Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:01 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 441  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

To dopiero Ci się tesciwa trafiła :zł: nono mamusiu :!:

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mojego M mama zmarła jak miał 12 lat, wiec nie mam tesciowej, a tesciu to ma wszystko w nosie. Nawet bym chciała, zeby czasem zaproponował, ze wpadnie ze swoja 3 zona, czy popilnuje Młodego na godzinke. Nie ma szans. Ale moi tesciowie z Polski, to dopiero byli ludzie... Codziennie tesciowa dzwoniła czy kanapki zrobiłam jej synowi do pracy i co mam na obiad jak woci. Codziennie do nas przyjezdzali i krytykowali wszystko co robie. Tesciowa jezdziła do niego do pracy a potem dzwonila do mnie, ze zapomniałam uprasowac mu dokładnie koszule, bo widziała, ze ma pogniecioną... Po rozwodzie zadzwoniła kiedys do mnie, ze teskni za mna bo ja dla nich miła byłam, a ich nowa synowa to juz drzwi nie otwiera jak przyjeżdżają i telefon ma ciagle wyłączony.. :D Trafiła kosa na kamien!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kakusiku , ja tez nie mam teściowej ,a teśc ciągle zmienia kobitki więc tez ma w nosie swoje dzieci ,Matko zeby tylko mam na starośc nie odwaliło :? :? :? .Ja myślalam że miałam podelaca, bo wogóle nie interesowała moim mężem , dla niej liczyły się inne dzieci a mój to był taki sierota nic ich nie obchodził.To smutne ale prawdziwe.Jak umierała to on był cały czas przy niej reszta miał inne zajęcia.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moj M to do tej pory nie potrafi o swojej mamie rozmawiac, zablokował sie chyba. Ale nie dziwie sie, to musiało bys strasznie dla dzieci. Ale to nie zmienia faktu, ze leniwcem jest strasznym, w dodatku niereformowalnym :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

malina78 pisze:
To dopiero Ci się tesciwa trafiła :zł: nono mamusiu :!:

poza tym, to ona jest do zniesienia, jak czytam tutaj temat o teściowych to za swoją na kolanach do Częstochowy bym poszła, bo mam super na serio zwłaszcza w porównaniu do innych

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny , ale z tesciowymi juz tak jest , moja mama jest siwietna, ale jak słucham opowiesci brata i bratowej to jej nie poznaje :hm:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No własnie, Malina, moja mama tez jest świetna, ale moja siostra z mężem mieszkaja z nia przez płot i nie podzielaja mojego entuzjazmu... :wink: Hmm masz racje, cos w tym jest.
Napisz mi jeszcze, starasz sie o Dzidzię? Ja 3 dzień cyklu, pase swojego M witaminkami i trzymam kciuki w tym miesiacu. Ale jak sie nie uda, to trudno. Ale az mi sie chce śmiać, bo im wiecej czytam o objawach ciąży itp, co miesiąc wszystkie mam. Daje sobie na luz w tym miesiacu, bedzie picie, palenia nie, bo rzuciłam, ale nie bede sie oszczędzać. A jak sie uda to super, jak nie to trudno.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

W styczniu mam transfer :) :) :) , chyba że po drodze trafi sie cud :),chociaż czekam na niego juz kilka lat -chyba jestem zbyt naiwana ...., ale puki co zaraz po świetach wyjeżdzam i mam zamiar się dobrze bawic.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A dokąd sie transferujesz? Ja marze o wakacjach, zwłaszcz gdzies gdzie jest ciepło i biały piaseczek, ale trzeba poczekac, niestety. Moze w lutym sie uda. a na wakacje lecimy do Polski. Juz sie nie moge doczekac!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Na nartki , lecimy :)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To znaczy jedziemy :) tez lubie ciepełko i opalanko ale ostatnio mam fotoalergię, i musze stosowac na twarzy blokery , chyba to od hormonków ,

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja niestety nie umiem jezdzic na nartach :( Może sie jeszcze naucze, ale nie wiem. Mieszkałam troche na Florydzie, to był zdecydowanie mój klimat :D Teraz marzną mi 4 litery, ale co zrobic, tu jest praca, tu trzeba zyć. Na emeryture wrócimy na Floryde, juz sobie obiecalismy ze bedziemy grzac stare kości na słoneczku.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wszystko przed Tobą na nauke nigdy nie jest za późno chociaż ja nie umiem pływac i to jest dla mnie wielkie wyzwanie :) A tak w ogóle to która u Ciebie godzina. :?:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

U mnie 15.00 dopiero. Oszalec mozna w domu bez pracy, dopiero w piatek wracam, moze nawet w sobote, zalezy jak Młody bedzie sie czuł.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gorączkuje :?: kiedyś na zapalenie płuc mama , stawiała mi bańki :) i przez 3 dni nie mogłam wsawac z łóżka .Ale to było dawno. :oops:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Gorączkował pare dni temu, poszłam do lekarza, powiedzial, ze to tylko przeziebienie. Teraz przestał, ale kaszel mu nie przeszedł. Baniek u nas nie ma, sama bym mu postawiła, chociaz tak ze 3 na plecach. Oczywiscie te bezogniowe :D Mysle, ze mu przejdzie szybko, takie maluchy to jakos sie szybko zbierają.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Bańki , kiedys to było panaceum na karzdy rodzaj kaszlu a juz najlepsze na zapalenie płuc. Teraz to antybiotyk za antybiotykiem , Szkoda ze wyszły juz prawie z obiegu.

pewnie że mu zaraz przejdzie :wink: mluchy sa dzielne :) dzużo zdrówka dla maluszka :sss:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekuje :) Tutaj własnie nie chca dawac antybiotykow, a gdyby dali wczesniej pewnie juz dzis byłby zdrowy. Ale co tam, przejdzie mu. Polski rosołek, witaminki i ciepłe kapcie i młody bedzie zdrów jak ryba! :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kaktus duzo zdrówka dla synka, niech szybciutko wraca do zdrówka

Ja tez mam szscęście do teściowych, trafily się dwie i ta pierwsza była u nas na weselu :D

na nartach jeżdzić nie umiem, ale też śniegu nie lubię :( za to woda super uwielbiam pływać
ja dopiero teraz z pracki dzis dwa cateringi padam z nóg :ddd:

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiosenko, to chociaz kasiorka wpada!!! Ja teraz bede miała przestój, musze podkurowac małego. W piatek mam zamiar wrócic do pracy, ja sie nie nadaje do siedzenia w domu :D

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 441  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]