Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:01 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 441  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

,, Miłośc miłością a pare groszy też sie przyda" :bum: <kiedyś znajomy mi to powiedział jak poznał nadzianą laskę to dopiero jest żenada. ich związek nie potrwał długo.
To co wyrosnie z takich dzieci wychowanych w religi mamony :?: Strach pomyslec.

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Oni sa juz dosc długo małzenstwem, pobrali sie jak mały mial 4 lata. Wiec juz 8 lat.
Miałam sprzatac, a siedzie przy kompie, niech mnie któraś kopnie na rozruch :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja też :lol2: :lol2: :lol2: sprzątam...mobilizcji brak, ale jak sie weznę to cały domek w dzionek obskoczę przed swiętami :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No tak wszystkie sprzątaja, a mnie ręce po pracy bola i nic nie mam zamiaru robic. A co do kasy to ja wiem, że szczęscia nie daje.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Wiosenko, ja troche sprzatam, a troche ściemniam. :D Pózno konczysz prace, nie przemęczaj sie. Umyłam 2 kibelki i stwierdziłam, ze na dzis dosc. Poodkurzam jeszcze, ale mały rozłozył wszystkie garnki, talerze i sztućce i gotuje obiad na podłodze, wiec nie mam jak sie ruszyc. Jutro szykuje mi sie długi dzien w pracy, ale to dobrze, juz jestem zmeczona tym siedzieniem w domu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Teraz taki okres w pracy, że jej więcej. No cóż jedni sprzątają w domku i przygotowuja się do świąt, a inni muszą zakasac rekawy i popracować. Ja poprałam już fieranki, ale nie ma kto umyć okien i tak jakoś nic mi sie nie chce.
A jak synek wydobrzał już?

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje, synus juz ma sie lepiej, nosi go strasznie po domu.
Ja firanek nie mam, okna tylko od srodka pomyje bo tu sa inne i chocbym chciała to nie da sie od zewnatrz. Raz na jakis czas przyjezdza jakas firma i myja hurtem od zewnatrz.
Ja tez mam zima wiecej klientow na moje masaze, tutaj to wszystkich plecy bolą, wiec przychodza non stop. Nikt tu nie chodzi, wszyscy tylko samochodami sie poruszaja, wiec plecy siadaja po jakims czasie. Wysyłam wszystkich na joge, pomaga bardzo tez. Duzo mam ciezarnych kobiet, zawsze mi troche zazdrosc, ale coż.
A dzisiaj byłam wyniesc smieci, patrze, siedzi mojego sasiada dzieczyna na schodach i pali papierosa. Brzuch do kolan, ona chuda jak szczkapa. Mowi, ze ciagle sie kłóca i ze chyba odda dziecko do adopcji, bo ma dopiero 18 lat i chce sobie zycie ułozyc. Gdzie tu sprawiedliwosc, no powiedzcie same??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaktus tak sprawiedliwości nie ma co szukać, juz tak jest że inni marzą o ty co dla innych jest ciężarem. Ale nic to uda nam sie i my też bedziemy ćwiczyc jogę bedąc w ciązy. a Ta firma to by i mi sie przydała, ale jakos nie moge sie zdobyc na to aby ktos mi posprzątał, byłoby mi wstyd ze mam brudno :oops:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie :D
Przygnałam tutaj na zaproszenie kaktusa.
Jestem byłą lutówką 2008(córeczkę urodziłam martwą w listopadzie 2007r) i byłą kwietniówką 2010(poronienie w 10 tc).Mam córeczkę 4,5 roku,która jest całym moim życiem.Obecnie nie pracuję ale mam nadzieję że wkrótce się to zmieni.
ZMORRĘ I Malinkę znam już z innych wątków.
W sumie ja to na razie się nie staram o kolejnego potomka,bo lekarz jeszcze nie daje zielonego światła.Zrobiłam wiele badań i wynika z nich że jestem zdrowa,ale ja boję się kolejnej straty.
Więc jeśli pozwolicie to będę wam kibicować a jeśli u mnie się coś wyjaśni to dołączę do was ze staraniami.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Każda sie boi, ale trzeba wierzyc.

