Dzisiaj jest ndz kwie 26, 2026 10:07 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 964  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Bona dzięki za miłe powitanie :)
Możecie mi powiedzieć jak długo trzeba pić trójeczkę? cały cykl? a jak się zafasolkuje to przerwać czy kontynuować? niby czytam wasz wątek a jakaś niedoinformowana się czuję :P

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam :)

wyniki odebrałam M zdrowy jak ryba :)
w banku byłam i na razie nic po za tym ale powoli sobie załatwię
koleżanka zapisała mnie do dentysty na 18 lutego więc dodatkowy punkt na liście " Załatw to w Końcu"

Bona a jaką łyżkę dajesz stołową (do zupy) kopiastą czy płaską?

Candy Witam miło że się odezwałaś i będzie nas więcej :):)
standardowo chciałabym żebyś po tygodniu picia ziółek , napisała czy masz jakieś objawy , "skutki uboczne"
Paula pisała że dopuki się ziółka nie skończą , a potem 1-2 mieś przerwy i znowu ale jak się zjawi nasz ekspert to sama Ci pewnie wyjaśni :) a jak się zafasolkuje to odstawić

Paulinka to czekam jeszcze na potwierdzenie wątpliwości i jak koleżanka będzie chciała to będę Cię prosiła żebyś mi kupiła i jej ziółka :):)
oczywiście jeżeli będziesz miała ochotę i czas bo nic na siłę :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

heja :)
to dobrze, że małżon zdrów :P

ja jak parzylam to łyżeczkę taką jak do herbaty, kopiastą :P

znowu testowy bladzioch. tempka o 0,04 wyższa niż wczoraj :? no, wielka różnica. 3 testy mi zostały.
a czuje się jakbym miała zaraz okresu dostać ;s nie wiem co jest grane:(

Obrazek

Obrazek
+euthyrox, eltroxin, diane35, selen

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Goszka może się zbliża ?? :P

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Justyna witaj :)
na pewno opiszę jak tam po tygodniu :) ja piję taką łyżeczkę do herbaty z górką ale nie kopiastą :)
super, że mąż zdrowy :) nim się obejrzysz wszystko pozałatwiasz i szczęśliwa usiądziesz z czystym sumieniem, że zadbałaś o swoje zdrowie :)

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

to byłoby nieco szybko :?
bo 11 d.c dzisiaj. a nigdy nie miałam tak, że czuje bóle miesiączkowe niemalże w połowie :( co za lipa.

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Candy he he oby było tak jak piszesz , i lepiej żeby się znowu coś do mnie nie przykleiło bo powybijam wszystkich lekarzy :) którzy mi wynajdują nowe "super niespodzianki"

Już mniej więcej wiem jakie badania mam robić , bardzo miła osoba pięknie mi to opisała (dziękuję jej ślicznie)
ja będę u gina to zapytam czy skieruje mnie na jakieś badania bo przecież w ciemno mnie leczyć nie może

Goszka ale może ziółka Ci coś regulują , przestawiają itp. długo już pijesz bo mam sklerozę i nie pamiętam czy pisałaś ?

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka

Raz je zaparzyłam :P bo potem stwierdzilam, że lepiej może poczekać do pierwszego dnia cyklu :D
Więc to raczej mało realne, żeby po jednym kubku takie efekty, hehe.
Nie mniej jednak lekki schiz ;p na tyle, że obraziłam się na testy i nie robię jutro :D

Obrazek

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

he he to faktycznie schiza :wink:
przepraszam że wyleciało z głowy , gdzie ja mam mózg jak czytam wasze posty :?:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Candy---Witaj serdecznie i rozgość się :D Zaraz dopisuje Cię do naszej listy :D Fajnie, że jest nas coraz więcej-łączymy siły :wink: Trójeczkę pije się przez 3 cykle-zazwyczaj na tyle wystarcza jak pije się we dwoje, później 1-2 cykle przerwy i powrót do trójeczki :D Jak tylko ujrzysz dwie krech(oby jak najszybciej), odstawiacie ziółka :wink: W razie pytań służę pomocą :lol:

Goszka---Dlatego ja na allegro zamówiłam 20 testów owulacyjnych :lol: I 5 ciążowych dostałam w gratisie :wink: dzisiaj mam ostatni dzień @, więc od jutra zabieram się za Z. :lol:

Justynko---Już doczytałam wszystko :D Jedynkę i dwójkę parzy się trzy godziny, a zioła Twojej koleżanki minimum 30 minut, tylko pamiętajcie, żeby parzone ziółka przykryć talerzem :lol: Wczoraj tak jak pisałam nie byłam pewna :lol: Ty bierzesz na każdą szklankę wrzątku kopiastą łyżkę stołową :lol: Tylko pamiętaj, że jak będziesz parzyła, żeby czymś przykryć, jakimś talerzykiem, czy coś :wink: Jak nie masz termosu, to możesz w garnku, tylko przed każdym wypiciem podgrzewaj :D A na zamówienie czekam, dla mnie to nie kłopot, tylko nie wiem, czy paczka nie wyjdzie drożej, bo z tego co pamiętam to paczka dla Madzi ważyła 0,60kg :shock: A wydawało mi się, że zioła są lekkie :wink:

Madziu---Skutki na pewno będą pozytywne :D

Ja dzisiaj miałam wolne, ale nie miałam jak się odezwać, bo Z. laptopa bierze do pracy :? Czuje się troszkę gorzej niż wczoraj, na 20.00 idę do lekarza(cioci, która jest pediatrą) :D Dzisiaj cały dzień w łóżeczku leżałam :D

Justynko---Jak wrócę od cioci, to odpisze Ci na klasie :lol:

Ostatnio zmieniony śr lut 10, 2010 7:33 pm przez paulinka12345, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Biedna nasza Paulinka, oby ja ciocia wyleczyla :D

Justynko pije lyzeczke kopiasta

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
.
Awatar użytkownika

Wyleczy, wyleczy :D To tylko przeziębienie, więc pewnie zapisze jakiś delikatny antybiotyk i jutro będę zdrowiutka :lol:

Ja parzę kopiastą łyżeczkę do herbaty, a Justynka musi kopiastą stołową :? i my 30 minut, a Ona 3 godziny :?

Candy---Jesteś już na liście :D Jeżeli cos by się Wam na liście nie zgadzało, to zgłaszajcie na bieżąco, będziemy poprawiać :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Paulinka witaj :) właśnie tak z mężem czytaliśmy, że po ok 3 cyklach już są ziółka niepotrzebne i doszliśmy do wniosku, że jak nam się uda to oddamy je dalej komuś kto będzie potrzebował :) więc jeżeli ktoś chce darmowe ziółka niech trzyma kciukasy hihi :P
chcę kupić testy owulacyjne bo wcześniej jak robiłam to kreska testowa nigdy nie była ciemniejsza od kontrolnej(co chyba nie jest dobre) i chce zobaczyć czy po ziółkach będzie ciemniejsza i tym samym sprawdzić działanie ziółek na mnie co o tym myślicie?

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

piekna lista, dopisz jeszcze : II kreseczki u.... :lol:
i czekamy na wysyp fasolek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Candy testujemy razem w tym miesiacu :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Bona no prawie :) zobaczymy czy ziółka zadziałają :D pijemy je z ogromną wiara więc może się uda bo te 3 miesiące to u nas deadline- 2 lata starań.. więc lekka presja że będziemy w odsetku par z problemami z płodnością.. :aa:

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

a my 2,5 roku staranek i czas zeby cos w koncu nabroic :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiedziałam że przed 20 się coś dzieje he he

Paulinko dziękuję ja jeszcze się musze dopytać gina i mojej lekarki o te zioła bo już mam schizę i się boję że mi zaszkodzą na żołądek

koleżance jutro podam wszystkie informacje i najwyżej jej tylko kupisz

zacznę pić dopiero jak będę pewna co mi jest , po wszystkich badaniach itd bo może w moim przypadku nie będzie można łączyć ziół z tabletkami
wiem boidupa ze mnie ale już tak mam niestety :(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

Bona u mnie niby wszystko ok tylko tyłozgięcie które ponoć nie ma wpływu na zajście.. w piątek mój robi badanka i jak się okaże że wsio ok to z jeszcze większą wiarą będziemy ziółka pić :) miałam niby prosić gina o wspomagacze jakieś teraz już ale boję się hormony brać bo mam niby regularne miesiączki i nie chcę tego spaprać prochami.. z resztą skutki uboczne też mnie przerażają więc postawiliśmy na ziółka :D

Tabelka STYCZNIÓWEK 2011

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

już sobie przemyślałam wszystko

co do mnie to dopiero jak zrobię badania i jeszcze raz zapytam gina o zioła , muszę mieć 100% pewności że mogę żeby potem nie było że na własną rękę coś kombinuje

koleżance jutro wszystko powiem i ona bedzie decydować czy już chce kupić czy też się zapyta gina

do piątku skonsultuje też moje wyniki z morfologii i zapytam o zioła czy na żołądek nie zaszkodzą

już znalazłam laboratorium gdzie M będzie miał badanie nasienia , jutro zadzwonie i zapytam ile kosztuje i kiedy przyjechać

Paula jeszcze jedno pytanie zioła można pić jak się bierze hormony?

już bym chciała pić z wami ale moja pieprzona natura mi nie pozwala
muszę wszystko wiedzieć na 100%
boję się kombinować z specyfikami, lekami ziołami itd i nigdy nie biorę leków nawet jak boli np głowa , biorę tylko to co lekarz przepisze i to z wielkim bólem że się musze faszerować

dobra już nie marudzę :wink:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19268 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 964  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Bezpłodność i problemy z zajściem w ciążę

Strefa czasowa UTC [letni]