Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 7:18 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 530 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

pasia ja miałam podobnie. Objawy pojawiły się gdzieś w 6 tygodniu. Najpierw byłam mega zmęczona, ale potem doszły do tego mega mdłości, migreny, a przy nich wymioty i światłowstręt. No i bardzo długo miałam bóle brzucha przy rozciąganiu macicy... I wszystko mi śmierdziało :lol: Normalnie węch miałam jak pies hahaha :D Dlatego brak objawów to dobry objaw.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

No proszę zaglądam i są! dwie fasolki! :) Liliana i Figa GRATULACJE DLA WAS :D

i powodzenia dla reszty dziewczyn

Pozdrawiam was :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pasia ja przed oczekiwana @ mialam straszne bole piersi- wiedzialam ze cos nie tak bo byly o wiele wieksze niz przy @. a poza tym zadnych innych objawow. zmeczenie doszlo dosc szybko bo tydzien po @ a 2 tyg po @ doszly mdlosci ktore sie nasilaly i teraz sa najmocniejsze i ciagle mnie trzymaja i mam juz dosc :( a zmeczenie katastrofalne bo ze zmeczneia odrazu m sie robi zimno i ogolnie jestem nie do zycia i ledwo daje rade ogarnac syf w mieszkaniu. a piersi przesay jz tak bolec, ale za to urosly :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mama... Przy pierwszej ciąży nie miałam ani mdłosci ani zachcianek ani innych dolegliwości, poza jedną - potrafiła zasnąc na stojąco, ale przespać swój przystanek jadąc autobusem :lol:
Reagowałam tylko dziwnie na zapach dymu z papierosów, od razu włączał mi sie agresor :wink: do tego stopnia że zrobiłam awanture sąsiadowi za palenie na klatce, chociaz wczesniej mi to nie przeszkadzało :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja przy dziewczynkac miaam mdlosci ale leciutkie a teraz masakra :O to samo ze zmeczeniem- wtedy tak zle nie bylo. mozekurcze to dlatego ze synek bedzie? tak mi mowia :) penwie tak zle jest z chlopakami bo to faceci i nie pozwola mamusi normalnie funkcjonowac hehhehe

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pasia dobrze sie zapowiada, kup dzisiaj test i jutro z samego ranca zrob, trzymam kciuki :D

Nusia dzieki :D
Do pierwszej wizyty zostaly dokladnie dwa tygodnie, z tego roztargnienia podczas ostatniej wizyty zapomnialam zapytac czy moge juz przestac mierzyc tempke, i jade z tym dalej, w krew mi weszlo :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mama... ja mam synka i cała ciążę czułam się super, ostatnie dwa tygodnie troche spuchłam, ale gorąco było i to pewnie dlatego ;)

Silvie to u ciebie teraz wielkie odliczanie :D

Ostatnio zmieniony wt lut 16, 2010 11:51 am przez pasia251, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam laseczki!!!!
a ja dziś rano dostałam @.ale się ucieszyłam bo przy tych lekach może się nawet zatrzymać i strasznie się bałam :) .cykl mi się wydłużył z 27 do 30 dni.
i jak na pierwszy dzień to nic mnie boli :shock: a zawsze dwa ibupromy max brałam.
silve,czas szybko zleci i mam nadzieję ze Twój m przestanie się mazać jak mały chłopczyk i nastawi się pozytywnie do wszystkiego.
Pasia no to trzymam wciąż kciuki.@ się spóźnia a to dobry znak.wieczorem mało pij to będzie jeszcze lepiej :wink:
powiem Wam ze schudłam 1 kg...jem za dwóch i mam takie ssanie na słodycze że aż się sama sobie dziwię...zanim zaczęłam brać te hormony to tylko przed @ zdarzyło mi się coś tam zjeść w bardzo małej ilości a teraz na okrągło.....pozdrawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mam pytanko odnosnie wiesiolka? Czy ktoras z was go brala/bierze? U mnie to pierwszy cykl z OEPAROLEM i zastanawiam sie czy brac go tylko do owu i potem znowu od pierwszego dnia @, czy tez caly czas?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aniu tylko do owu się bierze bo później, coś tam czytałam ,nie pozwala się zagnieździć czy coś takiego.mi jak go brałam się cykl wydłużył o 3 dni.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Lilianna i Figafiga gratulacje !!!

