Dzisiaj jest ndz maja 17, 2026 2:34 am

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Ja miałam usg dwa razy i za każdym razem wyszło inaczej, więc trzymam się wersji od ostatniej miesiączki. Z moich obliczeń wynika, że to powinno być dzień później, bo nie miałam owu w 14 dc... Ale to nie ma większego znaczenia - i tak rodzi się z dokładnością do dwóch tygodni od terminu w jedną albo w drugą stronę.
To tak na marginesie i trochę nie na temat... :oops:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Dziś rozmawiałam z moim tatą przez telefon i uświadomiłam go, ile kosztują rzeczy dla dzieci. Na wiadomość, że można kupić wózek nawet za 3000zł. zawołał: co?chyba za 300zł!?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Mojemu mężowi spodobał sie wózek ABC Design... Wiecie coś o nim?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja wybieram volanta 4 też Implasta, jak go porównywałam z driverem 3 to jeździ się nim o wiele lepiej, jest bardziej skrętny i lżejszy :) .
co do abc design też jest bardzo zwrotny i lekki ale jak dla mnie ma jeden minus ma lane kółka, a dla mnie osoby która dużo podróżuje i jeździ w różne miejsca (porusza się po zróżnicowanym terenie) lane ( nie pompowane tj w volancie) kółka to prblem.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Tymianka no własnie mój tata żył dokładnie w takim samym przeświadczeniu
dopiero kiedy wszedł do sklepu z wózkami przekonał się, że bywają droższe
moi rodzice chcą tradycyjnie zrzucić się na wózek, ale wtajemniczyłam tylko mamę, ile daliśmy, tacie naprawdę tego oszczędzę :)
przecież tak naprawdę każda suma się przyda, nie wymagam, żeby ktoś mi fundował wózek, który sobie zamarzyłam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

Boginka - własnie mi się marzy, żeby mieć wózek fajny, porządny i nowy i myślę, że zrobimy wszystko, żeby taki kupić. W końcu przyda się też dla następnego dziecka, a może i dla trzeciego :D . Miło ze strony Twoich rodziców, że chcą się dorzucić.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Misiulka pisze:
A ja mam pytanie o spaceroweczke mam zamiar kupic teraz w zimie bo ceny na te wozki leca w dol zastanawiam sie nad jakims z serii Baby design... moze ktos cos polecic? wazne dla mnie sa tez ostrzezenia co do niewypalow odnosnie spacerowek bardzo goraco z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

JA mam wózek baby design Atlantic z pompowanymi kołami Jest super! Bardzo dobrze sie go prowadzi i ma przystepną cenę ( zapłaciłam za niego 900 zł)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

emila pisze:
Mojemu mężowi spodobał sie wózek ABC Design... Wiecie coś o nim?

ja mam baby dreams Atlantic gondola i spacerówka z po,powanymi kołami Jest świtny i doskonale się prowadzi polecam

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dziewczyny a co sądzicie o tym wózeczku?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ja jestem zadowolona z mojego wielfunkcyjny z www.polak.com.pl twister baby smail Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja mam wózeczek Quinny Speedy SX i jestem z niego baaardzo zadowolona. Prowadzi się świetnie, jest lekki, zwrotny, sprawdza się praktycznie w każdym terenie. Łatwo go złożyć i wpakować do samochodu, ma bardzo łatwo odpinające się kółka. Ale dziewczyny, jeśli myślicie o zakupie takiego wózka, uwaga!!!! Jeżeli się zepsuje, serwis Quinny jest w Chorzowie albo w Poznaniu, jeśli nie mieszkacie akurat w którymś z tych miast, jest problem. Bo wózek jest wysyłany do serwisu, a wy zostajecie z.... niczym. Testowałam to na własnej skórze, zepsuł nam się mechanizm składający, sklep, w którym wózek kupiliśmy nie zaproponował nam wózka zastępczego. W końcu, po delikatnej aferce taki wózek dostaliśmy.
Więc namawiam, przy zakupie wózka sprawdzajcie na wszelki wypadek gdzie jest serwis i czy otrzymacie wózek zastępczy.
Uwaga nr 2: ten model wózka ma bardzo małą gondolę, która w dodatku ma przewężenie w "talii". Więc jeśli macie dorodne dziecko, może z gondoli dość szybko wyrosnąć.

