Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 6:35 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie.
Wlasnie pakuje torbe i wieczorem lece do Polski.Na pogrzebie bedzie duzo ludzi,stypa na 60 osob(ja tyle na weselu mialam) jakos to bedzie,siora juz flaszke chlodzi wiec sie znieczulimy troche na ten pogrzeb.
Nie smutac mi tu czasem,pewnie do Was zajze z PL bo mama tez ma kompa i inter. BUZIAM WAS WSZYSTKIE

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meg trzymaj się , juz to wiesz, że czas leczy rany :-{:

ale tu cisza, wakacje już się skończyły :hm:

a ja wściekłą jestem na swoją głupotę. Wczoraj kupiłąm sobie butki, a dziś okazało się że jeden mnie obciera i na co stawiacie.... wstyd oj wstyd jeden kupiłam o rozmiar mniejszy :loo: :heh: :fkf: ja już tylko na badania do psychiatry się nadaję :ddd: jadę zareklamować dosłownie płąkać się chce.

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jakżeś Ty to uczyniła :heh: :heh: :heh: :lol2: :lol2: :lol2:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kikuś nie mam pojęcia, a najlepsze, że pani sprawdzała przy kasie, tzn jak przymierzałam to jednego, potem drugiego, ale mój m stwierdził abym sprawdziła nie mierzonego i tak też wyjęłąm pudełko ze spodu przymierzyłam wyszło ok i do kasy, potem pani wyjęła sprawdziła fachowym okiem i skasowała , ja dziś ubrałam i do pracki, po jakimś czasei jeden zaczyna mnie obcierać, wkurzam się. Jak przyjechałam do domku oglądam i d..a, pojechałąm do sklepu a tam pani miłym głosem do mnie" ale pani w nich chodziła" . Śmiech na sali powiedziałam grzecznie że po to je kupiłam, na szczęście przyszłą kierowniczka i udało sie mam dwa tego samego rozmiaru i bolącą piętę.

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiesz ogólnie się mówi, że różnica między stopami może wynosić cm, to jest rozmiar prawie i to jest naturalne, więc nie dziwię się, że zdarza się coś takiego... ale i tak śmieszna ta cła sytuacja

a tak na marginesie, to co, że chodziłaś, przecież jak w chodzeniu pójdzie szew to wtedy co do reklamacji nie przyjmą, przecież pękł np. godzinę po ich włożeniu?? kijowy system mamy, teraz zastanawiam się nad telefonią komórkową, bo mnie rozwścieczyli i chcę zerwać umowę, muszę jednak zrobić chyba to przez rzecznika spraw konsumenta, mniejszy ból

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Hejka
Malgora dopiero dziś zapalam [*] dla twojego Piotrusia...

Kika a jaki to operator? Ja mam erę i zamierzam zrezygnowac.

Wiosna niezłu numer z tymi butami... Jeszcze mi się nie zdarzyło :D

Ja dziś byłam zbadac prolaktynę, jutro odbiorę wyniki a w piątek śmigam do gina. Coś mi się zdaje, że moja prl będzie wysoko ponad normę, a przeciez muszę ją zbic przed starankami. Do tego poproszę o receptę na dupka, bo coś czuję, że @ sama nie przyjdzie. No i wymuszę skierowanie na inne badania, na które mój gin nie wyraził zgody.

Jeszcze dwa miesiące do rozpoczęcia staranek...

Tabelka http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=41756

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

saana pisze:
Kika a jaki to operator? Ja mam erę i zamierzam zrezygnowac.

Orange, w ogóle o klientów nie dbają, notabene kłamią w żywe oczy, mimo, że o mało umowy na pamięć się nie nauczyłam, to teraz wmawiają mi, że nigdzie nie napisane , że mają obowiązek dopuścić mnie do kontroli mojego rachunku, jak to?? chcę wiedzieć, ile jestem ponad normę, ale ile do przodu, żal

a my postanowiliśmy zadziałać radykalnie i przejść na pigułki antykoncepcyjne, coby pozbyć się torbieli i cykl unormować :cry: postanowiłam, że do lipca na nich pojadę, bo jest wesele szwagierki, na którym wypada być, a nie chcę mieć różnych komplikacji w między czasie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam

napisałam się jak mi żle i wszystko mi zjadło, to znak ze zalic się nie powinnam

u nas pogoda do bani zimno i pada, depresyjny czas :(
mam nadzieje ze wy w lepszych nastrojach

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A u nas pada, ale śnieżek, który zawsze mnie ładuje pozytywnie :)
chociaż znów zacznie się dla mnie gorszy czas, kiedy boję się siadać za kółkiem... I w dodatku jutro muszę się odważyć i pojechać z dzieciaczkiem do przychodni... ojojoj... będzie się działo...

Wiosna z tymi butkami to mnie się też nie zdarzyło, ale ogólnie nie jest to taką rzadkością, bo czasem w sklepach są tzw. "rozparowane" egzemplarze, zwykle zdecydowanie przecenione - to dla tych "szczęśliwców", co mają bardzo nierówne stopy ;)

No widzisz Kika - Orange - Ty mówisz tak negatywnie, a moja sisterka postanowiła właśnie do nich przejść, bo zraziła się do innego operatora...

