goszka89---Jak masz już wszystkie te ziółka, to mieszasz je razem w takich ilościach, jakie są w przepisie.UWAGA:niektórych ziółek potrzeba tylko 20g., więc trzeba sobie odmierzyć. Do wymieszania ich wszystkich przygotuj wieeeelki garnek

Wsypujesz tam wszystkie ziółka i dokładnie mieszasz. Przechowujesz w czymś co jest szczelnie zamknięte, ewentualnie w jakiejś torbie papierowej, tylko ją zawiąż czy coś

A samo przygotowanie, to wsypujesz jedną czubatą łyżkę ziółek do szklanki/kubka, zalewasz wrzącą wodą, przykrywasz talerzykiem i zostawiasz na 30 min. Później pijesz, tylko ja jeszcze wcześniej przecedzam je przez UWAGA podkolanówkę

Nie zostaje ani jeden fusik

I zagoń Męża niech pije

No, to chyba wyjaśniłam, i trzeba pic przed snem małymi łykami. Jak miałabyś jeszcze jakieś pytanie to śmiało
Aga720---Ja zapłaciłam 19,60zł, ale nie kupiłam tych trzech, co ich potrzeba tylko 20g., bo wysłałam Madzi te, co mi zostały

Gdybym kupiła wszystkie zapłaciłabym coś około 26-27zł, tak mi się wydaje, ale na pewno nie więcej
Madziu---Nie ma za co

Kasy jeszcze nie mamy na koncie, pewnie jutro będzie, ale spokojnie, nie spieszy się

Pewnie masz konto w innym banku i dlatego tyle czasu to trwa
Aga720---Chyba nie po ziółkach, bo i mnie główka boli dzisiaj cały dzień, chyba ciśnienie
A ja dzisiaj z kumpelą polatałyśmy po sklepach

Z. się wścieknie jak zobaczy wyciąg z konta

Ale @ dzisiaj dostałam, to trzeba było sobie humor poprawić

A co

?
Jak Wam minął dzień?
dziewczyny, co Wam wyskakuje jak klikniecie w linka do naszej tabelki?