Dzisiaj jest wt maja 05, 2026 7:57 pm

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

dobrywieczorek :D
ale żeście naskrobały :shock: super!
Beagle kochana ja też lubię te pieski, niestety znajomym trafił się kompletnie nieułożony głupol!...heheh...w du*** ma to co mówi do niego pan lub pani... :D taki to jest Pascal.ale nadrabia mordką swoją i tym jaki słodki jest. :lol:
Jak się wogóle czujesz?
Kikuś ,Meg duuuuuże całusy dla was!!!, no i jak tak można ,że bez Ewci sobie pijecie jakieś AJSY... czy bóg wie co tam jeszcze??? :zł: :wo:
Wiosna witamy na starych śmieciach! :$%^: :mrgreen: , i czekamy na fotki...
Małgoś a ty co narzekasz na małża? he? jak przesala zupę to ty się kochana ciesz!...znaczy ,że nadal zakochany jest :D , a martwić to ty się zacznij jak któregoś dnia ugotuje normalną...hehehehehh :shock: :D
a ciuszki napewno uda Ci się poskładać :wink: masz jeszcze troche czasu :)
buziaki kochane wy moooooje!!!!! :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Dzien dobry kochane ;)

Ewek no z tą zupą to mnie pocieszyłas hehe ;) Nigdy o tym tak nie myslałam ;)

Jak tam zaczał sie dzionek dziewczynki??

Moja nóżka juz prawie zdrowa, juz nawet nie kuleje, po nocy przeszło parwie, jeszcze troche boli to fakt, ale opuchlizna zeszła całkiem, tylko skóra jest zasiniona troszke. Jestem na najlepszej drodze do odzyskania sprawnosci ;)
Nie spodziewałam sie ze tak szybko przejdzie, zwłasza po tym ataku bólu w noc po wypadku gdzie myslałam ze sie zeszcze normalnie ;) hehe

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

witam :)
u mnie dzionek zaczął się bardzo fajnie...zapomniałam nastawić budzik do przedszkola i , nie uwierzycie! :shock: obudziłam się dokładnie 7:15!!!!!
Normalnie nie byłoby to takie dziwne, ale moja Agatka kończy dzisiaj 6 latek i urodziła się dokładnie o tej godzinie...dobre! hehehehh
A jutro u mnie w domku mały kinderbal :D :ur: :$%^: :bal:

wogóle to byłam w pracy tylko na chwilę, teraz staram się ogarnąć chate, a pózniej biorę się za torcik :wink: , kupiłysmy z młodą wczoraj pisaki specjalne do tortu i chce mieć na torciku tego kotka z HELLO KITTY, z tego co widzę nawet w naszych emotkach nie jest zbyt trudna... :? macie może jakis inny pomysł na ozdobienie ciacha?
robię też chatkę ...ulubione ciacho w naszej rodzince od wielu lat... :je:
Małgosiu, cieszę się ,że z nóżką już lepiej, super!
a reszta gdzie? meldowac się proszę!...a wogóle co porabiacie w weekenda?

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

więc na początek:

Agatko-- wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, wielu sukcesów i rośnij nadal taka duża:

Obrazek

ja tam na tortach się nie znam kompletnie, w ogóle lewa jestem do takich rzeczy :roll:

a ja właśnie nie pamiętam co miałam zrobić i teraz mnie to nęci :evil: :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

hej kikuś Agacia moja kazała podziękować bardzo i własnie mi tu krzyczy nad uchem ,że to będzie najwspanialszy tort na swiecie dzięki Twojemu obrazkowi :D ...co prawda mam ograniczenie w postaci 4 kolorów...ale dam rade...A co!!!! :lol:
idę dalej pichcic...buuuuuuzka! :wink:
a wogóle to przypomniałas sobie co chciałas zrobic? :? ppaps

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

no właśnie nie

dasz radę :wink: w końcu super mamuśka jesteś :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Agatko wszystkiego naj naj naj!!!!! Rosnij duża skarbie i bądz grzeczna tak samo jak śliczna :)
Obrazek

