Dzisiaj jest czw paź 02, 2025 11:36 pm

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 858 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

fiołka miałam z hodowli ale miałam bez.....płaciłam za niego 800 zł......i co z tego jak to nie był mądry pies...szkoda bo to moja ukochana rasa :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fiolka sliczny twoj psiaczek :D

Moj to chcial owczarka niemieckiego, bo takie male to nie pies i wstyd z nim na spacer wyjsc. Rok temu przyszedl do nas na 2 tygodnie wakacji, bo jego pani wyjechala, i zakochalismy sie w nim, potem sie dowiedzielismy, ze musi go oddac, bo za duzo szczeka i przeszkadza sasiadom i sie zdecydowalismy. Teraz moj maz z duma wyprowadza go na spacerek i niech ktos krzywo na niego popatrzy :lol: :lol: :lol:
Moj psiaczek jest bardzo kochaniutki, caly dzien by na kolanach siedzial, piescioch niesamowity 8)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczek bo wiesz, jak znasz rodziców, i przodków to mniej więcej wiesz jaki pies będzie miał charakter, itp... no i może był agresywny bo mieszkałaś sama i było to Twoje oczko.... :wink:

Ja jak wychodze z moją to ludzie patrzą jak na wariatke zwłaszcza jak ma kucyka lub ubranko.... a ludze duzo nie wiedzą o tej rasie i kierują się stereotypami

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja mam 2 kundelki i kota-dachowca.wszystkie uratowane przed śmiercią.z kłakami jest masakra...sprzątanie to syzyfowa praca bo codziennie muszę to robić.ale jest to bardzo pocieszna ''spółka'' :lol: każde ma inny charakterek i jak się rozbrykają,głównie wieczorem, to mamy niezły ubaw :D
a co dostałyście laseczki pod choinkę?? bo ja z m pokupowaliśmy sobie kosmetyki :wink:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A jak w tym roku dostałam (prawi wszystkie) nieudane prezenty....

Od mojego D. perfumy Channel (niby były na liście, co chce dostać) ale zapach nieudany i pytam sie jak można kupić perfum bez powąchania a on na to że myślał że mi się spodobają bo orginalne :/ nie wiem co mu się stało albo co mu ktoś nagadał ale ja nie jestem z tych dla ktorych liczy się tylko pudełko i orginalność :/
Dał mi jeszcze szal i to dopiero się głowiłam czemu bo szala nie chciałam.... On na to że jak oststnio kupiłam czapke na targu to mówiłam że by mi się przydał do tego. Tak ale czapka jest szara a on kupił szal czerwony jeszcze w nie moim stylu :/

Siostrze mówiłam żeby mi kupiła tusz bo ona jest specjalistką a ja mam brak, póżniej się jeszcze pytała co chce bo kupi nam razem to mówiłam że garnek większy a potem zażartowałam żeby noże kupiła bo jak się pokłucimy to się przydadzą .... no i kupiła 3 (ciesze się bo nie mamy takich fajnych ale po co nam tak dużo.....)

od rodziców ja dostałam takie żele (w szklanych flakonach), kulki do kąpieli (takie malutkie), mydełko wszystko w odcieniach pomarańczowym....
Fajne bo lubie takie rzeczy i akurat nie miałam co postawić na półke w łazience takiego ładnego no ale pomińmy fakt że nienawidze się kąpać wieć to będzie tylko ładnie wyglądać.

Ach beznadzieja, pocieszam się tym że wigilia była miło spędzona

no i tym że moje prezenty były w pełni udane, wszystkim świąteczne śmieszne kubki,
dodatkowo mamie książka (uwielbia czytać) korale i szczotka do mycia i masażu (uwielbia kąpiele),
tacie sweter, idealnie pasuje,
a mojemu zestaw gillett (maszynka, żel do kolenia i balsam po goleniu) i dodatkowo krem z L'oreal (jest świetny)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fiolka_130 a ja znowu jestem bardzo zadowolona z tegorocznych prezentów. Zawsze robimy losowanie kto komu robi prezent i w tym roku wylosował mnie mąż :D Oczywiście wszystko trzymane jest w tajemnicy, dopiero po wigilii robimy dochodzenie kto komu dawał prezent. Fajna zabawa :lol:
Dostałam dwa piękne albumy national geografic dla początkujących fotografów (zaczynam swoją przygodę z lustrzanką cyfrową), portfel i śliczną koszulkę-halkę do spania, choć ten prezent w dużej mierze to K. chyba zrobił sobie hehe :lol:

A mnie ciągle boli brzuch jak na okres. Trochę długo to trwa. Mam nadzieję, że to dobry znak :) Nie mogę się doczekać testu. Jak nigdy chciałabym, żeby czas szybciej leciał...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nusia mam nadzieję że zapoczątkujesz dobry okres na tym wątku :wink:
a skąd jesteś? ja ino... :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

DAGMARA jestem z byd... :lol: Ale to nie jest moje rodzime miasto. Pochodzę z Dolnego Śląska.

Teraz to mnie brzuch już nie boli tylko... nie będę się wyrażać hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

wow ale dzis poszalalyscie :lol: tyle stronek zapisane juz :D fajnie sie tu zaczyna robic,mam nadzieje,ze i ja znajde czas zeby z wami troszke popisac:)

mam teraz maly dylemat, bo zostalam poproszona na pierwsza drozke na slubie,ktory bedzie tuz na poczatku kwietnia i nie moglam odmowic,bo bardzo nalegali, nie chcialam mowic,ze staramy sie o dzidzie, bo tego nikomu nie mowimy i teraz mysle jak to bedzie jakby sie tak udalo i jak dam rade na tym slubie podolac wszystkim wymogom pierwszej drozki :roll:

Misio 2008 :)
Pysio 2010 :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
1 żółta kartka
Awatar użytkownika

Witam dziewczyny .

