Dzisiaj jest śr maja 13, 2026 12:03 am

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 79  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

kociubek a co można łykać na poprawę śluzu? bo mnie zaintrygowałaś.
Mam pytanko: owulacje miałam we wtorek(nie na 100%) ale prawdopodobnie a przytulanko z mężem było w piątek 4 dni wcześniej,to czy możliwa jest ciąża? ja nie nakręcam się bo wolałabym odczekać a jeśli niespodziewanie bym zaszła to cieszyłabym się. kurcze w różnych kalkulatorach wypada że to był dzień płodny no ale kalkulatory kalkulatorami a wiadomo natura sama wie kiedy co i jak

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Sama wyczytalam na tym forum o kapsułkach OLEJ Z WIESIOŁKA dziewczyny ktore go stosowały byly zadowolone bardzo z efekty dzialania :D Z tego co wyczytałam zazywa sie go od 1dnia cyklu do 15 bo potem moze wywolywac skurcze.Zreszta wpisz sobie w wyszukiwarce na forum ''wiesiołek'' i sobie poczytasz :D
Co do prawdopodobienstwa zajscia w ciaze to wszystko jest mozliwe w koncu sama nie jestes pewna kiedy dokladnie byla.Nic sie nie martw co ma byc to bedzie(a co by nie było bedzie dobrze :lol: )
Przyznam ze u mnie wczoraj tez nie bylo rozwagi... :oops:

Aniołek (10 tydz) 15.09.2009r.[*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja myślałam, że wczoraj dostanę już @ bo bolał mnie od popołudnia do wieczora brzuch. Ale nic z tego, więc nadal czekam.
Monique79 co m być to będzie :wink:
My z mężem zabepieczamy się, wolę nie ryzykować. Ale czasami mało brakuje aby się zapomnieć :oops: Gdybym chociaż była po pierwszej @, to kto wie :wink:
Ja łykałam wiesiołek w maju i czerwcu.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hejka :lol:

wrocilam od gina (tego dawnego) co mnie zna od podszewki!!! i co??? kurde sama nie wiem co mam robic... ten znowu mowi ze:
a) wszystko oki jesli chodzi o zagojenie macicy , ze wszytsko wrocilo do normy bo jest ciałko zolte i sluz dobry i takie tam...
b) lekka grzybica po antybiotykach (zapisał masc i globulki dopochwowe) a nie co wazniejsze czopki!!!!
c) staranie o dziecko powiedział ze grudzien ale to zalezy tylko od psychiki....
d) byl tak mily ze az dziwne to bylo...
e) kazał przyjsc po @ miedzy 11-16 dniem zeby sprawdzic czy wszytsko funkcjonuje nalezycie.

i ja teraz nie wiem co robic ....
czy brac tabsy czy nie ?? czy chodzic dalej do niego czy do nowego...??? ech.. sama nie wiem.... poradzcie cos ???

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

MonikaS widziałas popraw śluzu po tym wiesiołku?Faktycznie warto?
patisonek czyli wszystko w porzadku :) Nie wiem co mam ci poradzic ja bym nie łykała bo wiem jak moj organizm reaguje na tabsy jesli ty nigdy nie zazywałas to trudno stwierdzic.Z drugiej strony niektore dziewczyny maja zwiekszona płodnosc po odstawieniu i zaraz zachodza w ciaze...I jeszcze trzecia wersja niektore kobietki wole zrobic przerwe po odstawieniu zeby organizm po tabsach wrocildo normy ale to chyba dotyczy kilku lat łykania tabsów :roll: Jesli masz normalnie owulke i wszystko gra to uwazam ze nie ma sensu brac pigułek :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hello

kurczeale wieczorem miałam jazde... ryczałam jak nawiedzona!!!! az mna szarpało... chyba po tej wizycie wrocily wspomnienia...

