Dzisiaj jest pt paź 03, 2025 2:20 am

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 562 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

tak mam zamiar.......sie wyprowadzic.....i to juz teraz...od tej mendy......

ale mój m mówi ze woli wyjechac stąd.....

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Współczuję :roll: [/b]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

teraz jest mi to bardzo potrzebne........chce miec spokój.....luz.....i tp.....i nie patrzec na nia bo odrazu jestem wkuta.....i nerwowa

cały czas mam wojne z m..

i ten lekarz mnie dobija :x

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

pluszaczku to ty masz z nia tak jak ja z moim szwagrem teraz wiec dokonale Cie rozumiem :evil:
tesciowa na szczescie mam teraz daleko i nie musze jej ogladac.......marzy mi sie zeby szwagier wrocil do PL bo sama mysl o nim mi cisnienie podnosi......

No a tak w ogole to sie witam na grudniowych starankach :)
Moje beda wypadaly przed samymi swietami :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jeeesttttt!!!!!!umówiłam sie.....tzn mama mnie umówiła..... :D ale dopiero na 10 grudnia.....lepsze to niz poczatek lutego.........

jostyska a ty jak z tym ginem idziesz w poniedziałek..... :?: :?:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Pluszaczek tak pojde w poniedzialek
sytuacje mam zrozumiala najwyzej kaze mi przyjsc pozniej, ale bedzi emial adnotacje, a ja bede pod opieka

wspolczuje Ci sytuacji z tesciowa :roll: jak masz gdzie uciekac, to uciekaj szkoda waszego zdrowia...

moja tesciowa za ranica przyjezdza tylko na swieta na szczescie, chociaz teraz zastanawiam sie, jak zareaguje na wiesc o dziecku, bo na poprzednia ciaze nie zbyt entuzjastycznie zareagowala i wmawiala nam, ze za wczesnie na dziecko.. :roll:

Misinka bede trzymala kciuki za Ciebie, aby wyniki sie poprawily :)

Aseret a to wredna @ :x moze przed nowym rokiem wasze grono sie powiekszy :D trzymam kciuki :)

Enja witaj :)

Obrazek

23.01.09 (*)9t3d

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

to fajnie masz tez bym tak chciała....widziec ja raz na ruski rok...a najchetniej to wcale...hihi......

tabletki musze sobie kupic.......i do dentysty isc bo znów wziełam dwa paracetamole w nocy bo nie mogłam z bólu zeba....chyba nie zaszkodzi mojej kruszynce... :( boje sie...ale podobno nie jest szkodliwy....jak byłam z Alankiem w ciazy to kazali mi brac na ból głowy

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pluszaczek nie zazdroszcze mieszkania z tesciowa, maja na szczescie bardzo daleko i niech tak zostanie. Z poprzednim zwiazku mieszkalam z tesciowa i nigdy wiecej :evil:

Misinka przykro mi, trzymam kciuki, zeby wyniki szybko sie poprawily :)

Aseret wierze, ze sie uda jeszcze w tym roku :)

Dziewczyny moj maz zrobil pierwszy krok i poszedl do urologa, zrobili mu USG, pobrali krew, musi jeszcze zolnierzyki oddac i bedzie komplet badan. Mam nadzieje, ze teraz juz nie stchorzy. Trzy razy przekladal termin, mielismy ciezka wojne prawie 3 tygodnie i dzieki temu mam obecny cykl do tylu. Oby sie wyrobil z odbiorem wynikow do koca roku, bo ja je potrzebuje na 6 stycznia do mojej gin :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Silvie to supper......juz cos.......a powiedz ty sie badałaś??

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam się i ja na wątku grudnióweczek :):):)

Jostyska jeszcze raz gorące gratulacje i oczywiście dawaj znać jak po wizycie :)

pluszaczku Tobie również gratuluję :):):) i trzymam kciuki - ale i tak wiem że wszystko będzie ok. :):):) zobaczysz :)

Co do mieszkania z teściową... ja nie miałam okazji, bo od ślubu mieszkami sami :) i tak nam dobrze - polecam każdemu !! :):) a z nią wolę się nie widywać.... ;) i nie słuchać kąśliwych komentarzy typu "ojej nie masz zasłon w oknie? no wiesz jak to wygląda... itp.. " - to nie dla mnie...

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

aniak. pisze:
Co do mieszkania z teściową... ja nie miałam okazji, bo od ślubu mieszkami sami :) i tak nam dobrze - polecam każdemu !! :):) a z nią wolę się nie widywać.... ;) i nie słuchać kąśliwych komentarzy typu "ojej nie masz zasłon w oknie? no wiesz jak to wygląda... itp.. " - to nie dla mnie...

My mieszkamy z moją mamą i niestety ja tak mam. Robi za "genialną" teściową momentami :roll: :?

