Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:00 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

No i jestem po wizycie
Jestem mile zaskoczona,pan doktor bardzo szarmancki,całuje w rękę na powitanie i pożegnanie.Wysłuchał mnie uważnie z czym do niego przyszłam.Po dokładnym wywiadzie stwierdził że przyczyną moich strat mogą być nerki bo w każdej ciąży miałam problemy z układem moczowym.Oczywiście co podejrzewałam mam stan zapalny,piersi w porządku.A i zlecił mi kilka badań,no i zaproponował na razie antykoncepcje dopóki nie poznamy przyczyny poronień.Także ja na razie nie mogę się starać,z jednej strony szkoda a z drugiej to teraz najrozsądniejsze wyjście.Więc teraz czeka mnie trochę badań,w listopadzie wizyta na nefrologii i zobaczymy co dalej.Mam nadzieje że w końcu wszystko się wyjaśni

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 to faktycznie z tego co piszesz trafiłaś na konkretnego lekarza super :D
Bardzo dobrze zrobisz badania i moze wyjdzie przyczyna Twoich poronien a wtedy leki a potem staranka :lol: Co sie odwlecze to nie uciecze czy jak to sie tam pisze a najwazniejsze zeby kolejna ciaza zakonczyła sie sukcesem a napewno tak bedzie :wink:

Aniołek (10 tydz) 15.09.2009r.[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hello :D

Monique- no,no jaki szarmancki lekarz!!! starszy-młody??? a jakie badania ci zlecił jesli mozna wiedziec??? jestem tego samego zdania zeby lepiej teraz poczekac na ujawnienie przyczyny poronienia aby oszczedzic kolejnych łez i bolu....

buzka

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzień dobry :D
Gdzie sie podziewacie dziewczynki :?: Jak samopoczucie :?: U mnie nie najgorzej @ juz sie konczy z czego sie bardzo ciesze bo mnie juz ochota bierze na przytulanki :oops: :lol:
Jedyny mninus to z praca nie wiem czy kiedykolwiek ja znajde a ustalilismy ze w sumie zaczniemy sie starc o dzidzie jak własnie znajde prace :( ech...
Miłego dnia życze :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Monique79 bardzo szarmancki ten Twój lekarz. Mój jest po 60, dobry specjalista ale małomówny :wink: Ja też jestem zdania, że lepiej poczekać, żeby uniknąć kolejnej straty. Najgorzej jak wszystko wychodzi ok a problem z urzymaniem ciąży nadal jest :roll: Ja własnie tego się boję, że nie poznam przyczyny poronienia.
kuciubek zazdroszczę Ci, że jesteś już po @,ja nadal czekam :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hello :lol:

dziewczyny dostałam @ :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: ale sie ciesze!!! czyli jak patrzyłam to tak na koniec grudnia beda starania :lol: :lol: :lol: byle owocne i szczesliwe!!!

jutro ide na wesele rodzinne -tak nie chce na nie isc ze szok!!! ciotki,kuzynki itp... pytania i usmieszki!!! ciezki bedzie dla mnie dzien... ale musze stawic czoła!!! teraz jak dostałam @ to odrazu odzyłam;)

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To zostałam tylko ja czekająca na @. Mam wrażenie, że będę mieć z tym pod górkę :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

MonikaS- na pewno lada dzien dostaniesz bo to juz nasz czas na @...
własnie czytam od poczatku posty bylych kwietniowek 2008, czytam by sie dowiedziec co im lekarz mowil i jak szybko zaszły w ciaze... maja juz dziewczyny prawie 200 stron wiec długie czytanie mi sie zapowiada :lol:

ale mnie brzuszysko zaczyna bolec.... :roll: zapomnialam jak to boli...

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

patisonek to świetnie ze do Ciebie tez zawitała@ :D A na weselu bedziesz sie bawic napewno dobrze zawsze jest tak ze jak ie nie chce to zabawa jest udana:)
MonikaS ty rowniez niebawem dostaniesz nie martw sie ja dostałam @ bez jakichkolwiek wczesniejszych objawów nawet mnie brzuch nie bolał jak to zwykle przy@ :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kociubek - ogolnie lubie weseliska ale teraz boje sie tych pytan... bo gdzie bym sie nie ruszyla to zawsze pytaja kiedy dziecko, a moze cos u was wkoncu sie pojawi itp.... ech... szkoda gadac :roll: :roll: :roll:

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wiem o co chodzi...ale dasz rade :lol: pomysl sobie ze skoro dostałas@ to juz niebawem :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

dlatego bardzo ale to bardzo ciesze sie ze przyszła!!! bo od grudnia do roboty!!!!! :lol: :lol: :lol: narazie jest strasznie skapa.... ale brzuch zaczyna coraz mocniej bolec...

odwiedziła mnie w pracy kolezanka ktora stara sie o dziecko dopiero 4 miesiac i jak o tym mowila to prawie beczała...... a ja poprostu myslałam ze ja udusze.... ja sie starałam prawie 2 lata a potem rozczarowanie... a ta lamentuje po 4 miesiacach... ech... ludzie to chyba czasem nie mysla co mowia... a nawet bym powiedziała ze czesciej a nie czasem....