aniu ja Ci niestety nie pomoge,bo nigdy nie brałam wiesiołka...ale chyba zaczne :roll:

pasia 3mam kciuki :ok:

nusia w tabelce jest błąd...@ dostałam 10.01 :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DAGMARA.TOMEK dzieki! dzis zatem odstawiam :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Lilianna i Figafiga Gratuluję dziewczyny, Jednak brak przytulanek to jednak dobry sposób na ciążę. U nas były 2 razy i od razu bliźniaki :lol:
Pasia Trzymam kciuki. Za resztę dziewczyn też.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)

I ja w końcu znalazłam czas aby zajrzeć :)

Pasia jeżeli @ dalej nie przyjdzie to rzeczywiście powtórz test, bo mogło być tak że po prostu nie wykrył :)

Ja przy synku miałam mdłości i nudności do 4 miesiąca, potem gigant zgagi, wszyscy wróżyli mi dziewczynkę, na usg było widać dziewczynkę, a w 8 miesiącu ciąży okazało się że jest chłopiec :D :lol: :lol:

Lecę mleko zrobić i małego położyć spać.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka :)

Nie robiłam testu, @ nadal brak :D

Nie zdążyłam wczoraj do apteki i dlatego nie robiłam testu. Dzisiaj za to kończe prace wczesniej, to wracając zachacze o aptekę...

Dopisane 8 50:
Właśnie dostałam @...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witam kolezanki staraczki :)

pasia trzymam nadal kciuki za fasolke!! :D

ja dzisiaj z rana robilam test, wyszla I kreska tylko :( ale w sumie @ powinnam dostac dopiero jutro, a brzuch mnie nie pobolewa jak zazwyczaj na @ Test mialam jakis lipny bo z ebaya :lol: za 50 testow owulacyjnych i 50 ciazowych zaplacilam 13 funciakow :mrgreen:

hehe a ja kiedys myslalam, ze na druga dzidzie juz nie czeka sie tak jak na pierwsza.. Alez sie mylilam!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej :)

pasia :-{:

salma nie strasz mnie, na synka czekałam 41 miesięcy. A chciałabym aby różnica wieku to było 2 lata.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

misuchatek pisze:

salma nie strasz mnie, na synka czekałam 41 miesięcy. A chciałabym aby różnica wieku to było 2 lata.

i tyle miesiecy staraliscie sie naturalnie?? czy potrzeba bylo interwencji lekarza???

pasia :( przykro mi, ja cos czuje ze dzisiaj albo gora jutro tez dostane :roll:
my dziewczyny jeszcze tak zle nie mamy, mamy male istotki w domu, trzeba przyznac ze latwiej znosi sie przyjscie @ niz gdybysmy byly same (czyt. bez dziecia)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pasia kurde, ale Cię poszczuło :cry: Jak ma przychodzić ta durna @ to niech przynajmniej przychodzi w terminie, a nie robi nadzieje :( Przykro mi :-{:

misuchatek ja chciałam, żeby pomiędzy moimi dziećmi było rocznikowo 2 lata, ale coś czuję, że chcieć a mieć to dwie różne sprawy :?

elena okres dostałaś 10.01 czy 10.02 ? Bo według suwaczka w lutym :)

Jak ja bym chciała mieć 28 dniowe cykle, zawsze to szybciej czas mija :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Salma a mnie się wydaje że własnie gorzej znosze te starania teraz, kiedy juz iwem co to znać zostac mamą :(
Przed pierwsze ciążą nie miałam pojęcia jakie to uczucie kiedy przytula się swoje dziecko i teraz to oczekiwanie jest trudniejsze...

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 530 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]