Kikus
buzialek :***
Ewek buzialek :***

A reszta gdzie?? co? Koniec tygodnia dziewczyny hehe ;) Fajno ;)

Ewek jak skonczysz ciacho zrób zdjecie i koniecznie wstaw tutaj :) jestem bardzo ciekawa wyniku Twojej pracy ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie kochane!
Ewek moja sześciolatka też o 7:15 się urodziła :D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAŁEJ ŚLICZNEJ JUBILATKI AGATKI :bal:

I tak: jeden dzień mnie nie byo, a tyle się wydarzyło! Tyle czytania - jak nigdy!
I co widzę? Ewek z czterech kolorów zrobi osiem :wink: , Meg - smakoszka z mocną głową :wink: ; Kika - jest lewa do pieczenia :wink: , a i Wiosna się stęskniła i wróciła wcześniej :wink: z Tunezji.
No i jeszcze jedno: Małgosia narzeka na swego Małża :wink: ale przecież każdy chyba wie, że najtrudniej jest dogodzić kobiecie! Tymbardziej kobiecie w ciąży :lol:

Oj, pośmiałam się troszkę jak poczytałam.

Przydało mi się takie odreagowanie, bo dzisiaj jestem wściekła do potęgi na naszą kochaną służbę zdrowia. Lekarka mówi, że da skierowanie na ćwiczenia, żeby troszkę wspomóc raczkowanie i pionizację. A mości rehabilitantka? Nie widząc dziecka, ochrzania mnie, że za późno przychodzę! Nogi się pode mną ugięły! Dopiero jak wyszłam ochłonęłam, bo przyopomniała mi się diagnoza pani doktor. Mam nadzieję, że nic nie zaniedbałam, ale pytałam przecież wcześniej pediatrę i nic złego nie widział.

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Wczoraj mnie nie bylo,wiec dzisiaj skladam serdeczne zyczenia dla malej ksiezniczki Agatki Obrazek
STO LAT!!!

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:

cześć kochane :D
Masko skarbie...hihi, no niestety nie udało mi się zrobić aż ośmiu kolorów...hehe...ale tort wyszedł całkiem niezły, zresztą ocenicie same, bo pewnie jakoś jutro wstawię fotki z balu :lol:
wszystko mam już gotowe, ł poszedł z młodą na spacer i jak wejdzie, zobaczy co za dekoracje jej mamsia nawymyslała...o 15-ej przychodzą dzieciaki i się zacznie impra...hehehehh.
ja się cieszę straaasznie, bo jak Agatka jest szczęsliwa to od razu jakoś tak się szybko wzruszam :roll:
a wogóle fajny zbieg okoliczności ,że nasze dzieciaczki urodziły się o tej samej godzinie...hihi...a powidz mi jeszcze tylko, dlaczego musisz jezdzić na to wspomaganie pionizacji?co to takiego?
wogóle to dziękuję Wam wszystkie za życzonka, jesteście wspaniałe!
Malgorka obiecuję wstawic fotki tortu i nie tylko :wink:
uciekam teraz kroic ciacho....
Kikuś , Meg Wiosenko ,
Beagle wieeeeelkie całuski dla was!!!!!!! :cmo:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

A ja ide dzisiaj na balety :D ciekawe czy jeszcze umiem tanczyc. :roll:

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

miłej zabawy, nie ważne jak się tańczy ważne żeby dobrze się przy tym bawić

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

dzieki Kika mam nadzieje,ze bedzie fajnie :D

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Meg na pewno będzie super!

Ewek ta moja Małą po prostu nie bardzo wie co ma robić z nóżkami, lekarka zaleciła więc ćwiczenia, żeby Ją trochę ukierunkować na stawanie na nóżkach.