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Monique, super, ze jestes! Ja miałam termin na 14 kwietnia, poroniłam w koncu sierpnia. Tez mi lekarka powiedziała, ze jestem zdrowa, boje sie troche, ale próbowanie jest przyjemne :lol: Mi powiedzieli, ze mam odczekac 3 normalne cykle i dopiero moge zaczac sie starac. A najlepiej to 6 cykli. Ale ja wole ta pierwsza wersje :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja pierwszego synka straciłam w 20tc, a drugi odsedł w 38 obaj byli zdrowi , udusili sie pepowina i obaj odeszli w maju . Sebastianek wazył 4260 był taki sliczny. Lekarka powiedziala że nie miał sznas na urodzenie sie zywym, był tak owiniety , tylko dlaczego nie zrobili mi cesarki, byłam w szpitalu 2 dni wcześniej....

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiosna, tak mi przykro.. Wysyłam ci duze :sss:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My wszystkie wiemy co znaczy strata dzieciatka, Po porodzie powiedziałam m ze juz nie chce cierpięc, ze juz dość ale tak naprawde nigdy nie powiedziałam, że juz nie chcę dziecka .

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorowa porą
Co do sprzątania to ja w 2 godzinki miałabym mieszkanko wysprzatane na błysk ale czy mi się chce? Neee nie chce mi się Ale od poniedziałku sie muszę wziąć do roboty nie ma to tamto
Prezenty juz od tygodnia wszystkie w domu jeszcze w tym tygodniu
Dobra musze kończyć bo przylazła moja sister
Może do jutra :papa:
A no przeciez ja tu o glupotach a miałam napisac że takie historie sie przytrafiają Ściskam na poprawe humorku

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszyscy juz spia, a u mnie dopiero po 21.00. Pojechałam pokupic prezenty, moze to i lepiej, ze tak na ostatnia chwilę, super wyprzedaze były. A że ja mol książkowy (w Polsce byłam polonistką), wiec kazdemu kupiłam po ksiażce, dzieciakom różne atlasy itp. No i pózniej dokupiłam reszte prezentów, wiec już prawie koniec zakupów. Jutro wracam do pracy, ale sie cieszę! Pozdrawiam!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej babolki!!! co tam u Was :?: Czuc juz troszkę świętami :?: ,ja myslę że w poniedziałek ubiorę chioinkę , bo z tym to najwiekszy bałagan , zrobiłam krokiety , flaczki i zamroziłam w wigilję chce miec wolne :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

u nas jeszcze nie sprzedają choinek :shock: no i nie wiem co teraz robić, no bo skoro tydzień do świąt a z choinek nawet śladu, więc w tym roku pewnie mniej tego będzie i jakiś drapak może się nam trafić, sama nie wiem, chciałabym mieć choinkę, ale problem co :lol:

prezenty porobione, ufff a nic nie gotuję bo święta wszędzie tylko nie u nas

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jak to nie ma choinek :?: :?: :?: może przez te mrozy :?: My wigilie mamy u moich rodziców , potem w święta obiadek .ale ja tak mam już w głowie że muszę coś przygotowac bo jak się ktoś nie zapowiedziany trafi :?: przeważnie tak bywa :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiosna :-{:
Moja druga córeczka była 7 razy owinięta pępowiną i myślę że to była bezpośrednia przyczyna śmierci.Choć jako przyczynę podano niewydolność łożyska.Było też mało wód płodowych.A sekcja wykazała,że mała była zdrowa.
A 3 ciąża nawet się nie rozwinęła,był to 10 tc a nie było nawet serduszka.
Lekarz zlecił kilka badań ale wynika z nich że jest wszystko ok.Ale ja jednak boję się że jest coś nie tak z moim organizmem i na razie nie chcę się starać.Jeśli nie poznam przyczyny to chyba już będę się bała zaryzykować z kolejną ciążą.
Przepraszam że ja tak pesymistycznie,nie chcę was dołować bo wierzę że wam w końcu się uda.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 441  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]