Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:06 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 964  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja już po lekarzu :D Standardowo-przeziębienie :? Dostałam antybiotyk i jeszcze jakiś tam lek, wzięłam i mogę spokojnie zająć się Wami :D

Candy---Masz rację, pije się trzy cykle, ale jak się nie uda, to robi się cykl przerwy i jeszcze raz trzy cykle :lol: Bo moja Siostra zafasolkowała w 4 cyklu, czyli w tym, kiedy akurat robiła przerwę :lol: Ja na allegro zamówiłam 25 owulacyjnych + 5 ciążowych za 24 zł chyba+ przesyłka :lol:

Madziu---Już nie mogę się doczekać, aż wpiszę tam kogoś z dwoma krechami :D

Justynko---Co się odwlecze to nie uciecze :D Póki co bądź tutaj z nami, wspieraj nas duchowy, a my wspieramy Ciebie :wink: Jak już postanowisz pić ziółka to dajesz znać, zamawiamy i wpisujemy na liste :D Biorę się za odpowiedź na klasie, tylko ostrzegam, będzie dluga :? A co do hormonów, to zależy z jakimi, o to dokładnie to już lekarza musisz pytać...

A Nikollcia co nas nie odwiedza? Bo i wczoraj Jej nie było :? Ona jak się schowa, to już na amen :wink: Ostatnio na innym wątku musiałam Ja wywoływać, ale tutaj pewnie sama się pojawi na dniach :D Pewnie jak zwykle bidulka zapracowana :(

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Moze Nikolci mail nawala i nie widzi ze piszemy

Candy u mnie tez tylozgiecie i lekarz mowil ze to zaden problem dla zajscia, ewentualnie cesarka bedzie. Zreszto u mnie i tak cesarka by byla bo jestem po operacji tarczycy i tu jest takie wskazanie :roll: Jak dla mnie to bomba, uspia, wybudza i bedzie bobo :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Paulinka spróbuję z tymi testami :) choć nie chcę się nakręcać i wywierać jeszcze większej presji...

Bona no właśnie niby tyłozgięcie nie przeszkadza a ja już sama nie wiem :roll: ale ja też bym wolała cesarkę :D

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja też zawsze chciałam cesarkę, ale jak sobie porównałam opinie Mam, które rodziły przez cc, z tymi co sn, to już zwątpiłam i mimo bólu wolę rodzić naturalnie, ewentualnie w wodzie :D :D

Justynko---Napisałam Ci już na klasie, daj znać czy doszły wiadomości...

I przepraszamy za te tajemnice, ale Justynka poprosiła o dokładny opis mojej choroby,o objawy itd. A, że nie chcemy tutaj zaśmiecać forum, to porozumiewamy się przez nk :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

paulinka nie ma sprawy :) cieszę się, że jesteś tutaj i założyłas ten temat jesteś taką skarbnica wiedzy dla nas:P

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

To ja się cieszę i wierzę, że chociaż kilku osobom uda mi się w ten sposób pomóc :lol: Nawet jeżeli sama miałabym nie zafasolkować, to będę się całym serduszkiem cieszyła z Waszego szczęścia :lol:

Ale oczywiście ziółka piję z wiarą i oby wszystkim nam się udało :D Najlepiej na raz, to nazwę wątku by się zmieniło :P

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

ja też zawsze chciałam cesarkę.. i ją miałam, długa historia, ale napiszę pokrótce..miałam rodzić s.n. ale.. zagrażająca zamartwica zdecydowała o szybkiej cesarce..
w życiu się tak o dziecko nie bałam, co nerwów się na jadłam to moje.. :?
tętno maluszka zanikało..

straszne, naprawdę..

co do testów owu. to ja tez kupilam,mam jeszcze 3 i jeszcze zamowilam kilka, moze jutro dojdą :-)
małżon dziś się przytulać nie chce :( jest zmęczony, nie mogę go molestować ..
Może jutro.. Ech, mam ochotę go po prostu zaskoczyć go rano, ja często kiedyś :D

