowe staraczki :)

Lecę bo mąż stoi nade mną.
Dobranoc :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Witam poniedziałkowo.

Jestem w domku 2 tygodnie, słoneczko świeci, piję kawusię, młoda szaleje, żyć nie umierać :lol:

Musze się wybrać do teściowej po nasz wózek i wybywamy z młodą z domu na spacer, szkoda w taką pogodę w nim siedzieć.

Weekend minął bardzo fajnie, w sobotę mieliśmy kulig, a że wcześniej się skończył, to zaszliśmy ze znajomymi do baru i trochę nam zeszło. Wczoraj jeszcze zostaliśmy zaproszeni na ognisko. Także weekend zaliczony do udanych.

Salma szkoda, że @ tak Cię w konia robiła, ale już niedługo rozpoczniecie następne staranka, więc wszystko przed Wami.

U mnie nowy cykl powinien się rozpocząć 2 marca. Potem jeszcze jeden kwietniowy i niech się dzieje wola nieba. Nic na siłę. Kiedyś się uda.

Cześć Oliwko widzę, że i Ty wróciłaś :)

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)
padam na twarz, cos się ostatnio wyspac nie mogę :?

Urlop by sie przydał, bo weekend stanowaczo był za krótki :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Hejka, małż wrócil w sobotę wieczorem i jestem po 2 przytulankach :D owulacja według suwaczka za niedługo więc nie ma co czasu marnowac zwłaszcza ze za niedługo znow na tydzien wyjezdza :roll: . PIJĘ siemie nie jest az takie złe, idzie sie do niego przyzwyczaić :wink: ale sluzu mam duzo, zaczeło działac odrazu :shock: no i z wypróznaniem rewelacyjnie tez przez siemie :okk: takzec polecam :okk:

No i czekam wciąz na wiesci o fasolinkach, chociaz widzę ze czesc z was staranek jeszcze nie zaczęła, a czesc jest przed owu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

_a_n_i_a_ brak objawów to dobry objaw jak już kiedyś pisałam :wink: Dobrze, że podchodzisz na luzie i nie wyszukujesz sobie oznak ewentualnej ciąży. Może dzięki temu zaowocuje nie @, a zupełnie czymś innym. Ale by była niespodzianka :D

misuchatek
czyżby mały bał się, że nie będzie niedługo jedynakiem :lol: Z dzieciaczkami niestety już tak jest. Nie zawsze można sobie cokolwiek zaplanować :roll:

Beata_26
widzę, że zbierasz pozytywną energię, daj trochę :D Choć tak naprawdę mi też nie potrzeba do szczęścia nic więcej niż to co mam. No może większego mieszkanka, ale i to pewnie wkrótce się spełni :) W powietrzu czuć wiosnę jak nic.

pasia251
też często ostatnio śnięta chodzę i mogę spać i spać i się nie wysypiam. Zwalam to na skoki ciśnienia, bo ja wrażliwa na to jestem, ale ile jeszcze to potrwa :roll: Zresztą Tobie się nie dziwię, kobieta pracująca jesteś i to pełną parą, do tego małe dziecko więc co się dziwić. Może udało by się kiedyś wydłużyć weekend choć o jeden dzień ? Na pewno by pomogło.

paulina mi też siemie pomogło. Szybko zadziałało, aż się zdziwiłam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Paulina trzymam kciuki za owocne staranka.

Nusia mnie słońce zawsze optymistycznie nastraja. Przesyłam pozytywne fluidki &*&&***&*&&^*&^**&***(*(&&^&&^

Pasia ja też niby się wysypiam, ale i tak śpiąca całymi dniami jestem. Dzisiaj młoda dało pospać do 9, więc jest git :D

_a_n_i_a_ Nusia ma rację, brak objawów, to najlepszy objaw. Trzyma za Was kciuki.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nusia widzę ze masz równie długie cykle co ja :lol: od 3 miesiecy @ dostaje 8-go kazdego miesiaca :D wiec sa regularne i powinnam szybko zaowocować, boję się tylko ze ta niemoc ma coś współnego z torbielkami, jak pół roku temu byłam u gina to miałam 2 torbielki o srednicy 2 cm, ciekawe jak to wygląda teraz :roll: A ty do jakiego gina chodzisz :?:

Pasia ja tez sie nie wysypiam, mimo ze chodzę wczesnie spac kolo 22 wstaje okolo 8 i czuje się jakbym miała zarwaną nockę, a oczy ledwo moge otworzyc, nie wiem przez co, bo trwa to juz pare miesiecy :roll:

Beata gdyby u nas było słoneczko to tez miałabym rewelacyjny nastrój, ale u nas go nie ma przynajmniej narazie, a nawet jest mróz :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beata_26 dzięki za fluidki :D Bateryjki od razu podładowane hihi

paulina no ja zawsze miałam dość długie cykle średnio 31 dni. Za to teraz po odstawieniu antykoncepcji mam bardzo dziwne miesiączki. Zawsze miałam dość obfite i kończyły się po 6 dniach. Teraz mam raczej skąpe, za to plamienie trwa i trwa 8-9 dni. Sama nie wiem co mam o tym myśleć , bo nigdy tak nie miałam :roll: Badałam się przed starankami, cytologia i te sprawy i wszystko było ok. Chodzę do dr Sarapa.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Nusia u mnie własnie na odwrót, przed ciązą miałam straaaaasznie nieregularne cykle rozbieznosc była 2-tygodniowa :shock: a teraz idealne, z jednym małym ale przechodziłam miesiaczki bezbolesnie a te ostatnie 3 teraz to z bólu umierałam przez 2 dni. Cytologie mam od paru lat II stopien i nikt nie potrafi mi tego wyleczyc :roll: A kiedy byłas ostatni raz u gina, moze sie go zapytaj jak cie niepokoją te miesiączki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina jak nie uda się w tym cyklu (czego nie biorę pod uwagę :lol: ), to pójdę na przegląd :wink: A u gina byłam na początku grudnia więc nie tak dawno i wszystko dobrze wyglądało, dostałam zielone światło na staranka. Cytologię mam I grupę, badam się co pół roku (mogłabym co rok, ale robię to dla własnego spokoju).

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam laseczki!!!!
gotuję właśnie ogórkową na obiadek.po tych lekach nie mam ochoty na dania obiadowe...nic mi nie podchodzi...
kurcze muszę się zawziąć i naprawdę staranka rozpocząć od maja najszybciej ale jak Was czytam to aż nie mogę przestać myśleć żeby szybciej zacząć :)
liczę na to że pojawia się fasolki jeszcze w tym miesiącu i będziemy się cieszyć :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)

Dziś sobie świętujemy :) synowi wyszedł 2 ząbek :)

Ja na nogach od 5 i spać mi się chce strasznie. Ale zrobię obiad i idę spać, bo potem mam troszkę pracy.

Też mam nadzieję, że ten miesiąc będzie owocnym :) I będą same buźki w tabelce.

Lecę bo makaron kipi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czesc dziewczynki,

ja tylko na moment, chcialam powiedziec ze to co mi sie wydawalo @ wcale nim nie bylo :shock: wczoraj leciutkie plamienie (i to tylko po obserwacji tampona), dzisiaj juz nic :roll:

nie wiem co to sie dzieje ze mna, poczekam kilka dni i chyba pojde do lekarza.

a ktora to miala testowac 24.2 ?? :) czekam na II kreseczki!! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wszystkie starające się mamusie :D

Również staramy się z mężem o kolejne dzieciątko-to na razie dopiero pierwszy cykl także nie nastawiam się że tak szybko się uda bo musiałoby to graniczyć z cudem :lol:
W każdym bądź razie planowaną @ mam w sobotę ,testować będę nieco później jeśli oczywiście nie nadejdzie.

Salma Przeczytałam calutki wątek Mam Muzułmanek-Nota Bene bardzo interesujący i kojarzę Cię z niego.
A to plamienie to może implantacja zarodka?Robiłaś teścik?

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Marti witaj na staraczkach :) zycze szybciutkiego zafasolkowania!!

a tescik robilam, nawet wczoraj, ale I kreseczka :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

salma :shock: Ciekawe co jest grane. Może jeszcze nic straconego ! Będziesz jutro robić test ?

marti witaj :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Salma To dziwne to plamienie,nie masz może nadzerki?kiedy miałaś ostatnie USG?może warto to sprawdzić aby się upewnić co leży u podłoża plamień.
Ktory cykl się starasz?

Nusia Hej :D a wy jak długo czkeacie na maleństwo ?

Obrazek
Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

marti witaj :)

salma może spróbuj ponownie zrobić test, np z innej firmy, i z porannego moczu, a jak będzie 1 kreseczka, to rzeczywiście idź do lekarza. Ale cię ten cykl w konia robi, normalnie współczuję :-{:

A ja mam chyba dziś 2 owulację strasznie dużo przeźroczystego śluzu. Albo nie wiem co to.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3701 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 186  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]