Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 7:10 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 530 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Hejka, chciałabym się do was dołączyć. Mam juz jedną dzidzię choc juz nie taka malutka starałam się o nią 10 miesiecy. Podjelismy decyzje o rodzenstwie zaczynam juz 3 cykl po tabletkach anty i fasolki coś nie widać :( oby nie było to znów 10 miesiecy czekania, a mówia ze odrazu po tabletkach łatwiej to idzie i co i nic :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pasiu kochana nie smuć się!!!! uda się i masz w to wierzyć.i kropka!!!!
a ja myślę żeby zrobić wątek wiosenno letni bo tak skaczemy z miesiąca na miesiąc ze aż mnie to przybija czasem...( przybijało no bo teraz pas ale już niedługo.... :twisted: ),że tyle buziek z podkową w dół....
no laski za 10 dni na badanka idę...mam nadzieję ze wszystko już dobrze będzie...ogólnie to czuje się dobrze,nie jestem senna tak jak zawsze byłam,mam więcej energii.
przysłali mi dzisiaj firany a kurcze myślałam ze taśmy marszczące są w pionie też wszyte i muszę iść do krawca....bo nie są.... :lol: ,polecam firanki z wissan,w necie znajdziecie.takie wybór :shock: ,na miejscu nie kupuję bo żadne mi sienie podobają.pozdrawiam cieplutko w ten zimny wieczór :wink:
Paulinko witamy!!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Paulina witaj :) akurat trafiłas na mój zły dzień, bo normalnie tak nie smucę ;)

Dagmara wypiłam dwa piwa i juz mi troche lepiej :D jakbym miała to wypiłabym i trzecie, ale wtedy to chyba musiałoby mnie dziecko spac połozyc :) Mam nadzije że twoje wyniki wyjda ok i że dostaniesz zielone światło.

Mnie tam pasuje to skakanie, bo za każdym razem oddzielam gruba krecha to co było i zaczynam nowy cykl bez bagażu ze straego..

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pasia spoko kazdy ma gorsze dni, u mnie ostatnio często kiepski nastrój

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja, kto wie....może jak będzie dobrze to pokuszę się o staranka jeszcze w tym cyklu :) dzisiaj 2 dc,a jakbym sie uparła to....kusi oj kusi :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

U mnie cykl zaczął się 8 lutego, okres skonczył się 11 i co dzien przytulanko było do dzis bo dzis W. wyjechał na 3 dni wiec w sobote ciag dalszy 8)

A jak robicie suwaczek cyklu?? Na jakiej stronce

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pasia masz prawo być smutna i zawiedziona, uszka do góry :-{: Ja wypiłam sporo winka zaraz tego dnia jak dostałam okres i pomogło. Akurat była okazja więc się nie zastanawiałam. Wszystko puściło i następnego dnia było o niebo lepiej...

dagmara to co, uśmiechnięta buźka w marcowej tabelce się kroi ? :D Wiesz, Twoje dobre nastawienie pewnie szybko zaowocuje :wink:

Fiolka_130 na pewno dałabyś radę. Masz 9 miesięcy by się przygotować do bycia mamą, a potem to już nie masz czasu na myślenie tylko po prostu działasz :wink: Dobrze, że największe stresy za Tobą.

MamaOlivkiINelci Twoje słowa podtrzymały mnie na duchu, tym bardziej, że jak się jeszcze kiedyś uda, chciałabym mieć trzeciego dzidziusia :wink:

paulina witaj :D Jak się uda nasze córeczki będą miały rodzeństwo w podobnym wieku, ciekawe czy między nimi znowu będą 3 dni różnicy :D Znamy się już od ciążówek (karotka) :wink: Ja też zaczynam 3 cykl starań...

To co z nowym wątkiem ? Dagmara zakładasz wiosenno letni ? :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

OOOoo a dlaczego zmieniłaś nick Nusia super bede miała kompana w ciązowych starankach będziemy się scigać :P:

Wybaczcie jesli do kogos nie napisze, muszę się wdrozyc troszkę :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina, bo mi konto zablokowali, coś tam kombinowałam ze zmianą maila i tak się skończyło :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Aaa oki w kazdym razie miło mi znów z tobą pisać :D trzymam kciukasy za fasolinkę, a co byś chciała chłopca czy dziewczynkę :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina Ja też się cieszę, że dołączyłaś. Wiesz jak to się mówi "najważniejsze żeby było zdrowe", ale chyba chciałabym córeczkę :pipi: Wtedy staralibyśmy się za parę lat o chłopczyka :wink: Tak naprawdę nie jestem zdecydowana i czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka będę skakać do nieba jak się uda...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