Obrazek

Obrazek
+euthyrox, eltroxin, diane35, selen

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

już bym chciała ale mam jeszcze wątpliwości jeszcze to PCO u mnie na 100% nie jest pewne więc może mieszankę zmienię

Paula zaraz spr . odp jutro bo pewnie tez dużo będzie do odp

Bona :):):):)

Candy tempka i śluz chyba lepiej przy testach sobie spr bo tak to sobie możesz robić i nic nie będziesz wiedziała. wiem po sobie

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Goszka---Współczuję Ci tych przeżyć...Domyślam się jak musiałaś się martwić i to przeżywać :(

Justynko---Ok, nie ma sprawy...Sprawdź sobie wszystko i wtedy weźmiesz się do dzieła :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Wypilam ziolka, mąż wrocil do domu - cos szybko, mial byc do jutra :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja właśnie nasze parzę :D Jeszcze 5 minutek :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Bona powinnaś się cieszyć że mąż wrócił :P stęsknił się :P

Nasze tez się parzą czekam aż minutnik zadzwoni- a dziś parzy misiek :D

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Candy ma rację, cieszyć się trzeba :D
Ja swoje idę przecedzić już :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Goszka rano podobno plemniki lepsze :)
co do przeżyć współczuję

Paula doszły ale odp jutro , ty to na wysokich obrotach jesteś
zawsze zwarta i gotowa :):)

Bona Mąż ci niespodziankę zrobił :) a przyjemną chociaż ?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Justynko---Ok, ja też nie odpisałam od razu, za to dzisiaj się naprodukowałam :lol: Dlaczego tak myślisz, że zawsze zwarta i gotowa? :wink:

A swoją drogą piszcie jeszcze, to może uda się dzisiaj świętować już 20 stronę naszego tematu :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja sie cieszylam z powrotow meza na poczatku malzenstwa, teraz ciesze sie z samotnosci :lol:

a maz owszem steskniony

sluza nam takie rozstania :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Ja tam nie lubię sama siedzieć :? Najchętniej to w ogóle bym Z. z domu nie wypuszczała :lol: No ale wiadomo, ma kolegów to nie mogę i nie chcę zabraniać Mu się z Nimi widywać :lol:

A z Twojego postu wnioskuję, że chyba jakiś lekki kryzys przechodzisz...No ale może się mylę :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Ja to nie chciałam się rozstawać z moim jak nie pracowałam, teraz mi jakoś łatwiej czekanie na niego przychodzi ale jakby miał wyjechać na szkolenie to pewnie bym tęskniła strasznie :(

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Jak mój Z. do kumpla pojechał na noc, to też tęskniłam strasznie i nie mogłam się doczekać jak wróci :( Od tamtej pory jeszcze nigdzie nie wybył na noc, ale mi strasznie smutno bez Niego :cry:

Ja już spadam spać :lol: Dobranoc Laseczki :P Do jutra :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

nie nie, zaden kryzys. Ale porownuje nasz zwiazek ze zwiazkami naszych znajomych. Moje kochanie praktycznie 2 razy w miesiacu ma wyjazdy, czasem czesciej. Nie ma wtedy czasu na klotnie, odpoczniemy od siebie, mamy czas na przemyslenia, zatesknimy za soba. Moj maz mowi ze nie lubi tych swoich delegacji bo bardzo za mna teskni, a ja znow bardzo lubie raz na jakis czas pobyc sama. Owszem tez tesknie, ale i odpoczywam. Od sprzatania, od garow, robie sobie domowe spa, ganiam z maseczka na buzi, chodze po domu w pizamie. A przy mezu staram sie ładniej wygladac :wink:
Natomiast jak patrze na moje kumpele, naokraglo siedza z mezami, co raz jakies zgrzyty, zero odpoczynku od siebie.
Jeszcze pare lat temu bym meza z domu najchetniej nie wypuscila, ale teraz przyszedl ten czas ze lubie takie 2-3 dniowe rozstania.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 964  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]