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Moja@ tez na poczatku była skapa i juz myslałam ze to tylko jakies plamienia ale na szczescie na drugi dzien sie rozkreciła a dzisiaj juz po @ wiec czas na przytulanki :lol:
A co do Twojej kolezanki to rozumiem ze chciałas ja udusic a wiedziała ile ty sie starasz?Jesli tak to szkoda ze tego nie zrobiłas :sza:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kuciubek ja mam objawy jak na @, bo mnie pobolewa brzuch :roll:
patisonek jeszcze wiele przed nami takich sytuacji.
Moja córka ostatnio bawi się i nagle mnie pyta: mamo a gdzie jest ten dzidziuś co był w brzuszku? Albo ogląda reklamy produktów dla dzieci i pyta czy takiego dzidziusia chciałam mieć, bo ona mi kupi :roll: Ech ciężko mi w takich chwilach :( .

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka :D
Nie było mnie kilka dni w domu dlatego nie odpisywałam.
Co do lekarza to jest tak po 60 a zlecił mi badania na tarczyce,na nerki i na wątrobę w sumie około 8 badań mnie czeka.Także od przyszłego tygodnia biorę się za to wszystko.Kurcze przydałoby się mi też schudnąć ale jest mi tak ciężko chyba kupię sobie ten olej z wiesiołka bo czytałam że on też pomaga w zrzuceniu nadwagi.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS moj synek tez nie raz cos wspomni o dzidziusiu ale jest jeszcze mały wiec jakos udaje mi sie zmienic temat...A mowilismy mu ze mamusia ma dzidzie w brzuszku dlatego ze ciagle chciał zebym go podnosiła,wnosiła(mieszkamy ma 4 pietrze bez windy) i o dziwo zrozumiał.
Monique79 to faktycznie masz sporo tych badan jak juz bedziesz cos wiedziec to oczywiscie daj znac :)
Co do wiesiołka to chyba tez go kupie ale w nastepnym cyklu bo chce zobaczyc jaki sluz bede miala teraz.Po tabletkach tak mi sie wszystko pokreciło...Juz nie biore tabsów od grudnia wiec wszystko powinno juz byc ok i niby jest tylko ten sluz dawniej bylo go duzo jak byly dni plodne to bylo widac ze są a teraz...ech :?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hej Dziewczynki jak Wam mija wieczór? Ja siedzę sobie sama przed kompem i przed tv tzn nie zupełnie sama z piwkiem :lol: Mój A poszedł do knajpy na walki a ja jak zwykle zostałam z Młodym :( Mieszkamy sami wiec nie bardzo mamy go z kim zostawic niestety(ale z drugiej strony jest to JEDYNY minus mieszkania bez rodziców czy tesciów) :!:
Własnie sie skonczył Mam talent i nie ma juz co ogladac :( Chyba nie pozostało mi nic innego jak isc sie polozyc spac.Dobrej nocki zycze :) Papatki :papa:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cześć dziewczyny :) ale tu cisza
Kurcze nie mogę się przyzwyczaić do zmiany czasu,wstaje zbyt wcześnie moja córcia zresztą też i tak wcześnie robi się ciemno :( nie lubię tych długich jesiennych wieczorów
Co do badań to chyba jutro się wybiorę zrobić choć część

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokładnie cos podupada ten nasz wątek :D
Ja jakos nie mam problemu z przestawieniem sie na nowy czas jedynie mój synio wstaje o 6 przez ta zmiene wie ja chcac nie chcac tez musze...
Nie wiem co jest grane okres skonczyl mi sie 3 dni temu a dzisiaj rano znow zaczelam plamic na czerwono nie wiem o co chodzi pierwszy raz zdarzylo mi sie cos takiego :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kociubek jak tam ten twój okres? ja mam coś takiego że jak mam okres i np zjem cytrynę(którą bardzo lubię) to na chwilę wstrzymuje mi się okres ale potem powraca,nie wiem dlaczego tak się dzieje ale tak mam

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 79  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]