Możliwość mieszkania samemu to jednak błogosławieństwo :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pluszaczku zmienilam gina i na razie mam tylko mierzyc temp, a reszte badan jest uzaleznione od wynikow mojego M, jak beda dobre to w styczniu droznosc jajowodow, ewentualnie laparoskopia, 2 cykle stymulowane, taki jest plan. U poprzedniej po badaniach hormonalnych wyskoczyla mi nadczynnosc tarczycy i w zwiazku z tym niewydolne cialko zolte, kilka cykli bralam duphaston i nic. No i zajeli sie moja tarczyca glownie, teraz mam unormawna, tylko do kontroli chodze, ale zeby jakiekolwiek dalsze badania to moj musi byc przebadany pierwszy. A mialam spory klopot przekonac go do badan :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam wieczorową porą :)
U mnie starania w toku :) Męczę męża i on jest z tego chyba zadowolony :)
Co do teściowej to ja mieszkam od 5 miesięcy i nie jest najgorzej... Denerwuje mnie jedynie jak próbuje nas godzić jak się z mężem pokłócimy i drzemy koty ze sobą :? Czasem przez takie coś jeszcze bardziej się złościmy niż gdyby się nie wtrącała do naszych kłótni :evil:
Pojutrze mam męża cały dzień dla siebie, bo jest Barbórka i mąż ma wolne :) Mamy w planach znaleźć stolarza, który zrobi nam sypialkę na wymiar :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
2 żółte kartki

czesc

wczoraj mało sie udzielałam z wami poniewaz mąż był w domu i cieszylismy sie sobą cały dzień. Poza tym mielismy małą akcję z Filipkiem. Mąż kupił wczoraj mandarynek, fakt były słodkie pyszne i nawet Filipowi smakowały ale wieczorem jak go wysypała pokrzywka to szok miał plamy na ciele na pośladkach, całe dłonie twarz nogi... drapał sie i płakał. Dalismy mu calcium i pojechaliśmy na pogotowie bo nie chciałam aby sie przypadkiem udusił (cały puchnął) to było straszne :(
Pielęgniarka musiała podać mu od razu zastrzyk, był dzielny moj synek i nie płakał tak mocno.Wytłumaczylismy mu wszystko co sie dzieje i dla czego. W domu jeszcze dostał zyrtec z recepty od lekarza i na szczescie pokrzywka zaczeła blednąć.
Zobaczę dziś rano jak się obudzi, mam nadzieje że bedzie już lepiej.
To był jego pierwszy i ostatni raz jak zasmakował mandarynek :?
szok.....

pozdrowionka for all

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

miłeczka... kurcze faktycznie mieliście wczoraj akcję z Filipkiem... Dobrze, że od razu zareagowaliście... Mi się wydaje, że teraz wszystko bardziej uczula, ponieważ teraz jest tyle chemii we wszystkim... jak nie konserwanty to opryski roślin...
Ja się przed chwilą obudziłam... Od ponad tygodnia codziennie chodzę spać około 1:00 w nocy i nie mam siły wstać prędzej... No ale co się poradzi, jak mój mąż zawsze coś wymyśli, żeby nie iść od razu spać :oops:
Jeszcze na dodatek ta moja temperatura skoczyła... w dół... z poziomu 36,35 na 36,15... to chyba była jej próba samobójcza :evil:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agathea pisze:
Denerwuje mnie jedynie jak próbuje nas godzić jak się z mężem pokłócimy i drzemy koty ze sobą :?

A nas mama próbuje (bezskutecznie dzięki Bogu) skłócić :twisted:...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Witam Was moje drogie :)

U mnie dziś przymrozek, wstałam a tu wszystko pokryte grubą warstwą szronu... z jednej strony fajnie, bo może wirusy wymrozi.. hihihi..

Agathea 36,15... a co powiesz na moją dzisiejszą :36,13... chyba nigdy tak nie miałam.... a z drugiej strony to może u Ciebie dopiero będzie owulka.....
miłeczka to fakt mieliście spory problem z dzieciakiem.. ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło.. :)

Pozdrawiam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dziewczyny, co do nieskiej tempki to nie ma sie czym martwic przed owu spada ;)
moja przed owu spadla do 36,09 ;) w tym cyklu ;)

Obrazek

23.01.09 (*)9t3d

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

hello!!

normalnie ide do dentysty.......o 13 zaczyna przyjmowac...znów mnie łupał dzisiaj ten kieł...i znów paracetamole...masakra...ale bez znieczulenia sobie nie dam grzebac.......chyba ze mi nie da jak mu powiem ze jestem w ciazy...... :roll: to uciekne... :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Mi to potrafi spaść do 35 coś :lol: Ale ja oralnie mierzę ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 562 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Następna

Forum ciąża

» Grupy wsparcia » Starające się o dziecko

Strefa czasowa UTC [letni]