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dziewczyny dla Naszych Aniołków [*]

ja sie zbieram na wizytę do gina. Michalina szaleje jak głupia hehe ;) Mam nadzieje ze wszystko jest OK. Jak tylko wróce to napisze Wam co i jak. Nie mam do was telefonów bo smska bym wysłała :) No ale trudno. pewnie bede poźno, bo wizyta na 19, ale o której bym nie była dam napewno znać ;)
I napisze wiecej ;) I doczytam, bo teraz nie mam czasu :****
Buzialki

Kocham Was dziewuchy ;) :*****

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie juz wrocilam,nie bede pisac jak bylo bo wiadomo jak to na pogrzebach.
Ale jaja z tymi butami,moja kumpela tez tak kupila tylko 1 byl 36 a drugi 38 i chodzila tak z miesiac ja do piero zauwazylam,ona sie nie zorientowala bo ma nr buta 35 i zawsze kupuje wieksze bo nie moze dostac na siebie i dopycha waty.Ja sie skapnelam jak zdjela u mnie buty i stal jeden przy drugim roznica byla ogromna ze 2cm.
Margola-no i jak tam po wizycie u gina?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam z rana

Meg tule cie mocno kochanie... To napewno był trudny wyjazd. Mam nadzieje, ze czujesz sie dobrze już...

Wiosna historia z butami niesamowita ;) Co prawda mi nic takiego sie nie przytrafiło, ale potrafie sobie wyobrazić tą obtarta nóżke hehe ;)
Dobrze, ze sie to tak skonczyło.

Ewek do mnie napisała na NK i kazała was usciskać. jest biedaczka chora i jak tylko poczuje sie lepiej to sie zamelduje.

Saana mam nadzieje, ze wyniki sa OK. Melduj tutaj nam kochanie ;)

Kika a gdzie to sie pannica powdziewa??

No to teraz o mnie hehe, tzn nawet nie o mnie tylko o mojej córeńce ;)
A wiec tak... Zdrowa, pyzata z wagą prawie 2 kilo. Wszystko w porzadku. Nie dała sobie zdjecia zrobić, bo sie cały czas łapkami zasłaniała, ale widziałam te jej pucki. Sliczna jest :) Czysta mamusia hehe;)
Leży główka w dół i tak juz powinno zostac.
Boli mnie spojenie łonowe ale lekarz powiedział, ze to dlatego ze mała juz schodzi po mału w dół no i sie kosci rozchodzą i teraz juz tak bedzie.
Wszystko tam mam szczelnie pozamykane wiec OK :)
nastepna wizyta 5 listopada i lekarz mói ze ma nadzieje ze to juz bedzie ostatnia hehe ;) No ja tez mam taka nadzieje ;)

Miłego dzionka zycze
Buzialki :*****

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

a ja się podlizuję mojej rodzinie z U.S.A., był u mnie brat i nie za bardzo mogłam rozmawiać i pisać, bo wiadomo jak to jest... do tego dostaliśmy pierdzilca i rywalizujemy o dziadka, bo ja jestem ulubiona wnuczka, a on nie może się z tym pogodzić, mimo, że jest nas wszystkich wnucząt 30 :lol: :lol: do tego doszła mnie choroba i nie wiem czy w ogóle mnie nie rozłoży bo jutro jadę na dwa dni na wioskę z nimi, do ich starego domu na big imprezę rodzinną, wiadomo, trzeba się podlizywać ile wlezie... mój brat jest tak amerykański, że aż się rzygać chce... usposobienie, zachowanie i w ogóle... do wszystkich mówi kochanie i w ogóle czułości itd. w sumie mnie to nie przeszkadza, bo ja też tak lubię sobie poprzytulać, ale jak na miasto poszłam, to rozglądałam się non stop, coby nie było, że macam się z innym, nie wszyscy wiedzą, że rodzina

Gosia no to super, już coraz bliżej niż dalej, extra

ściskam was

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

No to ja się melduję z wynikiem prolaktyny. Mam 19 przy normie 6-30 więc chyba jest ok. Spodziewałam się wysokiej, bo nadal mam pokarm. Dziś wizyta u gina, chcę żeby mi zrobił "przegląd" czy wszystko mi się już odbudowało. No i podpytam o staranka, kiedy możemy zaczynac.

Tabelka http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=41756

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

heeh Kika widze ze ludzie mieszkający w stanach to wszyscy tacy sami hehe ;) Mam kuzyna tam i zachowuje sie identycznie prawie. Jego wyróżnia jeszcze to, ze jak widzi damskie piersi to sie pyta czy prawdziwe i chce dotykać hehe, bo tam co druga ma silikony hehe ;)
Jak był u nas na weselu to myslałam, ze zawariuje potem, bo chodził za mną i za moja swiadkowa i powtarzał łamaną polszczyzną, ze polki sa piekne i podniecające hehe. A mnie tak drazni ten jego akcent hehe... No i jego imie... Jefry czy jak mu tam hehe ;) Rodzice go skrzywdzili biedaka...

