Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:01 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 441  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja bym posiedziała , jakos praca mnie ostatnio męczy. No nic jutro znów do roboty :(

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hej
trafiłam tu tropem kaktusika
Podoba mi się tu mogę zostać :?: :ag:
Trochę o mnie pod koniec sierpnia poroniłam w 8 tyg. mam 2,5 letniego synia Ja chciałabym się starć o kolejne mąż ma pewne obawy ale to nic przekonam go :bbb:
Co do poruszanych tematów to:
teściowie super zajmują się naszym dzieciem a od czasu jak małż jest na rencie to i dzieciem i mężem Nie stwarzając przy tym problemów Jak dla mnie rewelacja
Mąż leń uwielbia TV jak dorwie pilota to traci kontakt z rzeczywistością ale jak mu coś odwali to zaczyna sprzątać jak rasowa gospocha i mnie wtedy wkurza na maxsa
Pływać nie umiem na nartach też nie umiem jeździć nie pływać
To co mogę zostać :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Zmorra widzę, że co nieco w Photoshopie działasz :bbb: ja także :mrgreen: witaj u nas

ale się dzisiaj czuję wyczerpana, a święta za pasem, więc trzeba gruntowne porządki w końcu zrobić a nie się lenić

miłego dnia dziewczyny

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika84 Photoshop to dla mnie taki bardziej profeszjonal 8) więc się nie brałam za niego Bawię się PhotoScape i Gimpem

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no to musiałaś go opanować, bo kolory wyszły wspaniale, nie mam zaufania to tych słabszych programów, ale podziwiam pracę włożoną, bo trzeba znaczniej się natrudzić, gratulacje!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witaj Zamorra , ja jestam na tak :) , któraś z dziewczy juz napisała że w kupie raźniej :)
przyłączam się do gratulacji , dla mnie obróbka zdjęc to czrna magia .Mój misiu jest w ty dobry. Moją pasją jest pitraszenie jedzonka , uwielbiam gotowac i piec .

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja nie umiem gotować, oczywiście jakieś tam kotlety, zupa itd. ale jak mam coś zrobić bardziej skomplikowanego no porażka, najgorzej, że mi w rodzinie to zarzucają bo moja mama była wyśmienitą kucharką, a ja tragedia

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziękować dziękować :oops: Lubie robić zdjęcia i się nimi bawić więc miło jest usłyszeć pochwałę Chociaż naprawdę nie ma czego gratulować Obróbka zdjęć w moim wydaniu = przypadek
Ja gotować tez nie bardzo bo leniwiec przeokropny jestem Zawsze idę na łatwiznę Czyli w moim wydaniu to zapiekanki i makarony najczęściej

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a dajcie mi jakiś fajny przepis na zapiekankę, zawsze mi to smakuje, a mam czasami na to ochotę i nie mam skąd wziąć

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam Dziewczyny, witam Zmorra! ale sie rozpisałam na Kwietniówkach, uff, wszystko z siebie wylałam.
Kika ja do gotowania 2 lewe rece, ale znalazłam rewelacyjna stronke Wielkie Zarcie.pl, ale tam sa przepisy to szok. Codziennie cos gotuje stamtad.
Za tydzień Swieta, a ja nie mam żadnych prezentów pokupionych, ba, nawet nie mam pomysłow!! Dzis jak M wróci z pracy to go zostawie z chorowitkiem, a ja brykne na zakupy.
Co do zdjec, to nawet wklejenie na nasza klase jest problemem. Miałam photoshopa ale nawet nie wiedziałam jak sie obsługuje to odinstalowałam. Nie mam smykałki do tego, a szkoda.
Młody ma sie lepiej, zrobie mu syrop z cebuli, tylko musze zadzwonic do mamy i zapytac jak. Pomietam ten syrop z dziecinstwa, najgorsze świństwo na swiecie, ale podobno pomaga.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

witajcie :) u mnie białooooo, zasypało mrozisko trzyma .Zima na całego :)
prezenty już mam chociaż wiele czasu mi to zajeło,a co roku sobie powtarzam że w przyszłym to kupię wczesniej aby nie stac w kolejkach itd
, ale mobilizacji brak i prawie na ostatnią chwilę odkładam :oops:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Czesc Malinko, ja tez sobie obiecuje co roku, ze wczesniej prezenty pokupie, ale zawsze jakos tak schodzi do ostatniej chwili. Nie lubie kupowac dla dalszej rodziny, nigdy nie wiem co chca. I mamy jeszcze takego 12 letniego kuzyna i jemu to juz nigdy sie nie dogodzi. Jego mama powiedziała, ze jego to tylko drogie gry interesuja, wiec zebysmy sie nie wysilali i dali mu kase. Niezle ucza od młodych lat. Kupiłam mu gre planszowa i dokupie mu ksiazke, nie bede mu dawac kasy na jakies gry. A reszta rodziny to juz nie wiem, wszyscy od M strony, chyba ze 20 osob ma byc... Osiwieje normalnie..
Fajnie, ze macie mrozik, u nas słoneczko swieci, ale jest zimno. Nie lubie jezdzic jak snieg napada, samochod mi jezdzi jak chce. Zmieniłam opony ale i tak sie stresuje.
Pozdrawiam ciepło!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

syrop z cebuli:

drobno posiekać cebulę i zasypać cukrem, po jakimś czasie zacznie puszczać soki i to właśnie jest syrop

