Goszka---Ja tam mierzę o tej godzinie, o której wstanę
Madziu---Super

Pisz jak smakują
Justynko---Oto odpowiedzi:
1 i 2 faza cyklu:
1.Tak, osobno. Tą na pierwszą fazę do dnia brania luteiny, a tą na drugą od dnia brania luteiny. W drugiej fazie tylko te trzy wymieszać trzeba.
2.Można, tylko takie zaparzone zioła nie mogą stać więcej niż 10 godzin i trzeba pić raczej ciepłe.
3.Ja bym dodała, skoro można, to na pewno nie zaszkodzi.
4i5.Jak je koleżanka wymiesza, to pije, dopóki się nie skończą. Jak się skończą to 1-2 cykle przerwy i może pić dalej na takiej samej zasadzie.
6.Wydaje mi się, że 3, ale jeszcze się upewnię do jutra
7. Bez większej różnicy, ale lepiej po posiłku.
8.Tak.
9.Objawy mogą wystąpić takie jak przy innych ziołach i powinny same ustąpić, jeżeli nie ustąpią, to lepiej najpierw skontaktować się z lekarzem, nawet takim pierwszego kontaktu, a później ewentualnie odstawić.
10.Nie, to są mieszanki tylko dla kobiet i mogą być paskudne w smaku
Twoja koleżanka może pic te zioła równocześnie z trójką, a odnośnie Ciebie jeszcze się upewnię, ale raczej Ty nie będziesz tak mogła. I na Jej miejscu też bym nie kombinowała i nie mieszała tylko piła te jedne na fazy cyklu
A teraz Twoja mieszanka:
1. Tak możesz, taka sama zasada jak u koleżanki. Nie więcej niż 10 godzin mogą stać i pic najlepiej ciepłe.
2.Tak jak u koleżanki, do końca i 1-2 cykle przerwy i od nowa.
3.Jak skończysz pić tą, to zrób cykl przerwy i śmiało możesz
4.Tak, z większością leków można, ale skoro gin wie, że będziesz piła, to zapisze Ci na pewno odpowiednie leki.
5.Nie, zacznij od pierwszego dnia cyklu. Lekarz przecież pozwolił
6.Nie, ale trójeczkę później możecie już razem.
7.Myślę, że to jest to samo
Nio, to chyba trochę Ci rozjaśniłam

Jak coś to pytaj...
A mnie choroba bierze...Paskudnie się czuje
Justynko---A jesli chodzi o to, co miałam Ci napisać na klasie, to już jutro, ok?