dalej nie wiem co robic??? kociubek masz racje ze jak sie ma niby wszytsko oki czyli pecherzyki itp to leiej nie łykac ale mnie kusi z tego wzgledu ze jak znowu bede musiała czekac prawie 2 lata na nastepna ciaze to zwariuje... a z 2 strony boje sie ze mi sie rozleguluje wszystko!!! ech.. sama nie wiem... nowego lekarza nie znam jeszcze wiec nie moge powiedziec czy mu ufam... a stary no coz od poczatku ze mna tyle ze przy wizycie 15 wrzesnia miał u mnie minus na całego... kurde ja juz sama nie wiem co robic... mam niecałe 2 tygodnie na zastanowienie bo za tyle lekarz przewiduje u mnie dopiero @ :(:(

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kuciubek nie wiem czy to wpływ wiesiołka ale zaszłam w ciążę w cyklu, który był w 300% skazany na stratę :wink:
patisonek ja też nie wiem, co Ci poradzić. Ja osobiście nigdy nie brałam tabsów i jak na razie nie planuje tego robić. No chyba, że miałyby na celu wyregulowanie cyklu to jeszcze zastanawiałabym się, ale jako środek antykoncepcyjny to nie.
Każdy organizm reaguje inaczej na tabsy, jak nigdy nie brałaś to nie wiadomo jak Twój zareaguje.
Ja teraz łykam folik,witaminki, ecomer a wiesiołka zacznę po pierwszej @, której ani widu ani słychu :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Właśnie dostałam okres :aa: ale sie cieszę :!:
MonikaS a tego wiesiołka zaczyna sie łykac w 1dc? Zastanawiam sie czy nie kupic sobie bo u mnie kiepsko ze sluzem :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

kuciubek!!!- chyba nigdy nie cieszyłas sie tak z @!!!! :lol: :lol: :lol: Gratuluje!!!! i w ten sposob zblizasz sie szybciej do starań o bobaska!!

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dokladnie :D Wogóle sie nie spodziewałam tym bardziej ze nic mnie nie boli a dziwne ze nie czuje brzucha zobaczymy jak sie rozkreci :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

kuciubek to super. Mnie od wczoraj boli charakterysycznie brzuch :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzien dobry Wszystkim :)
Jak zwykle o tej porze siedze przed komp z kawusia a Młody oglada bajki na tvp.Okres sie rozkrecil wiec ok ale na szczescie nie jest bolesny ani bardzo obfity w sumie to nie rózni sie niczym od @ przed zabiegiem zobaczymy tylko ile bedzie trwał :roll:
Pogoda do bani a tu za chwile musze wjsc z domu na zakupy brrr...
Ale cos sie cicho zrobilo na naszym wąteczku...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana
kuciubek to może wysłać Ci trochę słoneczka z Sandomierza co?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

To ja poprosze o troche tego sloneczka bo u mnie cos słabo swieci chociaz wiedze go po raz pierwszy od tygodnia chyba :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to proszę
:sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw: :sw:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to dziekuje :lol: :lol: :lol:
Piękne słoneczka mam nadzieje ze jeszcze beda ładne i ciepłe dni po tej zimowej jesieni :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#
Awatar użytkownika

przepraszam ze sie tak wcinam :)

monia jestes strasznie podobna do siostry mojej znajomej ktora znalam i ta siostra tez ma na imie Monika....masz moze siostre :?: :lol: :lol: :lol: :lol: ale namieszalam ale podobienstwo do tej dziewczyny jest ogromne :) :oops:

Ci moi znajomi mieszkaja lub mieszkali na ulicy zwierzynieckiej w tarnobrzegu w tych wysokich blokach :)

Obrazek

3 Aniolki [*][*][*]
Każdą maluczką duszą tak wiele ubyło...

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

lagunka mam dwóch braci :D Jeden nawet mieszkał do niedawna w jednym z tych wieżowców na Zwierzynieckiej :D Być może, że to mój sobowtór :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie
Ja dziś mam wizytę u nowego lekarza,trzymajcie kciuki
napisze wieczorem co mi powiedział :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kciuki zacisniete :ok: Powodzenia :okk:

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1574 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 79  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]