Dzisiaj jest wt maja 12, 2026 11:05 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 441  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

malina podświadomość to nie wyrocznia, ona tylko przedstawia czego TY osobiście się najbardziej obawiasz i tylko TWOJE najsilniejsze odczucia

kaktus jak się skapnęłaś o tej kradzieży ??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malina, ja wiem, to strasznie dziwne. jak moja coreczka miala 3 miesiace to mialam najgorszy koszmar w zyciu... Nawet nie potrafie tego opisac.. Pozniej jak dowiedzialam sie ze umiera, wiedzialam, ze ten sen to był znak.. Teraz tez wiedzialam, ale uwierz mi, po tym co ja przeszłam kilka lat temu to jak sie dziwie ze sie w ogole podniosłam. Po Jej smierci moj byly maz powiedzial, ze wygladam strasznie, tylko płacze i ze juz powinnam przestac. Znalazl sobie kogos "weselszego" i odszedl. Ja wyladowałam w szpitalu, ale nawet nie pamietam tego okresu. Teraz minelo kilka lat, mam nowego meza, malego synka, tylko ciagle tesknie tak strasznie za moja mała coreczka.. wiem ze Ona mnie widzi i ze kiedys ja zobacze.. sorki, nie moge...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kaktus nie umiem sobie nawet wyobrazić co przeszłaś, trudne czasy masz za sobą

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

temat tak jak wasz znajduje sie tu zapraszam serdecznie
http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.ph ... tart=33920

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

My wszystkie tutaj mamy swoje dramaty z ktorymi musimy zyc.. ale teraz postanowiłam wziasc sie do pracy i w koncu powiekszyc rodzinke.. Bede probowac akupunkture, u mnie w gabinecie mam taka specjalistke, ze na 10 kobiet z problemami 10 zachodzi w ciagu 3 miesiecy, z czego 7 urodziło zdrowe dzieci a 3 poroniły, ale teraz juz sa zafasolkowane. Lekarze je wysyłaja, czsem same wiecie, nawet lekarze nie wiedza co jest albo jak leczyc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

katusiku jetes bardzo dzielną kobieta , mimo tego dramatu podniosłaś się i tak trzymaj :) napewno Ci się uda ja w to wierzę . :-{: nam wszystkim się uda , gdybyśmy w to nie wierzyły nie byłoby nas tutaj, prawda :)

Obrazek

Mikołaj 20 tc . Okruszek 9 tc.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja wiem, że wiara czyni cuda, a dzieciątko to najwiekszy cud.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiara czyni cuda , ja na ten cud czekam kilka lat i wierzę ze się uda :)
mój aniołeczek będzie czuwał :) kochaniutki to dla Ciebie mama jest dzielna(*)

Obrazek

Ostatnio zmieniony śr gru 16, 2009 4:49 pm przez malina78, łącznie zmieniany 1 raz

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To prawda, Wiosenko, mysle ze w koncu sie uda. A dzis byłam z moim małym u lekarza bo kaszle az dudni i okazało sie, ze ma zapalenie płuc. Posiedzimy sobie znowu w domku. Dostał antybiotyk na 10 dni, kupiłam mu zestaw jogurtów po drodze do domu i bedziemy sie leczyc. Byłam kilka dni temu i lekarz nie usłyszał, powiedział, ze tylko ma zwykłe przeziębienie i wysłał nas do domu. Dobrze ze jego lekarka wróciła z urlopu. Ci lekarze to tez co jeden to lepszy...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Fatalnie że mały złapał az zapalenie płuc :? gdyby lekarz zareagowł odpowiednio wcześniej ..., ale widze że służba zdrowia wszedzie taka sama :twisted:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kaktus to biedak ten Twój synio, dużo zdrowia w takim razie dla niego

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziekujemy, ja sie chyba zanudze w domu :( Bawimy sie non stop ale juz chciałabym wyjsc z nim na spacer czy chociaz na swiateczne zakupy. Nie mam jeszcze zadnych prezentow, nawet pomysłow na prezenty
Acha i dzis rano wstałam, patrze, a moj luby na kanapie spi pod kocykiem. Powinien byc w pracy na 6.00 rano, byla juz 7.30. Powiedział, ze zle sie czuje czy tam cos. A widze ze zdrowy jak ryba, tylko zaspał. Wiec pogoniłam go do pracy, nie bede chodzic koło leniwca pospolitego cały dzień. Taka troche hetera ze mnie, ale co robic. Wasi mezowie tez maja takiego lenia w sobie? Moj to juz bije rekordy, musze go normalnie zmuszac do zrobienia czegokolwiek w domu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

nie, mój ma motor w tylnej części w sobotę i w niedzielę wstaje o tej co do roboty i zabiera się za sprzątanie, zakupy i inne takie, bo na miejscu nie może wysiedzieć

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mój wstaje codziennie przed 7 i to mnie dobija bo nawet gdy ma wolne nastawia budzik :pho: i żeby coś zrobił w domciu to nic tylko net.

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika, to szczęściara z Ciebie. Moj to bardzo dobry człowiek, taki spokojny, nie kłóci sie ze mna, uwielbia małego itp, ale jesli chodzi o prace domowe to koszmar. On nawet nie wie gdzie my trzymamy odkurzacz w domu. Ja tez nie lubie sprzątać, ale oczywiście sprzatam non stop, bo jeszcze bardziej nie lubie bałaganu. Czasem poddaje sie i dzwonie po serwis, przychodza 2 panie i mi sprzatają łazienki, odkurzaja, myją podłogi itp, ale to tez bez sensu. No bo jak mają przyjść to ja sprzątam żeby nie myslały, ze mam brudno w domu :D Pozdrawiam!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

:lol: :lol: :lol:

no ja sprzątam też dzień w dzień, bo ten mój to sprząta na około, albo zaraz po sobie na syfi, ale nie mniej nagotowane mam, nakupowane i wstępnie ogarnięte, dałoby się kogoś zaprosić bez stresu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika , widze że piszemy równocześnie na dwóch watkach :lol2:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

ale o czym innym zupełnie :lol: :lol: :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Malina moj znowu w ksiazkach siedzi, zapisał sie na studia i ciagle cos czyta. Zbudował sobie taki ogromny komputer i teraz go konfiguruje, ma tam az 6 serwerow, cokolwiek to znaczy, wiec hobby na maxa. I do tego jest informatykiem w pracy...
Kika, Twoj to tak miał od poczatku, czy sobie wychowałaś męża? Bo moze jest dla mnie nadzieja :D :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

od początku od początku, tak go mama wychowała, że ma w domu obowiązki, niestety ona nadal uważa, że ma obowiązki w jej domu, mimo, że tam sto lat już nie mieszka :? więc robi nie tylko nam zakupy, czasami mnie to wkurza, bo ich potrzeby stawiają na pierwszym planie, gdzie ja chcę np. pobzykać się z mężem w niedzielny poranek, a oni dzwonią, że na giełdę ma wieźć :evil:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8801 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 441  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]