My wolelibysmy chłopczyka, ale z dziewczynki też będe mega zadowolona :$%^: :aa: A jak tam twoja pannica?? Mojej własnie wychodzi ząb 6 :shock: i troche kiepsko to znosi, a mnie dopadło jakies choróbsko :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja myślę ze watek powinien założyć ktoś inny...no bo to w sumie nie wiadomo od kiedy ja się będę starać...może paulina? bo jest ''Świeżakiem'' u nas i dobry by tu był powiew świeżości :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zrobiłam zieloną wiosenną tabelkę, bo tamta pełna czerwieni już mnie dołowała :? Proszę od razu o wszelkie sugestie, bo mogłam namieszać :!: Od razu się zgłaszać jak kogoś pominęłam :!:

Obrazek

olga## co u Ciebie ? Nie wiem co wpisać do tabelki.

Silvie a jak z Tobą ?

paulina
mała ma się dobrze :) Teraz też przechodziliśmy ząbkowanie, wreszcie trójki wypchało i ciężko to znosiła. Póki co mamy 16 zębów. A u Was 6 :shock: biedna mała :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka :)

Ja dziś na nogach od 5 :shock: normalnie pół przytomna jestem. Ale mój m tak się rano rozbijał przed wyjściem do pracy że synka mi obudził :x

No ale zaraz przygotuję sobie obiad, posprzątam, a potem muszę lecieć do skarbówki pita zanieść.

A ja mam kota, kocura, już mu 4 lata w lipcu stuknie :)

paulina witamy :)

dagmara oglądałam te firanki z wisan i chyba się skuszę bo ładne i tanie są na komplecie firanka plus zasłonka 70 zł taniej niż w sklepie.

salma zgadzam się z Tobą, że mając już dziecko jest łatwiej przeżyć przyjście @.

pasia mam nadzieję, że dołek już sobie poszedł i dziś już masz dobry humor :)

Fiolka macierzyństwo wcale nie jest takie trudne, ja miałam obawy jak to będzie jak dzieciątko będzie maleńkie a tu trzeba przewinąć, wykąpać, ale nie było tak źle :)

nusia ładna tabelka :) a zielony to kolor nadziei więc może może :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nusia83 nie wpisuj mnie do tabelki. Ze względu na brane leki muszę sobie odpuścić jeszcze ten cykl. Mam nadzieję, że już to nie potrwa długo i w kwietniowej tabelce zobaczę swój nick.

paulina witaj!!

Za wszystkie dziewczyny mocno trzymam kciuki. Tabelka jest śliczna i zasługuje na zapełnienie samymi uśmiechniętymi buźkami. Tego Wam życzę i pozdrawiam.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)

U mnie humor moze nie super, ale w normie :)
Doszliśmy z mężem do wniosku że skoro banki nie chce zyskać klienta to niech sie wypachaja i przekładamy remont kuchni na przyszły rok, sami nazbieramy kasę, bez kredytów :D więc kamień z serca :)

Nusia wpisz mi date testowanka na pierwszy dzień wiosny - 21.03 :D jak optymistycznie to optymistycznie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziękuje za miłe przyjęcie 8)

Pasia no i dobrze ze mimo odmówienia kredytu, zawzieliscie się bedziecie zbierac jest i plus takiego obrotu sprawy (brak odstetek ) ;)
a tak apropo to Mój mąż pochodzi z Opola, kto wie moze się znacie :)
Misuchatek jejku jak ja bym wstała o 5 to niemogłabym normalnie funkcjonowac

A co znaczy data testu?? Poprostu wpisujecie tam kiedy robicie testy?!

NUSIA u nas tez 16 i ten bedzie 17 co wychodzi teraz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

paulina tak data testu to data kiedy planujemy zrobić test :) A no cóż musiałam wstać, bo synuś sam sobie mleka nie zrobi.
Ale już się rozbudziłam, wypełniłam pita :D i od razu humor lepszy. Obiad też już przygotowany, posprzątane. Zaraz zrobię kaszkę Rafałkowi, zje ubieramy się i idziemy.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Misuchatek się rozumie :wink:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 530 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]