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

mitosia pisze:
alez temacik sie powoli rozkreca : piszcie Kochane bo mi sie tez zafasolkowalo i bede wozia poszukiwac :)
i wiecei nawet znalazlam jeden na allegro i nawet nie mega drogi bo 870zl Baby Design Atlantic zielony:D, widzialam jeden u nas w miescie i ladnie sie prezentuje i lekki jest, a szukam takiego bo na 2 pietrze mieszkam :)

JA posiadam Baby dreams Atlantic tylko szaro-czerwono-czarny Narazie korzystam z gondoli ale jestem z niego bardzo zadowolona Doskonale sie prowadzi po naszych nierównych drogach :lol:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

monciakk pisze:
Czesc dziewczyny ,ja juz zakupilam wozek z Baby Design Atlantic kolor czerwono-szary bardzo mi sie podoba jest to wozek gleboko-spacerowy i jest 4-kolowy :) A wyprobowac go jeszcze nie mialam okazji bo moj synus bedzie z nami dopiero 6 marca ale mam nadzieje ze dobrze trafilam z wyborem a jesli ktoras go juz wyprobowala to prosze o opinie bo sama jestem ciekawa jaki jest :lol: pa pozdrawiam

Dokładnie mam taki sam ! Jestem bardzo zadowolaono Bobas jeździ nim juz 2 miesiące Doskonale sprawdza sie na naszych drogach Nie jest za lekki ale nie widziałam jeszcze wózka który ważyłby tyle ile trzeba Nie pożałujesz zakupu

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

ewka23 pisze:
ja jestem zadowolona z mojego wielfunkcyjny z www.polak.com.pl twister baby smail Obrazek

Ewa a moglabys wewnatrz zmierzyc gondolke? Dł. i szer. - szukam obszernej :) Dzieki wielkie :)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Drogie Mamy, może mogłybyście polecić jakąś spaceróweczkę - parasolkę? Szukam wózeczka, który miałby łatwo rozkładane i składane oparcie, lekkiego, łatwo składanego, no i dobrze by było, gdyby miał skrętne przednie kółeczka.
Mam jeszcze jedno pytanie: czy koleżanki z Warszawy mogłyby podpowiedzieć, gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę jakąś hurtownię wózków?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

jolastar pisze:
Dziewczyny a co sądzicie o tym wózeczku?

o jakim?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A co sądzicie o wózku Chicco Enjoy?
<dziewczyny, nie wklejamy linków / emila>
Są może jakieś zadowolone mamy, które podzielą sie opinią?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A co myślicie o TAKO CITY VOYAGER albo SCOUT OWAL II :?: :?: :?: Proszę o wasze opinie na temat tych wózeczków... Całuski

Obrazek

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
#

ja polecam wozeczek z peg perego pramette(lekki, zwinny, sprytny poprostu super)
<znowu link>

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

byłam niedawno u znajomej, która polecała mi firmę Implast. Ona ma Drivera (3 koła). Przetestowalismy przez chwilkę z 6 miesięczną niunią ;) I zmieniamy wybór wózka z Boldera na Drivera ;) Boldery są krótsze (chodzi o gondolę), a Driver ma całkiem pokaźna (90 cm). Dodatkowo ten 3kołowiec jest świetny :D mąż nie chciał przestać jeździć :D mała była w szoku, bo chyba nikt nie zrobił z nią tyle kółek ;) młodzi rodzice polecili nma, by w pierwszy wózek nie pakować za dużo kasy, lepiej zainwestować w porządną spacerówkę ;) tak więc my pozostajemy wierni Implastowi, ale wybieramy model dłuższy i tańszy ;) A resztę kasy, którą mieliśmy przeznaczoną na wózek, zostawiamy na przyszłość, na porządną spacerówę ;)

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1322 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 67  Następna

Forum ciąża

» Forum ogólne » Testujemy, kupujemy

Strefa czasowa UTC [letni]