Wpadłam przesłać wam podwójnych bliźniaczych fluidków :

!@#$%^&*()_~!@#$%^&*()

~!@#$%^&*(~!@#$%^&*()(

Cały czas trzymam za Was kciuki !!

Mam nadzieje że ten styczeń jako pierwszy miesiąc w NOWYM lepszym roku będzie BaaaaaaaRDZO owocny w fasolki :)

Obrazek

66-57,6-55 kg

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pragnaca_szczescia ja łapię ja łapię!!!! trzymajcie się cieplutko :wink: i dbaj o siebie :D
alunia28 dasz radę,nie martw się na zapas.a sukienkę spokojnie sobie kupisz w marcu i będzie dobrze.fajnie,mnie jeszcze nikt nie prosił :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pragnaca_szczescia ja tez lapie blizniaczkowe fluidki, dbaj o was i spokojnej ciazy zycze :D

Alunia nie martw sie, dasz rade :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

ja też łapię trochę fluidków ;)
dbaj o siebie i uwazaj na wasza trojke :) pozdrawiam cieplo

Dobranoc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

aseret dodałam cię do listy( :-{: )

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Witajcie.

Cześć Enju Miło cię tutaj zobaczyć. :)

Do nas zima przywędrowała, przez kilka godzin napadało dobre 15 cm śniegu.

U nas jest jeden kot i 2 psy: owczarek niemiecki i płochacz niemiecki. Wszystkie zaakceptowały małą. Kot unika innych dzieci, a do małej sam podchodzi, chociaż ta potrafi nieźle pociągnąć. Psy też nic jej nie robią, ale samej nigdy bym na podwórku nie zostawiła, bo mimo wszystko to tylko zwierzęta.

Testowanie zbliża się wielkimi krokami. Trochę się stresuje.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Beata_26 a ja Ci zazdroszczę, że będziesz testować już za parę dni. Ja nie mogę się doczekać. Widziałam gdzieś promocje testów ciążowych, muszę się zaopatrzyć :) Trzymam mocno kciuki :okk:
A zimy zazdroszczę, bo u mnie szaro i buro za oknem :? dla mnie zima=śnieg, a ten stopniał tuż przed świętami i koniec...

alunia28 dasz radę na ślubie. Zresztą jak zobaczą brzuszek na pewno część obowiązków przejmie ktoś inny. Będzie dobrze !

aseret miałam nadzieję, że nie będziesz musiała dołączać do styczniowej tabelki :(

Dziewczyny orientujecie się może jak duże są teraz wyprzedaże? Nie wiem czy warto wybierać się do sklepów czy jeszcze poczekać po Nowym Roku, na wyprzedaż ostateczną :)

Ostatnio zmieniony wt gru 29, 2009 9:57 am przez nusia83, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
ZAKAZ HANDLU
ZAKAZ HANDLU
Awatar użytkownika

Nusiu83 mi się właśnie udało kupić w promocji bobo test strumieniowy o czułości 10. Dzisiaj odbiorę z poczty jak będę wracała z pracy i tak korci mnie zrobienie testu przed sylwestrem, ale to może być trochę za wcześnie, to będzie dopiero 11 dfl. Zobaczę jak tempka będzie się zachowywała. Moje cykle trwają zwykle 26-28 dni, ale teraz skok był później, więc i @ się przesunie.

Co do wyprzedaży, to sama nie miałam czasu, aby po sklepach pobiegać, ale naokoło trąbią, że sklepy przeceniają towary. Sądzę, że po Nowym Roku, będzie jeszcze więcej zniżek, bo teraz sylwester i jeszcze próbują coś zarobić na klientach.

Obrazek

Aniołki moje kochane: [**]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Miłeczko, dziękuję Ci ogromnie, że mnie dodałaś do tabelki :jk;: :)
Aczkolwiek przyznam Wam dziewczyny, że miałam nadzieję iż w końcu nam się uda :cry:... No ale... :roll:

Witam się z Wami na styczniowym testowaniu... mam nadzieję, że dostanę spóźniony prezent urodzinowy pod koniec stycznia (urodziny mam 4.01) ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Aseret :-{:

Wybieram sie na wyprzedarze,, ale dopiero po Nowym Roku, teraz mi sie nie chce, leniuszek ze mnie :lol:
U mnie sniegu nie ma, byl przed swietami i jakos tak szaro, ponuro.
Przeloze jednak wizyte u ginki z 6 stycznia, bo nie mam badan mojego meza, teraz przerwa swiateczna i nie ma jak zrobic, kurcze mam nadzieje, ze jeszcze w styczniu dadza mi nowy termin, strasznie dlugo czeka sie do mojej ginki :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam :)

A u mnie jest dużo śniegu i lekki mrozek, więc zaraz idę z chrześnicą
( 9 msc.) na spacerek :):):)

aseret a już miałam przeczucie że Wam się uda.... :-{: witaj więc na styczniowych starankach :):)

pragnaca_szczescia ja też łapię fluidki ile się da i ile zostało oczywiście :):):) trzymajcie się cieplutko :):):)

alunia28 dziewczyny mają rację nie martw się na zapas, poza tym jeśli się uda może Twój brzuszek przyniesie szczęście innym :):):):):)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 858 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 43  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]