Ode mnie też DLA WSZYSTKICH całuski gorące w zimny wieczór! Nie dajmy się tej jesieni!
Zresztą przecież Wiosna cały czas jest z nami :lol:

i na zawsze w naszych sercach: nasz Aniołek - [*] ok. 14 t.c. - 05.2007 [*]

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

czemu tutaj tak pusto, na zdjęcia czekam z wakacji wiosenki i z imprezki Ewci

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Jesteście kochane :flo:

ja sie zasmarkałam, po tym powrocie i ledwo chodzę, a dziś musiałam isć do pracy, a i wczoraj byłam u tesciowej. I jakoś z tymi zdjeciami nie wyrabiam. Znów dzis m zabrał laptopa do pracy i nie mam dojścia do zdjęć, a tez mamy ich prawie 800 to muszę sie skupić i zrobić malutki przegląd :wink: , ale napewno powklejam :papa:

Pozdrawiam i

Tomuś 11.05.08 20tc
Sebatianek 14.05.09 39tc 4260 i 57cm

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witam
Wpadłam do was troszkę was podglądnąc, bo ja sama pomalutku szykuję się do staranek. 11 września straciłam synka w 24 tc. Teraz czekam na pierwszą @. I dlatego mam pytanko: jak długo czekałyście po stracie, żeby zacząc staranka?

Tabelka http://www.forum.e-mama.pl/viewtopic.php?t=41756

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

3 m-ce, ale u mnie to jest też tak, że po ostatnim nie miałam bardzo długo owulki, dopiero w poprzednim cyklu, więc zupełnie to nie miało znaczenia :(

saana przytulam Ciebie

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Saana witaj kochanie. Twoja historię znamy kochanie. Wszystkie przezywałysy to co sie stało i uważamy cie za bardzo silna osobe.
Remiczek nie mógł mieć lepszej mamusi ;)

Co do staranek to napisze ci tak. Od samego poczatku lekarz mój mówił, ze minimum 3 ale najlepiej 6 miesiecy. Jednak gdy powiedziałam, ze nie miałam łyzeczkowania to powiedział, ze w zasadzie moge sie starać już. To było równo 6 tygodni po porodzie. Ja urodziłam w 32 tc, ty nawet wczesniej, wiec nasze macice nie były jeszcze tak rozciagniete, zeby musiały długo do normy wracać.
Ile mi to zajeło??
Miesiaczke dostałam dówno 4 tygodnie po porodzie. To była maskara. Zwykle miałam skromne miesiaczki, wtedy to leciało i lecialo. To podobno OK.
Pierwszy cykl miałam bez owulacji. Druga miesiaczke dostałam dokładnie po 28 dniach. Trzecią też (dopiero po 3 zaczelismy z mezem sie przytulać, bo sie bałam) , czwartej juz nie dostałam. Z tego co wiem i pamietam to chyba starczył nam jeden raz i jest Michasia :)

Tażkze trzymam kciuki za Ciebie ;)

Wogóle dzien dobry dziewczyny ;)

Offline Wyświetl profil  

Tytuł:
Awatar użytkownika

Witajcie
saana-witaj,caly czas Cie podczytuje na tamtym fo,dzielna z Ciebie kobietka.ja mysle ze 3 okresy odczekaj i mozesz sie starac,bedziemy trzymac kciuki,chociaz jak szybciej Ci sie uda to tez powinno byc dobrze,bo znam dziewczyny a szczegolnie 1 co miesiac po porodzie i to duzych dzieci zaraz zachodzila i teraz ma 7 w drodze :shock:
A w kwesti ksiezy,mysle,ze jak powiesz ksiedzu wszystko od a do z i to,ze lekarze tez Ci radzili urodzic to napewno zostanie Ci to odpuszczone,opowiedz ksiedzu to co napisalas na fo po usg a napewno ksiadz Cie zrozumie,ale moze faktycznie idz do mlodszego,bo z tymi starymi to roznie bywa,mojemu nie dal stary rozgrzeszenia bo powiedzial,ze nie byl kilka lat w kosciele i u spowiedzi,poszedl do 2 i dostal.

Offline Wyświetl profil  

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 769 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Następna

Forum ciąża

» Zdrowie Kobiety » Po stracie

Strefa czasowa UTC [letni]