Saana to trzymam kciuki, zebyś jak najszybciej dostała zielone swiatełko do staranek. zawsze to juz komfort psychiczny i powód do tego, ze chce sie rano wstać...

Przesyłam kopniaki łamiące żebra od Michalinki ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

jadę na dwu dniową imprezę na świeżym powietrzu, jestem chora i nie dospana, i już nic mi się nie chcę, wczoraj po latach planów założyłam w końcu skypa :evil: śmiesznie, ale teraz to będę mogła z moim 3 letnim bratem gadać ile wlezie, bo jak dotąd do siebie na kom dzwoniliśmy :lol: bosz pewnie wrócę już kompletnie rozwalona

Małgosia z moim to jest ten problem, że on kompletnie nie słucha tego co się do niego mówi, jak można w Polsce się zachowywać a jak nie, do każdego do kogo ma okazję mówi: cześć, jak się miewasz??, zaczepia wszystkich, bo chce ich poznać, ja się pytam po cholerę, a ten bo tak i już, ale już występują między nami nieprzyjemne napięcia, ja jestem dość wredną osobą, ale hamuję się ze względu na silną chęć pojechania tam, ale chyba nie wytrzymam dłużej, obawiam się, że już dzisiaj to po nim będę jeździć jak po kobyle :evil: won do hameryki już :!: :!:

ściskam was miłego weekendu, nie dajcie się chorobom i paskudnej pogodzie, buziaki

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie
Mam kaca potwora dopiero niedawno wstalam na dobre,oj zaduzo tego bylo :oops: :oops:
Saana-piekny wiersz napisalas skarbie. :sss:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
ja ostatnio sporo pracuję, aż mi się tęskni za Wami

malgoko niech Michalinka kopie, to najmilszy ból :D :brv:

Kika takie wypady najlepiej się wspomina, a co do hameryki to mam starać się o wizę, brat postnowił, że pojedziemy w grudniu na kilka dni, ma tam coś pozałatwiać, tak więc muszę tylko dostać wizę :loo: , a i nowy paszport bo mam na stare nazwisko. No fakt z paszportem nie ma problemu mam mieć za tydzień , ale co do wizy to czysta niewiadoma :yhy:

Meg
mam nadzieję, że dziś kac nie doskwiera :wink:

Sanna poczytałam o tym Twoim badaniu, bo aż wstyd przyznać nie miałam pojęcia o czym piszesz :oops: , a i napisz jak tam po wizycie.

ja jakoś dziwnie się czuję, wszystko mnie boli tzn jest mi niedobrze, bolą mnie piersi, jestem osowiała, zastanawiam się czy jakieś badania nie powinnam zrobić, bo ciąża to nie jest, @ mam regularnie, a tak się czuję od 2 m-cy. Wy jesteście oczytane w tej mierze może coś podpowiecie, a do lekarza jakoś nie mam siły iść,a raczrej jakoś nie wiem do kogo, och okropne to wszystko :cry:

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

wiecie co muszę się komuś wygadać:

kobieta mojego ojca jest zwykła dzi**wką, ja to od zawsze wiedziałam, ale teraz przegięła pałę na całego, dobierała się na oczach całej rodziny do mojego brata z USA :cry: :cry: :cry: więc ja postanowiłam namówić siostrę i pójść spać z nim, a go między nas, żeby nie mogła się do niego dobrać, bo ona nie takie num,ery robiła, i wiecie co, jak spaliśmy przyszła, a powiem tyle łóżko jedynka i nas trójka, on po środku, przyszła i go próbowała uwieść :roll: :evil: jak zobaczyła, że nie śpimy z siorką, w sumie nas obudziła, to uciekła :cry: :cry: cały czas go zarywała, a ja dostaję nerwicy, nie wiem czy to dlatego, że jestem przewrażliwiona, czy mam cholerny do niego sentyment, ale ja gotowa zabić ją wtedy w nocy byłam, a podkreślam, byliśmy w oddzielnym i zamkniętym pokoju, musiała się natrudzić, żeby do nas przyjść... mam ochotę wyć z rozpaczy, a ten dekiel w dodatku chyba coś do niej czuje i.... chce wrócić do Polski, czuję jak mi się rodzina rozpada, a to jedyna rzecz jaką mam, nie chcę żeby zrobiła taki numer, nie chcę, żeby i P. mi skrzywdziła, wystarczy, że ojca wali po rogach z kim może i jak często, powiedzcie, że mogę czuć się taka zdołowana, wystraszona, nie wiem paranoiczna i co jeszcze

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kika to ...faktycznie niezły z niej okaz, ale z doswiadczenia wiem jedno takie myślą tylko o sobie i idą po trupach, nic je nie powstrzyma, poprostu dno :(

Tomuś 11.05.08 20tc

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]