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzieki Kika, zaraz zrobie, mam nawet jedna cebule w domu. Znalazłas jakis przeipis na zapiekanke? Zrobiłas mi smaka, tez mam ochote, musze pozniej poszukac.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jeszcze nie zaczęłam szukać, ale z racji tego, że sobie w ramach prezentu z mężem kupiliśmy robot kuchenny, więc muszę zacząć go używać i poszukam czegoś, tak żebym mogła jak najwięcej funkcji poznać :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ja staram się nie dawac kasy w prezencie ,choc wiem że co nie którzy rodzice by chcieli.Mamy w rodzinie taką mamusię co mówi jaką zabaweczke jej synek by chciał w tym roku i dodam że zabaki te nie sa tanie i mało tego , dziecko nie może się nimi bawic bo zniszczy :twisted: ,czasami mam chęc ją udusic. Mam wrarzenie że spełna swe marzenia z dzieciństawa czyimś kosztem - w tym wypadku najbardziej synka :twisted:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

też mam u siebie w rodzinie taką, która mojemu ojcu powiedziała, żeby kupił lalkę Barbie jakąś tam na urodziny jej córki, gdyby nie mój zdrowy rozsądek, to sporo by zapłacił za wyręczenie jej w tym kupnie, chce, żeby dziecko miało niech sama żyła jedna kupi

ja też nie lubię kasy, strasznie to wkurzające, przestawiam rodzinę mojego męża na kupowanie prezentów to wiecie co oni wymyślili, że dadzą nam kasę my sobie kupimy co chcemy, a oni zapakują i dadzą pod choinkę :twisted: żenada co nie

albo chce ktoś dać prezent albo nie, kasa to nie prezent, to olanie sprawy, ale weź wytłumacz takiej babci, co ona uważa, że to marnotrawstwo kupić coś czego ktoś nie chce, to się kupuje drobiazg, odechciewa mi się zawsze wszystkiego jak słysze co w tym roku sobie kupicie?? :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja tez nie uważam, ze kasa to prezent. A juz zwłaszcza dla dziecka. Jesli on juz teraz nie potrafi cieszyc sie z prezentu, to co bedzie pozniej? Ale to taki ewenement w rodzinie, ten mały. Kiedys wsiadł do naszego samochodu, samochod zadne cudo, dwuletnia wtedy Honda civic, powiedział, ze takiej kupy złomu jeszcze nie widział i ze dlaczego nie kupimy sobie takiego wielkiego samochodu ze skorzanymi, podgrzewanymi siedzeniami. :shock: Jego mama to słyszala, ale oczywiscie nic nie powiedziała, ojciec tez. Moj M zrobił sie bordowy i mial juz mord w oczach, ale jakos sie opanował. Juz nigdy wiecej nie wpuscilismy go do nas do samochodu ani do domu (Powiedział, ze mamy beznadziejne meble i niewygodne łozko, on ma poduszke za $300). Wiec bylo troche spokoju a teraz przyjezdzaja na Swieta. Beda spali w hotelu, nikt z rodziny nie chce ich w domu. Spotkamy sie wszyscy na obiedzie u tesciow. Dlatego dostanie ksiazke, bo jego mama powiedziała ze on nie lubi czytac, och trudno, moze polubi :twisted:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ile lat ma ten szczeniak??

wina rodziców, ale on im się odpłaci i pożałują dnia w którym nauczyli go co jest i ile warte :evil: :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

On ma dopiero 12 lat, wtedy mial 10 jak rzucał takie komentarze. Jego matka przyjechała z nim z Rosji, gdzies spod Syberii, poznała sie ze swoim przyszłym męzem przez jakies biuro matrymonialne. Nie widzieli sie na oczy, on pojechał do Rosji pierwszy raz, wzieli slub na drugi dzien, potem ona dostała wize i po kilku miesiącach przyjechała tutaj z dzieckiem. Ona jest bardzo ładna i duuzo młodsza od swojego męża (ok 25lat), faceci to wiecie jacy sa, byle laska była. Teraz to złotem obwieszona, siłownia codziennie, dobrze, ze daleko mieszkaja, to widzimy sie raz na kilka lat, bo straszny z niej snob sie zrobił. A ten synus to juz w ogole szkoda gadac.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 441  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]